پنجشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۲۰:۰۵ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۷۰۱۲۳۱
اخبار کنکور و آزمون ها

اعلام نتایج نهایی پذیرش کاردانی به کارشناسی ۹۹

نتایج نهایی پذیرش کاردانی به کارشناسی,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور
فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی کاردانی به کارشناسی ناپیوسته بهمراه اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته «فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی» منتشر شد.

به گزارش مهر، اسامی پذیرفته شدگان نهایی رشته های مختلف تحصیلی پذیرش با آزمون و همچنین رشته های تحصیلی پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی آزمون مذکور که گزینش آن ها به روش متمرکز صورت گرفته است در سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org منتشر شده است.

آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در ۱۶ رشته امتحانی جمعه ۱۴ شهریور ماه برگزار شد. پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی ناپیوسته در ۱۶ رشته امتحانی با آزمون در ۴۷ کدرشته امتحانی دیگر صرفاً با سوابق تحصیلی (معدل کل مقطع کاردانی) صورت گرفت.

همچنین فهرست اسامی معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته تحصیلی نیمه متمرکز فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی نیز در سایت سازمان سنجش اعلام شده است.

پذیرفته شدگان نهایی برای اطلاع از نحوه ثبت نام، تاریخ ثبت نام و مدارک لازم برای ثبت نام (علاوه بر مدارک مندرج در بند الف این اطلاعیه) ضرورت دارد در تاریخ ۲۴ مهرماه به سایت دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند.

در صورتی که دانشگاه یا موسسه ای، در درگاه اطلاع رسانی اینترنتی خود برنامه زمانی برای ثبت نام درج نکرده باشد، پذیرفته شدگان این قبیل مؤسسات لازم است در یکی از روزهای دوشنبه ۲۸ مهر و یا سه شنبه ۲۹ مهر ۹۹ برای ثبت نام به محل قبولی خود مراجعه کنند.

پذیرفته شدگان دانشکده ها و آموزشکده های فنی و حرفه ای و کشاورزی تحت پوشش دانشگاه فنی و حرفه ای لازم است برای اطلاع از زمان، نحوه و شرایط ثبت نام به سایت سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای به نشانی www.tvu.ac.ir و یا به سایت دانشکده یا آموزشکده محل قبولی خود مراجعه کنند.

اسامی افرادی که در ردیف معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته تحصیلی نیمه متمرکز فوریت های پزشکی پیش بیمارستانی اعلام شده است و لازم است مطابق بند «ب» اطلاعیه برای انجام مصاحبه اقدام کنند.

مدارک لازم برای ثبت نام شامل اصل شناسنامه و یک برگ تصویر از تمام صفحات آن، اصل کارت ملی و دو برگ تصویر پشت و روی آن، ۶ قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده درسال جاری، مدرک وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) و اصل یا گواهی مدرک کاردانی (فوق دیپلم) است. ارائه اصل و یا گواهی اخذ مدرک کاردانی (فوق دیپلم) حداکثر تا تاریخ ۳۰ مهرماه ۹۹ الزامی است.

تبصره: پذیرفته شدگانی که ظرفیت پذیرش کدرشته محل قبولی آنان برای نیمسال دوم (بهمن ماه ۱۳۹۹) باشد حداکثر تا تاریخ ۳۰ بهمن ۹۹ فرصت دارند تا نسبت به اخذ مدرک تحصیلی خود اقدام کنند، در غیر اینصورت قبولی آنان لغو خواهد شد.

برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد، لازم است اصل گواهی تائید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با محتوای فرم شماره ۷ پیوست دستورالعمل ثبت نامی ارسال شده به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی محل قبولی را ارائه کنند که درآن قید شده باشد «اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات وفناوری یا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ویا شورای عالی انقلاب فرهنگی است».

در صورتی که فرد پذیرفته شده در آزمون، تا تاریخ مقرر فارغ التحصیل نشده باشد، قبولی وی «کان لم یکن» تلقی خواهد شد.

طلاب و فضلای حوزه علمیه که دوره سطح یک را طبق برنامه تعیین شده در مصوبه جلسه ۳۶۸ تاریخ ۳ بهمن ۷۴ شورای عالی انقلاب گذرانده اند، از تمامی مزایای علمی و استخدامی فارغ التحصیلان دوره کاردانی دانشگاه ها برخوردار بوده و براساس مصوبه ۵۶۸ تاریخ ۲۸ مهر ۸۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجاز به شرکت در این آزمون برای انتخاب تمامی رشته های گروه آموزشی علوم انسانی بوده اند و بعد از قبولی با ارائه گواهی اتمام دوره سطح یک مورد تائید حوزه علمیه، میتوانند ادامه تحصیل دهند.

ارائه اصل حکم مرخصی سالیانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع از جمله مدارک ثبت نام است.

تحصیل در دانشگاه‎ها و مؤسسات آموزش عالی تمام وقت است، لذا کارمندان دولت در صورتی می‎توانند به تحصیل بپردازند که اصل موافقتنامه رسمی و بدون قید و شرط وزارت خانه یا سازمان متبوع خود را مبنی بر شرکت در تمامی کلاس‎ها، آزمایشگاه‎ها، کارآموزی‎ها و فعالیت‎های دیگر دوران تحصیل بهمراه مدارک ثبت‎نام به مؤسسه آموزش عالی محل قبولی عرضه کنند.

ارائه اصل گواهی نامه انجام خدمات قانونی مقرر (طرح لایحه نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن از دیگر مدارک ثبت نام است.

برای پذیرفته شدگان دارای مدرک کاردانی گروه آموزشی پزشکی- پایان طرح نیروی انسانی آنان تا تاریخ ۳۱ شهریور ماه و یا ۳۰ بهمن ۹۹ باشد یا گواهی معافیت از خدمت لایحه طرح الزامی است.

فارغ التحصیلان دوره های کاردانی گروه آموزشی پزشکی که مشغول انجام طرح لایحه نیروی انسانی می باشند، در صورت قبولی با ارائه موافقتنامه رسمی از بالاترین مقام مسؤول محل خدمت خود مبنی بر عدم همزمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت آنان، نیازی به ترخیص از خدمت ندارند و میتوانند همزمان با تحصیل به انجام طرح لایحه نیروی انسانی بپردازند.

ارائه مجوز ادامه تحصیل و یا تأییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی الزامی است.

براساس ماده ۱۰ دستورالعمل بازپرداخت صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آن دسته از فارغ التحصیلان مقطع کاردانی دانشگاه های علوم پزشکی که از مزایای صندوق بهره مند شده اند، درصورت قبولی در آزمون، لازم است برای ثبت نام از صندوق رفاه مجوز ادامه تحصیل یا تسویه حساب دریافت کنند و تأییدیه مربوط را هنگام ثبت نام به دانشگاه محل پذیرش ارائه کنند.

همچنین ارائه تأییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری الزامی است.

براساس مفاد ماده ۷ دستورالعمل شماره ۳۱۹۰۲ مورخ ۶۴/۰۵/۲۸ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری، آن دسته از فارغ التحصیلان دوره های کاردانی رشته های تحصیلی غیرپزشکی که از مزایای صندوق مذکور بهره مند شده اند، در صورت قبولی در آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به دوره کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹، لازم است با صندوق رفاه دانشجویان تسویه حساب کرده و تأییدیه مربوط را در زمان ثبت نام، به دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود ارائه کنند.

ارائه حکم کارگزینی و فرم موافقتنامه کتبی از اداره آموزش و پرورش محل خدمت شاغلان رسمی یا پیمانی وزارت آموزش و پرورش مبنی بر موافقت با ادامه تحصیل آنان از مدارک ثبت نام است.

همچنین دارا بودن حکم کارگزینی مبنی بر استخدام رسمی یا پیمانی در زمان ثبت نام در آزمون (مشروط به تداوم اشتغال در آموزش و پرورش) الزامی است.

تبصره ۱- تاریخ صدور حکم استخدام رسمی و یا پیمانی متقاضیان باید قبل از پایان مهلت قانونی ثبت نام در آزمون باشد، در غیر اینصورت مجاز به انتخاب رشته های تحصیلی ویژه فرهنگیان نبوده و درصورت انتخاب و پذیرفته شدن ، قبولی آنان «لغو» می شود.

تبصره ۲- معلمان حق التدریس، آموزشیاران نهضت سوادآموزی، نیروهای قراردادی و ... که فاقد حکم کارگزینی رسمی و یا پیمانی باشند، مجاز به انتخاب رشته نبوده اند و در صورت انتخاب و پذیرفته شدن، قبولی آنان «لغو» می شود.

دارا بودن فرم «موافقت با ادامه تحصیل کارکنان» (رسمی و یا پیمانی) از اداره آموزش و پرورش محل خدمت خود براساس شرایط مندرج در فرم موافقت با ادامه تحصیل کارکنان و رعایت مفاد دستورالعمل شماره ۱۱/۷۱۰ تاریخ ۱۷ شهریور ماه ۹۴ معاونت توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش الزامی است.

دارندگان مدرک معادل کاردانی (معادل فوق دیپلم) که ثبت نام و ادامه تحصیل آنها بلامانع است:باید واجد شرایط  «آیین نامه شرکت دارندگان مدارک معادل و غیر رسمی در آزمون های ورودی مقاطع بالاتر» مصوب جلسه ۸۴۵ تاریخ ۱۵ تیر ماه ۹۲ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باشند. این آئین نامه طی بخشنامه شماره ۷۷۶۳۳/۲ تاریخ ۲۸ مرداد ماه ۹۲ توسط معاونت آموزشی وزارت مذکور به تمامی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی ابلاغ شده است.

تبصره: همه دارندگان مدرک معادل ضمن خدمت فرهنگیان که طی سال های ۱۳۷۷ تا ۱۳۸۱ به دوره های مذکور راه یافته اند، حسب مورد از تسهیلات مصوبه شماره ۷۷۶۳۳/۲ تاریخ ۲۸ مرداد ماه ۹۲ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برای ادامه تحصیل در مقاطع رسمی تحصیلی بالاتر برخوردار می شوند.

نتایج نهایی پذیرش کاردانی به کارشناسی,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

دارندگان مدرک کارشناسی پیوسته که ثبت نام و ادامه تحصیل آنان بلامانع است:با توجه به مصوبه چهل و پنجمین جلسه مورخ ۸۹/۱۲/۰۷ شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی پیوسته در صورت دارا بودن مدرک کاردانی مرتبط مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته این آزمون، با رعایت شرایط زیر میتوانند در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته های گروه پزشکی از طریق قبولی در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته، تحصیل کنند:

۱. لزوم گذراندن طرح نیروی انسانی برای دانش آموختگان مقطع کارشناسی پیوسته مشمول طرح.

۲. دارا نبودن هرگونه تعهد خدمت به ارگان یا دستگاه های اجرایی و عدم دارا بودن تعهدات سهمیه بومی و یا سهمیه مناطق محروم.

۳. نداشتن ممنوعیت تحصیل از نظر سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (برای برادران).

ارائه فرم انصراف قطعی از تحصیل در رشته های تحصیلی دوره های روزانه در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸ و قبل از آن الزامی است.

پذیرفته شدگان رشته های تحصیلی دوره روزانه در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸ در صورت ثبت نام و شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ منحصراً مجاز به انتخاب رشته در دوره های غیرروزانه (دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم «شبانه»، غیرانتفاعی، شهریه پرداز و مجازی) بوده اند.

ثبت نام و ادامه تحصیل این قبیل از پذیرفته شدگان در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۹ در صورتی بلامانع است که: ۱- مجوز لازم برای شرکت در آزمون سال ۱۳۹۹ را از سازمان سنجش دریافت کرده باشند؛ ۲- واجد شرایط عمومی و اختصاصی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون (خصوصاً مقررات وظیفه عمومی برای برادران) باشند و ۳- حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۹۹ نسبت به انصراف قطعی از تحصیل اقدام کرده و فرم انصراف قطعی از تحصیل در رشته تحصیلی دوره روزانه در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸ را ارائه کنند.

در صورت عدم انصراف قطعی از تحصیل تا تاریخ تعیین شده ، این دسته از متقاضیان متخلف محسوب شده و اگر حدنصاب قبولی آزمون را نیز کسب نمایند، مجاز به ثبت نام و ادامه تحصیل در رشته قبولی جدید خود نیستند.

تبصره:پذیرفته شدگان مؤسسات آموزش عالی غیردولتی- غیرانتفاعی، دوره‎های نوبت دوم( شبانه) و الکترونیکی (مجازی) تمامی دانشگاه‎ها و مؤسسات آموزش عالی و همچنین پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد اسلامی در آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به دوره کارشناسی ناپیوسته سال ۱۳۹۸، در صورت نداشتن مشکل نظام وظیفه (برای برادران) مجاز به ثبت نام و شرکت در این آزمون بوده اند.

این دسته از پذیرفته شدگان باید قبل از ثبت نام در رشته قبولی جدید نسبت به انصراف قطعی از رشته قبولی قبلی اقدام کرده و گواهی تسویه حساب خود را به مؤسسه قبولی جدید ارائه دهند.

پذیرفته شدگان هریک از رشته های تحصیلی این آزمون چنانچه در ردیف پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال۱۳۹۹ (متعاقباً اعلام می شود) نیز قرار بگیرند لازم است از دو رشته قبولی خود یکی را به دلخواه انتخاب و در آن رشته ثبت نام کنند. ثبت نام در یک رشته تحصیلی به منزله انصراف از رشته دیگر تلقی خواهد شد.

تمامی پذیرفته شدگان ملزم هستند در تاریخ های تعیین شده برای ثبت نام به مؤسسه آموزش عالی مربوط مراجعه کنند. عدم ثبت نام در تاریخ های مقرر به منزله انصراف از تحصیل در رشته قبولی تلقی شده و قبولی این قبیل پذیرفته شدگان لغو خواهد شد.

پذیرفته شدگانی که اسامی آنان همزمان بعنوان پذیرفته نهایی در دو کدرشته محل( یکی کدرشته محل های مربوط به دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا دانشگاه فرهنگیان) و دیگری کدرشته محل های وابسته به واحدها یا مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شده باشد، لازم است منحصراً در یکی از کدرشته محل های قبولی ثبت نام کنند.

چنانچه این دسته از پذیرفته شدگان در هر دو کد رشته محل ثبت نام کرده و مشغول به تحصیل شوند، بعنوان متخلف شناخته شده و با آنها طبق ضوابط مربوط رفتار خواهد شد.

ضمناً برای متقاضیان واجد شرایط گزینش، کارنامه ای حاوی اطلاعات لازم، رتبه متقاضي و آخرین رتبه پذیرفته شده در هر یک از کد رشته محل های انتخابی و در سهمیه مربوط تنظیم می شود. این کارنامه از طریق درگاه اطلاع رسانی این سازمان همزمان با اعلام نتیجه دردسترس خواهد بود.

ب) معرفی شدگان چند برابر ظرفیت پذیرش رشته تحصیلی نیمه متمرکز کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی:

آن دسته از متقاضیانی که فهرست اسامی آنان جزء معرفی شدگان چند برابر ظرفیت پذیرش رشته تحصیلی نیمه متمرکز کارشناسی ناپیوسته فوریت های پزشکی (کد رشته محل های ۱۱۶۸ تا ۱۲۱۵ مربوط به کد رشته امتحانی ۱۱۴ گروه آموزشی پزشکی) در سایت سازمان سنجش اعلام شده، لازم است برای آگاهی از زمان و مکان برگزاری مصاحبه، به اطلاعیه ای که در روز چهارشنبه ۷ آبان ماه ۹۹ در سایت سازمان سنجش درج می شود مراجعه کنند.

با توجه به اعلام دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی مبنی بر حذف کد رشته محل ۱۱۹۷ رشته فوریت های پزشکی و پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی خرم آباد (محل تحصیل دانشکده پرستاری الیگودرز) هیچ فردی بعنوان معرفی شده در کد ذیربط اعلام نشده است.

  • 13
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
محمد مهدی احمدی بیوگرافی محمدمهدی احمدی، داماد محسن رضایی

تاریخ تولد: دهه ۱۳۶۰

محل تولد: تهران

حرفه: مدیرعامل بانک شهر

مدرک تحصیلی: دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی تهران، کارشناسی ارشد علوم اقتصادی دانشگاه تهران، کارشناسی اقتصاد بازرگانی دانشگاه شهید بهشتی

نسبت خانوادگی: داماد محسن رضایی، برادر عروس قالیباف، برادر داماد رحمانی فضلی

ادامه
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
غلامعلی حداد عادل بیوگرافی غلامعلی حداد عادل؛ سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۲۴

محل تولد: تهران

حرفه: سیاستمدار ایرانی، عضور مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشیار بازنشسته دانشگاه، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و بنیاد سعدی

آغاز فعالیت: ۱۳۵۷ تاکنون

حزب سیاسی: اصولگرا

تحصیلات: لیسانس و فوق لیسانس فیزیک از دانشگاه تهران و شیراز (پهلوی قدیم)، دکتری فلسفه از دانشگاه تهران

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
فرزان عاشورزاده بیوگرافی فرزان عاشورزاده تکواندوکار ایرانی

تاریخ تولد: ۵ آذر ۱۳۷۵

محل تولد: تنبکابن، مازندران

محل زندگی: آمریکا

حرفه: تکواندوکار

لقب جهانی: سونامی تکواندو جهان

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
ویژه سرپوش