جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۱۰۶۰۰۶۴

تکنیک ضربدر منها چیست و چه تاثیری در کنکور دارد؟

تکنیک ضربدر منها,تکنیک ضربدر منها چیست,روش ضربدر منها در کنکوریاد گرفتن تکنیک ضربدر منها کنکور به مرور زمان و با اجرای مداوم انجام می‌شود
کاربرد تکنیک ضربدر منها برای کلیه آزمون های آزمایشی، کنکور و ... می باشد. در واقع برای کاهش اشتباهات در آزمون یا کنکور می توان از تکنیک ضربدر منها که در این مطلب از سرپوش روش انجام آن ذکر شده است استفاده کرد.

تکنیک ضربدر منها

اگر داوطلبان کنکور، چند تکنیک و روش را یاد بگیرند؛ می توانند ازمون را مهار کنند و زمان آنرا بهتر مدیریت کنند. تکنیک ضربدر منها از موثرترین تکنیک ها در راستای جلوگیری از تحویل سفید پاسخ نامه دروس و افزایش سرعت پاسخ گویی به شمار می رود. در این تکنیک، سوالات را از ابتدای دفترچه تا انتها بررسی می کنند و درصورت برخورد با سوالات ساده آن ها را حل می کنند، سپس علامت ضربدری در کنار سوالات وقت گیر می گذارند و از علامت منها در کنار سوالات سخت و غیر قابل حل می گذارند.

عدم بازگشت به سوالات دارای علامت منفی، از مهمترین نکات اجرای تکنیک ضربدر منها به شمار می رود. با توجه به اینکه داوطلبان شرکت کننده در کنکور، سطوح متفاوتی دارند؛ احتمالا سوالی که برای شما سخت است برای داوطلب دیگر، آسان است و قادر به پاسخ دادن به آن است و در مقابل، سوالی که برای شما ساده است؛ برای آن داوطلب، سخت است و در کنار آن سؤال، علامت منفی میگذارد.

تشخیص نوع سوالات برای اجرای تکنیک تست زنی ضربدر منها

سه گروه سؤال در آزمون از نظر میزان تسلط و آمادگی در پاسخ گویی وجود دارد که در ادامه شرح داده شده است:

- سوالات ساده:

سوالاتی که به آنها تسلط دارید و می توانید آنها را به سادگی و بدرستی پاسخ دهید؛ سوالات ساده نام دارند. طبیعی است که وقتی صورت این سوالات را میخوانید؛ جوابشان در ذهنتان شکل بگیرد و از آن ها بزودی عبور کنید.

- سوالات شک دار و زمانبر:

سؤالاتی که بدرستی یاد نگرفته اید و در پاسخ گویی دچار تردید شده اید؛ علامت ضربدر را در کنار این سؤالات به نشانه ی شک دار بودن سؤال بگذارید. در پایان وقت، سؤالات شک دار را مجدداً بررسی کنید. اگر می توانید جواب این سوالات را بدهید وگرنه در دفترچه ی سؤال، علامت منها کنار ضربدر بگذارید که یعنی آن ها را پاسخ نداده اید. این کار باعث میشود که در پاسخ نامه، کمتر اشتباه کنید.

تکنیک ضربدر منها چیست,مزایای تکنیک ضربدر منها,تکنیک ضربدر منها برای چی خوبهتکنیک ضربدر منها به نوعی تکنیک پس انداز زمان در جلسه آزمون و کنکور است

- سوالات سخت:

تصور شما اینست که پاسخ دادن به سوالات سخت، غیرممکن است. حتی اگر جواب این سوالات را بفهمید، آن قدر در تردیدید که هیچ وقت آنرا بر روی برگه پاسخنامه علامت نمی زنید! جواب دادن به همین سوالات در اکثر مواقع باعث میشود که درصدهای منفی را بوجود آورید؛ اینکار باعث تأثير منفی در کارنامه کنکور داوطلب می شود! توصیه ی ما به شما اینست که از کنار این سوالات به راحتی عبور کنید. البته در کنار این نوع تست ها یک علامت منها بگذارید تا برای حل آنها در زمان های اضافی، وقت صرف نکنید.

تکنیک ضربدر منها برای چه کسانی مناسب است؟

تکنیک ضربدر منها به منظور حل تست ها برای همه داوطلب های کنکور سراسری و شرکت کنندگان آزمون های آزمایشی فراهم شده است. نکته ی قابل توجه در زمان اجرای صحیح این تکنیک، تمرین کردن به اندازه کافی می باشد. اگر این روش را در سر جلسه کنکور، بدون تمرین و برای نخستین بار اجرا می کنید، نباید توقع داشته باشید که نتیجه خاصی از آن بگیرید!

در زمان حل تست های تمرینی، تکمیلی و سنجشی در منزل باید حداقل چندین بار از تکنیک ضربدر منها استفاده کنید تا به خوبی با نکاتش آشنا شوید. همچنین تکنیک ضربدر منها را چندین مرتبه در سر جلسه آزمون های آزمایشی اجرا کنید. بعد از اینکه روی اجرای این روش به اندازه کافی مسلط شدید، باید از آن انتظار نتیجه خوب داشته باشید.

مزایای تکنیک ضربدر منها

> افزایش قدرت نه گفتن به سوالات وقت گیر، از مزایای تمرین تکنیک ضربدر منها در ازمونها به شمار می رود. اجرای تکنیک ضربدر منها باعث میشود که بتوانید هیجان خود را کنترل کنید و تمرکزتان را افزایش دهید و پاسخ نامه دروس را سفید تحویل ندهید.

> شما با انجام تکنیک ضربدر منها دچار کمبود وقت برای حل سوالات ساده نمیشوید؛ به این دلیل که برخی از داوطلبان، تک تک سوالات را از روی کمال گرایی حل می کنند و دچار کمبود وقت برای حل سوالات ساده در انتهای دفترچه می شوند.

> تکنیک ضربدر منها باعث میشود که کم تر در ازمون دچار اشتباه شوید و آرامشتان در زمان پاسخ گویی به سؤالات، حفظ شود و به خوبی قادر به طبقه بندی سؤالات در گروه های مختلف شوید. از مزایای این تکنیک می توان به تنظیم و مدیریت زمان اشاره کرد.

> تکنیک ضربدر منها این مزیت را دارد که تمام سؤالات دفترچه ی آزمون را حداقل یک مرتبه مطالعه میکنید.

روش ضربدر منها در کنکور,تکنیک ضربدر منها,درباره تکنیک ضربدر منهااز مزایای انجام تکنیک ضربدر منها این است که برای حل سوالات دچار کمبود وقت نخواهید شد

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 15
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش