پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۵۹ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۳۰۰۴۲۰
آموزش و پرورش

آخرین وضعیت گندزدایی و غربالگری در مدارس/ لغو مجوز مدارس غیردولتی به دلیل دریافت شهریه مازاد

وضعیت مدارس بعد از کرونا,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
دکتر گلایل اردلان با بیان اینکه حداقل باید میزان استفاده دو هفته‌ای از مواد گندزدا در مدرسه فراهم باشد، ادامه داد: مدارس باید دپوی دو هفته‌ای داشته باشند و برنامه گندزدایی سطوح دارای امکان تماس زیاد با دست‌ها را بر اساس پروتکل ابلاغی اجرا کنند. مدارس باید دارای آب آشامیدنی سالم،‌ صابون مایع و لوله‌کشی مناسب آن، محلول‌های مناسب گندزدایی،‌ امکانات مدیریتی زباله، سطل زباله درب دار و... باشند. 

رئیس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم وجود اقلام محافظتی و گندزدایی مدون در مدارس، گفت: دانش‌آموزان، والدین، معلمان و کارکنان مدارس عمدتا با روش خوداظهاری در سایت www.salamat.gov.ir ثبت نام می‌کنند و هر سه روز یکبار یعنی دو بار در طول هفته مجددا نرم‌افزار را تکمیل می‌کنند تا غربالگری‌ سلامت بروزرسانی شود.

دکتر گلایل اردلان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه برای بازگشایی مدارس جلسات متعددی انجام شده است که خروجی آن یک پروتکل‌ بود، گفت: این دستورالعمل با همکاری وزارت آموزش و پرورش، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، مرکز سلامت محیط و کار و دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت نوشته شد. یکی از موضوعات مهم اهمیت فاصله‌گذاری اجتماعی بود. از آن جایی که ممکن است کودکان مبتلا به عفونت شوند ولی علائم بالینی بیماری در آنها کمتر از سایرین باشد و برای جلوگیری از بیمار شدن خود دانش‌آموزان و انتقال بیماری به سایرین، به اصل فاصله‌گذاری اجتماعی توجه ویژه‌ای کردیم. 

وی با بیان اینکه حداقل باید میزان استفاده دو هفته‌ای از مواد گندزدا در مدرسه فراهم باشد، ادامه داد: مدارس باید دپوی دو هفته‌ای داشته باشند و برنامه گندزدایی سطوح دارای امکان تماس زیاد با دست‌ها را بر اساس پروتکل ابلاغی اجرا کنند. مدارس باید دارای آب آشامیدنی سالم،‌ صابون مایع و لوله‌کشی مناسب آن، محلول‌های مناسب گندزدایی،‌ امکانات مدیریتی زباله، سطل زباله درب دار و... باشند. 

اردلان با تاکید بر اینکه ثبت دوره‌ای وضعیت سلامت دانش‌آموزان، کارکنان و معلمان با استفاده از امکانات غرباگری عمومی و سایت www.salamat.gov.ir ضروری است،‌ تصریح کرد: این کار باعث می‌شود کارکنان و دانش‌آموزان از سلامتی خود مطلع باشند. برخی تصمیم‌گیری‌های کلان و عمده در این حوزه که بر عهده ستاد ملی مقابله باکرونا است و ستادهای استانی زیر مجموعه این ستاد می‌توانند جهت فراهم کردن امکانات مورد نیاز با هماهنگی استانداری و اداره آموزش و پرورش به منظور بررسی شرایط فضاها و امکانات مدارس این بازگشایی را انجام دهند که خوشبختانه مدتی است صورت گرفته است. ستاد استانی نیز همکاری لازم درخصوص تدارک و پشتیبانی ملزومات بهداشتی مورد نیاز مدارس را عهده‌دار است. امیدواریم مشکلی در تامین این اقلام حفاظتی به وجود نیاید، ما نیز روزانه این مهم را رصد می‌کنیم و خوشبختانه حتی در نقاط محروم نیز تاکنون از این مورد اظهار نارضایتی نکردند.

وی با بیان اینکه وجود نیروهای خدماتی آموزش دیده در مدارس الزامی است، اظهار کرد: این نیروها جهت اجرای برنامه مدون نظافت، گندزدایی،‌ دفع بهداشتی زباله و نظارت بر وجود صابون مایع فعالیت می‌کنند. همچنین کلیه کارکنان مدارس، سرایداران،‌ رانندگان سرویس و... نسبت به نکات پیشگیری و کنترل بیماری توسط همکاران‌مان آموزش خواهند دید. البته ترجیح این است که جهت رفت و آمد دانش‌آموزان خودِ والدین اقدام به جابه‌جایی آنها کنند، ولی درصورتی که نتوانستند، از سرویس‌ها بر اساس دستورالعمل ابلاغی ما استفاده می‌کنند.

رئیس اداره سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس وزارت بهداشت در خصوص غربالگری و بیماریابی کرونا، ادامه داد: دانش‌آموزان، والدین، معلمان و کارکنان مدارس عمدتا با روش خوداظهاری در سایت www.salamat.gov.ir ثبت نام می‌کنند و هر سه روز یکبار یعنی دو بار در طول هفته مجددا نرم‌افزار را تکمیل می‌کنند تا غربالگری‌ سلامت بروز رسانی شود. اگر دانش‌آموزی حال عمومی مناسبی نداشته باشد یا با علائمی همچون تب به طور ناگهانی در مدرسه مواجه شود، در اتاقی مجزا ایزولاسیون موقت شود و در اسرع وقت به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده شود. در صورتی که دانش‌آموز یا معلم به بیماری کووید۱۹ مبتلا شود حداقل تا ۱۴ روز پس از بهبود علائم نباید در مدارس حاضر شوند.

وی در خصوص راستی‌آزمایی ابتلا یا عدم ابتلای دانش‌آموزان و معلمان به ویروس کرونا، افزود: طبیعتا با ثبت‌نام در سامانه www.salamat.gov.ir این موضوع از طریق همکاران ما در وزارت بهداشت بررسی می‌شود و اگر علامتی داشته باشند، از طریق این سامانه پیگیری می‌شوند. بازگشت به کار و تحصیل در مدارس منوط به گواهی پزشک است. 

اردلان تاکید کرد: برنامه‌هایی مانند مراسم صبحگاه، اردو، گردهمایی‌ها و...که منجر به تجمع دانش‌آموزان شوند تا زمان اعلام رسمی انتهای اپیدمی کرونا لغو می‌شود و استراحت بین کلاس‌های دانش‌اموزان در حداقل زمان ممکن صورت می‌گیرد.

وی درخصوص برنامه‌های این وزارتخانه برای سنجش سلامت نوآموزان در شرایط کرونایی، تصریح کرد: دستورالعمل این امر نیز نوشته شده است و قرار است با رعایت شرایط ویژه‌ کرونا و نوبت‌دهی و فاصله‌گذاری اجتماعی مناسب انجام می‌شود. 

لغو مجوز ۷ مدرسه غیردولتی به دلیل دریافت شهریه مازاد

وزیر آموزش و پرورش از لغو مجوز ۷ مدرسه غیردولتی به دلیل دریافت شهریه مازاد بر قانون و استنکاف از برگشت خبر داد.

وضعیت مدارس بعد از کرونا,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

 محسن حاجی میرزایی گفت: مجوز ۷ مدرسه غیردولتی به دلیل دریافت شهریه مازاد بر قانون و استنکاف از برگشت آن لغو شد.

وی افزود: مدارس غیردولتی موظف به برگشت شهریه فعالیتهای فوق ‌برنامه غیرآموزشی هستند که به دلیل  کرونا خدماتش را ارائه نکردند.

‏وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: اولیاء در صورت عدم پاسخگویی مدارس با تلفن ۴۳۱۷ تماس بگیرند.

  • 16
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش