جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۰۸:۱۹ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۳۸۵۹
اخبار کنکور و آزمون ها

سهمیه ای که دامن ۱۵۰۰ داوطلب خبرساز کنکور را گرفت

سهمیه‌های کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
مرد قانونی که تاکید دارد سهمیه‌های کنکور قانونی و لازم‌الاجرا است، می‌گوید: هرکس با نگاه خود موضوع را نقد می‌کند اما نمایندگان مردم باید اکثریت را در نظر ‌بگیرند، شایستگی‌ها را ببینند و حقی را ضایع نکنند البته احترام فقط سهمیه نیست.

همواره با اعلام نتایج کنکور در گرمای تابستان، بحث انواع سهمیه‌ها در این آزمون سرنوشت‌ساز هم داغ می‌شود و گروهی از داوطلبان به تضییع حق خود در این ماراتن علمی گلایه می‌کنند.

امسال نتایج کنکور ارشد ۹۸ با اعتراض داوطلبان سهمیه آزاد روبه‌رو شد و این بحث را بار دیگر بر سر زبان‌ها انداخت.

گلایه‌های امسال از انواع سهمیه‌ها در کنکور از سهمیه ایثارگران امسال آغاز شد و اکنون به امتیاز فرزندان هیات علمی‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی رسیده است.

فرزندان اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی در دانشگاه امتیازاتی دارند، آنها به شرط کسب حدنصاب ۹۰ درصد نمره آخرین فرد قبولی در دانشگاه محل خدمت والدین می‌توانند به دانشگاه موردنظر انتقالی بگیرند و اگر ۹۲.۵ درصد نمره را کسب کنند مجاز به تغییر رشته هستند، داوطلبان کنکور این شرایط را سهمیه فرزندان هیات علمی در کنکور می‌خوانند و قانون آن را تسهیلات می‌نامد

امتیازی که داوطلبان کنکور آن را سهمیه فرزندان هیات علمی در کنکور می‌دانند اما قانون آن را تسهیلات اعضای هیات علمی می‌خواند که پس از اعلام نتایج همه قبولی‌ها و فقط در کنکور سراسری و مقطع کارشناسی ارشد اعمال می‌شود و حق داوطلبی را ضایع نمی‌کند. 

* ۱۵۰۰ فرزند خبرساز هیات علمی در کنکور امسال 

بنابر آمار رسمی اعلام شده توسط سازمان سنجش امسال حدود ۱۵۰۰ نفر از امتیاز فرزند هیات علمی بودن استفاده کرده‌اند و در مجموع تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در کنکور سراسری شرکت‌ کرده بودند که نسبت به فرزندان هیات علمی انتقالی گرفته به کل داوطلبان معادل ۷۵ صدم درصد است. 

بیشتر بخوانید:

خبرنگاران ما با تهیه گفت‌وگو، خبر و گزارش مطالبه مردم درباره سهمیه ایثارگران را پیگیری کرده‌اند و اکنون پیگیری درخواست داوطلبان درباره امتیاز فرزندان هیات علمی در دانشگاه‌ها را در دستور کار دارند.

این بار خبرنگار ما با میرحمایت میرزاده عضو و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستان گرمی گفت‌وگو کرده‌ است و آخرین وضعیت بررسی موضوع سهمیه‌ها در این کمیسیون و نظرات وی در این باره را جویا شده‌ است.

* همه فرآیندهای کنکور سراسری و کارشناسی ارشد امسال قانونی بود

سهمیه‌های کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

مدافعان امتیاز فرزند هیات علمی معتقدند چون این سهمیه از محل ظرفیت مازاد در نظر گرفته می‌شود حق کسی را ضایع نمی‌کند و موجب آرامش خاطر و افزایش کیفیت خدمت افرادی می‌شود که به فرزندان جامعه آموزش می‌دهند، در عین حال منتقدان معتقدند که این شرایط نابرابری است و می‌پرسند مگر معلمان و فرهنگیان چنین امکانی را دارند؟

پس از مطرح شدن اعتراض‌ها به سهمیه‌ها در کنکور امسال، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس  شیوه برگزاری کنکور امسال و اتفاق‌های آن را بررسی کرد. آخرین خبر از بررسی این موضوع در کمیسیون چیست؟

میر زاده: بررسی‌های نماینده‌های کمیسیون‌ آموزش و تحقیقات مجلس نشان داد که هر چه که روال قانون بوده توسط سازمان سنجش و آموزش کشور انجام شده است و این سازمان برخلاف قانون عمل نکرده است.

آقای خدایی رئیس سازمان سنجش و آموزش کشور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیحاتی را ارایه کرد و این توضیحات نشان داد که این سازمان اقدام جدید و خارج از قانون در کنکور امسال انجام نداده است و همه فرآیندهای کنکور سراسری و کارشناسی ارشد قانونی بوده است. 

پذیرفته شد که همه فرآیندهای کنکور سراسری و کارشناسی ارشد امسال قانونی بوده است اما اگر شاکیانی مدعی انجام اقدام غیرقانونی هستند مدارک مستند خود را به کمیسیون مجلس بفرستند تا بررسی شود

پس از این بررسی اگر هنوز شاکی احتمالی وجود دارد، شاکیان باید مدارکی دال بر اینکه اقدامی خلاف قانون در کنکور انجام شده است به کمیسیون مجلس ارسال دهند که نمایندگان کمیسیون بتوانند این موضوع را پیگیری کنند که تاکنون چنین نشده است. 

 * صفر تا ۱۰۰ نظام کنکور در کشور و سهمیه‌ها بررسی مجدد می‌شود

پس از مطرح شدن اعتراض‌ها به کنکور امسال، قرار شد کلیت موضوع سهمیه‌ها توسط نهادهای تصمیم‌گیر و قانون‌گذار مورد بررسی مجدد قرار بگیرد. حتی شورای عالی انقلاب فرهنگی از بررسی دوباره موضوع سهمیه‌های کنکور خبر داد. همچنین شنیده شد که در مجلس هم در طرح ساماندهی نظام کنکور در ایران موضوع سهمیه‌ها بررسی خواهد شد. چه اقدامی برای این منظور در مجلس در حال انجام است؟

میرزاده: در طرح کلی ساماندهی نظام کنکور در ایران موضوع سهمیه‌ها هم بررسی می‌شود. البته باید در نظر داشت که طرح ساماندهی نظام کنکور در کشور برای کل کنکور و شیوه پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی است و شامل صفر تا ۱۰۰ فرآیند کنکور در کشور می‌شود که موضوع سهمیه‌ها یکی از همه موضوعاتی است که در آن دیده شده است.

مشکلات متعددی که شیوه فعلی برگزاری کنکور در کشور ایجاد کرده است، مشکلاتی از جمله ایجاد استرس و بروز نگرانی‌های روحی برای خانواده‌ها و دانش‌آموزان ضرورت بررسی جامع این موضوع در کشور را تشدید کرد که در نتیجه از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی خواسته شد تا در این باره طرحی را آماده کند و به مجلس ارائه دهد.

طرح ساماندهی نظام ساماندهی کنکور ایران شامل صفر تا ۱۰۰ فرآیند پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی است و موضوع سهمیه‌ها یکی از  موضوعات متعددی است که در این طرح دیده خواهد شد

وقتی این طرح به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارائه شد آن را بررسی خواهیم کرد.

* احترام به ایثارگران و هیأت علمی‌ها صرفا به معنی سهمیه نیست

درباره همه انواع سهمیه‌ها نظرات موافق و مخالف متعددی وجود دارد و هر یک از طرفین استدلال‌هایی در رد یا تایید آن مطرح می‌کنند. درباره امتیاز فرزندان اعضای هیات علمی‌ها در دانشگاه‌ها هم نظرات متناقض شنیده می‌شود. نظر شما در این باره چیست؟

سهمیه‌های کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

میرزاده: معتقدم که این موضوع باید شفاف شود؛ نظر شخصی‌ام این است که اگر کاری که در چارچوب قوانین و مقررات فعلی انجام می‌شود همه باید تابع قانون باشیم و اگر خلاف قانون است باید برخورد شود. بنابر این اگر مدارکی را در اختیار داشته باشیم که خلاف قانون عمل شده بررسی می‌کنیم که تا کنون مدرکی دال بر وقوع عمل خلاف به دست‌مان نرسیده است. اگر اخبار و صحبت‌هایی که بیان می‌شود نشان دهد که واقعا کار شفاف صورت نگرفته است باید فکر دیگری برای آن کرد.

طبیعی است که هر کس از نگاه خود به موضوع نگاه و آن را نقد می‌کند و این حق را هم دارد.

ما هم در مجلس به عنوان نماینده مردم باید اکثریت نظر ملت و وضعیت اکثریت داوطلبان را در نظر بگیریم و به نفع اکثریت تصمیم‌گیری کنیم تا حقی ضایع نشود؛ از این بابت است که احساس می‌کنم بهتر است گذشته را نشکافیم که مشکلی را حل نمی‌کند. 

اگر اقدامی در چارچوب قوانین انجام می‌شود همه باید تابع قانون باشیم. هرکس با نگاه خود، موضوع را نقد می‌کند و نماینده‌های مردم باید در عین حال که وضع اکثر داوطلبان را در نظر ‌می‌گیرند شایستگی‌ها را هم لحاظ کنند و حقی را ضایع نکنند؛ اما احترام قائل شدن به جایگاه ایثارگران و اعضای هیأت علمی صرفا به معنای سهمیه دادن نیست

قطعا حق و حقوق ایثارگران و اعضای هیأت علمی هم رعایت می‌شود اما باید این نکته را مدنظر داشته باشیم که احترام قائل شدن به جایگاه ایثارگران و اعضای هیأت علمی صرفا به معنای سهمیه دادن نیست.

بحث سهمیه‌ها هم یکی از عوامل نگرانی‌ها و فشارهای روانی داوطلبان کنکور است و تنها مورد نگرانی فقط سهمیه‌ها نیست.

* اجازه دهیم مرکز پژوهش‌ها پیشنهاد ساماندهی نظام کنکور را ارایه کند

اگرچه قطعا طرح جامع ساماندهی نظام کنکور براساس نیازهای ضروری کشور در دستور کار قرار گرفته است، اما مسئله مهم برای مخاطبان و اولویت مورد نظر آنان که امروز منجر به پیگیری این طرح شده، موضوع سهمیه‌ها در کنکور است، درباره بحث بازنگری سهمیه‌ها چه پیشنهادهایی وجود دارد؟

سهمیه‌های کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

میرزاده: در حال حاضر منتظر هستیم که مرکز پژوهش‌های مجلس طرح جامعی را به مجلس ارایه کند که از صفر تا صد فرایند پذیرش دانشجو در دانشگاه از آزمون تا پذیرش و سهمیه‌ها در آن دیده شده است. معتقدم در حال حاضر بهترین کار این است که اجازه دهیم مرکز پژوهش‌های مجلس کار خود را انجام دهد؛ گذشته هر چه که بوده گذشته است و از این پس باید برای آینده فکر کنیم.

با توجه به اینکه درباره آنچه که در گذشته انجام شده مدرکی به دست‌مان نرسیده است که لازم به پیگیری باشد و بخواهیم  نقش نظارتی خود در مجلس را ایفا کنیم و با برخورد با تخلف، متخلفان را به مراجع قضایی معرفی کنیم، بهتر است برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. بهتر است برای کاهش فشارهای روحی و روانی خانواده‌ها و دانش‌آموزان در کنکور چاره‌اندایشی کنیم و برای این کار هم باید منتظر طرح جامع مطالعاتی مرکز پژوهش‌های مجلس درباره ساماندهی نظام کنکور در ایران باشیم.

فضای کلی کنکور فعلی فضای علمی و آکادمیکی که جوان با عشق درس بخواند و به دنبال افزایش دانش و بار علمی برود نیست؛ در فضای فعلی کنکور، آنچه که جوان باید در زندگی یاد بگیرد تا او را به زندگی امیدوار کند دیده نمی‌شود؛ اکنون به جای ایجاد امید، فضای نشاط‌آور و مفید برای آینده شرایط به گونه‌ای رقم خورده که کسی که در کنکور رد شود انگار از کل زندگی رد شده است؛ در حالی که در هیچ کجای دنیا فضای کنکوری که امروز در ایران وجود دارد، دیده نمی‌شود؛ در هیچ‌جا این طور نیست که دانش‌آموز چند سال شب و روز برای کنکور درس بخواند، کلاس فوق برنامه شرکت کند و همه فکرش رفتن به دانشگاه باشد.

جوان باید به موضوعی علاقه‌مند باشد و آن را از مدرسه تا دانشگاه پیگیری کند؛ قرار نیست همه مردم ایران به دانشگاه بروند.کجای دنیا همه  باید لیسانس و فوق‌لیسانس داشته باشند؟ آنچه که جوان باید در زندگی یاد بگیرد تا به زندگی امیدوار شود در کنکور دیده نمی‌شود؛ چه با سهمیه و چه بدون سهمیه، اگر جوانان بعد از کنکور ناامید شوند یا به مسئولان کشور بدبین باشند پسندیده نیست. از کار مرکز پژوهش‌های مجلس باید نتیجه‌ای در شأن این ملت ارایه شود

جوان باید به رشته‌ای علاقه‌مند باشد و علایق خود را در دوره‌های دبستان، راهنمایی و دبیرستان پیگیری کند و در نهایت هم همان علاقه‌مندی را در دانشگاه ادامه دهد؛ حتی قرار نیست همه مردم ایران به دانشگاه بروند. کجای دنیا همه ملت باید به دانشگاه بروند؟ کجای دنیا همه ملت باید مدرک لیسانس و فوق‌لیسانس داشته باشند؟ به دلیل این مسائل است که مرکز پژوهش‌های مجلس طرح ساماندهی نظام کنکور و پذیرش را در کشور پیگیری می‌کند.

باید چنین فضایی را برای فرزندان کشور متصور شویم و ایجاد کنیم؛ این شرایط که چه با سهمیه و چه بدون سهمیه، جوانان بعد از کنکور ناامید شوند یا به مسئولان کشور بدبین باشند، پسندیده نیست.

از این رو به دنبال این هستیم که مرکز پژوهش‌های مجلس کار خود را انجام دهد و نتیجه‌ای ارایه شود که در شأن این ملت باشد و همه مسائل در آن دیده شود. از سوی دیگر شایسته‌ها هم باید بتوانند در جایگاهی که باید قرار بگیرند.

* شتابزدگی رسانه‌ای فرصت کار کارشناسی را از متخصصان می‌گیرد 

سهمیه‌های کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

پیش‌بینی می‌کنید طرح جامع مجلس پژوهش‌های مجلس شامل بازبینی صفر تا ۱۰۰ کنکور چه زمانی آماده شود؟

میرزاده: در مسیر پیش‌ رو رسانه‌ها هم باید برای ایجاد فضای صحیح کمک کنند؛ رسانه‌ها نباید عجله کنند که یک تیتر خبری بزنند و اجازه دهند که کار کارشناسی با طی مراحل عادی انجام شود. خبرنگاران و رسانه‌ها  باید مصالح ملی و عمومی را در نظر بگیرند. اگرچه معمولا آنان علاقه‌مند هستند که تیتر خبری بزنند اما این کار فرصت کار کارشناسی را از کارشناسان و متخصصان می‌گیرد و فضا به سمتی برده می‌شود که کارشناسان نمی‌توانند کار کارشناسی انجام دهند و تصمیم بگیرند. 

از این رو از همه دوستان تقاضا دارم که برای رسانه‌ای کردن این موضوعات به شکل خبری عجله نکنند و اجازه دهند مرکز پژوهش‌های مجلس کار خود را انجام دهد و ما هم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طرح را بررسی کنیم و در نهایت آنچه که مصالح عمومی در آن دیده شده، تصویب شود.

* بحث اعتراض‌ها به کنکور دیگر در دستور کار مجلس نیست

با این توضیح‌ها پرونده اعتراض‌ها به کنکور امسال در مجلس بسته شده است و بررسی این موضوع دیگر در دستور کار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیست؟

میرزاده: در حال حاضر در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بحثی درباره اعتراض‌های کنکور امسال وجود ندارد.

آخرین بحث همان بود که در حضور رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گزارش روند برگزاری کنکور ارائه شد و نتیجه گرفته شد که کار قانونی انجام شده است. پس از آن هم مدارکی به دست ما نرسیده است و بحث اعتراض‌ها در دستور کار نیست. 

farsnews.com
  • 33
  • 52
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۲۶
غیر قابل انتشار: ۲۸
جدیدترین
قدیمی ترین
ما با گرانی ،اختلاس ،حقوق های میلیاردی کنار اومدم ،خداقل به جوانان رحم کنید همه ،سهمیه ها وردارید ،به سهمیه داران پول ،ماشین، حقوق میلیاردی بدهید ولی در دانشگاه سهمیه ها وردارید با جان مردم بازی نکنید ،اموزش و پرورش با سیاسی کردن به لج کشیده اموزش عالی را از لجن ولی سوادی نجات دهید کدتم سهمیه ای که پزشکی قبول شده زیست را ۸۰ درصد زده ، فردا دوباره برای رای گرفتن شروع به تبلیغ می کنید ،مل هیج نمی خواهیم با دزدها د بی عدالتی ساختیم خداقل به جوانان رحم کنید سهمیه ه وردارید بزارید هر که حقشه بره
این سهمیه ها آخر بی عدالتیست کسیکه در راه خدا جنگیده اگر بانیت درستی جهاد کرده باشه اجرش محفوظ هست اگر میخوایین امتیازشون بدین هزینه کنید سطح علمیشون بره بالا ودر رقابت سالم ویکسانی در فضای برابر از این رقابت سربلند بالا بیان بااین سهمیه ها بخدا مردم دارن نفرت پیدا میکنن از هرچی ایثارگره
آقایان بررسی کنید ببینید کسی که اخرین رشته های ازاد سال ۹۶ قبول شده چطوری یکدفعه می ره دام پزکی اونم دکتری حرفهای قبول میشه کار پدرش هم اونجا نیست فقط هفت علمی هست این کجاش عدالت هست یکدفعه کنکور رو بردارید بگذارید همون هایی که می خواهید وارد شوند چرا با روحیه و روان بچه ها بازی می کنید خدایی این چند سال تقلب زیاد شده برگردانید به همون رشتهای که حقشان هست
با سهمیه هیات علمی بزرگترین ظلم رو در حق فرزندان ما میکنند طرف خودش هیات علمیه بچش قوز آباد سلفی رشته آبیاری گیاهان دریایی قبول میشه خیلی به کم قانع باشن میارنش پزشکی پردیس شهید بهشتی که چون خانواده هیات علمیه پولم نمیدن حالا خودت به هر راهی استاد شدی کار نداریم قبول کن استعداد بچت در حد جلبکه تو وجدانت وخدا
با سهمیه هیات علمی ب...
خیراینطورنیست درتسهیلات هیات علمی انتقال ازکارشناسی به دکتری ممنوع است وثانیاشرط علمی دارد.هیات علمی هادرواقع اکنون اسیرتبلیغات هدف دار بهره مندان ازسهمیه های دیگرخصوصا ایثارگران هستنداگرخودتان ایثارگریدکه هیچ اگرنه به هوش باشیداسیرآدرس غلط نشوید.کنکورعادلانه وعاقلانه کنکوری است که هیچ سهمیه وامتیازی درآن نباشدحتی بومی گزینی
سلام لطفا حداقل کسب نمره برای ۵درصدی ها ۹۵ درصد وبرای ۲۵ درصدی ها ۸۰ درصد نمره آخرین نفر باشه نه ۷۰ درصد این بی عدالتی به داد جوونای این مملکت برسید انقلاب کردیم تبعیض نباشه ولی الان تبعیض و سهمیه مردم نابود کرده
تنها چیزی که الان توقبولی دانشگاه مهم نیست میزان هوش و سواد علمی چند سال دیگر با این سهمیه ها وزارت بهداشت با این پزشک های کم سواد رودست سایپا با پرایدش برای کشتن مردم خواهد زد
خدالعنت کند کسانی که این سهمیه هارا اعمال کرده اند.بزرگترین ظلم به اعتقادات مردم وخانواده معززشهداست. ما که سنمان کم بود جبهه وجنگ ندیدیم سهمیه از کجا بیاوریم وپدرمان استاد نیست و یا سهمیه های الکی نداریم.با کمترین اختلاف سرنوشتمان عوض میشود. پول بدهید ماشین بدهید ومسکن بدهید اما علم را حراج نکنید. فردا همین گروه بی درد بزرگترین اختلاسگر وخیانتکاران میشونند.
تو مدرسه ما امسال ۶ نفر پزشکی قبول شدن هر شش تا سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران سطح شون متوسط ..شاگردای خوب و عالی بینایی سنجی پرستاری و فرهنگیان قبول شدن .. ناراحت نباشین داریم میشیم مثل کشور المان که با سوادترینا معلم میشن فقط یه تفاوت بزرگ هست با حداقل حقووووق
میشه یکی بگه چه رابطه ایی در سهمیه و علم و دانش و دانشگاه جود داره؟
با این تفاصیل همون بچه های ما مردم عادی که تقریبا ۸۰در صد جامعه هستیم باید بعد از خووندن ابتدایی برن شاگردیو عملگی تو بازار و سر ساختمون!دیپلم بگیرن با این گرونی که چی؟!دانشگاهم که پر شده از فساد سهمیه بگیران دولتی !!!!!!
یکبارهم که شده به خرف مردم گوش کنید سهمیه ایثارگری رابردارید تامشکل مردم حل شوداینکه کسی مدرکی ارایه نمیدهدبخاطرعواقب بعدی هست چون همه میدونن که کارشون درست که نمیشه هیچ بدتراندربدترم میشه.به قول خودتون بایدببینیداکثرمردم چی میخان وهمه میخان سهمیه هابرداشته بشه.آیااین تقاضای زیادیه????هرچندهمه دارن نفرینتون میکنن وسپردنتون به خداکهخودشسزاتونابده.باباسهمیه توکنکورمعنی نداره.کم بهشون رسیدگی نمیشه دیگه این سهمیه حق الناس
اگر این ملاک کنکور باشه سهمیه بندی بسیج و بچه‌ها ی نمایندگان مجلس و راس کاریهای دولت شهیدان ایثار گر وغیره میگه چند تا دانشجو پذیرش میشه بچه‌ها ی که سهمیه ندارن معلوم که قبول نخواهند شد کاملا مشخص است
در این ملکت،تقریبا تمام صنوف ومشاغل دارای امتیازاتی در محدوده کارشان هستند ولی فرهنگیان ذره ای امتیاز حتی در مدارس خودشان نیستند،حقیر با۳۳سال خدمت و فعلاهم دربازنشستگی،همان امتیازی را در آموزش وپرورش دارم که تمام افراد کشورم دارند و مشاهده تبعیضات در بعضی ارگانها،مراهمچون سایر هموطنانم آزار میدهد.
لطفا اگه احترام به ایثارگران وهییت علمی سهمیه نیست پس به بقیه فرزندان این مملکت هم احترام بگذارین
چقدر راحت میگه پرونده امسال بسته شده و دیگه در دستور کار نیست!اصلا انگار نه انگار یه همچین ظلم بزرگی صورت گرفته
چی برای خودتون میبرید و میدوزید
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش