دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۶:۰۵ - ۲۴ شهریور ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۰۰۹۵۱
آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:

رشد ۲۰۰ هزار نفری تعداد دانش آموزان درسال تحصیلی جدید

نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش,علی اصغرفانی
وزیرآموزش و پرورش از ثبت نام ۱۲ میلیون دانش آموز تا دیروز در سیستم سناد خبرداد و افزود: پیش بینی می شود با رشد ۲۰۰ هزار نفری تعداد دانش آموزان درسال تحصیلی جدید به بیش از ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برسد .

به گزارش ایلنا، علی اصغرفانی در جلسه ستاد عالی سومین المپیادورزشی درون مدرسه ای که با حضور معاونان وزیر ومعاونان وزارت ورزش وجوانان و روسای فدراسیون های مختلف ورزشی، درساختمان شهید رجایی برگزار شد، اظهارکرد: در برنامه ششم توسعه ، سند تحول نظام آموزش وپرورش مبنا قرار گرفته است و کلیه فعالیت هایی که در آموزش وپرورش در طول برنامه ششم و در ادامه هفتم  توسعه انجام خواهد شد براساس سند تحول خواهد بود.

وی تصریح کرد: در این سند بخش های مختلفی است که یکی از بخش  های مهم آن ساحت هایی تربیتی است و مابراساس سند تحول ۶ ساحت تربیتی داریم و اعتقاد بر تربیت همه جانبه دانش آموز داریم.

وزیر آموزش وپرورش اظهارکرد: یکی از ساحت های تربیتی، تربیت اخلاقی و اعتقادی است که دانش آموزان باید براساس اخلاق و اعتقادات دینی و مذهبی تربیت شوند اما اینکه آیا تربیت دینی کافی است مسلما خیر، بلکه لازم است اما کافی نیست و نیاز به تربیت علمی و فناورانه نیز هست و دانش آموز بایدعلاوه بر تربیت اخلاقی باید از آخرین دستاودرهای علمی بهره مند شود.

فانی تربیت هنری و زیباشناسی را سومین ساحت تربیتی دانست و افزود: زیباشناسی، هنر و آموزش هنر باید در دانش آموزان تقویت شود و تربیت سیاسی اجتماعی از نیازهای شخصیتی دانش آموزان است تا او بداند با دنیای اطرافش چگونه برخورد کند.

وی تربیت حرفه ای و اقتصادی را ساحت پنجم دانست و اظهارکرد: ۱۳ میلیون دانش آموز باید طوری تربیت شوند که در آینده باری از دوش جامعه بردارند و توسعه مدارس فنی و حرفه ای و کاردانش در این دولت در راستای این هدف است چرا که مدرک بدون مهارت مثمرثمر نخواهد بود.

وزیر آموزش وپرورش تربیت بدنی و جسمانی را ششمین و آخرین ساحت از ساحت های ششگانه تربیتی در سند تحول عنوان کرد و افزود : نباید فقط به بعد آموزش و بعد پرورش توجه کرد بلکه باید درکنار این دو به بعد جسمانی و بدنی دانش آموز نیز توجه کرد و زمینه را برای رشد جسمی او فراهم کرد ، چرا که برخی اوقات افراط در بعد آموزشی باعث غفلت از بعد جسمانی شده است.

افزایش ساعت تربیت بدنی

فانی خاطرنشان کرد : درهمین راستا ساعات درس تربیت بدنی را از ۳ ساعت به ۶ ساعت در دوره دوم متوسطه افزایش داده ایم که این نشان دهنده اهتمام دولت تدبیرو امید به بحث تربیت بدنی است و درکنارآن دروسی با عنوان انسان ومحیط زیست ، و انسان و سلامت به دروس متوسطه اضافه کردیم تا ساحت های ششگانه را کامل پوشش دهیم .

عضو کابینه دولت تدبیر وامید گفت: المپیادهای درون مدرسه ای با رویکرد مدرسه محوری انجام می شود و معتقدیم باید فعالیت هایی را تقویت کنیم که افراد زیادی را شامل شود چنانچه می بینیم بیش از ۵/۴ میلیون دانش آموز در المپیادهای ورزشی مدارس شرکت فعال دارند .

وزیرآموزش و پرورش با اشاره به بازگشت فعالیت های ورزشی به کف مدرسه اظهارکرد: فعالیت های ورزشی درون مدرسه ای ، کانون های ورزشی درون مدرسه ای از یک سو و کانون های ورزشی برون مدرسه ای از سوی دیگر کار غربالگری دانش آموزان و استعدادیابی را به خوبی انجام می دهند .

وی افزود: درسند توسعه آمده است که مدرسه باید به یک نهاد توسعه محله تبدیل شود و اگر مدرسه به یک نهاد تربیتی تبدیل شود می تواند در نوبت بعدازظهر که فضای آموزش خالی است برای بچه ها مفید و موثر باشد تا فعالیت های ورزشی درآنجا انجام شود .

توسعه کانون های درون مدرسه ای

فانی از ایجاد ۸ هزار کانون درون مدرسه ای خبرداد و افزود : توسعه کانون های درون مدرسه ای ، تسریع در تبدیل مدرسه به نهاد تربیتی به توسعه ورزش همگانی که زمینه ساز ورزش قهرمانی است می تواند کمک کند و دراین راستا شاهد مشارکت سایر نهاد و همچنین خانواده ها هستیم .

وجود مدارس تک دانش آموزی

وزیرآموزش و پرورش با اشاره به سخنان رهبرمعظم انقلاب درخصوص مخاطب بودن بیش از ۴۰ میلیون از افراد جامعه، گفت: آموزش و پرورش تنها دستگاه حاکمیتی است که در همه جا، حتی دورترین نقاط مرزی حضوردارد و پرچم جمهوری اسلامی ایران را درآنجا برافراشته است.

وی با اشاره به وجود ۱۱۰ مدرسه تک دانش آموزی در سال گذشته گفت: تمام تلاش دولت این است تا از تولید بیسوادی جلوگیری کند و مدیریت نهادی به این گستردگی نیازمند مشارکت همه نهادها و دستگاهاست، و ازاین رو برای مشارکت با سایر دستگاه همواره آغوش خود را گشوده ایم .

فانی افزود : آموزش و پرورش هرچه مردمی تر باشد موفق تر است و المپیادهای ورزش درون مدرسه ای مشارکت بالایی را در برداشته است که این از مواهب است .

المپیادها بهترین فرصت برای غربالگری

عضو کابینه دولت تدبیر وامید تصریح کرد: برگزاری مراحل مختلف المپیادهای ورزشی بهترین فرصت برای غربالگری و استعدادیابی و شناسایی دانش آموزان مستعد است و معرفی آنان هیئت های مختلف ورزشی است .

فانی خود اتکایی، جمع گرایی وکار تیمی کردن را از نتایج برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسه ای عنوان کرد و افزود : هرچه بتوانیم این قبیل فعالیت ها را توسعه دهیم درآینده شاهد رشد افرادی خود اتکاء، مسئولیت پذیرو تحمل نظر دیگران خواهیم بود .

 پیش بینی افزایش ۲۰۰ هزار نفری دانش آموزان در سال جاری

وزیرآموزش و پرورش از ثبت نام ۱۲ میلیون دانش آموز تا دیروز در سیستم سناد خبرداد و افزود: پیش بینی می شود با رشد ۲۰۰ هزار نفری تعداد دانش آموزان درسال تحصیلی جدید به بیش از ۱۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر برسد .

وی دانش آموزان را گنج وسیع و نهفته ای دانست که سرمایه کشور هستند که باید برای پرورش کودکان و نوجوانان همه نهادها به آموزش و پرورش کمک کنند .

فانی در پایان ابراز امیدواری کرد مشارکت بیشتر خانواده ها و سایر نهادها در ارتقای سطح سلامت و تربیت بدنی و تربیت زیستی موثر باشد.

  • 18
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش