به گزارش ایسنا، سید مصطفی آذرکیش در نشست مدیران ادارات آموزش و پرورش قطب شهید مدرس عنوان کرد: تامین بخشی از تجهیزات منوط به تامین اعتبارات دولتی است، از ابتدای سال جاری تاکنون دولت ۸۶ میلیارد تومان برای تجهیزات هنرستانها اختصاص داده است. ۷۰ میلیارد تومان دیگر نیز تخصیص داده شده و منتظر نقدینگی هستیم.
وی اظهار کرد: هنرستانسازی حرکت جدید جامعه خیرین مدرسه ساز کشور است که جای تقدیر دارد. اکنون علاوه بر جامعه خیرین مدرسهساز کشور ، مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای در استان خراسان رضوی فعال است که به زودی ملی میشود.
وی افزود: هرچند امکان تحصیل دانشآموزان هنرستانی تا مقطع دکترا فراهم است و محدودیتی ندارند اما به هیچ عنوان اولویت ما این نیست و به دنبال کارآفرین کردن دانشآموزان هستیم.
آذرکیش در ادامه تغییر کاربری هنرستانها را ممنوع اعلام کرد و گفت: تحت هیچ شرایطی نباید کاربری هنرستانها تغییر کند.
وی افزود: برای اولینبار حمایت از کسب و کار دانشآموزی صورت میگیرد و در هیات دولت نیز مصوب شده است.
محسن حسینیمقدم مدیر کل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش نیز در سخنانی گفت: ضرورتی ندارد برای ارتقاء و توسعه کمی در یک روستای دورافتاده تنها رشته خاصی را آورد و چند دانشآموز جذب و بعد از مدتی فارغالتحصیل کرد. هرچند اکنون ۴۰ رشته فنی و حرفهای و ۱۶۰ رشته کاردانش داریم اما مدام نباید رشته اضافه کرد و در تامین تجهیزات با مشکل مواجه بود.
مدیر کل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه باید آمایش رشتهها در دستور کار قرار گیرد، بر حمایت از تولیدات هنرستانها تاکید کرد و گفت: از ۴ سال قبل نگاه به گونهای شده که حتی فضای دبیرستانی باید به هنرستان تبدیل شود اما برعکس آن ممنوع است.
- 12
- 5