یکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳
کد مقاله: ۱۴۰۰۱۲۰۰۵۵

دانشگاه آیت الله بروجردی کجاست و دارای چه امکاناتی می باشد؟

دانشگاه آیت الله بروجردی,درباره دانشگاه آیت الله بروجردی,دانشگاه آیت الله بروجردی کجاستدانشگاه آیت الله بروجردی در سال ۱۳۸۴ تاسیس شد
در شهر بروجرد واقع در استان لرستان، دانشگاهی دولتی به نام دانشگاه آیت‌الله بروجردی وجود دارد.

دانشگاه آیت الله بروجردی

در سال ۱۳۸۴ دانشگاه آیت‌ الله بروجردی توانست دانشکده علوم انسانی را تأسیس کند و در رشته حقوق با پذیرش ۳۵ دانشجو بعنوان دومین دانشگاه دولتی استان، فعالیت خود را شروع کند. دانشگاه آیت‌الله بروجردی در حال حاضر دارای ۳ دانشکده می باشد.

دانشکده های دانشگاه آیت الله بروجردی

۱. دانشکده علوم پایه:

دانشکده علوم پایه دانشگاه آیت الله بروجردی از سال ۱۳۸۹، با اهداف گوناگونی، فعالیت خود را شروع کرد که از آن ها می توان به توسعه ی علوم پایه در منطقه، ایجاد امکانات مناسب جهت پرورش استعدادهای جوانان، تامین نیروی انسانی متخصص، اجرای طرح های پژوهشی و استقلال علمی کشور اشاره کرد و در این دانشکده، دانشجویانی در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته های ریاضی، فیزیک و شیمی مشول به تحصیل هستند.

رشته های دانشگاه آیت الله بروجردی,درباره دانشگاه آیت الله بروجردی,دانشکده های دانشگاه آیت الله بروجردیدانشگاه آیت الله بروجردی دارای ۳ دانشکده می باشد

فضاهای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشکده علوم پایه، امکان توسعه و گسترش در تمام رشته های مذکور را با تکیه بر توان علمی و تحقیقاتی اساتید متخصص خود و با بهره گیری از پردازشگر محاسباتی در حوزه نانو تکنولوژی فراهم کرده است. از شاخص های بارز این دانشکده می توان به نفرات برگزیده ی المپیاد دانشجویی، کسب رتبه های برتر در ازمون ورودی کارشناسی ارشد و ادامه تحصیل تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان در مقاطع بالاتر اشاره کرد.

۲. دانشکده علوم انسانی:

نخستین دانشکده دانشگاه آیت الله بروجردی( ره)، دانشکده علوم انسانی میباشد که در سال ۱۳۸۴ در رشته حقوق، دانشجو پذیرفت. ۶ گروه اموزشی دانشکده علوم انسانی شامل حقوق، علوم اقتصادی، علوم سیاسی، علوم اجتماعی، علوم قرآن و حدیث و زبان انگلیسی میباشد و دانشجویان در مقطع کارشناسی در ۸ رشته تحصیلی نظیر حقوق، علوم سیاسی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، علوم اجتماعی، علوم قرآن و حدیث، علوم اقتصادی، اموزش زبان انگلیسی، زبان شناسی تحصیل می کنند درحالیکه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد در ۶ رشته حقوق خصوصی، علوم اجتماعی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، حقوق جزا و جرم شناسی، علوم سیاسی، اقتصاد اموزش مشغول به تحصیل هستند.

۳. دانشکده ی فنی مهندسی:

در دانشکده فنی مهندسی گروهای زیر مشغول به فعالیتند:

> مهندسی کامپیوتر:

مهندسی کامپیوتر دربرگیرنده ی طراحی سیستم های رایانه ای( سخت افزاری و نرم‌افزاری ) و دستگاه های مرتبط می باشند. مهندسی کامپیوتر با برخورداری از تکنیک ها و اصول مهندسی برق و علوم رایانه به بررسی هوش مصنوعی ( AI)، شبکه های رایانه ای، روباتیک، معماری رایانه و سیستم عامل ها می پردازد. معمولاً مهندسان کامپیوتر به طراحی و توسعه سیستم های رایانه ای و دستگاه های فناوری مشغول هستند.

مهندسی کامپیوتر به نحوی اثرات مثبتی در تمام پیشرفت های رخ داده در تکنولوژی و صنایع دیگر داشته است. علم کامپیوتر و فناوری اطلاعات بر مواردی همچون تحقیقات علمی، حمل و نقل، توسعه سلامت، عملیات بانکی و ارتباطات تاثیرگذار است. مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر به ایجاد نوآوری در علوم دیگر کمک میکند. مهندسی کامپیوتر و فناوری بطور مداوم در حال پیشرفت است. اهمیت مهندسی کامپیوتر به این منظور است که اقتصاد امروز، وابسته به سیستم های کامپیوتری میباشد که به روز و ایمن هستند. از کاربرد کامپیوتر های مدرن می توان به ساده سازی کارها و انجام محاسبات پیچیده اشاره کرد.

دانشگاه آیت الله بروجردی کجاست,پیشینه دانشگاه آیت الله بروجردی,دانشگاه آیت الله بروجردیدانشگاه آیت الله بروجردی یک دانشگاه دولتی میباشد

> گروه مهندسی عمران:

یکی از قدیمی ترین دانشکده های دانشگاه آیت الله بروجردی به نام گروه مهندسی عمران میباشد که تأسیس آن در مقطع کارشناسی به مهر ماه ۱۳۸۹ برمی گردد و در سال ۱۳۹۳ نخستین گروه از فارغ التحصیلان آن به جامعه مهندسی و علمی کشور پیوستند. دانش آموختگان رشته مهندسی عمران در شکل دهی محیط زندگی، بسیار تاثیرگذارند، بدین دلیل که یک مهندس عمران، وظایفی همچون ایجاد ساختمان، راه‌های ارتباطی، پل ها، تونل ها، آب رسانی، سدها و تصفیه آب را برعهده دارد. درواقع مهندسان عمران باید به برنامه ریزی و طراحی، ساخت و مدیریت پروژه های عمرانی کشور بپردازند.

> گروه مهندسی معماری:

معنای کلمه معماری، برگرفته از علم بنایی و ابعاد سازی میباشد و معمار به معنای بسیار عمارت كننده آنكه عمارت كند وموجب رونق و تعالی گردد وعمارت نیز به معنی آبادی است. لغات معماری و عمارت، شامل تمامی معنایی آبادانی و زندگی و حیات می باشند. رشته معماری از مهر ماه سال ۱۳۹۲در دانشگاه آیت اله العظمی( ره) بروجردی، حدود ۴۰ نفر دانشجو پذیرفت که در سال ۱۳۹۸این تعداد دانشجو به حدود ۲۵۰ نفر افزایش یافت.

> گروه مهندسی برق:

شروع فعالیت گروه مهندسی برق از سال ۱۳۹۳ بود؛ به این صورت که این دانشکده در گرایش قدرت و الکترونیک در سطح کارشناسی مهندسی برق، فعالیت خود را شروع کرد. در حال حاضر این گروه در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آیت ا... بروجردی، از گروه‌های فعال به شمار میرود و قصد دارد که دانشجویان توانمندی را در حوزه های اموزشی و پژوهشی تربیت کند.

> معرفی گروه مهندسی مکانیک:

در مهرماه سال ۱۳۹۲ گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آیت‌الله بروجردی در دوره كارشناسی، اقدام به پذیرش دانشجو کرد. در حال حاضر ، تعداد این گروه در مقطع كارشناسی به بیش از ۳۵۰ دانشجو میرسد و در شهریور ۱۳۹۶ نخستین گروه از دانش آموختگان این رشته، فارغ التحصیل شدند. اعضای هیأت علمی گروه را ۱۰ نفر، تشکیل می دهند. در گروه مهندسی مکانیک، دروس مختلف تخصصی باتوجه به تنوع گرایش های اعضای هیات علمی ارائه می­شود تا دانشجویان، توانایی تسلط بر زمینه مورد علاقه خود را داشته باشند.

تاریخچه دانشگاه آیت الله بروجردی,سال تاسیس دانشگاه آیت الله بروجردیدانشکده علوم انسانی به عنوان اولین دانشکده دانشگاه آیت الله بروجردی شروع به فعالیت نمود

با توجه به سرفصل­ های دروس کارشناسی رشته مهندسی مکانیک، آزمایشگاه­ ها و کارگاه­ هایی برای این گروه، راه­ اندازی شده است و همچنین در حال توسعه می­ باشند. در ادامه با آزمایشگاه ها و کارگاه­ های گروه مهندسی مکانیک دانشگاه آیت‌الله بروجردی آشنا شوید:

- آزمایشگاه دینامیک ماشین و ارتعاشات

- ازمایشگاه مقاومت مصالح

- ازمایشگاه ترمودینامیک

- ازمایشگاه مکانیک سیالات

- ازمایشگاه انتقال حرارت

- آزمایشگاه آیرودینامیک

- کارگاه ماشین ابزار

- کارگاه جوشکاری

- کارگاه اتومکانیک

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش