به گزارش ایرنا، زمان دریافت درخواستهای تجدیدنظر برای پذیرفته نشدگان این آزمون متعاقبا از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.
همچنین به جز فهرست اصلی قبولشدگان، فهرست ذخیره برای دبیرستانهای دوره دوم استعدادهای درخشان اعلام نخواهد شد.
داوطلبان در صورت نداشتن رمز همگام باید به مدیر مدرسه یا کارشناس فناوری اداره آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه کنند.
کارنامه آزمون صرفا برای داوطلبانی صادر می شود که در هیچ یک از اولویتهای انتخابی خود در هر سه نوع مدرسه (مدارس استعدادهای درخشان، دبیرستان و هنرستان نمونه دولتی) پذیرفته نشده باشند، زمان مشاهده و دریافت کارنامه برای این دسته از داوطلبان متعاقبا اعلام خواهد شد.
پذیرفتهشدگان آزمون ورودی پایه دهم مدارس استعدادهای درخشان به منظور ثبت نام، لازم است حداکثر تا پایان مردادماه، با همراه داشتن مدارک شناسنامه، کارنامه قبولی پایه هشتم و نهم و دیگر مدارک مورد نیاز به مدرسه محل پذیرش خود مراجعه کنند.
دانش آموزان می توانند نشانی مدرسه محل پذیرش خود را از اداره آموزش و پرورش شهرستان یا ناحیه محل تحصیل خود و یا از اداره استعدادهای درخشان و دانشپژوهان جوان استان خود دریافت کنند و مراجعه نکردن به مدرسه محل پذیرش در مهلت تعیین شده، به معنی انصراف از تحصیل در آن مدرسه خواهد بود.
بر اساس این گزارش، انتقال بین مدارس استعدادهای درخشان در داخل یک شهرستان، حتی در صورت دارا بودن نمره کف قبولی مدرسه مقصد، در سال اول پذیرش اکیدا ممنوع است و انتقال در سنوات و پایههای بالاتر نیز، تنها در صورت دارا بودن نمره کف قبولی مدرسه مقصد و سایر شرایط مورد نیاز امکانپذیر خواهد بود اما متقاضیان انتقال به شهرستان یا استان دیگر، باید پس از ثبت نام اولیه در مدرسه محل پذیرش فعلی، مطابق ضوابط انتقال نسبت به ارائه درخواست اقدام کنند.
آزمون ورودی پایه دهم مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی با شرکت ۲۴۲ هزار داوطلب یازدهم خردادماه برگزار شد که از این تعداد ۶۳ هزار و ۵۹۸ دانش آموز برای ثبت نام در این مدارس پذیرفته شده اند که از این تعداد ۵۵ هزار و ۶۹۲ دانش آموز در شاخه نظری و ۷ هزار و ۹۰۶ دانش آموز نیز در شاخه فنی و حرفه ای ادامه تحصیل می دهند.
- 95
- 0