به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز دوشنبه با (۱۶۰) رای موافق، (۱۶) رای مخالف و (۱۰) رای ممتنع با تقاضای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان سنجش آموزش کشور از سال ۱۳۹۱موافقت کردند.
پیش از رای گیری «شیوا قاسم پور» عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در سخنانی با تشریح فرایند بررسی این تقاضا در کمیسیون آموزش اظهار کرد: در اجرای ماده (۲۱۲) آییننامه داخلی مجلس شورای اسلامی و اطلاعات واصله از دستگاههای اجرایی در تاریخ اول بهمن ماه ۱۳۹۹ در اختیار متقاضیان تحقیق و تفحص قرار گرفت و در جلسه ۱۷ فروردین ماه ۱۴۰۰ کمیسیون که با حضور ۲۱ نفر حاضرین از نمایندگان عضو و متقاضیان تحقیق و تفحص برگزار شد، ضرورت انجام تحقیق و تفحص به تصویب رسید.
به گفته عضو هیات رییسه کمیسیونآموزش مجلس، حوزه معاونت فنی و آماری که شامل دفتر فناوری اطلاعات، دفتر ارتباطات نوین، دفتر طرح و آمار، حوزه صدور مجوزهای آزمونهای زبان بین المللی و همه حوزه های مربوطه است همچنین حوزه معاونت امور آزمونها، که مسئولیت ساخت آزمون، طراحی سؤال و برگزاری میدانی آزمونها را برعهده دارد و بطور خاص دفتر آزمون سازی و روانسنجی را دارند از جمله محورهای تحقیق و تفحص است.
نماینده مردم مریوان در مجلس افزود: حوزه معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع، که شامل امور مالی و اداری و شرکت تعاونی خدمات آموزشی، که متعلق به کارکنان سازمان سنجش می باشد و در سالهای اخیر تبدیل به حیات خلوت مدیران سازمان شده است هم در تحقیق و تفحص در نظر گرفته شده است.
اطلاعیه سازمان سنجش خطاب به مجلس: بفرمایید تحقیق و تفحص!
سازمان سنجش آموزش کشور درباره تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی توضیحاتی ارائه کرد. این سازمان آمادگی کامل خود را برای هرگونه تحقیق و تفحص نهادهای رسمی کشور اعلام کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سازمان سنجش آموزش کشور در پی موافقت امروز ۲۸ تیرماه ۱۴۰۰ نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی توضیحاتی ارائه کرد.
در این اطلاعیه آمده است: «سازمان سنجش آموزش کشور با بیش از ۵۳ سال سابقه، مسئولیت سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را به عهده دارد.
در طی این فعالیت و عملکرد تلاش کرده است با استقرار نظام کارآمد و روش های علمی سنجش و اندازه گیری و ارزیابی دانش داوطلبان ورود به آموزش عالی کشور در سطوح مختلف آموزشی این امر را به بهترین وجه ممکن به انجام برساند که حاصل این تلاش برقراری عدالت آموزشی و توزیع فرصت های تحصیلی در تمام مقاطع آموزش عالی کشور بوده و این خدمت که بر عموم مردم پوشیده نیست موجب راهیابی متقاضیان از محروم ترین اقشار به بهترین دانشگاه های کشور شده است.
در سال های اخیر با توجه به رشد روزافزون داوطلبان ورود به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، سنجش و اندازه گیری از اهمیت بیشتری برخوردار شده و حساسیت جامعه نیز بیشتر شده است.
سازمان سنجش آموزش کشور ضمن درک حساسیت و اهمیت وجودی این سازمان با توجه به شفافیت کامل در تمامی حوزه های کاری این سازمان و مشخص بودن اسناد و مدارک مالی در تمام دوره های مدیریتی، آمادگی کامل خود را با هرگونه تحقیق و تفحص نهادهای رسمی کشور در زمینه آزمونها، نحوه برگزاری، آزمون سازی و شرکت تعاونی خدمات آموزشی کارکنان سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می کند.
این فرصت مغتنمی است تا نمایندگان و سایر دستگاه های نظارتی با گوشه ای از زحمات طاقت فرسای خدمت گزاران مردم در این سازمان از نزدیک آشنا شوند.»
- 12
- 5