پنجشنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۲۱۷۱۱
آموزش و پرورش

معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان!

یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های خانواده‌ها و دانش آموزان، تحصیل در یک مدرسه خوب و با کیفیت بالای آموزشی است. متاسفانه به مدارس دولتی در کشور چندان توجهی نمی شود و اگر شما می خواهید به یک مدرسه خوب و با کیفیت بروید باید در مدارسی همچون تیزهوشان، نمونه دولتی و برخی از غیرانتفاعی‌ها، آزمون بدهید و در صورت قبولی، می توانید وارد آن مدرسه شوید. با توجه به سطح نسبتا بالایی که آزمون ورودی مدارس برتر دارند، شما نیازمند استفاده از کتب آموزشی و شرکت در کلاس‌های آمادگی آزمون ورودی تیزهوشان و سایر مدارس برتر هستید؛ امروز در این مقاله قصد داریم آموزشگاه‌ها و موسسات برتر آموزشی در زمینه آزمون ورودی را با هم مقایسه کرده و برترین آن‌ها را به شما معرفی نماییم، پس حتما تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید.

معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان,آموزشگاه موفقیت

آشنایی با اهمیت تحصیل در مدارس برتر!

شایر برایتان سوال باشد که مدارس برتر چه ویژگی‌هایی دارند که آن‌ها را به نسبت مدارس معمولی خاص کرده است؟! در پاسخ به این سوال باید بگوییم که به دلیل توجه ویژه و نظارت دقیقی که بر روی عملکرد این مدارس وجود دارد، کیفیت این مدارس بسیار بالا است. از مهم‌ترین ویژگی‌های مدارس برتر می توان به موارد زیر اشاره نمود:

آشنایی با اهمیت تحصیل در مدارس برتر, معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان, آموزشگاه موفقیت

ارائه آموزش با کیفیت بالا و متناسب با سطح دانش‌آموزان

داشتن اساتید با تجربه و متخصص در رشته های مختلف

ارائه برنامه ریزی های تحصیلی جامع و متناسب با نیاز و توانایی دانش آموزان

فضای آموزشی مناسب و با امکانات و تجهیزات مدرن

ارائه برنامه های تربیتی و فرهنگی برای تقویت اعتماد به نفس و ارتقای شخصیت دانش‌آموزان

توجه به سلامتی دانش‌آموزان و ارائه برنامه های بهداشتی و ورزشی مناسب

برخورداری از کادر مدیریتی و اجرایی بسیار قوی

و ...

چند درصد نفرات برتر کنکور از مدارس ممتاز و شاخص هستند؟

چند درصد نفرات برتر کنکور از مدارس ممتاز و شاخص هستند؟ - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

طبق اعلام رسمی سمپاد و سازمان سنجش، در کنکور سال گذشته ۷۲.۵% نفرات برتر در مدارس تیزهوشان، ۲۲.۵% در مدارس غیرانتفاعی، ۲.۵% در نمونه دولتی و ۲.۵% در مدارس دولتی تحصیل داشته اند. همانطور که قابل مشاهده است، اختلاف معنی داری بین مدارس تیزهوشان و برتر با مدارس دولتی وجود دارد. به همین دلیل برخی از مشاورین معتقدند که شما با ورود به یکی از مدارس برتر، نیمی از راه قبولی در کنکور را طی خواهید کرد!

از چه مقطعی می توان وارد مدارس برتر شد؟

معمولا برای ورود به مدارس برتر، اکثر دانش آموزان از پایه نهم به دهم اقدام می کنند؛ این در حالی است که بیشتر مدارس برتر در پایه ششم به هفتم نیز اقدام به جذب دانش آموز می کنند. با توجه به داوطلبان کمتری که آزمون ورودی ششم به هفتم دارد، پیشنهاد ما به شما این است که اگر هنوز فرصت را از دست نداده اید، ابتدا شانس خود را برای حضور در مدارس برتر از پایه ششم به هفتم امتحان کنید و در صورت عدم قبولی از نهم به دهم.

برخلاف مدارس تیزهوشان، برخی از مدارس غیرانتفاعی و نمونه دولتی به جز پایه ششم به هفتم و نهم به دهم، در سایر مقاطه نیز آزمون برگزار می کنند که تحت عنوان آزمون میان پایه‌ای شهرت دارد. معمولا رشته های ریاضی فیزیک و تجربی در این مدارس تعداد کلاس‌های بیشتری دارند و اگر قصد تحصیل در رشته انسانی را دارید، کار سخت‌تری در پیس دارید.

مباحث و منابع آزمون ورودی مدارس چیست؟

هر مدرسه و آزمون، مباحث و منابع خودشان را دارند و برای اطلاع از آن باید به سایت آن مدرسه مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن آن تماس بگیرید. به عنوان مثال مباحث و منابع آزمون ورودی تیزهوشان به شرح زیر است:

مباحث و منابع آزمون تیزهوشان ششم به هفتم

مباحث و منابع آزمون تیزهوشان ششم به هفتم - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

آزمون تیزهوشان ششم به هفتم که به ورودی هفتم نیز شهرت دارد، شامل دو دفترچه سوال است؛ هر دو دفترچه مربوط به مطالب هوش و استعداد تحلیلی ششم است با این تفاوت که برای پاسخگویی به ۶۰ سوال دفترچه اول ۷۵ دقیقه و برای پاسخگویی به ۶۰ سوال دفترچه دوم تنها ۲۵ دقیقه زمان دارید. به عبارت دیگر می توان گفت که در دفترچه دوم علاوه بر هوش و استعداد شما، سرعت العمل و دقت شما نیز سنجیده می شود. پس بنابراین هیچ سوال مستقیمی از کتب درسی دانش آموزان در آزمون تیزهوشان ششم به هفتم مطرح نمی شود!

مباحث و منابع آزمون تیزهوشان نهم به دهم

مباحث و منابع آزمون تیزهوشان نهم به دهم - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

آزمون تیزهوشان نهم به دهم نیز همانند آزمون تیزهوشان ششم به هفتم شامل دو دفترچه است، با این تفاوت که تنها یکی از دفترچه مربوط به استعداد تحلیلی و هوش است و دفترچه دیگر مربوط به دروس علوم، ریاضی، زبان و ادبیات فارسی، مطالعات اجتماعی، قرآن و معارف اسلامی است که از دو پایه هشتم و نهم مطرح می شود. این دفترچه به عنوان دفترچه استعداد تحصیلی مشهور است. شما برای پاسخگویی به دفترچه‌ استعداد تحلیلی که ۵۰ سوال دارد، ۵۰ دقیقه زمان و برای پاسخگویی به دفترچه استعداد تحصیلی که ۵۰ سوال دارد، ۷۰ دقیقه زمان دارید. آموزش هوش و استعداد تحلیلی نهم می تواند کمک شایانی به شما برای حل تست‌های قسمت استعداد تحلیلی بکند.

چگونه در آزمون ورودی مدارس برتر قبول شویم؟

چگونه در آزمون ورودی مدارس برتر قبول شویم؟ - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

برای قبولی در آزمون ورودی مدارس برتر، کار ساده‌ای در پیش نخواهید داشت، زیرا سطح آزمون ورودی مدارس بالاتر از کتاب و جزوه مدرسه است و شما صرفا با خواندن کتاب و جزوه مدرسه و حتی تسلط به آن، شانس زیادی برای قبولی نخواهید داشت. بنابراین دو راهکار پیش روی شما است؛ راهکار اول اینکه به سراغ کتب آموزشی موجود در بازار که برای قبولی در آزمون ورودی منتشر شده اند، بروید و به صورت خودخوان مطالب را یاد بگیرید. این راهکار کمی دشوار و نیازمند پایه‌ای قوی است. علاوه بر این شما باید با یک برنامه ریزی دقیق و استاندارد، تمرین و تست‌های زیادی را حل کنید تا آماده شرکت در آزمون ورودی شوید. در این راه می توانید از مشاوره تیزهوشان کمک بگیرید.

راهکار دوم که اکثر دانش آموزان به سراغ آن می روند و تقریبا یک راه مطمئن است، شرکت در کلاس‌های آمادگی آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و مدارس برتر است. موسسات و آموزشگاه‌های مختلفی در کشور اقدام به برگزاری این کلاس‌ها می کنند اما متاسفانه تنها تعداد اندکی از آن‌ها کیفیت لازم را دارند. زیرا آموزش تیزهوشان ششم به هفتم و یا نهم به دهم به گونه‌ای که دانش آموز مطالب را به طور عمقی درک کند و به تسلط برسد، از هر دبیری بر نمی آید.

موسسات و آموزشگاه‌های برتر برای آمادگی آزمون ورودی چه ویژگی‌هایی باید داشته باشند؟

برای انتخاب بهترین موسسه و آموزشگاه برای آمادگی آزمون تیزهوشان و سایر مدارس برتر و ثبت نام در آن حتما موارد زیر را در نظر بگیرید:

۱) مدرسین دوره

مدرسین دوره - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - موسسه موفقیت

همانطور که گفتیم آموزش تیزهوشان نهم به دهم و ششم به هفتم کار نسبتا سخت و دشواری است و تعداد کمی از دبیران می توانند مطالب را به نحوی آموزش دهند که دانش آموزان به طور عمقی و کامل یاد بگیرند. متاسفانه بسیاری از آموزشگاه‌ها از دبیران مدارس معمولی و بی تجربه استفاده می کنند که تجربه‌ای در بحث آزمون ورودی ندارند و بازدهی بالایی برای دانش آموزان ندارند.

۲) میزان قبولی‌های سال‌های گذشته

یک آموزشگاه و موسسه خوب در زمینه آزمون ورودی باید تعداد نفرات قبولی بالایی داشته باشد که نشان دهنده کیفیت آن آموزشگاه است. میانگین قبولی بالای ۶۰-۷۰ درصد در آزمون تیزهوشان، برای انتخاب یک آموزشگاه با کیفیت ضروری است.

۳) پیگیری دقیق و مشاوره تحصیلی

پیگیری دقیق و مشاوره تحصیلی - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

دانش آموزان برای پیشرفت بیشتر نیازمند داشتن برنامه ریزی دقیق و اصولی هستند. همچنین پیگیری وضعیت تحصیلی دانش آموزان و چک کردن تکالیف و تمرین‌های آن‌ها و مطلع کردن اولیا، از دیگر خدماتی است که یک آموزشگاه خوب باید داشته باشد.

۴) برگزاری آزمون شبیه ساز

برگزاری آزمون شبیه ساز - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

آزمون های آزمایشی تیزهوشان ششم و نهم مزایای زیادی برای دانش آموزان دارند. دانش آموزان با شرکت در آزمون‌های شبیه‌ساز علاوه بر قرارگیری در جو آزمون و آشنایی با نحوه طرح سوالات، خود را محک زده و با نقاط ضعف و قوت خود آشنا می شوند. تعداد کمی از آموزشگاه‌ها این قابلیت را دارند که آزمون آزمایشی تیزهوشان نهم و ششم را به صورت حضوری و آنلاین برگزار کنند که این نکته در انتخاب بهترین آموزشگاه برای آزمون ورودی مهم است.

۵) شهریه در ازای خدمات

اگر قصد ثبت نام در آموزشگاه‌ها و موسسات آمادگی آزمون ورودی را دارید، برای مقایسه، شهریه را در ازای خدمات مقایسه نمایید. ممکن است یک آموزشگاه به دلیل عدم وجود آزمون و مشاور، هزینه پایین‌تری داشته باشد؛ بنابراین لازم است که هزینه‌ها را در مقابل خدمات و کیفیت مقایسه کنید.

معرفی برترین آموزشگاه برای آمادگی آزمون ورودی مدارس!

معرفی برترین آموزشگاه برای آمادگی آزمون ورودی مدارس! - معرفی و مقایسه‌ی آموزشگاه‌ها و موسسات آموزشی برتر برای قبولی تیزهوشان! - آموزشگاه موفقیت

با در نظر گرفتن تمامی معیارهای فوق و همچنین نظرات دانش آموزان سال گذشته، به نام آموزشگاه موفقیت رسیدیم. این آموزشگاه در سال‌های اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته است و به طور تخصصی در زمینه تیزهوشان و آزمون ورودی مدارس برتر کار می کند. شما با ثبت نام در کلاس‌های موسسه موفقیت علاوه بر کلاس‌ها از خدمات دیگری همچون مشاور و پشتیبان تحصیلی، آزمون شبیه‌ساز، کلاس تحلیل آزمون، کلاس رفع اشکال و ... بهره مند خواهید شد. برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانید به وب سایت موسسه موفقیت به نشانی آموزش سنتر (www.amoozeshcenter.com) مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن ۲۲۸۹۱۸۴۰-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید.

کلام پایانی

در این مطلب ابتدا اهیمت تحصیل در مدارس برتر را با هم بررسی کردیم و دیدم که تحصیل در این مدارس چه مزیت‌های زیادی دارند. سپس به نحوه ورود به این مدارس که از طریق آزمون ورودی است، پرداختیم و راهکارهای قبولی در این آزمون را بیان کردیم. در پایان نیز ویژگی‌های برترین آموزشگاه‌ها و موسسات در زمینه آزمون ورودی را بررسی کرده و بهترین موسسه آمادگی آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و سایر مدارس برتر را به شما معرفی کردیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه‌تان قرار گرفته باشد. در صورت هر گونه سوال و یا ابهامی در مورد این مقاله، لطفا در قسمت نظرات با ما در ارتباط باشید.

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش