جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۱۸ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۴۰۱۱۲۶
آموزش و پرورش

آخرین وضعیت بازگشایی مدارس در مناطق قرمز، زرد و سفید و تاخیر یا حذف کنکور سراسری ۹۹

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شرایط سال تحصیلی آینده اظهار کرد: تصمیم‌گیری نحوه فعالیت مدارس در مناطق زرد با شورای مدارس و در چارچوب ضوابط اعلام‌شده از سوی آموزش‌وپرورش خواهد بود.

به گزارش ایسنا، رضوان حکیم زاده با اشاره به مشخص نبودن زمان شروع سال تحصیلی آینده گفت: آخرین تصمیم گرفته‌شده این است که مدارس در سال آینده از ۱۵ شهریورماه و به‌صورت مجازی شروع شود اما اگر شرایط به‌گونه‌ای باشد که ستاد ملی کرونا اجازه برگزار شدن کلاس را بدهد، مشکلی با برگزاری حضوری مدارس نداریم و حتماً کلاس‌ها را دایر خواهیم کرد و به خانواده‌ها اطمینان می‌دهیم که نگران آموزش فرزندانشان نباشند.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط شیوع کشور در استان و منطقه، سناریوهای مختلفی برای بازگشایی مدارس داریم. بعد از واکاوی تجربه اسفند سال گذشته و مشخص کردن نقاط قوت و ضعف آموزش مجازی در ماه‌های آخر سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸، توانستیم حداقل ۳ سناریو برای بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید برای مناطق قرمز، زرد و سفید تدوین کنیم و سعی کردیم با در نظر گرفتن شرایط امکان تصمیم‌گیری نهایی را به شورای مدرسه و در چارچوب آیین‌نامه بازگشایی مدارس واگذار کنیم.

معاون آموزش ابتدایی با بیان اینکه شرایط مختلفی برای بازگشایی مدارس پیش‌بینی‌شده است، گفت: بر اساس تصمیم‌های اتخاذشده برقراری کلاس و آموزش در مناطق قرمز صرفاً به‌صورت مجازی و از طریق شبکه شاد و آموزش‌های تلویزیونی، در مناطق زرد به‌صورت ترکیبی و به‌صورت ترکیب مجازی و حضوری و با تصمیم‌گیری شورای مدرسه و در مناطق سفید به‌صورت حضوری است. البته مناطق سفید مناطق عشایری و روستایی کم‌جمعیت خواهند بود که تعداد دانش آموزان یک‌رقمی است و امکان رعایت فاصله اجتماعی در این مدارس و کلاس‌ها وجود دارد.

حکیم زاده بابیان اینکه شورای مدارس در چارچوب ضوابطی که آموزش‌وپرورش اعلام می‌کند، امکان ایجاد خلاقیت یا انتخاب‌های مناسب با شرایط منطقه را در برگزاری کلاس‌های درس دارد، اظهار کرد: سعی کردیم در این تصمیم‌گیری‌ها شرایط مناطق را در نظر بگیریم و هم به نقش‌های معلم و ذی‌نفعان و دانش آموزان توجه کرده و آن‌ها را تعریف کنیم و البته نقش اولیا را فراموش نکردیم و به آن‌ها اطمینان می‌دهیم که هیچ دانش‌آموزی از آموزش جا نخواهد ماند.

حکیم زاده در خصوص تصمیم‌گیری در مناطق زرد تصریح کرد: یکی از مدل‌های تعریف‌شده در بازگشایی مدارس در سال تحصیلی جدید، مربوط به مناطق زرد است که در این شرایط با توجه به تصمیم‌گیری شورای مدرسه می‌توان دانش آموزان را به گروه‌های کوچک‌تر تقسیم‌بندی کرد؛ لذا ممکن است بخشی از آموزش‌ها به‌صورت مجازی و بخشی حضوری باشد یا دانش آموزان در گروه‌های زوج و فرد و به‌صورت گروه‌های کوچک‌تر در کلاس‌های درس حاضر شوند اما موارد مطرح‌شده بخشی از مدل‌های در نظر گرفته‌شده است و در درجه اول سلامتی دانش‌آموز و رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای آموزش‌وپرورش حائز اهمیت است و شورای مدرسه باید با توجه به شرایط و چارچوب کلان مشخص‌شده توسط وزارت آموزش‌وپرورش، تصمیم‌گیری کند تا ضمن حفظ سلامتی دانش آموزان، آموزش تعطیل نشود.

معاون آموزش ابتدایی با اشاره به نقش نظارتی آموزش‌وپرورش بر چگونگی روند فعالیت مدارس در سال آینده گفت: ساختار آموزش‌وپرورش بسیار گسترده است و از طریق مناطق، استان و سامانه فعالیت‌ها را نظارت می‌کنیم. همچنین مدیران، بازرسان و خانواده‌ها ناظران اصلی این طرح خواهند بود.

وی افزود: نقش‌آفرینی خانواده‌ها برای آموزش‌وپرورش بسیار ارزشمند است و در شرایط کرونا خانواده‌ها در آموزش دانش آموزان و پیگیری تحصیلی آن‌ها نقش مؤثری داشتند لذا امیدواریم از حمایت خانواده‌ها در ایام بعد از کرونا هم برخوردار باشیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، حکیم زاده در پاسخ به این سؤال که در واگذاری تصمیم به شورای مدارس، ممکن است مدارسی که شهریه می‌گیرند به دلیل تضمین ارائه خدماتی که به علت آن‌ها شهریه گرفته‌اند، تصمیمات نابجا بگیرند، گفت: واگذاری تصمیم به مدرسه در چارچوب شرایط و دستورالعمل وزارت آموزش‌وپرورش خواهد بود و بیشتر متوجه شهرهایی است که در شرایط زرد هستند، البته ناظران ما بر فعالیت مدارس نظارت خواهند کرد و به این صورت نیست که هر مدیر بتواند بدون رعایت چارچوب آیین‌نامه تصمیم‌گیری کند. خانواده‌ها با توجه به دستورالعمل بازگشایی مدارس در مرحله اول فقط لازم است شهریه ثابت مدارس غیردولتی را بپردازند و سپس با توجه به شرایط برقراری کلاس‌ها، شهریه فوق‌برنامه تعیین شود و مطمئن باشند که آموزش‌وپرورش مدافع منافع اولیا و دانش آموزان است.

وزیر علوم اعلام کرد:اعضای کمیسیون آموزش موافق تاخیر یا حذف کنکور نیستند/بازنگری شرایط تغییر رشته فرزندان هیات علمی

وزیر علوم با تاکید بر اینکه هیچ کدام از اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی موافق تاخیر یا حذف برگزاری کنکور نیستند،گفت: دانش آموزان حدود دو هفته در کلاس‌های درس حضور یافتند و حتی در امتحانات نهایی شرکت کردند، این در حالیست که ما برای آزمون سراسری فقط حدود سه ساعت وقت آنها را می خواهیم تا در یک فضای با استاندارد بالا حضور داشته باشند و در آزمون سراسری شرکت کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

به گزارش ایسنا، دکتر منصور غلامی در حاشیه جلسه ستاد نقشه جامع علمی کشور که در ساختمان شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب و با تاکید بر اینکه پیش بینی کامل برای برگزاری آموزش مجازی دانشگاه ها برای ترم آینده انجام شده است، گفت: تلاش می‌کنیم ترم آینده برای واحدهای عملی و کارگاهی توزیع جمعیتی دانشجویان در طول ترم به گونه ای انجام شود که با تراکم خیلی کمتری دانشجویان بتوانند در خوابگاه ها سرویس بگیرند و سایر دروس نیز به شکل مجازی برگزار شود.

وی در ادامه تصریح کرد: تصمیم بر این شد که دانشجویان جدیدالورود ترم آینده به صورت حضوری آموزش ببینند چرا که این دانشجویان باید در محیط دانشگاه حضور داشته باشند تا با سیستم و فضا آشنا شوند و بعد از اینکه با محیط دانشگاه ارتباط گرفتند، اگر احساس کردیم این دانشجویان نیز لازم است به محیط آموزش مجازی بازگردند طبیعی است همانند سایر دانشجویان برای تغییر فرم اموزش آنها اقدام خواهیم کرد.

دکتر غلامی در خخصوص آخرین تصمیم گیری برای تسهیلات ویژه فرزندان اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها نیز گفت: تغییر رشته و جابجایی دانشجویان جزو آیین‌نامه‌های معمول دانشگاه‌ها است اما برای اینکه فرزندان اعضای هیات علمی به محل زندگی والدین خود بروند تسهیلاتی در آیین‌نامه دیده شده است انتقال به محل خدمت والدین آنها هنوز پابرجاست اما تجدیدنظری در تغییر رشته این افراد در حال انجام است.

وی همچنین  در خصوص آخرین وضعیت اصلاح سهمیه ورود به دانشگاه‌ها نیز تاکید کرد: سهمیه هایی که نیاز به مصوبه مجلس شورای اسلامی دارد برای اصلاح باید لایحه‌ای به مجلس داده شود یا اینکه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این زمینه ورود کند و طرحی را برای اصلاح این سهمیه ها مصوب کند اما در جلسه دو روز پیش با اعضای کمیسیون آموزش فرصتی فرصتی برای بحث در خصوص سهمیه نشد.

 وزیر علوم با تاکید بر اینکه زمان برگزاری آزمون های مرداد ماه به هیچ عنوان تغییر نمی‌کند، گفت: دو روز پیش با حضور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی این موضوع را عنوان کردم هیچ کسی در این کمیسیون موافق تاخیر یا تغییر آزمون‌ها نبود و فقط نگرانی هایی در خصوص شیوع کرونا ویروس داشتند که البته در این زمینه نیز سازمان سنجش آموزش کشور پیش بینی های لازم را انجام داده است و امیدواریم بدون مشکل این آزمون ها را برگزار کنیم.

 وزیر علوم در پایان اظهار کرد: دانش آموزان حدود دو هفته در کلاس های درس حضور یافتند و حتی امتحانات نهایی خود را داده‌اند ما برای آزمون سراسری فقط حدود سه ساعت وقت آنها را می خواهیم که در یک فضایی با استاندارد بالا حضور داشته باشند و آزمون های خود را ارائه دهند و در این سه ساعت حتماً خود داوطلبان رعایت خواهند کرد و ما نیز تمهیدات  لازم را از نظر دستورات بهداشتی لحاظ کرده‌ایم.

  • 14
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۹
غیر قابل انتشار: ۱۵
جدیدترین
قدیمی ترین
انقدر الکی نشینید اونجا برای بچه های مردم تصمیم بگیرید کرونا نه کوچیک میشناسه نه بزرگ یک فکر اساسی بکنید برای آموزش مجازی تعداد بچه هایی که بعد از امتحانات نهایی کرونا گرفتن هم اعلام کنید البته که نمیکنید !!
دانش اموزان
الان شما امار دقیقی داری چند نفر از دانش امزانی که میگید امتحان دادند کرونا گرفتن یا مثل همیشه دیمی حرف میزنید؟
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش