سرپوش آموزشی - در کنار معوقات پرداختنشده معلمان که البته بخشی از آن (۴ ماه حقالتدریس معلمان و دو ماه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی) ۱۰ فروردین ۱۴۰۲ واریز شد باید به ۶ ماه حقوق معلمان قراردادی بهعنوان مطالبهای دیگر اشاره کرد.
جمعی از معلمان قرارداد کار معین ضمن ابراز گلایه شدید از عدم واریز حقوق از مهر ۱۴۰۱ تا امروز گفتند: «از مهر سال گذشته، ۶ ماه گذشته است، اما ما ریالی حقوقی دریافت نکردهایم! حتی در اسفند ماه نیز از واریز عیدی خبری نشد؛ این روند باعث ایجاد مشکلات بسیاری در گذران زندگی ما شده است و حتی گاهی اوقات برای تأمین هزینههای رفتوآمد باید از بستگان و خانواده پول قرض بگیریم.
هیچ فردی باور نمیکند بهعنوان معلم، ۶ ماه است حقوق دریافت نکردهایم، در حالی که پیش از این درباره مطالبات پرداختنشده معلمان رسمی صحبت شد به عدم دریافت حقوق معلمان قراردادی اشارهای نشد و حتی مسئولان نیز توجهی به آن ندارند.»
این معلمان خواستار مشخص شدن زمان واریز ۶ ماه حقوق پرداختنشده خود هستند.
در اسفند ۱۴۰۱ نیز با سوءمدیریت عجیب مسئولان ارشد وزارت آموزش و پرورش، کلاف سردرگمی شکل گرفت و منجر به این شد که حقوق اسفند ماه معلمان در روز ۲۹ اسفند ساعاتی مانده به آغاز سال جدید آن هم بهصورت ناقص واریز شود و کام معلمان را در آستانه شب عید بهشدت تلخ کرد.
در پی دستور صریح رئیس جمهور برای تعیین مقصران این افتضاح مدیریتی، محمد مخبر؛ معاون اول رئیس جمهور در نامهای به ابراهیم رئیسی، قصور وزارت آموزش و پرورش را منجر به ایجاد تأخیر در پرداخت حقوق اسفند ماه فرهنگیان و عدم واریز معوقات رتبهبندی اعلام کرد.
همچنین وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیهای بدون اشاره به نقش شخص وزیر آموزش و پرورش در این مسئله اعلام کرد: قصور منجر به تأخیر و نحوه پرداخت بهموقع حقوق اسفند ماه فرهنگیان متوجه معاونت برنامهریزی و توسعه منابع، دفتر برنامه و بودجه و ادارهکل مالی تشخیص داده شد که بدون تردید برخورد قانونی برابر با ضوابط بهعمل خواهد آمد!
یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش نیز در تاریخ ۱۱ فروردین ۱۴۰۲ گفت: «افراد مقصر در مشکلات پرداخت حقوق اسفندماه شناسایی شدهاند و برخورد قانونی انجام خواهد شد.».
امّا اخبار رسیده حاکی است رئیسجمهور بر ضرورت برخورد جدّی با مقصّران این امر تأکید دارد و احتمال برکناری وزیر آموزش و پرورش طی روزهای آینده وجود دارد.
رئیسی در پیام نوروزی خود نیز تأکید کرده بود که "هیچ کدام از مدیران دولتی چک سفید دریافت نکردند که بهصورت مستمر در دولت و در دستگاهها حضور داشته باشند، بلکه بهصورت مستمر در معرض ارزیابی هستند".
آغاز بررسی اعتراضات رتبهبندی از ۱۹فروردین/دعوت از فرهنگیان معترض جهت بررسی مدارک، در صورت لزوم
کار کارگروههای تخصصی بررسی اعتراضات رتبه بندی از ۱۹ فروردین در ادارات آموزش و پرورش سراسر کشور اغاز خواهد شد و به اعتراضات معلمان در این حوزه رسیدگی خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، میزهای تکریم و پاسخگویی به رتبه بندی در ادارات کل و ادارات آموزش و پرورش استانها تشکیل شده و در راستای تکریم و حفظ کرامت همکاران پاسخگویی شایسته انجام خواهند داد.
به منظور رسیدگی و پاسخگویی به اعتراضات رتبه بندی، چهار کارگروه تخصصی در ادارات آموزش و پرورش استان و مناطق با عناوین آموزش ابتدایی، آموزش متوسطه، پرورشی، تربیت بدنی و پشتیبانی شکل گرفته و فعالیت خود را بر اساس دستورالعمل شروع خواهند کرد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، همکارانی که در سامانه my.medu.ir به فرآیند رتبه بندی خود ثبت اعتراض کرده یا خواهند کرد، رسیدگی به اعتراضات آنان صرفاً در بستر سامانه خواهد بود و کارگروه های تخصصی در مناطق و نواحی نسبت به بررسی مدارک و مستندات بارگذاری شده اصلاحی اقدام و در صورت لزوم از همکاران معترض دعوت به عمل آورده و مدارک آنان را مورد بررسی و بازبینی مجدد قرار خواهند داد و نتیجه نهایی این اقدامات از طریق سامانه به همکاران معترض ابلاغ خواهد شد.
- 10
- 6