سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۰۶ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۵۳۸۴
اخبار کنکور و آزمون ها

ابراز امیدواری برای اجرای لایحه ساماندهی سهمیه‌ها تا کنکور ۹۹

وزیر علوم: لایحه ساماندهی سهمیه های کنکور به دولت ارائه شده است/ امید برای اجرای سریع این لایحه

منصور غلامی,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
وزیر علوم در زمینه زمان اجرای لایحه ساماندهی سهمیه کنکور، گفت: اگر این لایحه تا قبل از ثبت‌نام کنکور ۹۹ برسد، اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، منصور غلامی، وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز ۲۴ آذرماه در بیست و یکمین جشنواره جوان خوارزمی بیان کرد: این جشنواره بخش محدودی از ظرفیت‌های محققان کشور و انتخاب گروهی از برگزیدگان زمینه‌ای برای توجه به ظرفیت‌های علمی کشور است.

غلامی ادامه داد: امکان احصا و توجه به همه این ظرفیت‌ها برای مجموعه‌هایی مانند سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران وجود ندارد، ولی مجموعه‌های آموزشی مانند وزارت آموزش و پرورش و آموزش عالی که به این ظرفیت‌ها اشراف دارند، تلاش می‌کنند تا به ظهور توانمندی‌های نیرو‌های جوان کمک کنند.

وی افزود: سرمایه‌های انسانی آموزش دیده و دانشمند می‌توانند سرمایه گرانقدری باشند و در آینده پرچالش کشور که توانمندی علمی تعیین‌کننده استمرار ملت‌ها در عرصه جهانی هستند، می‌درخشند. جشنواره خوارزمی این یادآوری را دارد که ضمن توجه به تقویت استعداد‌های عملی در کنار آموزش، زمینه‌ای برای آینده جوانان خواهد بود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ایران پرچمدار علم و فناوری در میان کشور‌های در حال توسعه است، عنوان کرد: در برخی از حوزه‌های علم و فناوری دوشادوش کشور‌های توسعه‌یافته در حال حرکت هستیم.

وی تبدیل علم به ثروت و کاربردی کردن پژوهش‌ها را انتظارات جامعه از مراکز علمی دانست و گفت: در حال حاضر ۱۹۷ مرکز رشد کشور این فرصت را ایجاد کردند تا صاحبان فکر و ایده در تبدیل ایده به روش‌های کاربردی مورد حمایت قرار گیرند، همچنین ایجاد ۴ هزار شرکت دانش‌بنیان ماحصل فعالیت مراکز رشد بوده است که از ۱۵ سال گذشته در کشور فعال شده‌اند.

دانش‌آموزان می‌توانند جذب مراکز علمی شوند

منصور غلامی همچنین در حاشیه این برنامه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه دانش‌آموزان می‌توانند جذب مراکز علمی شوند، گفت: دانش‌آموزان برای جذب در مراکز رشد باید صاحب ایده باشند، ضمن آنکه اگر دانش‌آموزان شرایط اعلام شده در آیین‌نامه مراکز رشد را احراز کنند، می‌توانند در مراکز رشد نیز مستقر شوند.

وزیر علوم درباره عملکرد خوشه‌های علمی توضیح داد: خوشه‌های علمی بیشتر در راستای همفکری در مسائل کلان کشور با مجریان به‌ویژه با دولت تشکیل شده‌اند. این خوشه‌ها در مواردی مانند مسایل اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی در حوزه‌هایی، چون ریزگرد‌ها و سیل که خساراتی وارد کرد، بررسی‌های لازم را انجام دادند.  این خوشه‌ها بررسی‌های علمی را انجام دادند و گزارش‌های آن را به دستگاه‌های ذیربط اعلام کردند و امیدواریم این امر استمرار یابد.

وی در خصوص لایحه ساماندهی سهمیه کنکور گفت: این لایحه امسال به دولت ارائه شده و امیدواریم که به سرعت از دولت به مجلس ارائه و این لایحه برای سال ۹۹ اجرایی شود. درواقع اگر تا قبل از ثبت نام کنکور لایحه برسد، اجرایی می‌شود و درغیراینصورت احتمالا برای سال بعد اجرایی خواهد شد.

  • 52
  • 63
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱۷
در انتظار بررسی: ۲۸
غیر قابل انتشار: ۳۰
جدیدترین
قدیمی ترین
آقای وزیر شما به فکر حذف دانشکده پردیس باش که با پول دارن در دانشگاها معتبر دریک کلاس با اونايي که روزانه قبول شدن درس می خونن عدالت آموزشی که ازش دم میزدید این بود حالا چون آقا زاده هستش پول ميده و بهترین دانشگاه مدرک ميگيره این اشکالی نداره. قديما می گفتن علم بهتر است یا ثروت میگفتیم علم ولی حالا با ثروت هم علم را میخرن هم صاحب منصب ميشن.نمونه بارز دانشکده های پردیس صندلي فروشي و ... بماند
هرکاری که میکنید فقط به سهمیه مناطق دست نزنید تو مدارس مناطق ۳ هیچ کلاسی تشکیل نمیشه داتش اموزا خودشون درس رو یاد میگیرن حتی وضعشون از جانباز ۶۰درصدی هم بدتره سهمیه شون باید زباد هم بشه
سلام
من بر أساس سهميه ام برنامه ريزي كردم ٧ ماه درس خوندم ، پنج ماه مونده به كنكور كه نميتونيد بگين نه يه جور ديگه شد ! خودتون هم خوب ميدونيد دارم از قانون اداري جهاني حرف ميزنم كه در صورت اين كار مطمعنا با شكايت حتي ١ نَفَر مثل من به ديوان اداري كشور از شما حرفم به كرسي ميشينه پس الكي ذهن مردم و بازي نديد ضمنا اين لايحه ٣ ماه طول ميكشه تصويب بشه و پس از تصويب يك سال بعد قابل أجراست ماده ٨٠ قانون .
من بر أساس سهميه ام ...
الیته اگرنظرت سهمیه مناطق است که درست وحرف شماقبول.ولی اگرنظرت سهمیه دیگراست که باید سهمیه های دیگربابدحذف بشن
من بر أساس سهميه ام ...
سلام .درس ات راکامل بخوان هواست راجمع کن نمیخوادبراساس سهمیه برنامه ریزی کنی. بیشترمطالعه کن حق دیگران نمیخوادبراساس سهمیه ضایع کنید
سلام .درس ات راکامل ...
آقاي منطق شما بهتره سرت تو كار خودت باشه
آقاي منطق شما بهتره ...
شمادرست بخوان ماخودمان بهترمی دانیم چکارکنیم .
سلام .درس ات راکامل ...
من فرزند جانباز اعصاب و روان ٦٠ درصد هستم بيا اين حرف منطقيت را به پدرم بزن ! هه ! تو تو مرفه ترين حالت ممكن داري درس ميخوني مياي فاز منطقي ميگيري ! تو كه خودت را منطقي ياد ميكني فقط ١ روز بيا تو خونه ما زندگي كن اگر سرسام نگرفتي ! من نميفهمم اين أفراد منطقي زمان جنگ كدوم كجا بودنند !
من فرزند جانباز اعصا...
خداوند انشالله بهت اجر بده و عاقبت بخیر بشوی ولی اینها که میگی هیچ ربطی به دانشگاه نداره چون دانشگاه محل تحصیل علمه و تحصیل علم زحمت و پشتکار میخواهد چون آینده ملتی در دستان این زحمت کشان میباشد و مورد شما باید با حمایتهای دیگری جبران شود تو خودت چطور تحمل میکنی که همکلاسیت با نمره ۲۰ به هیچ جا نرسه و شما با نمره ۲ جای ایشان را غصب کنی؟ هان!
باور کنید یه کار درست حسابی دارید میکنید اونم همین لایحه هست. سریع تر تصویب کنید چرا درنگ می کنید!
باور کنید یه کار درس...
انشاا...تاقبل کنکور۹۹تصویب واجرا بشه. بچه ما شب وروزدرس میخواند تادررشته موردعلاقه اش قبول بشه اون وقت بعضی هاشاگردتبنل مدرسه اند وبارتبه خیلی بالا ودارای سهمیه زیاد وبالا میان رشته های پزشکی ودندانپزشکی قبول می شوند وحق دیگران به خدا قسم ضایع می شود‌پس زودترسهمیه هاراحذف کنید وقانون حذف سهمیه تاقبل کنکور۹۹اجراشود .باتشکروامتنان فراوان.
دبیر شورای انقلاب فرهنگی گفت اگه به مجلس بره، سال۹۹ که اجرا نمیشود سال۱۴۰۰هم اجرا نمیشود. کم ذهن دواطلبان رو مشغول کنید
دبیر شورای انقلاب فر...
سلام. خواهشن شماذابه خداپیغمبرقسم هرچه زودترسهمیه هاحذف بشن تادرابنده هرکس براساس تلاش وزحمت خودش فردی موفق برای خودوجامعه ومردم باشد.بالفرض پزشکان باتجربه اجرومزدشان درنزدخدا ومردم بیشتزاست تاپزشکانی که تجربه ندارند ودریک زایمان ساده ادمهاراازبین می برند درصورتی که درقدیم ن پزشکی بودن درسی ماماها تجربه شان ازهمین بعضی ازپزشکان کم تجریه الان بهتربود. پس شمارایه خداقسم سهمیه هاحذف بشن تاپزشکان وافرادمفید دزهررشته ای درجامعه پرورش یابند .وفایده شان درجامعه چندبرابرباشن.باتشکر.
دبیر شورای انقلاب فر...
اصلن به ٩٩ نميرسه ميان ميگن احتمال داره !!! خب ٣ ماه كه طول ميكشه تصويب شه تو قانون اومده بعد از تاريخ تصويب يكسال بعد قابل اجراست بريد دعا كنيد ١٤٠٠ برسه
اصلن به ٩٩ نميرسه مي...
انشاا...حتماتاقیل کنکور۹۹ سهمیه ها خذف واجرا می شوند
بازی جدید دولت تضعیف و نا امیدی هست فقط و فقط به مردم دروغ گفتید کافیه
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش