دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۱۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۷۲۴۰۶
آموزش و پرورش

ادعای رئیس کمیسیون آموزش: افزایش ۳.۵ تا ۶ میلیون تومانی حقوق معلمان در طرح رتبه‌بندی

حقوق معلمان,تصویب افزایش حقوق رتبه بندی معلمان
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، افزایش حقوق ومزایای مربوط به اجرای طرح رتبه بندی معلمان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این کمیسیون با کارکارشناسی شده تصویب شد.

به گزارش مهر، علیرضا منادی سفیدان پیش ازظهر پنجشنبه در نشست اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی در شهرستان آمل افزود: در متناسب‎سازی حقوق اساتید وزارت علوم در آخرین جلسه کمیسیون با افزایش ۱۵ درصدی و برداشتن سقف اقدامات سازنده انجام شد همچنین برای کارکنان کل کشور افزایش یک میلیونی حقوق، ۵۰ درصد حق عائله‌مندی و ۱۰۰ درصد حق اولاد تصمیم‌گیری شد.

وی با اشاره به اینکه در زمینه دریافتی بازنشستگان با افزایش پنج درصدی حقوق به همراه افزایش ۹۰۰ هزار تومان حقوق و ۲۰۰ هزار تومان حق عائله‌مندی انجام شد، افزود: برای وزارت بهداشت و درمان قانون عدالت آموزشی در مجلس بررسی و انجام شد و برای پزشکان عمومی و متخصصان در مناطق محروم به جای سه برابری خدمت این میزان به ۱.۷ برابر خدمت کاهش یافت.

رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصلاح‌هایی در زمینه دریافتی اساتید وزارت علوم، پیشکسوتان و اساتید مناطق محروم و مسئله بالارفتن از سقف دریافتی، تصریح کرد: در آینده نزدیک با جلسات مختلف ضریب ۱.۸ حقوق اساتید نسبت به تهران حل می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین در کمیسیون آموزش و تحقیقات نگاه استراتژیک به آموزش داریم زیرا آموزش زنجیره تأمین یکپارچه دارد که از سن بدو تولد باید آغاز شود و تا سن ۶ سالگی و با تلاش کمیسیون آموزش و تحقیقات مهدکودک‌ها از سازمان بهزیستی انتزاع شده و به وزارت آموزش و پرورش محول شد.

وی افزود: همچنین سالیان زیاد مهدکودک‌ها از دست آموزش و پرورش خارج بود که خوشایند نبود ولی هم‌اکنون در این بین سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک را در وزارت آموزش و پرورش تشکیل دادیم.

منادی سفیدان با بیان اینکه در زمینه آموزش و پرورش اقدام بزرگی انجام شد، ادامه داد: ۱۰۰ سال است که آموزش و پرورش به شکل نوین شکل گرفت ولی در این یک قرن تحول چندانی جز انقلاب اسلامی و تحلیل ناچیز در محتوا مشاهده نشد و فعالیت‌ها اندک بود.

وی با اشاره به اینکه معلمان به شکل نومعلم و معلمان ۲۰ سال سابقه دارای تفاوت‌هایی باشند و رتبه رقابتی وجود نداشت، بیان کرد: در این زمینه پنج رتبه در نظر گرفته شد تا معلمان براساس تلاش، سابقه و افزایش کیفیت آموزش ارتقا داده شوند تا طی ۵ سال معلمان با بررسی ۱۳۰ شاخصه به ارتقا برسند.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، با اشاره به خروج معلمان از کارمندی و شامل شدن فصل جدید فوق‌العاده ویژه رتبه‌بندی، خاطرنشان کرد: با خروج معلمان از فصل دهم، وضعیت حقوقی آنها رشد زیادی داشت.

وی با اشاره به افزایش ۳.۵ تا ۶ میلیون تومانی حقوق معلمان در فصل جدید متناسب‌سازی و رتبه‌بندی، یادآور شد: دو هفته قبل اغتشاشات هر معلم حدود ۸ تا ۱۵ میلیون تومان به صورت علی‌الحساب این مبلغ را دریافت کرد که در مجموع ۵۰ هزار میلیارد تومان برای دولت هزینه شد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تعیین تکلیف ۷۰ هزار معلم در طرح مهرآفرین طی چند روز آینده، بیان کرد: پس از یک قرن کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تحول بزرگی را برای یک میلیون معلم کشور ایجاد شده است.

منادی با بیان اینکه خروجی آموزش و پرورش ورودی آموزش عالی است، گفت: همسان‌سازی اساتید از اقدامات بزرگ کمیسیون آموزش و تحقیقات برای دانشگاه‌ها است تا از خروج تعدادی اساتید به خارج جلوگیری شود.

فعالیت هشت هزار شرکت دانش بنیان

وی با اعلام اینکه با فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک علم و فناوری تلاش دانشجویان به محصول تبدیل شود، یادآور شد: در دیدار اخیر رهبر انقلاب اسلامی با نخبگان مباحث بسیار مهم مطرح شد همچنین در این زمینه مجلس با ایجاد قانون از سال ۱۳۸۹ فعال است.

منادی با اعلام اینکه تاکنون ۸ هزار شرکت دانش بنیان با گردش مالی ۴۰۰ هزار میلیارد تومان فعالیت دارند با توجه به اینکه کل بودجه یک هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بوده است که یک سوم بودجه کشور را فرزندان دانش‌مندان دانش‌بنیان کشور رقم زدند.

وی ادامه داد: سال گذشته ۴۰۰ هزار اشتغال شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شده که ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در جوار پهنه علمی دانشگاه شریف با میزان ۲ هزار میلیارد تومان فروش و ۳ هزار نفر ایجاد اشتغال داشتند.

منادی گفت: با نشست با مسؤولان کشوری مشکل سربازی برای یک هزار و ۴۰۰ نخبه، استاد و دکترای تخصصی مشکل سربازی حل شده که افراد زیادی شرکت دانش‌بنیان با تولید محصول مشغول هستند.

  • 19
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
کمتر دروغ بگین. کمتر دروغ بگین! سرپوش عزیز، دروغ این ها رو منتشر نکن. من ۵ سال سابقه دارم ۶ تومن رتبه بندی گرفتم! کجا از ۸ تا ۱۵ تومن دادن. همکار ۳۰ سال سابقه رو ۱۱ دادن. ۱۵ کجا بود. این دروغ ها رو منتشر می کنید ملت به معلمان حمله می کنن. حقوق معلمان با رتبه بندی ۱ تا ۳ تومن زیاد میشه و بازم میشه نصف نصف خط فقر.
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش