دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۰:۰۹ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۳۱۴۴۱
آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش: کنکور خطای نظام آموزشی است/ انجام رتبه بندی معلمان تا قبل از پایان کار دولت

محسن حاجی میرزایی,وزیر آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش گفت: کنکور به صورت ناخواسته، اهداف نظام تعلیم و تربیت را با آسیب جدی روبرو ساخته و یکی از خطاهای نظام آموزشی کشور است.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در دیدار با نمایندگان دانش آموزان و تشکل های دانش آموزی استان سمنان در محل سالن یادگار امام(ره) استانداری سمنان گفت: کنکور در انتهای ۱۲ سال تحصیل، با معیارهای خود سمت و سویی ایجاد می کند که شاخص هایی که برای سنجش اهداف نظام آموزشی نیست را به این دوران تحصیل سرایت داده و بر کل دوران تحصیل سایه سنگین می اندازد.

وی افزود: نظام آموزشی برای زندگی کردن، بالغ شدن، ماهر شدن و اعتلای شخصیت است، باید بتوان حل مساله و تجزیه و تحلیل ارائه داد، نظام آموزشی برای سنجش شاخص تست زنی نیست.

شاد ۱ و ۲ کامل تر است

حاجی میرزایی خاطرنشان کرد: در پی نشست با وزارت علوم، ساماندهی کنکور در دستور کار شورای انقلاب فرهنگی قرار گرفته و پیشنهاد کردیم ارزش و تاثیر سوابق تحصیلی و نتایج امتحانات از طریق آموزش و پرورش در طول دوران ۱۲ ساله با شاخص های استاندارد در نتیجه کنکور، به ۶۰ درصد افزایش یابد، این پیشنهاد مطلوب است اما کافی نیست و برای بیش از این تلاش خواهیم کرد.

وی عنوان کرد: شبکه شاد، مولود یک ساله ای است که برگ برنده را در مقایسه با تمامی پلتفرم های داخلی کشور ربوده است اما مشکلاتی دارد که در شبکه های شاد ۱، ۲ و ... برطرف خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: یکی از راه هایی که جامعه دانش آموزی ما را در برابر تهدیدات فضای مجازی قوی نمود، همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تاکید داشتند، شبکه اموزشی شاد بود.

وی همچنین تصریح کرد: سیاست ما، افزایش کیفیت مدارس دولتی است، نواقصی وجود دارد که در حال تضعیف مدارس دولتی است، اما تلاش ما بر تقویت و حمایت از مدارس دولتی بوده و در این راستا گام برم میداریم.

وی اضافه کرد: ورزش، یکی از ساحت های بسیار بزرگ، مهم و ارزشمند تعلیم و تربیت است و عدم توجه یکسان به ساحت های ورزشی، هنری، اعتقادی و فناوری، سیاسی، آموزشی و ...، اهداف نظام آموزی را محقق نخواهد کرد.

وزیر آموزش و پرورش گفت : مطالبات شما دانش آموزان عزیز و گرانقدر که از نمایندگان قشر ارزشمند و بزرگ دانش آموزی استان سمنان هستید را بررسی و رسیدگی خواهیم کرد و از هرچیزی که عدالت را آسیب بزند، برائت می جوییم و تلاش داریم تا نصیب برابر آموزشی را در کل کشور اجرا کنیم.

رای اولی ها در انتخابات‌ مهم نقش آفرینی کنند

حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش گفت: در آستانه انتخابات باید تلاش کنیم برای اجابت فرمایشات مقام معظم رهبری، اقدامات خود را برای برگزاری پر شور و شعور انتخابات به کار گیریم و رای اولی ها لازم است تا در این انتخابات تاثیر گذار و مهم، نقش آفرین باشند.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: من به مجلس دانش آموزی ایمان دارم، این مجلس ها در کشور به یک هزار و ۱۱۱ مجلس در سطوح مختلف افزایش پیدا کرده که امری ارزشمند است اما مهم تر آنکه حاصل این مجلس ها، در معرض دید عموم قرار گیرد.

وی تاکید کرد: شما دانش آموزان باید به موضوعات مختلف فکر کرده و خروجی های مطلوب و موثر تولید کنید.

حاجی میرزایی عنوان داشت: سازمان دانش آموزی، یک گنج بی پایان است، باید توسعه یافته و پیشرفت کند، برای این سازمان انتهایی متصور نیستم چرا که پر از نکات جذاب و ارزشمند بوده و این خیل عظیم دانش آموزی با اندیشه و ظرفیت های بالای خود، می توانند در بسیاری از زمینه ها راهگشا باشند.

وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران گفت: تمامی تشکل های دانش آموزی، اتحادیه های انجمن‌ اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، هلال احمر، مجلس های دانش آموزی و... را میانبر های تحقق اهداف عالی تعلیم و تربیت می دانم.

وی ادامه داد: در هر سال باید بتوانیم یک وجه شخصیتی را در دانش آموزان ارتقاء دهیم و طرح "هر دانش آموز یک مهارت" با همین انگیزه و هدف در حال اجراست.

حاجی میرزایی یادآور شد: تشکل ها نقش مهمی در هویت پردازی و شکل گیری شخصیت ها دارند و اعتقاد دارم که باید تمامی مدارس ما جایگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان باشند.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما ۸ و نیم‌ میلیون دانش آموز ابتدایی داریم که کانون پرورش فکری باید بتواند این عزیزان را تحت پوشش قرار دهد، کانون مبتنی بر انگیزه، عشق،رغبت و تمایل همراه با جذابیت و اثربخشی بالاست، طبیعتا هرچه قدر از این‌ جامعه دانش آموزی از چتر حمایتی کانون مغفول بمانند، متضرر خواهیم شد.

دوره دانش آموزی، دوره آگاهی و شکل گیری بنای رفیع شخصیت است

وی با اشاره به طرح رتبه بندی معلمان اظهار کرد: تلاش ما بر این است که طرح رتبه بندی معلمان تا پیش پایان کار دولت دوازدهم انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت:دوره دانش اموزی،دوره شکل گیری شخصیت انسان بوده و سهم این دوره درتمام زندگی احساس می شود چرا که این دوره با افزایش آگاهی، بنای رفیع شخصیت را شکل‌می دهد.

حاجی میرزایی، گفت: شما عزیزان و دانش آموزان هم خوب حرف میزنید و علاوه بر آن حرفهای خوب، با کلامی متقن، بیان شیوا و جداب دارید که خداوند بزرگ را برای شما نعمت های ارزشمند شاکرم.

محسن حاجی میرزایی,وزیر آموزش و پرورش

وی با بیان اینکه ما در طول زندگی، دوره های مختلفی را سپری میکنیم که هر کدام دارای وجهه های متفاوتی هستند، تاکید کرد: فرزند زمانه بودن یعنی اینکه در هر موقعیتی که قرار داشتیم، حق موقعیت را به معنای کامل کلمه ادا کنیم و در شکل گیری شخصیت خود، به بهترین‌نحو ممکن تلاش داشته باشیم.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: این شکل گیری شخصیت، یعنی خودتان را درک میکنید، شناخت پیدا میکنید، و علاوه بر آن با رفتار شما، دیگران از شما درک درست پیدا می کنند.

وی در ادامه عنوان کرد: آگاهی، فداکاری، ظرفیت، مدارا، سخن گفتن، ابراز وجود، مقاومت، استواری، ایمان، اندیشه، تفکر و ... جلوه هایی از شخصیت انسان هاست که در دوره دانش آموزی شکل می گیرد و زیر بنای این همه، آگاهی است.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید بدانیم و تاکید کنیم که آگاهی بنای رفیع شخصیت انسان ها را می سازد و به ما امکان انتخاب می دهد، از درماندگی و استیصال نجات میدهد، به زندگی صفا و جلا می بخشد و به انتخاب های ما سمت و سو می دهد.

وی تصریح کرد: ما باید برای ارتقاء آگاهی تلاش کرده و از لحظه لحظه این دوران زندگی استفاده کنیم تا این آگاهی را توسعه بخشیم، چرا که به میزان آگاهی ما، امکان های متنوع تر در پیش روی ما قرار خواهد گرفت و این انتخاب ها هستند که به همدیگر مرتبط بوده و زندگی شما را تحت تاثیر و شکل خواهند داد.

حاجی‌میرزایی در ادامه بیان کرد: در واقع این آگاهی شما دانش آموزان است که اگر افزایش پیدا کند، عرصه زندگی شما را به خوبی گسترش می دهد، پس وقت خود را صرف کار و اموری کنید که بیش از زمانی که خرج آن کردید، برای شما سرمایه و نتیجه به همراه دارد.

وی همچنین اضافه کرد: زمانی در زندگی وجود ندارد که خنثی بوده و بر سازندگی شخصیت شما بی تاثیر باشد، پس باید تمام زمان خود را برای توسعه آگاهی به خدمت بگیرید تا جان شما جلا پیدا کره و زندگی مطلوبتری داشته باشید.

حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: صبر، فهم، شجاعت، مهربانی و اندیشه محصول آگاهی است، پس به همین واسطه باید آگاهی ها را بسط و گسترش داد. 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش