یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
۱۷:۳۳ - ۱۶ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۴۰۵۵
اخبار کنکور و آزمون ها

یک مقام مسئول در شورای انقلاب فرهنگی:

حذف کنکور به معنای حذف سنجش، گزینش و پذیرش نیست

حذف کنکور,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: نباید از حذف کنکور این تلقی را داشته باشیم که سنجش، گزینش و پذیرش حذف می‌شوند.

به گزارش ایلنا،  ابراهیم سوزنچی در برنامه گفتگوی خبری ساعت ۲۰ شبکه ۴ سیما گفت: در مورد بحث حذف کنکور باید توجه داشته باشیم هر نظام آموزشی از سه مرحله سنجش، گزینش و پذیرش برخوردار است.

وی ادامه داد: این به آن معناست که دانش‌آموزی که می‌خواهد وارد دانشگاه شود باید این سه مرحله را طی کند.

معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ما در مرحله سنجش باید ببینیم داوطلب ورود به دانشگاه، چقدر توانایی برای دانشجو شدن دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: در مرحله گزینش افراد داوطلب با توجه به معیارهای اعلام شده از جانب دانشگاه‌ها، رشته تحصیلی خود را انتخاب می‌کنند.

وی افزود: در مرحله نهایی یعنی مرحله پذیرش با توجه به نتایج دو مرحله قبل معلوم می‌شود هر داوطلب در کدام رشته تحصیلی و کدام دانشگاه به تحصیل مشغول می‌شود.

سوزنچی ادامه داد: امروز که در مورد کنکور صحبت می‌کنیم منظورمان این است که سازمان سنجش آموزش کشور، به طور مشخص در مورد ورود به مقطع کارشناسی در دانشگاه‌ها هر سه مرحله فوق‌الذکر را انجام می‌دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف در تشریح این موضوع گفت: سازمان سنجش نخست آزمون سراسری را که مرحله سنجش است را برگزار می‌کند و سپس با انتخاب رشته توسط شرکت کنندگان واجد شرایط مرحله گزینش را برگزار می‌کند و در مرحله نهایی نیز با تطبیق رتبه داوطلبان با نمره لازم برای ورود به هر رشته دانشگاهی، مرحله پذیرش توسط نیز سازمان سنجش آموزش کشور برگزار می‌شود.

وی افزود: قاعدتا نباید از حذف کنکور این تلقی را داشته باشیم که سنجش، گزینش و پذیرش حذف می‌شوند.

معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اخبار منتشر شده برای حذف کنکور در شش ماه آینده تاکید کرد: نظر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این نیست که ظرف شش ماه کنکور حذف شود، بلکه وی عنوان کرد، ظرف شش ماه آینده سیاست‌های کلان برای اصلاح وضعیت موجود تدوین خواهد شد.

سوزنچی با بیان اینگه برگزاری نشست های تخصصی برای کنکور در دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گیری نیست و جلسات جنبه مشورتی برای تدوین سیاست دارد گفت: هدف از تدوین این سیاست‌ها برطرف کردن مشکلات سیستم فعلی سنجش، گزینش و پذیرش و حفظ نقاط قوت این سیستم است.

وی افزود: البته باید توجه شود اجرای این سیاست‌ها به سادگی قابل اجراء نیست و ممکن است به فراهم شدن برخی زیرساخت‌ها نیاز داشته باشد و این مساله ممکن است کار را به تاخیر بیندازد.

معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به اخبار منتشر شده درخصوص افزایش سن سربازی گفت: در این جلسات روسای دانشگاه‌ها پیشنهادها و دغدغه های خود را برای اصلاح نظام سنجش و پذیرش دانشجو مطرح کردند که موضوع سربازی نیز یکی از موارد ذکر شده بود که دبیر شورا نیز تاکید داشتند این موارد در کارگروه‌ها برای تدوین سیاست و پیشنهاد به مراجع ذی ربط، قابل بررسی است.

سوزنچی ادامه داد: بنا بر این به همه و به ویژه داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها اعلام می‌کنیم که در کنکور سال ۱۳۹۹ تغییری نخواهیم داشت.

عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف گفت: در جلسات برگزار شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع در حال بررسی است و باید توجه داشته باشیم سیاستگذاری جامع و موفق در هر زمینه نیاز به مشاوره با ذی‌نفعان آن حوزه و شناخت دقیق از موضوع دارد.

عضو هیئت تحریریه فصلنامه سیاست نامه علم و فناوری افزود: این نشست‌ها استمرار خواهد یافت و فعلا در حال ریشه‌یابی مساله هستیم تا مشخص شود کدام آسیب‌ها اساسی هستند تا ابتدا آن‌ها را حل کنیم.

سوزنچی ادامه داد: بعد از دسته‌بندی نتایج این جلسات، نتایج به دست آمده به شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان نهاد اصلی سیاستگذاری حوزه علم کشور ارائه می شود.

معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در این جلسات مدیران مدارس، روسای دانشگاه‌ها و... مشکلات و مسائل خود را مطرح می‌کنند و شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان نهاد سیاستگذار حوزه علم و فناوری سخن همه را می‌شنود و آمار و اطلاعات را نیز از نهادهای ذیربط دریافت می‌کند و سپس مطالعه تطبیقی با سایر کشورها نیز انجام می‌شود.

وی افزود: بعد از این مراحل ما به سبدی از مسائل می رسیم  که این مسائل اولویت بندی می‌شوند و به همین دلیل این کار حداقل ۶ ماه زمان خواهد برد.

سوزنچی ادامه داد: این نشست‌ها یک دوره دیگر برگزار می‌شود و بعد از آن کار به صورت کارگروهی و کارشناسی پیش خواهد رفت.

وی گفت: بعد از آنکه طرح نهایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شد هم در اجراء عجله نخواهیم کرد و نخست، طرح به صورت محدود در یک منطقه یا یک دانشگاه و... به صورت پایلوت اجراء می‌شود.

معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود:  بعد از اجرای طرح به صورت پایلوت ایرادات و مشکلات اجرایی در ابعاد مختلف بررسی و رفع خواهند شد.

سوزنچی ضمن تشکر از اهتمام رسانه‌ها به موضوع کنکور گفت: این موضوع باید به دور از هیجان کاذب و به صورت کارشناسی و با حضور همه صاحبنظران و مسئولان پیش برود.

معاون خط مشی‌ گذاری و راهبری سیاست ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان سخنان خود در مورد جلسه با موسسات کنکور نیز گفت: تا وقتی سیستم سنجش داریم این موسسات نیز وجود خواهند داشت اما باید توجه کنیم این موسسات بخشی از ذی نفعان در موضوع کنکور هستند و سیاستگذاری جامع در این حوزه مستلزم کسب نظر این موسسات است.

  • 15
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش