چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳
۱۳:۵۶ - ۰۴ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۰۲۰۱
آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش:

زمان دقیق بازگشایی مدارس معلوم نیست/ مصیبت خاموش دانش آموزان در ایام کرونا

محسن حاجی میرزایی,وزیر آموزش و پرورش
حاجی میرزایی با اشاره به فرآیند بررسی ابعاد مختلف بازگشایی مدارس، زمان دقیقی برای تحقق آن را ذکر نکرد.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، درباره موضع این وزارتخانه برای بازگشایی مدارس که زمزمه‌های آن مطرح می‌شود، اظهار کرد: موضع اصولی ما موافق بازگشایی است به جهت اینکه دوری دانش آموزان از مدرسه ممکن است هم عواطف آموزشی آن‌ها را کاهش دهد و هم ممکن است به کیفیت آموزشی آسیب برساند هم به طور خاص دوری دانش آموزان از همدیگر ارتباط با همسالان و تعاملاتی که درون مدرسه دارند و خارج شدن از خانه و آمدن در کنار دوستان و همسالان ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی آن‌ها را توسعه می‌دهد.

او ادامه داد: حضور در مدرسه بلوغ اجتماعی دانش آموزان را تسهیل و تقویت می‌کند، سلامت روانی شان را بهبود می‌بخشد، و به تحرک بدنی منجر می‌شود بنابراین ما در جستجوی بازگشایی هستیم و هر زمانی که برای ما این امکان وجود داشته باشد، بازگشایی را انجام می‌دهیم.

برای بازگشایی مدارس محدودیت داریم

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه روش آموزش حضوری را بر هر روش دیگری ترجیح می‌دهیم، تصریح کرد:، چون تنها کارکرد آموزش و پرورش، آموزش نیست بلکه تربیت و پرورش است که بخشی از آن محصول ارتباطات و تعاملاتی است که دانش‌آموزان با هم دارند، اما این خواسته ما با محدودیت‌هایی روبرو است.

حاجی‌میرزایی ادامه داد: محدودیت اول سلامت است بنابراین ما تابع هستیم که مسئولان بهداشتی به ما اجازه دهند که این کار را بکنیم؛ هر زمانی اجازه بدهند ما دنبال استقبال می‌کنیم و این کار را انجام می‌دهیم.

او تصریح کرد: در دنیا هم الان به همین سمت رفتند یعنی بسیاری از کشور‌ها حتی کشور‌هایی که میزان ابتلا و میزان مرگ و میرشان بیش از ماست به بازگشایی مدرسه فکر کردند ما می‌توانیم مدرسه را با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی باز گشایی کنیم و دانش آموزان هفته‌ای ۲ روز یا هفته‌ای یک روز به مدرسه بیایند؛ در واقع اگر دانش آموزان را در مدرسه توزیع کنیم باز هم ترجیح دارد چراکه ارتباط دانش آموزان با مدرسه برقرار است و این کار به کیفیت فعالیت ما کمک می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به محدودیت دوم که درمورد امکانات و تجهیزات است، گفت: برخی از مدارس ما از این حیث خوب هستند، اما برخی به حمایت‌هایی نیاز دارند و اگر بنا باشد که بازگشایی را در دستور کار قرار دهیم باید به این موضوع فکر کنیم.

حاجی میرزایی ادامه داد: مثلا تهویه موضوع بسیار مهمی است، چون الان فصل سرما و زمستان آغاز شده است پس باید درب کلاس‌ها بسته باشد و در این مورد دچار مسئله و نگرانی‌هایی هستیم که در موردش فکر می‌کنیم.

دوری دانش آموزان از مدرسه خطر بزرگی است

او با بیان اینکه من تصورم این است خطری که دوری دانش آموزان از مدرسه آن‌ها را تهدید می‌کند، خطر بزرگ‌تری است، اظهار کرد: اگر بتوانیم به این خطر پاسخ دهیم و در عین حال از سلامتی دانش‌آموزان هم مراقبت کنیم این راه حل بهتری است؛ اگر ما به خاطر سلامتی آن‌ها را از مدرسه دور کنیم ممکن است با مخاطراتی همراه باشد.

حاجی میرزایی گفت: باید ببینیم که آیا امکان پذیر است که دانش آموزان هم در مدرسه حضور داشته باشند و هم رعایت دستورالعمل‌ها انجام شود، به نظر من کار امکانپذیر است و می‌شود این گزینه را در دستور کار قرار دارد؛ مثلا شما تصورکنید دانش‌آموز کلاس اول ابتدایی قطعا باید معلم را ببینید و با معلمش ارتباط داشته باشد تا توانایی‌های او را احراز کند و مطمئن باشد که دانش آموز درس را یاد گرفته است.

محسن حاجی میرزایی,وزیر آموزش و پرورش

ارجاع بررسی بازگشایی مدارس به کمیته اجتماعی

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: لذا به ستاد ملی کرونا پیشنهاد دادیم که به ما اجازه دهند در مناطقی که مشکلی ندارد با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی بازگشایی را انجام دهیم و این موضوع را ستاد ملی کرونا برای بررسی به کمیته اجتماعی داده است تا ظرف دو هفته بررسی شود.

او ادامه داد: بر اساس پیگیری‌های انجام شده گزارش ستاد ملی کرونا در حال بررسی است که اگر نتیجه بررسی تایید بازگشایی باشد و ستاد ملی کرونا تایید کرد، این کار انجام می‌شود.

حاجی‌میرزایی بیان کرد: البته ممکن است که نظر این کمیسیون منفی باشد یا ستاد نپذیرد بنابراین الان نمی‌توانیم با اطمینان بگوییم که در چه تاریخی بازگشایی مدارس انجام می‌شود، اما من عرض می‌کنم که انتظارم از طبقه تحصیلکرده، اندیشمند و فرهیخته این است که توجه داشته باشند کرونا مصیبت‌های خاموش ومصیبت‌های آشکار و بلند دارد که منجر می‌شود افراد گرفتار شوند و سلامتشان به خطر بیفتد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: با این وجود دور بودن دانش آموزان از مدرسه ممکن است با یک اثرات عمیق و پایداری در آینده همراه باشدکه باید مراقبت کنیم و در مجموع درصدد این هستیم که نه سلامتی را نادیده بگیریم نه فکر می‌کنیم درست که آموزش را نادیده بگیریم به دنبال راه حلی برای در کنار هم بودن این دو مقوله هستیم.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش