دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۰۳۰۱۰۳

همه چیز درمورد تحصیل در نروژ و شرایط کار پس از آن

تحصیل در نروژ,مزایای تحصیل در نروژ,معایب تحصیل در نروژتحصیل در نروژ به صورت رایگان در تمام مقاطع مختلف تحصیلی ارائه میشود
در تمام دنیا تحصیل و اعزام دانشجو به نروژ متقاضیان فراوانی دارد. تحصیل در نروژ این قابلیت را دارد که بتوانید برای اخذ اقامت در این کشور به راحتی نیز اقدام کنید. همینطور میتوانید به صورت رایگان برای تحصیل در نروژ در مراکز و دانشگاه های دولتی اقدام کنید.

تحصیل در نروژ

یکی  از کشورهای مرفه و پیشرفته اروپایی که در شمال غرب اروپا قرار دارد و عضو ناحیه شنگن است، نروژ نام دارد. زبان مردم این کشور نروژی است. نروژ یک کشور دموکراتیک به شمار میرود و برای مردم کشورش سطح رفاه بالایی را فراهم کرده است. تحصیل در نروژ به صورت رایگان در تمام مقاطع مختلف تحصیلی ارائه میشود. یکی از دلایل تمایل افراد فراوان برای مهاجرت به نروژ، داشتن سیستم آموزشی رایگان و موقیعت های شغلی فراوان این کشور می باشد. از عوامل بازدارنده ی مهاجرت به نروژ می توان به آب و هوای سرد و سخت گیری های سفارت نروژ در اعطای ویزا به ایرانیان اشاره کرد.

شرایط تحصیل در نروژ

تحصیل در نروژ یکی از روش هاییست که از این طریق می توانید به این کشور مهاجرت کنید. از دلایلی که متقاضیان ایرانی در سال های اخیر به دانشگاه های کشور نروژ جذب شده اند می توان به امکانات تحصیلی بسیار خوب در کشور نروژ، زندگی در کشوری با استانداردهای بالای رفاهی، تحصیل رایگان، تحصیل در دانشگاه های معتبر و امکان همکاری با محققین مطرح بین المللی و تدریس دروس به زبان انگلیسی اشاره کرد. 

تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی ارشد,تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژ در مقطع دکترییکی از مهمترین شروط تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی ارشد ارائه مدرک آیلتس حداقل ۶.۵ می باشد

تحصیل در نروژ و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی نروژ

افراد متقاضی تحصیل در نروژ باید درخواست خود را مبنی بر اخذ ویزای تحصیلی نروژ دست کم ۲ تا ۳ ماه پیش از شروع برنامه آموزشی ارائه دهند. ویزای تحصیلی نروژ که برای دانشجو صادر میشود در مدت تحصیل وی معتبر خواهد بود. ارائه تمام و کمال مدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی یکی از الزامات مهاجرت تحصیلی به نروژ محسوب میشود. در واقع ، هرگونه قصور برای ارائه مدارک لازم، برای شخص متقاضی تبعات زیانباری بهمراه دارد. فهرست مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تحصیلی نروژ در ادامه ذکر شده است:

- پذیرش تحصیلی از یکی از دانشگاه های نروژ

- چهار قطعه عکس رنگی

- پاسپورت و ترجمه شناسنامه

- بیمه نامه معتبر

- نامه تمکن مالی

- انگیزه نامه

تحصیل در نروژ بدون مدرک زبان

سطح زبان انگلیسی افرادی که ضعیف است و یا به زبان نروژ تسلط ندارند به دنبال روشی هستند تا بدون مدرک زبان برای تحصیل در نروژ اقدام کنند. در دانشگاه های دولتی نروژ، دوره های کمی به زبان انگلیسی ارائه میشوند ، در حالی که اکثر دوره ها در دانشگاه های خصوصی نروژ به زبان انگلیسی می باشد. دانشجویانی که متقاضی تحصیل در نروژ بدون مدرک زبان هستند، یا متقاضیانی که قصد تحصیل در نروژ در مقطع لیسانس با زبان انگلیسی را دارند، میتوانند در کشورهایی نظیر فنلاند تحصیل کنند.

تحصیل در نروژ در مقاطع مختلف تحصیلی

کشور نروژ این قابلیت را فراهم می کند تا دانشجویان متقاضی تحصیل در نروژ و استفاده از سیستم آموزشی باکیفیت به این کشور مهاجرت کنند. در ادامه تحصیل در نروژ در مقاطع تحصیلی گوناگون به شرح زیر میباشد :

> تحصیل در نروژ در مدارس:

تحصیل در نروژ در مدارس بین المللی برای دانش آموزان خارجی رایگان نیست. دانش آموزان برای ورود به مقطع ابتدایی باید از سن ۶ سالگی اقدام کنند و این مقطع تحصیلی تا سن ۱۳ سالگی ادامه می یابد. دانش آموزان پس از اتمام مقطع ابتدایی باید دوره متوسطه را تا سن ۱۶ سالگی سپری کنند. دانش آموزان پس از این گذراندن این مقطع میتوانند در دانشکده های دبیرستانی به صورت اختیاری تا سن ۱۹ سالگی ادامه تحصیل دهند و آمادگی لازم را به منظور تحصیلات عالی و ورود به دانشگاه کسب کنند.

تحصیل در نروژ در مدارس,شرایط تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژبسیاری از دانشجویان بین المللی به کارهای نیمه وقت دانشجویی در حین تحصیل در نروژ مشغولند

از سن ۶ الی ۱۶ سال تحصیل در نروژ برای دانش آموزان امری اجباری تلقی می شود. افراد باتوجه به نمرات کسب کرده در مقطع متوسطه مجوز ورود به دبیرستان های با سطح بهتر آموزشی را دارند. دانش آموزان بین المللی متقاضی تحصیل در نروژ در مدارس بین المللی باید قیم و سرپرست قانونی در این کشور داشته باشند. اخذ ویزای همراه والدین یکی از نکات مهم در مورد تحصیل دانش آموزان بین المللی در نروژ میباشد که امری دشوار و غیر ممکن محسوب میشود.

> تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی:

دانشگاه های نروژ در مقطع کارشناسی از بهترین سیستم های آموزشی برخوردار می باشند. یکی از عللی که علاوه بر دانشجویان کشورهای آسیایی، بسیاری از دانشجویان اروپایی برای تحصیل در نروژ ترغیب می شوند برنامه های تحصیلی متنوع و رشته هایی با گوناگونی بالا می باشد. زبان های تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی، انگلیسی و نروژی است. از این جهت فرد متقاضی تحصیل در نروژ باید آیلتس ۶ را ارائه دهد یا مدرک سطح ۳ زبان نروژی را کرده باشد ، برای کسب این مدرک بمدت یک سال دوره برگزار شده و پس از کسب آن میتوانند تحصیل در دانشگاه های این کشور را شروع کنند. همچنین مدت زمان اخذ لیسانس در نروژ بمدت سه سال می باشد.

برای تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی، باید رشته مورد نظر خود و دانشگاهی که در این رشته، برنامه آموزشی ارائه میدهد را انتخاب کنید و برای پذیرش در دانشگاهی که قصد تحصیل در آن را دارید از طریق وب سایت دانشگاه، تقاضای خود را ارسال کنید. همچنین این امکان وجود دارد که هر دانشگاهی علاوه بر ارسال تقاضا، یکسری مدارک از شما میخواهند که باید آن ها را هم ارسال کنید. پس از آن میتوانید در صورت پذیرش تقاضا، از طریق سفارت برای اخذ ویزا اقدام کنید.

> تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی ارشد:

مالکیت اکثر موسسات آموزش عالی نروژ زیر نظر دولت میباشد و بودجه آن ها از همین بخش تأمین می شود. دولت نروژ در حقیقت ، یکی از عناصر مهم این جامعه را دسترسی به آموزش سطح بالای با کیفیت تلقی می کند و به بخش آموزش عالی، منابع وسیعی را اختصاص داده است. بنابراین هیچ یک از دانشجویان نروژی و بین المللی طبق یک قانون کلی نیازی نیست برای تحصیل در نروژ، هزینه ای را بپردازند. لذا تحصیل در نروژبه صورت رایگان ارائه میشود. با این حال، این نکته را در نظر داشته باشید که در این کشور، هزینه های زندگی بسیار بالاست و دانشجویان بین المللی برای تأمین هزینه های زندگی خود باید تمکن مالی لازم را داشته باشند. از الزامات تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد می توان به ارائه مدرک کارشناسی اشاره کرد و فرد در دوره لیسانس باید حداقل موضوعاتی مرتبط با برنامه آموزشی مورد درخواستش را به مدت یک سال و نیم در مقطع ارشد گذرانده باشد. دوره کارشناسی ارشد در نروژ عموماً بمدت ۲ سال زمان میبرد. اغلب مدرک زبانی که باید به دانشگاه یا موسسه آموزشی داده شود توسط دانشگاه تعيين می شود، ولی یکی از مهمترین شروط تحصیل در نروژ در مقطع کارشناسی ارشد ارائه مدرک آیلتس حداقل ۶.۵ می باشد.

تحصیل در نروژ,شرایط کار پس از تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژ به همراه بورسیه تحصیلیتحصیل در نروژ یکی از روش هاییست که از این طریق می توانید به این کشور مهاجرت کنید

> تحصیل در نروژ در مقطع دکتری:

تحصیل در نروژ در مقطع دکترا در هر رشته ای امکان پذیر است. تحصیل در دوره دکترا در نروژ معمولاً بین ۳ تا ۵ سال زمان میبرد. تحصیل در نروژ در مقطع دکترا نوعی شغل در نظر گرفته میشود و به فرد دانشجو، کمک هزینه تحصیلی اختصاص داده میشود. افراد در کشور نروژ برای ورود به مقطع دکترا باید مدرک زبان انگلیسی حداقل آیلتس ۷ را داشته باشند. برای دوره ی دکتری در نروژ امکان اخذ پذیرش مستقیم فراهم نشده است و یکی از شروط تحصیل این دوره اینست که شخص باید حتماً مدرک فوق لیسانس را داشته باشد.

از مهمترین شروط تحصیل در نروژ در مقطع دکترا می توان به داشتن تز دکترا غیر تکراری و کاربردی اشاره کرد. سه استاد دانشگاه باید این تز را تائید کرده باشند یا به بیانی دیگر دانشجویان در این مقطع برای اخذ پذیرش تحصیلی باید با اساتید دانشگاه های نروژ مکاتبه کنند و این توانایی را داشته باشند که نظر یک استاد سوپروایزر را به خود جلب کنند. باتوجه به رزومه علمی و پژوهشی فرد، شانس دریافت پذیرش وی در این مقطع تعيين میشود. تحصیل در نروژ در مقطع دکتری رایگان می باشد.

تحصیل در نروژ به همراه بورسیه تحصیلی

 یکی از راههای مناسبی که از این طریق میتوان با قیمت کمی به تحصیل پرداخت، دریافت بورسیه تحصیلی در نروژ می باشد. با وجود اینکه تحصیل در نروژ رایگان است و دانشجو برای تحصیل در دانشگاه شهریه ای نمی دهد، ولی هزینه های زندگی در نروژ زیاد است و این کشور به عنوان گران ترین کشور اروپایی شناخته میشود. به همین خاطر خیلی از دانشجویان میخواهند هزینه های زندگی خود را با دریافت بورسیه تحصیلی تامین کنند. کشور نروژ به دانشجویان بین المللی اش، بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی فراوانی اختصاص داده است که متأسفانه بیشتر این بورسیه ها به دانشجویان اروپایی و بعضی دیگر به دانشجویان کشورهای خاصی همچون کانادا، ژاپن، آمریکا و روسیه اختصاص داده می شود. البته دانشجویان ایرانی در مقطع دکترا میتوانند بورسیه تحصیلی دریافت کنند. در واقع استاد سوپروایزر معمولاً در این مورد تصمیم گیری می کند و مبلغی را بعنوان بورسیه یا حقوق به منظورانجام پروژه های مشترک به دانشجو می پردازد.

تحصیل در نروژ و کار دانشجویی

یکی از مهمترین نکات تحصیل در نروژ که ذهن دانشجویان بین المللی را درگیر کرده است ،  مجوز کار در حین تحصیل می باشد. در واقع ، امکان تأمین قسمتی از هزینه ها درصورت کار کردن دانشجو در حین تحصیل فراهم می شود. بسیاری از دانشجویان بین المللی به کارهای نیمه وقت دانشجویی در حین تحصیل در نروژ مشغول می شوند. از مواردی که در افزایش شانس کاریابی دانشجو و افزایش بودجه حین تحصیل او تأثیر بسزایی دارد می توان به یادگیری زبان نروژی اشاره کرد. با این حال، فراموش نکنید که برای دانشجویان تمام وقت، محدودیت هایی برای تعداد ساعات کاری وجود دارد.  

در واقع، مواردی همچون مجوز سکونت دانشجویی برای فرد دانشجو، حق استخدام در نروژ را ایجاد نمی کند و فرد با داشتن آن صرفا میتواند به صورت نیمه وقت کار کند. دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا و منطقه اقتصادی اروپا اعم از دانشجویان مقطع  کارشناسی، کارشناسی ارشد و یا دکتری، طبق قوانین نروژ در سال اول تحصیل صرفا می توانند در هر هفته بمدت ۲۰ ساعت کار کنند. دانشجو پس از گذشت سال اول، اگر اثبات کند که این ۲۰ ساعت کار در هفته را بخوبی انجام داده میتواند برای تعداد ساعات مشابهی مجوز کاری خود را تمدید کند.

تحصیل در نروژ دکترا,تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژ و کار دانشجوییتحصیل در نروژ در مقطع دکترا در هر رشته ای امکان پذیر است

تحصیل در نروژ و وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل

بسیاری از دانشجویان بین المللی بعداز این که به نروژ مهاجرت کردند، بدنبان گرفتن اقامت و تابعیت این کشور هستند. در واقع در زمان تحصیل در نروژ، شرایط اخذ اقامت بلند مدت  به خودی خود امکان پذیر نیست و دانشجویان بین المللی به منظور اخذ اقامت دائم باید در این کشور کار کنند و بیمه و مالیات بپردازند. افراد میتوانند با دریافت مجوز کاری بمدت ۳ سال مجوز اقامت دائم در این کشور را بگیرند. افراد بعد از این بازه زمانی میتوانند به جهت گرفتن اقامت دائم نروژ درخواست دهند و در صورتیکه بمدت ۷ سال از یک بازه زمانی ۱۰ ساله را در نروژ اقامت داشته باشند با فراگرفتن زبان نروژی و ادغام در جامعه نروژی میتوانند پاسپورت نروژ را درخواست دهند و آن را دریافت کنند.

شرایط کار پس از تحصیل در نروژ

دانشجویانی که دوست دارند به کشور نروژ از طریق تحصیل مهاجرت کنند، بطورحتم بعد از این که فارغ التحصیل می شوند تمایل دارند که در این کشور اقامت داشته باشند و کار کنند؛ ولی از آنجا که دانشجویان در حین تحصیل در نروژ فقط ویزای تحصیلی دریافت می کنند، باید ویزای خود را پس از پایان تحصیلات به ویزای کاری تغییر دهند. نروژ یک کشور اروپایی ثروتمند است که نرخ بیکاری در این کشور بسیارپایین است و همچنین در این کشور دستمزد کارگران در سطح بالایی قرار دارد.

متقاضیان مهاجرت به نروژ، بمدت شش ماه بعد از پایان تحصیلات خود در این کشور بمانند و کار کنند. دو نوع مجوز در کشور نروژ به فارغ التحصیلان، تحت عنوان مجوز جستجوی کار و مجوز کاری داده می شود که اعتبار مجوز جستجوی کار بمدت یک سال و اعتبار مجوز کاری بمدت سه سال می باشد. متقضایان با داشتن مجوز کار نروژ، اجازه دارند بمدت ۴۰ ساعت در هفته کار کنند.

هزینه تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژ بدون مدرک زبان,تحصیل در نروژتحصیل در نروژ در مدارس بین المللی برای دانش آموزان خارجی رایگان نیست

هزینه تحصیل در نروژ

هزینه ی تحصیل در نروژ برای دانشجویان بین المللی به صورت رایگان ارائه میشود. باتوجه به دانشگاهی که شما انتخاب می کنید، ممکن است هر ترم هزینه کمی را برای دانشگاه پرداخت کنید. در هر ترم این هزینه پرداختی برای عضویت در مواردی نظیر اتحادیه دانشجویی، دسترسی به خدمات بهداشت و درمانی، مشاوره، امکانات ورزشی و صدور کارت دانشجویی می باشد. هزینه های حمل و نقل عمومی را در صورت داشتن کارت دانشجویی میتوانید کاهش دهید و بلیط موزه ها و گالری های هنری را با تخفیف بخرید. در دانشگاه های عمومی برای بعضی از دوره های تحصیل باید هزینه پرداخت کنید ولی این دوره ها بسیار کم است و در مقطع تحصیلات تکمیلی( کارشناسی ارشد یا دکترا) ارائه می شود. چنانچه قصد دارید در دانشگاه های خصوصی تحصیل کنید، ملزم به پرداخت شهریه ی آن هستید. دانشگاه های خصوصی در نروژ، شهریه های متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند.

مزایای تحصیل در نروژ

مزایای مهم تحصیل در نروژ ازاین قرارند:

>> تحصیل رایگان:

نخستین و مهمترین مزیت تحصیل در نروژ اینست که در این کشور میتوانید بصورت رایگان تحصیل کنید. درحقیقت، مؤسسه های آموزش عالی نروژ بودجۀ موردنیازش را از وزارتخانۀ آموزش و تحقیقات دریافت میکند؛ به همین منظور، شهریه ی این دانشگاه ها غیر از دانشگاه های خصوصی، رایگان است و از دانشجویان هرینه ای نمی گیرد.

>> تسلط بر زبان انگیسی:

زبان مادری و اصلی مردم کشور نروژ، زبان نروژی می باشد، با این وجود مردم نروژعلاوه بر این زبان به زبان دیگری همچون انگلیسی مسلط هستند به گونه ای که زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم این مردم شناخته میشود. مردم نروژ باید از دوره ابتدایی، اقدام به یادگیری زبان انگلیسی کنند و بعد از ورود به دانشگاه بر این زبان مسلط هستند. چنین ویژگی برای دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در نروژ را دارند، مزیت بزرگیست که نمی توانند با دیگران به زبان نروژی در ارتباط باشند.

>> امنیت:

از دیگر مزایای تحصیل در نروژ میتوان از امنیت یاد کرد. در این کشور میزان جرم وجنایت، بسیار کم است؛ به همین خاطر، برای دانشجویان محیطی آرام فراهم می کند تا بتوانند با تمرکز بر تحصیلشان به اهداف و آرزوهایشان برسند.

معایب تحصیل در نروژ

* کمبود بورسیه تحصیلی:

به علت این که تحصیل در نروژ، رایگان است، دانشجویان از نعمت بورسیه محروم میشوند. برای دانشجویان خارجی و خصوصا خاورمیانه ای تعداد بورسیه های سالانه، کم است که از بزرگ ترين معایب تحصیل در این کشور محسوب میشود. ولی نگران نباشید چون شما همیشه در نروژ شرایط پیدا کردن کار را دارید.

* کمبود رشته ها و درس های انگلیسی زبان:

تحصیل در نروژ به زبان انگلیسی امکان پذیر است ولی در دانشگاه های نروژ رشته ها و درس هایی که به زبان انگلیسی برای مقاطع مختلف ارائه میشوند در مقایسه با دیگر دانشگاه های اروپایی کمتر است که چنین مسئله ای برای دانشجویان خارجی مسلط به زبان انگلیسی، کار را سخت می کند.

تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژ در مقاطع مختلف تحصیلی,تحصیل در نروژ,تحصیل در نروژ کارشناسی ارشداز معایب تحصیل در نروژ می توان به لزوم یادگیری زبان نروژی برای کار و تحصیل اشاره کرد

* کار به زبان نروژی:

مردم نروژ از خارجی ها با صحبت کردن به زبان انگلیسی استقبال می کنند، اما در نظر داشته باشید که برای وارد شدن به بازار کار در این کشور مثل دیگر کشورهای دنیا، باید زبان نروژی را آموزش ببینید. در دوره ی دانشجویی، کار با زبان انگلیسی نهایتا میتواند کاری در رستوران یا کافه های نروژ باشد. از معایب تحصیل در نروژ می توان به لزوم یادگیری زبان نروژی برای کار و حتی گاهی تحصیل اشاره کرد.

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 14
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش