دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۰۸:۳۹ - ۱۵ شهریور ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۶۰۰۸۶۵
آموزش و پرورش

رییس جمهوری برای آغاز سال تحصیلی به مدرسه نرفت

روحانی: اولین وظیفه معلمان عزیز ما مقابله با ویروس کروناست/ وزیر آموزش و پرورش:به وزارت بهداشت اعتماد کردیم!

آغاز نمادین سال تحصیلی,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش
رییس جمهور گفت: اولین وظیفه معلمان عزیز ما مقابله با ویروس کروناست. در مدرسه مدیر و معلم سنگین‌ترین وظیفه را بر عهده دارند و البته خانواده‌ها و دانش‌آموزان هم همکاری می‌کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در آیین آغاز سال تحصیلی جدید با بیان اینکه برای ما مهم است روند آموزش در کشور جریان داشته باشد، اظهار کرد: امروز هم به مدد همه خانواده ها و دانش آموزان عزیز و معلمان گرانقدر ثابت می‌کنیم که دوگانگی آموزش - سلامت‌ و خانه - مدرسه غلط است.

وی افزود: امسال دقت‌ها در روند حفظ سلامت دانش‌آموزان بیشتر خواهد بود؛ چرا که یک دشمن طبیعی یعنی ویروس کرونا هم در کشور حضور دارد و این کار بر دوش معلمان، مدیران مدارس و خانواده‌هاست. ما می‌خواهیم بگوییم آموزش در کشور ما در سخت‌ترین شرایط تعطیل نمی‌شود همانطور که در سخت‌ترین روزهای جنگ هم تعطیلش نکردیم.

رییس جمهور گفت: امسال با تبریک سال تحصیلی جدید به معلمان عزیز عرض می‌کنم که امسال رسالت و وظایف سخت‌تری بر دوش‌شان قرار دارد. هر کسی معتقد است که آموزش باید تعطیل شود یعنی رشد و تعالی نوجوانان باید تعطیل شود و این روند توقف‌ناپذیر است.

روحانی تصریح کرد: اولین وظیفه معلمان عزیز ما مقابله با ویروس کروناست. در مدرسه مدیر و معلم سنگین‌ترین وظیفه را بر عهده دارند و البته خانواده‌ها و دانش‌آموزان هم همکاری می‌کنند. پس قبل از آغاز هر کلاس درسی با توصیه بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد و در هر کلاسی سوالات دانش‌آموزان درباره سلامت شان برابر کرونا پاسخ داده شود و لااقل پنج دقیقه به این امر اختصاص داده شود.

وی یادآور شد: از همه معلمان خواهش می‌کنم که به دانش‌آموزان سکونت و آرامش بدهند تا استرس و اضطراب نداشته باشند. اگر رعایت بهداشت انجام شود، ماسک و رعایت فاصله صورت گیرد می‌تواند ما را از این ویروس برحذر دارد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه خلاصه کردن آموزش با بهترین و شیواترین بیان از وظایف معلمان است، اظهار کرد: ممکن است امسال برخی از کارهای آموزشی که در مدارس انجام می‌شده به خانه محول شود و در اینجا باید که خانواده‌ها مثل همیشه دانش‌آموزان را همراهی کنند. همچنین در روزهایی که ممکن است حضور مجازی باشد هم باید مانند روزهایی که حضور فیزیکی دانش‌آموزان در مدارس انجام می‌شود نیز کیفیت آموزش حفظ شود.

روحانی با تاکید بر اینکه اولویت در امر آموزش با سلامت دانش‌آموزان است، تصریح کرد: اگر شبهه‌ای در سلامت دانش‌آموزی است حتماً او را به خانه بفرستید و اگر که خانواده‌ای مبتلا به کرونا شده است، حق ندارد فرزند عزیزش را به مدرسه بفرستد بلکه از طریق مجازی باید آموزش را تا پایان قرنطینه ادامه دهد.

وی در پایان گفت: امسال سال انضباطی دانش‌آموزان است. چیزی شبیه پادگان‌های آموزشی نیروهای مسلح، به طوری که در مسیر منزل تا مدرسه اصول بهداشتی را مراعات کند، در مدرسه رعایت فاصله اجتماعی را مورد توجه قرار دهد، در زمان خروج از مدارس نیز این فاصله‌گذاری حفظ شود. پس امسال سال متفاوتی با همه سال‌های تحصیلی یک قرن اخیر در شیوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی و نظم و انضباط در این زمینه از سوی دانش‌آموزان است.

وزیر آموزش و پرورش:نگرانی خانواده ها را درک می کنیم / به وزارت بهداشت اعتماد کردیم

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه باید در سال تحصیلی جدید همه در میدان باشیم گفت: نگرانی خانواده ها را درک می کنیم اما به ظرفیت های بالای جامعه اطمینان داریم؛ جامعه زنده جامعه ای است که در برابر پدیده های نوظهور در استیصال قرار نمی‌گیرد.

آغاز نمادین سال تحصیلی,نهاد های آموزشی,اخبار آموزش و پرورش,خبرهای آموزش و پرورش

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در آیین نمادین آغاز سال تحصیلی جدید که در مدرسه نوجوانان تهران در حال برگزاری است، با بیان اینکه امروز بزرگترین و تاثیرگذارترین و ایران شمول ترین رویداد اتفاق می افتد گفت: دایره کسانی که تحت تاثیر این نظم جدید قرارمی گیرند بسیار است.

وی افزود: سالی را آغاز می کنیم که متفاوت از سال های قبل و جدید است؛ راهی پر از ناشناخته ها و عدم قطعیت ها؛ باید از مشارکت همگانی بهره ببریم. 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه دو دغدغه مهم سلامت دانش آموزان و ارائه آموزش با کیفیت را داریم اظهار کرد: باید راهی را می یافتیم که این دو حق بزرگ اساسی تامین شود. به مجموعه توانمند و با صلاحیت وزارت بهداشت اعتماد کردیم؛ آنان بازگشایی را با رعایت پروتکل ها مجاز دانسته اند و هرزمان تدبیر دیگری کنند خود را برای عمل به آن آماده کرده ایم.

حاجی میرزایی افزود: رعایت فاصله بین دانش آموزان، استفاده از ماسک، کوتاه کردن زنگ کلاس ها و رعایت موارد بهداشتی در سرویس مدارس از جمله پروتکل ها هستند که با جدیت دنبال می شوند.

وی با بیان اینکه درباره آموزش، به حضور دانش آموزان اولویت دادیم گفت: مدرسه یک ساختمان نیست، مدرسه جایگاه شکل گیری شخصیت و هویت دانش آموزان و توسعه مناسبات اجتماعی و کسب مهارت های اجتماعی است و تاثیرات تربیتی آن‌ عمیق تر از تاثیرات آموزشی اش است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه گرفتن مدرسه از دانش آموز تضییع حیات اجتماعی است و به مراحل رشد و تکوین شخصیت آنها آسیب می رساند گفت: باید مدرسه جان بگیرد و نبض آن با حضور دانش آموزان بتپد.

حاجی میرزایی تاکید کرد باید همه در میدان باشیم، نگرانی خانواده را درک می کنیم اما به ظرفیت های بالای جامعه اطمینان داریم. جامعه زنده جامعه ای است که در برابر پدیده های نوظهور در استیصال قرار نمی‌گیرد. پیش بینی های لازم چون مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد انجام شده و تضمین می کنیم همه دانش آموزان از فرصت آموزش به بهترین نحو برخوردار باشند.

  • 14
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
کاش به جای این همه شعار دادن جناب وزیر شرایط اینترنت و فضای مجازی به صورت معقول و منطقی برای همه دانش آموزان فراهم می‌شد.دنیا دارد به سمت کلاس بی معلم ودور کاری پیش میرود ولی ما نمی‌خواهیم این موضوع را بپذیریم وروی آن برنامه ریزی کنیم .
واقعا مسخره است با این مدارس درپیت و بی امکانات میخواین با جون بچه های ما بازی کنین که بگین چی ! مثلا تو کلاس موقع آموزش از هم فاصله داشته باشن بعدش چی تو زنگ تفریح بچه چه میفهمه مگه میتونه چند ساعت ماسکشو بزنه همش خودشو ضدعفونی کنه چیزی نخوره به دوستاش نزدیک نشه دستشویی نره ! والا با این سرویس بهداشتیهای افتضاح مدارس نیم ساعت طول میکشه که همه بچه ها بتونن با فاصله دستهاشونه بشورن همش مسخره بازیه حالا یک ماه بچه ها رو میکشن مدرسه نصفی رو مریض میکنن بعد میگن وضعیت قرمز شد برین خونه هاتون !!!!
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش