جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۳۴ - ۲۰ فروردین ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۱۱۵۷۳
آموزش و پرورش

جزئیات و منابع آزمون ورودی مدارس سمپاد/ مهلت ثبت‌نام تا ۲۵ فروردین

آزمون ورودی مدارس سمپاد,ثبت نام آزمون ورودی مدارس سمپاد
سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، شرایط شرکت در آزمون‌های ورودی دبیرستان‌های دوره اول و دوم استعدادهای درخشان سال تحصیلی ٠٣-١٤٠٢ را اعلام کرده است، براین اساس ثبت‌نام در این مدارس که از سه روز گذشته آغاز شده است، تا پایان هفته (جمعه، ۲۵ فروردین ماه) ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، پیرو دستورالعمل ابلاغی،  استعدادهای برترِ امروز، به طور بالقوه نخبگان آینده جامعه هستند که درصورت شناسایی به‌موقع و هدایت صحیح، می‌توانند ضمن شکوفایی و موفقیت فردی، در بهبود و پیشرفت وضعیت جامعه نیز ایفای نقش کنند.

به منظور شناسایی و جذب دانش آموزان صاحب استعداد برتر جهت ادامهٔ تحصیل در دبیرستانهای استعدادهای درخشان و در راستای سیاستهای اصولی وزارت و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش و اساسنامه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، آزمون ورودی دبیرستانهای دوره اول و دوم متوسطه استعدادهای درخشان برای سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ وفق شرایط ذیل برگزار میشود:

- دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمونهای ورودی از طریق سامانه ثبت نام به نشانی my.medu.ir  در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد. مشخصات مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور هنگام ثبت نام قابل مشاهده خواهد بود.

- ثبت نام داوطلبان آزمون ورودی پایه هفتم و آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم از ۱۵ تا ۲۵ فروردین انجام می‌شود.  تمامی فرآیند ثبت نام به صورت اینترنتی توسط داوطلبان انجام خواهد شد و مدارس محل تحصیل دانش‌آموزان در خصوص این موضوع مسئولیتی ندارند.

- دانش آموزان اتباع خارجی از کد اتباع استفاده کنند.

- کارت ورود به جلسه حوزه هفت روز قبل از تاریخ برگزاری تا روز برگزاری آزمون، از طریق سامانه ثبت نام در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد.

- آزمون ورودی پایه هفتم رأس ساعت ۹ صبح روز پنج شنبه مورخ اول تیرماه و آزمون تکمیل ظرفیت پایه دهم، رأس ساعت ۹ صبح روز جمعه مورخ دوم تیرماه برگزار می‌شود.

ضوابط و شرایط ثبت نام 

مراحل ثبت‌نام: 

- تکمیل نمون برگ اینترنتی تقاضانامه ثبت نام داوطلبان باید پس از ورود به سامانه ثبت نام نسبت به تکمیل تقاضانامهٔ ثبت نام اقدام نمایند.

-مبلغ ثبت‌نام ۷۰۰ هزار ریال است که صرفاً از طریق درگاه اینترنتی سامانه ثبت نام دریافت خواهد شد. داوطلبان باید جهت پرداخت وجه ثبت نام از کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب استفاده کنند. مبلغ فوق ثابت بوده و به جز این، مبلغ دریافت هرگونه وجه تحت هر عنوان ممنوع است.

ضوابط و شرایط ثبت نام: 

۱- داشتن تابعیت ایرانی ( ثبت نام اتباع غیرایرانی تابع بخشنامه شمارهٔ ۱۶۹/ ۳۴۰ مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۰ مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور است.)

۲- با عنایت به این که مراحل ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس استعدادهای درخشان کاملاً به صورت اینترنتی انجام می‌شود، مسئولیت احراز شرایط ثبت‌نام و صحت مندرجات در تقاضانامه ثبت نام، تماماً برعهده داوطلب است و در صورت مغایرت، قبولی داوطلب لغو و از ثبت‌نام و ادامه تحصیل او در مدرسه استعدادهای درخشان جلوگیری به عمل می‌آید.

 شرایط ثبت نام در آزمون ورودی پایه هفتم

 - اشتغال به تحصیل در پایه ششم ابتدایی در سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

- کسب مقیاس «خیلی خوب» در تمامی دروس نوبت دوم پایه پنجم ابتدایی در سال تحصیلی -۱۴۰۱ ۱۴۰۰ و کسب مقیاس «خیلی خوب» در تمامی دروس در نوبت اول پایهٔ ششم در سال تحصیلی ۱۴۰۲ -۱۴۰۱ جهت ثبت نام آزمون ورودی پایه هفتم

توجه ۱: «تربیت بدنی و شایستگی عمومی» جزء مواد درسی محسوب می‌شود.

توجه ۲: شرکت دانش آموز در آزمون ورودی پایه هفتم با داشتن حداکثر یک مقیاس «خوب» در مجموع ارز شیابی نوبت دوم پایه پنجم و نوبت اول پایه ششم مجاز است.

شرایط ثبت نام در آزمون ورودی پایه دهم 

- اشتغال به تحصیل در پایه نهم در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱؛

- پذیرش دانش آموز در دبیرستان‌های دوره دوم استعدادهای درخشان صرفاً برای ورود به پایه دهم برای تکمیل ظرفیت این مدارس از طریق برگزاری آزمون ورودی متمرکز کشوری از بین دو گروه از دانش آموزان زیر انجام می‌شود:

الف ـ دانش آموزان پایه نهم سایر مدارس که معدل کل خردادماه پایه هشتم (سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰) و نوبت اول پایه نهم آنان (سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱) حداقل ۱۹ باشد.

ب ـ دانش آموزان پایه نهم مدارس استعدادهای درخشان که معدل نوبت اول آنان (در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱) کمتر از ۱۸ باشد.

توجه: دانش آموزان پایه نهم مدارس استعدادهای درخشان که معدل کل خردادماه پایۀ هشتم و نوبت اول پایه نهم آنان حداقل ۱۸ باشد، بدون نیاز به شرکت در آزمون ورودی پایه دهم مجاز به ادامه تحصیل در دبیرستان‌های دوره دوم استعدادهای درخشان خواهند بود. پذیرش قطعی این قبیل دانش آموزان منوط به احراز شرایط مادهٔ ۱۶ آئین نامه مدارس استعدادهای درخشان است.

محتوای آزمون ورودی پایه هفتم 

سؤالات آزمون به شیوه چهارگزینه‌ای به منظور سنجش «هوش»، «استعداد» و «خلاقیت» دانش آموزان توسط متخصصان و کارشناسان این حوزه طراحی می‌شود. در هر یک از سؤالات فقط یکی از گزینه‌ها که در مقایسه با سایر گزینه‌ها انتخاب مناسب‌تری است به عنوان پاسخ صحیح آن سؤال در نظر گرفته می‌شود.

توجه ۱: به ازای هر پاسخ صحیح ۳ نمره مثبت و به ازای هر پاسخ، غلط نمره منفی برای داوطلب در نظر گرفته می‌شود. برای سؤالات بدون، پاسخ نمره‌ای منظور نخواهد شد.

توجه ۲: چنانچه داوطلب در سؤالی بیش از یک گزینه را علامت زده باشد یک نمره منفی برای او منظور خواهد شد.

مواد امتحانی، تعداد و ضرایب سؤالات آزمون ورودی پایه دهم 

- محتوای آزمون مشتمل بر دو دسته سؤالات «استعداد تحلیلی» و «استعداد تحصیلی» است ۵۰ درصد امتیاز آزمون مربوط به سؤالات «استعداد تحلیلی و ۵۰ درصد آن مربوط به سؤالات استعداد تحصیلی» است.

- منابع، تعداد و ضرایب سؤالات آزمون ورودی پایه دهم و مدت زمان پاسخگویی به آنها به شرح جداول زیر است:

آزمون ورودی مدارس سمپاد,ثبت نام آزمون ورودی مدارس سمپاد

آزمون ورودی مدارس سمپاد,ثبت نام آزمون ورودی مدارس سمپاد

- ظرفیت پذیرش دبیرستان‌های دوره اول و دوم استعدادهای درخشان در هر شهرستان با در نظر گرفتن مناطق تحت پوشش بر اساس پیشنهاد اداره کل آموزش و پرورش استان و با بررسی و تأیید نهایی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تعیین شده است که در هنگام ثبت نام اینترنتی از طریق سامانه ثبت، نام به اطلاع داوطلبان می‌رسد.

- پذیرش دانش آموزان شرکت کننده در آزمون برای ورود به دبیرستان‌های دوره اول و دوم استعدادهای درخشان صرفاً در اولویت‌های انتخابی دانش‌آموز و بر اساس رتبه مبتنی بر امتیاز کل آزمون ورودی خواهد بود.

توجه ۱: پذیرش داوطلبان دوره دوم متوسطه صرفاً براساس رشته انتخابی صورت می‌پذیرد و در صورت عدم قبولی در رشته انتخابی، امکان اعلام قبولی در سایر رشته‌ها وجود ندارد.

توجه ۲: در پذیرش دانش آموز برای دبیرستان‌های دوره های اول و دوم عشایری استان فارس دختران و پسران، بخشی از ظرفیت بنا به تشخیص سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به تعدادی از دارندگان بالاترین امتیاز آزمون از بین دانش‌آموزان شاغل به تحصیل در پایه ششم و نهم مدارس منطقه آموزشی عشایری استان فارس اختصاص خواهد یافت. ضمناً با درخواست انتقال دانش آموزان این مدارس به مدارس استعدادهای درخشان شهرستان شیراز تا پایان دوره دوم متوسطه موافقت نخواهد شد.

- با توجه به ضوابط خاص نقل و انتقال در مدارس استعدادهای درخشان لازم است داوطلبان دبیر ستان‌های استعدادهای درخشان مورد نظرشان را با توجه به محل سکونت خود در سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ و متناسب با ناحیه منطقه آموزش و پرورش محل استقرار مدارس استعدادهای درخشان انتخاب کنند. پس از اعلام نتیجه قبولی داوطلب در اولویت انتخابی مورد نظر، به هیچ‌وجه امکان تغییر اولویت وجود ندارد.

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش