شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۰۷۰۰۰۲۵

هر آنچه که درباره ی تحصیل در ترکیه نمی دانستید! (+ مزایا و معایب)

تحصیل در ترکیه,شرایط ادامه تحصیل در ترکیه,هزینه تحصیل در ترکیهتحصیل در ترکیه فرصت مناسبی را برای آشنایی دانشجویان با بازار کار جهانی فراهم می کند
تحصیل در ترکیه به علت نزدیکی با ایران و هزینه های پایین آن نسبت به دانشگاه های اروپایی و آمریکایی، مورد توجه دانشجویان میباشد. فرصت تحصیل در ترکیه فرصتی فوق العاده در مورد تحصیلات کم هزینه بهمراه پرداخت کمک هزینه های ماهانه برای واجدین شرایط نیز می باشد.

تحصیل در ترکیه

کشور ترکیه کشوری اوراسیایی (اروپایی- آسیایی) است که هم دارای فرهنگ غربی و هم فرهنگ شرقی میباشد؛ زبان رسمی مردم ترکیه، ترکی است ولی زبان های ارمنی و کردی هم در بین بعضی از مردم و اقوام مرسوم می باشد. ایرانیان برای ورود به ترکیه نیازی به روادید ندارند، نزدیکی راه و هزینه های پایین تر زندگی در مقایسه با خیلی دیگر از کشورهای مهاجرپذیر، امکان تحصیل در سطح استانداردهای اروپا، امکان دریافت بورسیه تحصیلی و پیدا کردن کار ضمن تحصیل، وجود رشته های متنوع تحصیلی، عدم وجود شرط سنی و گپ تحصیلی و حضور چشم‌گیر دانشجویان بین الملل در ترکیه، این کشور را به مقصد بسیار مناسبی برای ادامه تحصیل تبدیل کرده است. از طرفی مدارک دانشگاه های ترکیه در تمام کشورهای دنیا معتبر است و قابل ارائه برای مقاطع بالاتر در سایر دانشگاه هاست.

ادامه تحصیل در ترکیه با داشتن دانشگاه های معتبر در سطح جهانی با امکانات بسیار عالی و هزینه های بسیار مناسب مقصد، فراوان می باشد. دانشگاه های ترکیه از اعتبار علمی بسیار بالایی بهره مند است و اکثر دانشگاه ها برای ارتقاء سطح علمی خویش با دانشگاه های معتبر جهانی رابطه مستقیم دارند. کشور ترکیه طیف گسترده ای از منطقه های جغرافیایی را در بر می گیرد و دارای خصوصیت های ترکیبی از سه قاره اروپا، آفریقا و آسیا است.

شرایط تحصیل در ترکیه

در مورد وضعیت تحصیل در ترکیه میتوانیم بگوییم، تحصیل در ترکیه به سه روش زیر امکان پذیر است:

- تحصیل در ترکیه از طریق شرکت در آزمون های ورودی دانشگاهها

- تحصیل در ترکیه از طریق گرفتن پذیرش در دانشگاههای خصوصی بدون آزمون

- تحصیل در ترکیه از طریق گرفتن بورسیه ترکیه

ادامه تحصیل در ترکیه,تحصیل در ترکیه,مدارک مورد نیاز برای تحصیل در ترکیهبرای تحصیل در ترکیه امکانات اقامتی، تغذیه و حمل و نقل از اساسی ترین نیازهای دانشجویان است

مراحل گرفتن ویزای تحصیل در ترکیه

برای اخذ ویزای تحصیل در ترکیه متقاضی باید اول در دوره های آموزش زبان ترکی استانبولی مبادرت نماید. تائیدیه و مجوز شرکت دانشجو در این دوره ها از طریق مراکز همسان سازی تحصیلی وزارت آموزش پرورش ترکیه یا از طریق پذیرش در دانشگاههای کشور ترکیه مقدور است. دانشجو بعد از دریافت نامه پذیرش خویش در دوره های زبان ترکیه بایستی به سفارت خانه ها و کنسولگری های دولت ترکیه در ایران مراجعه نماید و بعد از تائید، ویزای تحصیلی خود را اخذ کرده و از این طریق جواز ورود به کشور ترکیه برای ادامه تحصیل را پیدا می کند. ویزای تحصیلی ترکیه ۱ سال اعتبار دارد. دانشجو باید بعد از ورود به کشور ترکیه تا پیش از یک ماه به اداره امنیت کشور ترکیه مراجعه کرده و دفترچه اقامت ترکیه بگیرد.

مدارک مورد نیاز برای تحصیل در ترکیه

برای تحصیل در ترکیه باید مدارک مایحتاج جهت اخذ پذیرش و روادید ارائه شود. برای اخذ پذیرش بسته به کالج و یا دانشگاهی که برای آن اقدام می شود مدارک مختلفی امکان دارد از شخص درخواست شوند. به صورت کلی این مدارک شامل موارد زیر میباشد:

> مدارک هویتی من جمله ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

> ترجمه رسمی مدارک تحصیلی در مقاطع قبل

> مدارک مبتنی بر گواهی پزشکی

> مدارک مبتنی بر گواهی عدم سوء پیشینه

> ۴ قطعه عکس

> مدارک مالی و ارائه تمکن مالی

> مدرک زبان در صورت نیاز ترکی یا انگلیسی و یا اثبات دانش آن زبان

> فرم تقاضای دانشجو برای اخذ ویزای دانشجویی

> نامه ای که از دانشگاه مورد نظر اخذ گردیده باشد

> کپی صفحه اول پاسپورت خود که در برگه A4 گرفته شده است که تاریخ انقضای پاسپورت هم نباید کم تر از یک سال باشد

هدف از تحصیل در ترکیه

از علل و انگیزه های تحصیل در ترکیه برای دانشجویان بین المللی میتوان به تحصیل با هزینه ای نسبتا ارزان همراه با کیفیت آموزشی بالا اشاره کرد. همینطور امکان اخذ بورسیه تحصیلی ترکیه هم وجود دارد که هزینه اسکان و اقامت، شهریه، بیمه درمانی و هزینه های مسافرت را پوشش می دهد.

راهنمای تحصیل در ترکیه,مدارک تحصیل در ترکیه,تحصیل در ترکیهبرای اخذ ویزای تحصیل در ترکیه متقاضی باید در دوره های آموزش زبان ترکی استانبولی شرکت کند

مزایای تحصیل در ترکیه

کشور ترکیه دارای تاریخی کهن است که در نقطه اتصال غرب و شرق بنیان گذاری شده است و از موقعیت استراتژیک بسیار خوبی بهره مند است. کشور ترکیه که از سه طرف با دریا احاطه شده است، با داشتن گذرگاه هایی مانند چناق قلعه و تنگه بوسفور و غیره از اهمیت بیشتری بهره مند است و موقعیت مهمی برایش فراهم ساخته است. کشور ترکیه که رابطه خوبی با کشورهای غربی ایجاد نموده و نظام آن از سال ۱۹۲۳ به جمهوری تغییر یافته است، با اتخاذ سیستم اقتصادی لیبرالی، به کشوری پیشرفته و رو به رشد تبدیل شده است.

در ترکیه گروه های قومی مختلفی با یکدیگر زندگی می کنند و دارای فرهنگی بسیار غنی هستند که بعنوان یکی از امن ترین کشورهای منطقه شناخته می شود و تحصیل در ترکیه فواید بسیار زیادی دارد. سیستم آموزشی دانشگاه دارای سبکی امروزی است که به ترکیه اعتبار بین المللی بخشیده است. زبان آموزش در دانشگاه ها انگلیسی و ترکی است و آموزش زبان برای هر دانشجوی پذیرفته شده ارائه می گردد و بعد از کلاس های آماده سازی، انتقال به دپارتمان های دانشگاه صورت می گیرد.

معایب تحصیل در ترکیه

از معایب تحصیل در ترکیه میتوان به مواردی مانند عدم تسلط ترک زبان ها به زبان انگلیسی، بالا بودن هزینه های درمانی، منحصر بودن تحصیل رایگان به مهارت و تسلط به زبان ترکی، یادگیری زبان ترکی برای دانشجویان خارجی، بالا بودن شهریه دانشگاه های انگلیسی زبان، پذیرش در دانشگاه های دولتی به شرط مهارت به زبان ترکی، بالا بودن هزینه اجاره در شهرهای بزرگ، کمبود خوابگاه های دانشگاه های دولتی اشاره کرد.

امکانات اقامتی، تغذیه و حمل و نقل عمومی برای تحصیل در ترکیه

برای تحصیل در ترکیه امکانات اقامتی، تغذیه و حمل و نقل، یکی از اساسی ترین نیازهای دانشجویان است که در سیستم پیشرفته ترکیه مد نظر قرار گرفته است. خیلی از دانشگاه ها به دانشجویان خارجی خدمات مشاوره ای ارائه میدهند تا آن ها بتوانند هرچه زودتر با زندگی در ترکیه سازگار شوند. هر دانشگاه دارای سالن های غذاخوری تمیز و باکیفیت است که در آن ها غذاهایی با قیمت مناسب ارائه می­شود. دانشجویان میتوانند در هر روز، سه وعده غذایی در غذاخوری دانشگاه میل کنند و یا از سلف دانشگاه استفاده کنند.

سیستم حمل و نقل عمومی در کلان شهرها بسیار توسعه یافته است. با استفاده از امکانات حمل و نقل عمومی من جمله مترو، تراموا، اتوبوس، تاکسی شراکتی (کورسی) و سامانه اتوبوس های تندرو جابجایی از مکانی به مکانی دیگر بسیار راحت است. دانشجویان میتوانند از کارت های تخفیف برای حمل و نقل داخل شهری استفاده کنند و هزینه های حمل و نقل عمدتاً بسیار ارزان است. هر دانشگاه چند خوابگاه دارد که در فاصله بسیار کوتاهی از دانشگاه قرار دارد. خوابگاه ها به دو صورت دولتی و خصوصی اداره می شوند. علاوه بر خوابگاه، اجاره­ ی خانه از دیگر گزینه های موجود برای اقامت است. برای تحصیل در ترکیه دانشجویان میتوانند در اطراف دانشگاه آپارتمان، اتاق و یا خانه اجاره کنند.

تحصیل در ترکیه,تحصیل در ترکیه دکتری,شرایط تحصیل در ترکیهمدت زمان تحصیل در ترکیه در دوره کارشناسی یا لیسانس چهار سال می باشد

تحصیل در ترکیه به همراه بورسیه تحصیلی

دولت ترکیه مطابق با سیاست های فعلی خویش، بطور جدی در صدد ترویج و افزایش تعداد دانشجویان خارجی است که در مؤسسات آموزش عالی ترکیه تحصیل می کنند. این سیاست اتباع کشورهایی از آسیای مرکزی، آفریقا، خاورمیانه و اروپای شرقی را که قصد ادامه تحصیل در ترکیه را دارند بطور ویژه مورد هدف قرار می دهد. این کار تا حدودی نتیجه ای از تلاش های دولت ترکیه برای حفظ موقعیت پیشرو منطقه ای و جهانی است. بر این مبنا دولت ترکیه متعهد است تا بورسیه های بیشتری را به دانش آموزان متقاضی تحصیل در ترکیه ارائه دهد و در یافتن دیگر فرصت های بودجه برای افزایش تعداد دانشجویان بین المللی در این کشور کمک کند.

همچنین، با افزایش تعداد دانشگاه های دولتی، تعداد دانشجویان بین المللی فزونی می یابد. کشور ترکیه دانشجویان سرتاسر دنیا را به منظور اعطای بورس تحصیلی می پذیرد. شرط زبان برای اخذ این بورس تحصیلی شرکت در دوره های یک ساله زبان ترکی است و دانشجویان با معیارهایی مانند قبولی در آزمون ورودی دانشگاه، نمرات خوب زبان، معدل خوب، مدرک CGPA و سابقه تحصیلی بهمراه مقالات بین المللی چاپ شده برای تحصیل در ترکیه انتخاب می شوند.

تحصیل در ترکیه در مقطع مدارس

سیستم آموزش ترکیه تحت نظارت و کنترل دولت است و تحصیل در مدارس دولتی این کشور رایگان است. سال تحصیلی در موسسات آموزش ترکیه بطور کلی از اواسط سپتامبر یا اوایل اکتبر شروع می شود و تا ماه مه یا اوایل ژوئن ادامه می یابد. همینطور مدارس، یک دوره تعطیلات دو هفته ای در زمستان (درماه فوریه) دارند. به صورت کلی تحصیل در ترکیه برای دانش آموزان الزامی بوده و در سه مقطع ۴ ساله ابتدایی، ۴ ساله متوسطه و ۴ ساله دبیرستان باید به تحصیل بپردازند. یعنی طول دوره تحصیلی پیش از دانشگاه ۱۲ سال می باشد.

کودکان تا سن ۳ سالگی میتوانند از مهد کودک های دولتی یا خصوصی که هر دو دارای هزینه می باشند استفاده کنند. بعد از آن هم میتوانند از سن ۳ تا ۵ سالگی در پیش دبستانی مشغول به یادگیری علم و آموزش شوند ولی از این سن به بعد تحصیل در ترکیه برای تمامی افراد الزامی است یعنی از سن ۵ سالگی تا ۹ سالگی در مقطع ابتدایی تحصیل می کنند و بعد از آن هم در دو دوره ۴ ساله در مقاطع متوسطه و دبیرستان میتوانند به تحصیل بپردازند.

تحصیل در ترکیه در مقطع کارشناسی

شما به سه روش میتوانید در دانشگاه های ترکیه تحصیل کنید. برای تحصیل در ترکیه، نخست با دادن آزمون یوس، یعنی آزمون ورودی دانشگاه های دولتی که هر دانشگاه آزمون ورودی جداگانه دارد و شما باید نمره لازم برای ورود به دانشگاه ها را کسب کنید. حد نصاب نمره ی لازمه توسط هر دانشگاه متفاوت است و هر ساله زمان ثبت نام آزمون اعلام میشود. روش دوم این که میتوانید در دانشگاه های خصوصی بدون آزمون پذیرش بگیرید. روش سوم اینکه از طریق بورسیه ترکیه ثبت نام کنید، که اگر بتوانید از ترکیه بورسیه بگیرید هیچ هزینه ای برای دانشگاه و خوابگاه ندارید. البته ظرفیت این نوع پذیرش محدود هست و تعداد متقاضیان، برای گرفتن بورسیه زیاد هستند احتمال قبولی هم به تبع محدود خواهد بود.

تحصیل در ترکیه به زبان انگلیسی,تحصیل در ترکیه,اقامت و ادامه تحصیل در ترکیهبرای تحصیل در ترکیه در مقطع فوق لیسانس بر خلاف مقطع لیسانس آزمون ورودی کلی ندارد

تحصیل در ترکیه پذیرش مقطع کارشناسی ارشد

بازه زمان تحصیل در ترکیه در دوره کارشناسی یا لیسانس چهار سال می باشد. دانشگاه های ترکیه به خاطر پذیرش دانشجویان شرایط متفاوتی دارند. بازه زمان دوره کارشناسی ارشد ۲ سال میباشد و دانشجو باید ۱۲۰ واحد درسی را بگذراند. تحصیل در ترکیه در مقطع کارشناسی ارشد به دو صورت میباشد: ۱. دوره تحصیلی ۲. پایان نامه و دوره تحصیلی بدون پایان نامه. چنانچه خواستار ادامه تحصیل در دوره های با پایان نامه می باشید، بایستی در آزمون ALES شرکت کنید.

متقاضیانی که خواستار ادامه تحصیل در دوره های بدون پایان نامه می باشند، نیازی به شرکت در این آزمون ندارند. درصورت انتخاب دوره تحصیلی کارشناسی ارشد بدون پایان نامه، تسلط به زبان انگلیسی بعنوان مهارت مورد نیاز درنظر گرفته نمی شود، ولی بعنوان شخصی که خواستار ادامه تحصیل در ترکیه می باشید، درک کردن زبان انگلیسی شرط لازم می باشد. در بعضی رشته های کارشناسی ارشد که به زبان انگلیسی تدریس می شود، ارائه مدارک مهارت زبان انگلیسی مورد نیاز می باشد. به منظور پذیرش در برخی از دوره های کارشناسی ارشد، دانشگاه ها مصاحبه های علمی را هم تدارک می بینند.

تحصیل در ترکیه در مقطع دکتری

تحصیل در ترکیه و اعزام دانشجو به این کشور هم چنین در مقطع دکترا نیز مقدور می باشد. دانشگاه های کشور ترکیه شبیه دیگر کشورها در صورتی به متقاضیان در مقطع PhD پذیرش تحصیلی میدهند که دارای مدرک زبان انگلیسی در حد آیلتس ۵/۶ به بالا و نمرات و معدل مناسب و دارای مقالات ISI باشند. همچنین مهم ترین نکته این است که یک نامه قبولی از یک استاد راهنما در دست داشته باشند. در اینصورت دانشگاه مورد نظر هم میتواند به دانشجو پذیرش دهد.  طول دوره تحصیل در این مقطع دگتری ۴ سال است که در ۲ سال اول به صورت حضوری در کلاس ها حاضر میشوند و ۲ سال آخر را بیشتر به صورت عملی کارهای تحقیقاتی و عملی انجام میدهند و بر روی موضوع پایان نامه خود میتوانند کار کنند. در این مقطع هم دانشجویان در حدود ۳۰ ساعت در هفته اجازه کار پاره وقت دانشجویی دارند.

بورس تحصیل در ترکیه,ادامه تحصیل در ترکیه کارشناسی ارشد,تحصیل در ترکیهیکی از شروط ادامه تحصیل در ترکیه، درک کردن زبان انگلیسی است

هزینه تحصیل در ترکیه

هزینه تحصیل در ترکیه برای دانشگاه های دولتی بسته به نوع رشته و دانشگاهی که انتخاب می کنید متغییر هست. در خصوص هزینه ی دانشگاه های خصوصی هم، هزینه ی این دانشگاه ها بسته به رشته و دانشگاه متفاوت هست.

زبان آموزشی در دانشگاه های ترکیه و آزمون های ورودی

دانشگاه ها تحت نظارت سازمان آموزش عالی ترکیه هستند و برنامه های آنها باید مرتبا مورد بررسی قرار گیرد. هر کدام از دانشگاه ها دارای مدیر، معاون و هیأت اجرایی و انجمن دانشجویی است. زبان آموزشی در دانشگاه های ترکیه عمدتاً زبان ترکی است ولی دانشگاه هایی نیز هستند که در آن ها زبان های انگلیسی، فرانسه و آلمانی تدریس می شود. چنین دانشگاه هایی برای دانشجویان مبتدی، سال اول را به آموزش آن زبان خاص اختصاص می دهند. بعد از اتمام دوره دبیرستان فارغ التحصیلان وارد مرحله آزمون دو مرحله ای میشوند که از آن ها به YGS و LYS یاد می شود( ÖSS). این آزمون برای این است که دانش آموز فارغ التحصیل شده از دبیرستان اجازه ورود به دانشگاه را پیدا کند. این آزمون هر سال توسط مرکزی به نام ÖSYM برپا می شود و بسته به نمره آزمون و علاقمندی متقاضی او را در یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزش عالی جای می دهد.

تحصیل در ترکیه و ارائه مدارک مورد قبول دانشگاه های معتبر دنیا

به علت مدارک تحصیلی معتبری که در دانشگاه های کشور ترکیه اعطا می شود، هیچ نیازی به معادل سازی مدرک تحصیلی وجود ندارد و قابل ارائه در تمام دانشگاه های معتبر دنیا و برای ورود به مقاطع بالاتر است. بدین ترتیب چنانچه به دنبال آینده تحصیلی درخشان هستید و در حال حاضر در دوره پیش دانشگاهی به تحصیل مشغولید و میخواهید وارد رشته هایی شوید که احتمال پذیرش تان در آن رشته ها در کنکور سراسری ایران کم است میتوانید تحصیل در ترکیه را برگزینید.

وضعیت اقامت و اخذ تابعیت پس از تحصیل در ترکیه

افرادی که می خواهند از طریق تحصیل در ترکیه به اخذ اقامت و گذرنامه این کشور برسند باید آگاه باشند که تحصیل در ترکیه بعنوان راه اقامتی محسوب نمی شود چون هر چند سال که در دانشگاه های آن مشغول به تحصیل باشند از نظر قانون دولت این کشور بعنوان سال های اقامتی آنها محسوب نمی شود. تنها افرادی که کار پیدا کنند و یا سرمایه گذاری و یا ازدواج کنند میتوانند بعد از گذشت ۸ سال به اخذ اقامت دائم و بعد از گذشت ۱۰ سال به اخذ تابعیت و گذرنامه ترکیه دست پیدا کنند. لازم به ذکر است که پاسپورت این کشور از نظر اعتبار در رتبه ۳۸ جهانی قرار دارد و دارندگان گذرنامه این کشور تا ۷۱ کشور دنیا را بدون احتیاج به اخذ روادید میتوانند سفر کنند ولی در کل پاسپورت این کشور نسبت به برترین کشورهای جهان در سطح پایین تری قرار دارد. همچنین ذکر این نکته هم خالی از لطف نخواهد بود که تابعیت دوگانه یا به اصطلاح دو تابعیتی از نظر این کشور پذیرفته شده است.

کار حین تحصیل در ترکیه

به طور کلی انجام مشاغل پاره وقت یکی از کمکهای مالی است که دانشجویان برای تحصیل در ترکیه میتوانند در طول تحصیل خویش از آن استفاده کنند. ساعات کار در این نوع از مشاغل کمتر از ۳۰ ساعت در هفته است و بدین ترتیب دانش آموزان میتوانند وقت کافی برای تمرکز بر روی تحصیلات خود داشته باشند. هر منطقه ای برای مشاغل پاره وقت انواع و فرصت های مختلفی دارد که در اختیار دانشجویان قرار می گیرد و برای اینکه دانشجویان بعنوان کارمند پاره وقت استخدام شوند، اول باید تحقیق کنند و مشاغل مناسبی را پیدا کنند که پاسخگوی نیازها و زمانبندی آن ها باشد.

تحصیل در ترکیه فرصت مناسبی را برای آشنایی دانشجویان با بازار کار جهانی فراهم می کند. در ضمن هم دانشگاه های دولتی و هم خصوصی کارمندان غیر ترک را استخدام می کنند که از آنها دانشگاه های بوگازیچی (استانبول) و دانشگاه فنی خاورمیانه (آنکارا) که هر دو دولتی هستند و از دانشگاه های خصوصی هم میتوان به دانشگاه های سابانچی، کوچ و بیلگی (همه در استانبول) و بیلکنت (آنکارا) اشاره کرد.

علاوه بر این، اغلب دانشگاه ها دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکترا را در قالب یک دوره بورس تحصیلی کامل، استخدام دانشجویی می کنند. بعضی اوقات امکان دارد بورس تحصیل در ترکیه به دانشجویان بین المللی کمک کند که بعضی از اساتید را برای انجام وظایف خاص من جمله تدریس، انجام تحقیق یا تهیه آماری و غیره یاری دهند. در تمامی این موارد دانشجویان بین المللی برای یادگیری و تدریس به زبان ترکی الزامی ندارند.

موقعیت کار پس از تحصیل در ترکیه

دانشجویانی که متقاضی کار در ترکیه بعد از اتمام تحصیل خود هستند لازم است بدانند که فرصت های شغلی در این کشور شرایط امیدوار کننده ای برای افرادی که زبان ترکی بلد نیستند نخواهد داشت و امکان دارد حقوق پرداختی به این اشخاص مبلغ راضی کننده ای نباشد. با این وجود امکان دارد فرصت های غافلگیر کننده ای در بازار ترکیه برای افرادی که برای تحصیل در ترکیه اقدام نموده اند وجود داشته باشد.

تحصیل در ترکیه,شرایط ادامه تحصیل در ترکیه,اقامت و ادامه تحصیل در ترکیهبرای تحصیل در ترکیه باید مدارک مایحتاج جهت اخذ پذیرش و روادید ارائه شود

نخستین کاری که دانشجو باید انجام دهد این است که چشم انداز شغلی خویش را در اینترنت جست و جو کند و یک رزومه کاملاً آماده تهیه نموده که بتواند آنها را معرفی نماید. بعضی از برترین و پردرآمد ترین و حرفه ای ترین سازمان های ترکیه در سفارتخانه ها، کنسولگری ها و سازمان های غیر دولتی مختلف است ولی رقابت برای کار در آنها همیشه شدید است. یک امکان دیگر این است که متقاضی تحصیل در ترکیه بتواند زبان مادری خود و یا زبان های دیگری که به آنها تسلط دارد را در یک آموزشگاه زبان خصوصی آموزش دهد.

به طور کلی بعد از این که متقاضی کار مورد نظر را پس از تحصیل در ترکیه پیدا کرد امکان دارد از او تقاضا شود که کشور را ترک کرده و مجددا از کشور خود برای اخذ ویزای کاری اقدام شود در اینصورت متقاضی می بایست به کشور خویش برگشته و از آن جا برای دریافت ویزای کاری و اقامت کاری موقت مبادرت نماید.

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش