شنبه ۲۹ دی ۱۴۰۳
۰۸:۴۸ - ۰۵ تير ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۴۰۰۹۶۸
اخبار کنکور و آزمون ها

امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام در آزمون استخدامی آموزش و پرورش

نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور,آزمون استخدامی آموزش و پرورش
چهارمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های اجرایی کشور از جمله وزارت آموزش و پرورش قرار است روز جمعه، سوم شهریورماه برگزار شود. ثبت‌نام در این آزمون که از عصر روز ۲۹ خردادماه شروع شده بود امروز پنجم تیرماه به پایان می‌رسد.

به گزارش ایسنا،‌ این روزها مسئولان وزارت آموزش و پرورش بیش از هرزمان دیگری بر ضرورت تامین نیروی انسانی در این وزارتخانه تاکید و اعلام می‌کنند طی سال‌های آینده بیش از ۳۰۰ هزار نیرو بازنشسته می‌شوند که باید برای جایگزینی آنها تمیدات و برنامه ریزی‌های لازم صورت پذیرد.

وزارت آموزش و پرورش دو روش برای جذب نیروی انسانی دارد و  در کنار جذب معلم از طریق کنکور سراسری و حضور در مراکز تربیت معلم، طبق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان می‌تواند نسبت به جذب فارغ‌التحصیلان سایر دانشگاه‌ها نیز اقدام کند و پس از برگزاری آزمون استخدامی دوره‌ای یکساله برای حرفه آموزی معلمی برای پذیرفته شدگان در دانشگاه فرهنگیان، معلمان جدید را راهی مدارس کند.

بر همین اساس طبق روال یاد شده وزارت آموزش و پرورش در سال جاری نیز در قالب چهارمین آزمون استخدامی  متمرکز دستگاه های اجرایی کشور حدود ۶۰۰۰ نفر را جذب خواهد کرد. ثبت نام در این آزمون از ۲۹ خراد ماه شروع شده بود و آخر وقت امروز به پایان می‌رسد.  دفترچه حاوی اطلاعات مربوط به رشته‌های تحصیلی متقاضیان، شرایط سنی داوطلبان و سهمیه‌های درنظر گرفته‌ شده برای شرکت در این آزمون  همزمان با آغاز ثبت نام، روی سایت سنجش آموزش کشور قرار گرفته است و اگر هنوز متقاضیانی موفق به ثبت نام نشده اند می‌توانند در ساعات باقی مانده اقدام کنند.

متقاضیان شرکت در این آزمون باید  علاوه بر دارا بودن شرایط عمومی (اعم از داشتن حداقل ۲۰ سال سن و حداکثر  ۳۵ سال سن برای دارندگان مدرک فوق دیپلم و لیسانس و حداکثر ۴۰ سال برای دارندگان مدرک تحصیلی فوق لیساسن و بالاتر) از شرایط و ضوابط اختصاصی شرکت در آزمون استخدامی نیز برخوردار باشند:

شرایط اختصاصی جذب نیرو در وزارت آموزش و پرورش

۱- داشتن سلامت جسمانی، روانی و توانایی حسن انجام وظایف محوله برای حرفه معلمی در رشته‌ای که استخدام می‌شوند (به استناد بند (ز) ماده (۴۲) قانون مدیریت خدمات کشوری و آیین نامه اجرایی ماده مزبور که طبق ضوابط و مقررات آموزش و پرورش در مرحله مصاحبه استخدامی و انجام معاینات پزشکی با در نظر گرفتن موارد ذیل با هدف ارزیابی صلاحیت، توانایی جسمانی، روحی و روانی داوطلبان جهت احراز شغل معلمی مورد سنجش قرار می‌گیرد).

قد، وزن: با توجه به مقتضیات هر استان و متناسب با وظایف شغل معلمی به تشخیص اداره کل آموزش و پرورش استان مربوط، طبق ضوابط و مقررات که در مرحله مصاحبه استخدامی و انجام معاینات پزشکی مورد سنجش قرار می‌گیرد.

بیماری‌های چشم:

-نداشتن دید کمتر از ۱۰.۱۰ در یک چشم، پس از اصلاح با عینک و نداشتن دید کمتر از ۱۰+ ۱۶.۱۰ در دو چشم، پس از اصلاح با عینک

- هر نوع نقص میدان بینایی در یک یا هر دو چشم

- دوربینی غیرقابل درمان و نیستاگموس شدید هر دو چشم

- ضایعات وسیع، شدید و غیرقابل درمان در هر دو قرنیه

-کوررنگی (برای رشته‌های آموزش ابتدایی و رشته‌های هنر و رشته‌هایی که شناخت رنگ و طیف نوری در آنها ضروری می‌باشد، ممنوع است و در بقیه رشته‌ها بلامانع است)

-نابینایی در یک چشم

سایر موارد: بیماری‌های پوست و مو/بیماری‌های سر  و صورت (گوش، گلو، بینی، گردن، فک و دندان‌ها)/بیماری‌های ریه‌ها و قفسه سینه/بیماری‌های قلب و عروق/بیماری‌های سیستم ادراری، کلیه و تناسلی/بیماری‌های مغز و اعصاب/بیماری‌های اعصاب و روان/بیماری‌های اندام‌ها، استخوان‌ها و مفاصل/بیماری‌های غدد و هورمون‌ها و متابولیک/بیماری‌های خون و غدد لنفاوی و بدخیمی‌های آنها/بیماری‌های دستگاه گوارش و جراحی عمومی/بیماری‌های خود ایمنی و رماتولوژی/بیماری‌های عفونی/بیماری‌های زنان/ کلیه ناهنجاری‌های ژنتیکی و مادرزادی که منجر به اختلال عملکرد عادی فردی شود.

۲- قدرت شنوایی: کمی شنوایی داوطلب نباید بیش از ۴۰ دسی بل باشد داوطلب باید صدای نجوا را از فاصله ۶ متری به خوبی بشنود.

۳- برخورداری از مدرک فوق دیپلم برای استادکاری : متقاضیان شرکت در مشاغل هنرآموزی (استادکاری)، می‌بایست دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم پیوسته بوده یا در صورت دارا بودن فوق دیپلم ناپیوسته، مدرک تحصیلی دیپلم هنرستان داشته باشند.

۴- برخورداری از حسن شهرت و عامل بودن به اخلاق و شئونات معلمی براساس شرایط احراز شغل در طرح طبقه بندی مشاغل معلمان.

۵- گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی و موفقیت در آزمون جامع براساس ضوابط مربوط

۶- تغییر منطقه محل خدمت بعد از قبولی و قبل از استخدام و اشتغال به کار تحت هر شرایطی (تاهل، تجرد، تکفل، فوت والدین، تبعیت از همسر، همسر کارمند ارگان و یا نهاد خاص، استفاده سهمیه خاص و...) ممنوع بوده و بعد از اشتغال به کار نیز تابع ضوابط و مقررات نقل و انتقال فرهنگیان می‌باشد.

۷- پذیرفته‌شدگان آزمون نهایی آزمون استخدامی مکلفند، تعهد کتبی مبنی بر ۱۰ سال خدمت (به شراط تمدید استخدام) در محل جغرافیایی مورد تقاضا به آموزش و پرورش بسپارند. (استخدام و اشتغال آنان منوط به سپردن تعه محضری خواهد بود.)

تذکر مهم: رعایت کلیه شرایط اخصاصی جداول رشته‌های تحصیلی مجاز الزامی است. فارغ‌التحصیلان مراکز تربیت معلم (سابق)، دانشگاه فرهنگیان و فارغ‌التحصیلان متعهد خدمت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی ، حق ثبت نام در آزمون استخدامی را ندارند.

۸-افرادی که در زمان ثبت نام دارای مدارک تحصیلی بالاتر می‌باشند (استادکاری بالاتر از فوق دیپلم – دبیری، هنرآموزی و... بالاتر از فوق لیسانس) نمی‌توانند در آزمون فوق شرکت کنند و در صورت شرکت و قبولی در هر یک از مراحل (قبل از استخدام و یا بعد از استخدام) حذف خواهند شد.

امتیازات و سهمیه‌های قانونی

بومی بودن: صددرصد سهمیه‌های استخدامی در استان‌های ایلام، آذربایجان غربی (به استثنای مناطق ۱ و ۲ شهرستان ارومیه)، بوشهر، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، خوزستان، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، شهرستان جیرفت و کهنوج در استان کرمان به نیروهای بومی محل مورد تقاضا (صرفا براساس دامنه پذیرش اختصاص می‌یابد.

 در سایر استان‌ها و مناطق امتیاز داوطلبان بومی/ بخش/ شهر/ شهرستان (صرفا براساس دامنه پذیرش) با اعمال ضریب یک و چهار دهم (۱.۴) و برای افراد بومی استان با ضریب یک و دو دهم (۱.۲) و برای افراد غیربومی استان با ضریب (۱) در آزمون کتبی محاسبه می‌گردد.

شرایط و ضوابط دوره یک ساله مهارت آموزی

۱-به استناد مجوز اردیبهشت ۹۶ سازمان اداری و استخدامی کشور و مفاد ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان استخدام پیمانی مشغل آموزشی در آموزش و پرورش ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان (امور تربیتی، مراقب سلامت و..) و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی (رشته‌های شغلی هنرآموز و استاد کار) می‌باشند.

۲-کلیه پذیرفته شدگان ملزم به گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی و موفقیت در آزمون جامع، بدون دریافت حقوق و مزایا بوده و صدور حکم استخدامی منوط به کسب موفقیت در دوره مذکور می‌باشد.

۳- بخشی از هزینه‌های برگزاری دوره یک ساله مهارت آموزی (خدمات آموزشی و رفاهی) برعهده داوطلبان خواهد بود و چنانچه هر یک از پذیرفته شدگان در طول برگزاری دوره یک ساله مهارت آموزی از ادامه تحصیل و اشتغال منصرف شوند و وزارت آموزش و پرورش می‌تواند به تشخیص خود نسبت به محاسبه و اخذ هزینه آزمون مصاحبه استخدامی و برگزاری دوره اقدام کند.

۴- شرایط و ضوابط دوره یک ساله مهارت آموزی بعد از قبولی، در زمان ثبت نام از سوی دانشگاه‌های مجری دوره یک ساله مهارت آموزی اعلام خواهد شد. رعایت ضوابط و مقررات اعلام شده از سوی دانشگاه مجری دوره مزبور الزامی می‌باشد.

۵- مدت دوره یک ساله مهارت آموزی جزو سنوات خدمتی محسوب نخواهد شد و صرفا به عنوان شرط استخدامی پیمانی در آموزش و پرورش می‌باشد. گواهی مزبور دارای ارزش برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی نیست.

۶- در صورت موفقیت در دوره یک ساله مهارت آموزی و ارائه اصل گواهی مربوط و اشتغال به کار، احکام کارگزینی با رعایت سایر ضوابط و مقررات مربوطه از جمله تایید گزینش از اول مهر ۹۷  به بعد صادر خواهد شد.

۷- محل مهارت آموزی دوره یک ساله، براساس شغل محل، پس از اعلام نتایج قطعی تعیین خواهد شد.

۸- تغییر محل تحصیل با موافقت مبداء و مقصد و صرفا در صورت وجود رشته شغلی با رعایت جنسیت از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

۹-مهارت آموزان در زمان ثبت نام در مراکز مجری دوره یک ساله مهارت آموزی ملزم به ارائه مدرک روخوانی و روانخوانی قرآن کریم و مدرک icdl می‌باشند در غیر صورت باید تعهد کنند که قبل از آزمون جامع دوره یک ساله  مهارت آموزی مدارک مزبور را ارائه کنند.

۱۰-دانشگاه‌های مجری دوره مهارت آموزی، مسوولیتی در قبال اسکان و تغذیه قبول شدگان آزمون ندارند. در صورت تقاضای افراد و وجود امکانات، امکان ارائه خدمت با اخذ هزینه مربوط وجود دارد.

۱۱-سهیه مربوط به مناطق آموزش و پرورش عشایری بعد از موفقیت در آزمون و گذراندن دوره یک ساله مهارت – آموزی در اختیار اداره کل آموزش و پرورش استان مربوط خواهد بود.

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش