جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۳:۴۹ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۲۰۴۶۹۸
آموزش و پرورش

نایب رئیس مجلس مطرح کرد؛

ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به مصوبه حذف آزمون تیزهوشان به دلیل آشفته شدن خواب تعدادی از پولداران

مسعود پزشکیان,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
نایب رئیس مجلس گفت: خواب تعدادی از پولداران آشفته شده و منافع آنها به خطر افتاده است، به همین دلیل شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشکیل جلسه اضطراری قصد دارد مانع اجرای مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص حذف آزمون ورودی مدارس تیزهوشان شود.

به گزارش فارس به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌ و پرورش، مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس عصر امروز در گردهمایی معاونین تربیت بدنی و سلامت ادارات کل آموزش و پرورش استان های سراسر کشور در باشگاه فرهنگیان تبریز با اشاره به نقش ۲۵ درصدی وزارت بهداشت در تأمین سلامت مردم اظهار داشت: ۷۵ درصد دیگر در اختیار خود مردم است لذا باید به سلامت خود بیشتر توجه کنند.

 

وی با تأکید بر اینکه حفاظت از محیط زیست نیازمند مشارکت دانش آموزان است، افزود: در این راستا طی روزهای اخیر نهضت کاشت نهال را با کاشت ۳۶ هزار اصله نهال توسط دانش آموز آغاز کرده ایم.

 

پزشکیان همچنین با اشاره به کمبود منابع مالی در دولت گفت: برای حل مشکلات موجود و بهبود وضعیت جامعه نیازمند مشارکت مردم هستیم.

 

نایب رئیس مجلس تصریح کرد: ما با تکیه به مثلث علم، مشارکت و باور و ایمان، کوه ها را جابجا کرده و خواهیم توانست کارهای برجسته ای انجام دهیم و تمامی مشکلات را از سر راه خود برداریم.

 

وی به بررسی های صورت گرفته در خصوص شاخص های اجتماعی تأثیرگذار در سلامت اشاره کرد و گفت: ما نمی توانیم نسبت به تأمین سلامت مردم بی تفاوت باشیم، چرا که ما مسئولیت تأمین سلامت مردم جامعه را برعهده داریم و در این راستا باید با تمام توان تلاش کنیم.

 

پزشکیان تصریح کرد: در این مملکت نیازی نیست به فکر ثروتمندان و بالای شهری ها بود، بلکه باید به فکر افراد نیازمند و بی بضاعتی باشیم که هر لحظه جانشان در خطر است.

 

وی در ادامه با انتقاد از تصمیمات اتخاذ شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: متأسفانه خواب تعدادی از  پولداران آشفته شده و منافع شان به خطر افتاده است، به همین دلیل این شورا با تشکیل جلسه اضطراری قصد دارد مانع اجرای مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش در خصوص حذف آزمون ورودی مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی در دوره ابتدایی شود.

 

وی با بیان اینکه برقراری عدالت جزو اصول دین بوده و حمایت از نیازمندان جزو وظایف حاکمیت است، تأکید کرد: بنابراین برای باید دست به دست هم دهیم و با برقراری عدالت در جامعه باید در جهت رفع مشکلات این افراد حرکت کنیم.

 

 

  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
سلام نظر من برعکس نظر اقای دکتر پزشکیان این مصوبه باعث افزایش یکه تازی مدارس غیر انتفاعی وباتوجه به حذف ازمون ورودی متوسطه اول کلیه مدارس مزایده علنی صندلی کلاسهای این مدارس که قبلا با شگرد مصاحبه ورابطه وبه مرگ گرفتن (عدم ثبت نام)ودر نتیجه به تب راضی شدن (پرداخت هرمبلغی که پیشنهاد کنند تحت عنوان خرید کولر گازی وخودیاری و..)می شود چون پولدارها پول دارند ومی پردازند وانکه می سوزد وله می شودبچه فقیر مستعدی است که توان پرداخت این شهریه ها را ندارند علاوه بران طرح جایگزین ازمون ومعرفی توسط مدارس ازطریق طرح شهاب در جایی که فرزندان افراد متنفذ درسطوح مختلف معرفی وبازافراد بیچاره پشت خط می مانند شما خود ازهمه واقف تر به این امور هستید متاسفانه بعضی اقایان از طرح های عدالت گستری مانند ازمون ادواری جهت استخدامهای دولتی و...چون اقازاده هایشان توان قبولی درازمون ادواری رانداشتند نمی توانستند استخدام شوند حمایت نکردند واقعا هربلایی سر افراد فقیر اورده شده به اسم حمایت از انها بوده است ازشما نماینده مردمی تبریز که دیدگاه مثبتی درباره شما داشته ودارم چنین تحلیلی توسط شمادور از ذهن ما که در متن جامعه هستیم می باشد
بلاتکلیفی و آزار، بازی با روح و روان خانواده ها: آقای وزیر محترم آموزش و پرورش،۲۵۰ هزار دانش آموز مقطع ششم برای آزمون بلاتکلیف هستند.در حقیقت ۲۵۰ هزار خانواده بلاتکلیف است . هرگونه تغییر در آزمون و مدارس سمپاد مطابق قانون(بخش اول:سیاست گذاری و تصمیم گیری کلان و نیز ارزیابی و نظارت راهبردی فرآیند تحول بنیادین نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر پایه این سند بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد) نیازمند تایید شورای انقلاب فرهنگی و امضا ریس جمهور محترم را دارد.شورای انقلاب فرهنگی که آزمون را برای امسال مجاز دانسته است .شما هنوز سلسله مراتب اداری را هم نمی دانید؟ صحبت های اعضای محترم شورای عالی انقلاب فرهنگی، آقای مهندس ضرغامی و خانم دکتر آیت الهی را دروغ میپندارید.آیا شما در جلسه شورا هوشیار بودید؟ خودسرانه و یک تازی شما را رهبر معظم که همواره نگران استعداد فرزندان مملکت و بالا رفتن پرچم مقدس جمهوری اسلامی در المپیاد های جهانی برافراشته میشود .را حتما خواهد گرفت.
آقای پزشکیان بر عکس است .مدارس غیر انتفاعی الان با خیال راحت میخوابند.لقمه های چرب جدید پیدا کرده اند.از همین حالا برای سال آینده پیش ثبت نام را شروع کردند. لطفا از مجلس خانه ملت بعد از ظهر خارج شوید و یک سری به این مدارس غیرانتفاعی و پول پرست بزنید.اگر مشغله کاری دارید یم سرچ ۱ دقیقه به مدارس غیر انتفاعی بیندازید متوجه خواهید شد . نه تنها خیلی خوب میخوابند بلکه از این تصمیم سرمست هستند. با تشکر.
آقای پزشکیان بر عکس است .مدارس غیر انتفاعی الان با خیال راحت میخوابند.لقمه های چرب جدید پیدا کرده اند.از همین حالا برای سال آینده پیش ثبت نام را شروع کردند. لطفا از مجلس خانه ملت بعد از ظهر خارج شوید و یک سری به این مدارس غیرانتفاعی و پول پرست بزنید.اگر مشغله کاری دارید یم سرچ ۱ دقیقه به مدارس غیر انتفاعی بیندازید متوجه خواهید شد . نه تنها خیلی خوب میخوابند بلکه از این تصمیم سرمست هستند. با تشکر.
من خودم پزشکم آقای دکتر پزشکیان را می شناسم واقعا از توجیه دکتر در خصوص ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث تیزهوشان و سمپاد شگفت زده است اصلانبایستی کسی بحث را به منافع مادی بکشاند خوب شما میفرمایید خواب عده ای پولدار از آن طرف قضیه آشفته شده بنده هم میگویم زور عده ای پولدار از این طرف قضیه که صاحبان مدارس غیر انتفاعیند چربیده که وزیر با عجله و شتاب زده وسط سال این مصوبه را ابلاغ کرده من بسیار متاسفم که افرادی مغلطه می فرمایند و صورت مساله را اصلا فراموش میکنند دفاع از فقرا در مساله تیزهوشان که اصلا عکس قضیه است اتفاقا در شهرهای محروم این مدارس مامنی برای بچه های محروم است می گویید نه آمار بگیرید در ضمن آزمونهای آموزش و پرورش که ضعیف است و به طرف نکته زنی و تست پیش رفته باعث توسعه به قول شما فرصت طلبها شده است کاش کارها را از طریق کارشناسی و با استفاده از علم دنیا حل میکردیم
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش