جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۱۱:۱۴ - ۲۱ شهریور ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۶۰۴۹۸۹
آموزش و پرورش

متولی جدید برای اردوهای دانش آموزی

دانش آموزان,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
عضو ناظر مجلس در شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه بزودی شیوه نامه اردوهای دانش آموزی بازنگری و تصویب می شود، از بررسی بحث رضایت نامه دانش آموزان از طرف والدین برای اعزام به اردو خبر داد و گفت: مجلس به جد پیگیر پرداخت حق و حقوق دانش آموزان آسیب دیده بوده و خوشبختانه در پی معالجات صورت گرفته دوتن از مصدومان قطع نخایی سانحه هرمزگان به یک تن کاهش یافت.

فریده اولاد قباد در گفت‌وگو با جام جم آنلاین پیرامون آخرین پیگیری های کمیسیون متبوع به منظور رسیدگی به دانش آموزان آسیب دیده گفت: اولین جلسه در این خصوص هفته گذشته با حضور مسئولین ذیربط همچون محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، معاونت وزیر راه و شهر سازی، رییس پلیس راه ور ناجا تشکیل شد و هر یک به تناسب مسئولیت، موضوع را مورد بررسی قرار داده و به ارایه گزارش پرداختند.

 

وی تصریح کرد: بر خلاف تعطیلی مجلس و حضور نمایندگان در حوزه انتخابیه، بیشتر همکاران مانند جلسه اول در نشست امروز هم حضور داشتند و این حادثه از همه جوانب بررسی شد.

 

عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حرکت شبانه اتوبوس حامل دانش آموزان را از انتقادهای جدی نمایندگان دانست و خاطر نشان کرد: وزارت آموزش و پرورش باید دستورالعمل اجرایی مناسبی را برای استانها در حوزه اعزام دانش آموزان به اردوها تدوین کند، بعلاوه دستورالعمل مذکور باید ضمانت اجرایی داشته باشد. لذا بازنگری قانون در این خصوص از اولویت اصلی کمیسیون در بعد از تعطیلات قرار گرفته است که البته تا پیش از آن ابعاد مختلف موضوع در دست بررسی است.

 

اولاد قباد در رابطه با پرداخت حق و حقوق دانش آموزان قطع عضوی و نخاعی این حادثه تاسف بار عنوان کرد: یکی از دو دانش آموزی که خبر قطع نخاع آن را داشتیم به حمدالله با معالجات انجام شده به یک نفر کاهش یافت. در مورد دو سه دانش آموز قطع عضوی هم ما بجد پیگیر بیمه و پرداخت حق حقوق آنها هستیم و روند درمانی این عزیزان هم از طرف دو کمیسیون عمران و آموزش پیگیری می شود.

 

در ادامه موضوع رضایت نامه والدین را از این نماینده جویا شدیم که ظاهرا دانش آموزان برای اعزام به این سفر فاقد رضایت نامه خانواده بودند اما وی در پاسخ ابراز داشت: از وزیر خواستیم این مسئله را پیگیر باشند هر چند بنده از مهدی فیضی معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش سوال کردم آیا دانش آموزان رضایت نامه کتبی داشتند، ایشان اعلام کردند که دارای اجازه مذکور والدین بوده اند. با این حال نظر به اخباری که در فضای مجازی مطرح است مقرر شد، موضوع از طریق کارگروه آموزش و پرورش در استان پیگیری شود.

 

اولاد قباد با اشاره به ناامن بودن جاده ها و اینکه همه ساله شمار زیادی از هموطنان به دلیل مطلوب نبودن راه های مواصلاتی جان خود را از دست می دهند، افزود: جاده ای که در آن اتوبوس حامل دانش آموزان واژگون شده فاقد گاردریل بوده و باید دارای حفاظ امنیتی می بود.

 

وی بر ضرورت بکارگیری لیدر یا همان راهنمای سفر برای اردوهای علمی، زیارتی و... تاکید کرد و گفت: حتما باید شخصی در خلال سفر دانش آموزان را همراهی کند که اشراف کامل و جامع به تمام ابعاد سفر از جمله مسیرهای عبوری داشته باشد. این موضوع بسیار در کاهش مخاطرات موثر خواهد بود.

 

دانش آموزان,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

عضو ناظر مجلس در شورای عالی آموزش و پرورش یادآور شد: بحث گماشتن لیدر سفر با وزیر مطرح شد و مقرر شد این بند پس از بازنگری شیوه نامه اردوهای دانش آموزی مصوب شود.

 

اولاد قباد گفت: ما نباید به این سمتی برویم تا برنامه اردوهای دانش آموزی محدود شود بلکه باید در اولویت بندی آن همت داشته باشیم. ضمن اینکه میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش به موازات پیگیری کمیسیون متبوع خود در کمیسیون عمران هم سانحه دردناک واژگونی اتوبوس دانش آموزان هرمزگانی را پیگیری می کند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس با استناد به گزارش پلیس راه ور از حادثه خاطر نشان کرد: مستقل از اینکه آموزش پرورش هم بخشی از قصور را به عهده دارد لیکن بستن کمربند هم مطابق گزارش در صدمات وارده به دانش آموزان موثر بوده است و پلیس باید قبل و یا حین حرکت اتوبوس را مورد بازرسی امینی قرار می داد.

 

همچنین اولاد قباد از تدوین لایحه جدید تشکیل شورای عالی ایمنی حمل و نقل به ریاست شخص رییس جمهور خبر داد و افزود: این الگو در دیگر کشورها نیز عملیاتی شده و ریاست جمهوری رأسا متولی تامین امنیت اردوهای دانش آموزی می شود.

 

عضو هیات رییسه کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص شرایط مصدومین و پرداخت حقوق سانحه دیدگاه این حادثه خاطر نشان کرد: بر اساس واقعیت و جدای نگرش ها ما باید پیگیر ماجرا باشیم به همین دلیل از وزرای راه و آموزش پرورش برای ارایه گزارش دعوت به عمل آوردیم و فعلا بحث استیضاح و پرسش و پاسخ از آنها را نداریم.

 

وی افزود: تمام بازنگری ها در شورای عالی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار می گیرد و انشا‌الله بزودی آن را تصویب خواهیم کرد.

 

 

jamejamonline.ir
  • 15
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش