جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۸:۰۳ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۵۵۰۳
رخدادهای دانشگاهی پیش رو

شبکه پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی می‌شود

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,دانشگاه آزاد
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که تا هفته آینده سامانه جدید مانیتورینگ ظرفیت‌های اساتید و شبکه پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی می‌شود، گفت: امور مربوط به راه‌اندازی شبکه شهر علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حال انجام است و تا یک ماه آینده رونمایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر مرتضی موسی‌خانی در حاشیه بازدید امروز دکتر نوریان، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از پارک علم و فناوری این دانشگاه با بیان این‌که باید بتوانیم در حوزه‌هایی که دانشگاه آزاد اسلامی را رقابت‌پذیر و سودآور می‌کند، فعالیت کنیم، گفت: لازمه رقابت‌پذیر و سودآور کردن دانشگاه این است که همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با یک باور و هدف مشترک در این زمینه گام برداشته و به امور دانش‌بنیان توجه جدی داشته باشند.

 

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری با بیان اینکه در آینده نزدیک نشستی مشترک بین روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان در درجه اول و روسای واحدهای جامع در درجه دوم برگزار می شود، تاکید کرد: در این نشست مسئولان واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید به لزوم فعالیت‌های دانش بنیان و حمایت از اینگونه فعالیت‌ها پی برده و در راستای پیشرفت آن کمک کنند.

 

ایجاد شبکه مجازی رشد علمی دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه شبکه مجازی رشد علمی دانشگاه آزاد اسلامی در حال حاضر در حال شکل گیری است، گفت: تا هفته آینده سامانه جدید مانیتورینگ ظرفیت‌های اساتید و شبکه پایان‌نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی می‌شود. امور مربوط به راه‌اندازی شبکه شهر علمی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در حال انجام است و تا یک ماه آینده رونمایی خواهد شد.

 

وی افزود: یکی دیگر از فعالیت‌های معاونت پژوهشی دانشگاه، یکپارچه‌سازی نرم‌افزارهای دانشگاه آزاد اسلامی بود که در حال انجام است و از تمام ظرفیت‌ها برای آن استفاده کردیم.

 

موسی خانی با بیان اینکه باید از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حمایت کنیم تا به فعالیت‌های پژوهشی و دانش‌بنیان روی بیاورند، تاکید کرد: شرکت‌های دانش بنیان که دارای سرمایه‌های انسانی ارزشمندی هستند، می‌توانند مولد اشتغال در جامعه باشند.

 

سرپرست معاونت پژوهش و فناوری خاطر نشان کرد: امکان ورود به بازارهای جهانی برای برخی شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد، البته اشتغال‌زایی این شرکت ها باید ابتدا در داخل کشور اتفاق بیفتد و پس از آن می توانند با بین‌المللی شدن، پله های رشد و ترقی را طی کنند.

 

وی با بیان اینکه شرکت‌های برتر دانش‌بنیان می‌توانند در صحنه‌های جهانی و همکاری‌های بین‌المللی حضور داشته باشند، گفت: می توانیم از این راه به جذب سرمایه‌گذاری مشترک خارجی نیز دست پیدا کنیم. به همین دلیل باید بتوانیم از تمامی ظرفیت‌های داخلی و بین‌المللی خود استفاده کنیم.

 

موسی خانی در ادامه افزود: باید در دانشگاه آزاد اسلامی بتوانیم استارت‌آپ‌ها را رونق داده و با یک آیین‌نامه قانونی دانشگاه آزاد اسلامی، از آنها حمایت کنیم.

 

دکتر موسی‌خانی با تاکید بر لزوم حمایت از نخبگان در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر نخبگان از کشور خارج شوند، علاوه بر خود آنها، ژن خلاق کشور را نیز از دست داده‌ایم. باید بتوانیم با حمایت از این افراد، آنها را در کشور حفظ و بستر فعالیت و پیشرفت را برای آنها فراهم کنیم.

 

پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد؛ اولین و بزرگترین مجموعه در دانشگاه غیردولتی

دکتر علیرضا توکلی، رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از تاسیس پارک علم و فناوری، فعالیت‌ها و اقدامات این پارک، گفت: حدود سه سال است که پارک علم و فناوری به عنوان اولین و بزرگترین مجموعه در دانشگاه غیردولتی راه‌اندازی شده است. با توجه به وجود مراکز رشد و شتاب‌دهنده در این پارک، می‌توان گفت هیچ دانشگاهی چنین زیرساخت‌هایی در اختیار ندارد.

 

وی در ادامه با بیان این‌که پارک های علم و فناوری خصوصی بهترین گزینه برای کمک به دولت در حوزه دانش‌بنیان هستند، گفت: در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات ۱۰ساله ۳۰۰ دانشگاه برتر دنیا مورد بررسی قرار گرفته که می‌تواند نقشه راه ما در این حوزه باشد.

 

توکلی با بیان اینکه مراکز رشد و شتاب دهنده را با کمک معاونت علمی‌وفناوری ریاست جمهوری فعال‌تر کرده‌ایم و برنامه‌های مشترکی با آنها خواهیم داشت، گفت: مجوز راه‌اندازی پردیس‌هایی در کل کشور دریافت شده که ۸ واحد از این پردیس‌ها در آستانه راه‌اندازی هستند.

 

وی تصریح کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در آینده نزدیک جشنواره‌ای با هدف شناسایی نخبگان سراسر کشور برگزار خواهد کرد.

 

 

 

 

  • 9
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۲
جدیدترین
قدیمی ترین
چه خبر جالبی ولی فقط تبلیغ زمانی که دانشجو نمی تواند مسئولان دانشگاه را از پایین ترین مسئول تا بالارین در اتاقش پیدا ند وقتی پاسخ تلفنی برای کارمندان دانشگاه ازاد کسر شان دارد وقتی که مسئولی را در اتاقش پیدا می کنی تو رو دنبال نخود سیاه می فرسته و کاملا احترام برای تو قائل نیست وقتی ظرفیت استاد برای پایان نامه برای چند ترم وجود نداره وقتی واحد پایان نامه برای هر کار کوچکی شواری میزاره که یکماه باید پیگیر بشی تا شاید جواب بده اونم حضوری وقتی اساتید داور نمیه پیدا کرد برای هماهنگی دفاع و وقتی همه اینا باعث میشه بیخودی همش پول تمدید بریزی و دانشجوی غیر بومی از کار و زندگی و علم و ... بمونه و هزیه زیادی برای هر رفت و امد بیخود و بی نتیجه پرداخت کنه، اونوقت مفهموم جایگاه علمی و حقوق مصرف کننده این خدمات رو میفهمی که هم پول میدی و هم زبونت کوتاه است این واقیعت دانشگاه ازاد بویژه دانشگاه ازاد تبریزه اگر خواستی برو دوربین تو بیار امتحان کن
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش