چهارشنبه ۰۳ مرداد ۱۴۰۳
کد مقاله: ۹۹۱۰۰۰۰۳۸

معرفی دانشگاه امام صادق (ع)

دانشگاه امام صادق (ع),آدرس دانشگاه امام صادق (ع),عکس های دانشگاه امام صادق (ع)دانشگاه امام صادق (ع) پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران تأسیس شد
دانشگاه امام صادق (ع) که حاصل نیت الهی و همت والای گروهی از بزرگان و اندیشمندان حوزه و دانشگاه است، در طول بیش از ربع قرن فعالیت علمی، آموزشی و پژوهشی کارنامه ای بسیار درخشان از خود برجای گذاشته است. 

دانشگاه امام صادق 

دانشگاه امام صادق (علیه السلام) بعنوان یک دانشگاه اسلامی غیر دولتی، در مجموعه آموزش عالی کشور، برمبنای اصول و ارزش های اسلامی تاسیس شده است.

پیوند دو نظام آموزشی حوزه و دانشگاه یکی از آرمان های انقلاب اسلامی بود. این ارزش با تأسیس دانشگاه امام صادق (ع) در سال ۱۳۶۱، به ریاست یار مخلص امام (ره)، فقیه ارجمند حضرت آیت الله مهدوی کنی با اخذ جواز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تحقق گردید. این دانشگاه بر این عقیده است که تعلیم و تعلم همراه با تهذیب نفس، مهمترین رسالت انسان است. بنابراین با پیوند بین حوزه و دانشگاه و مشارکت نخبگانِ این دو مرکز علمی، دانش آموختگانی دین محور، آگاه و متعهد به آرمان ها و ارزش های اسلام تربیت می کند و الگویی در نظام آموزش عالی و اداره امور جامعه اسلامی ارائه می دهد.

با توجه به اهمیت حضور زنان در عرصه‏ های گوناگون اجتماعی، لزوم تأسیس دانشگاهی برای تربیت نیروهای متعهد و متخصص زن در حوزه علوم انسانی ـ اسلامی ضروری بود؛ ازاین رو هشت سال بعداز تأسیس دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، در سال ۱۳۶۹ پردیس خواهران تأسیس شد تا به تعلیم و تربیت و رشد زنان جوان بعنوان مدرس، محقق و مبلّغ بپردازد. از آن سال تا به حال پردیس خواهران با کادر علمی و اداری متشکل از بانوان فرهیخته بی وقفه در خدمت رسانی به جوانان جویای علم تلاش کرده است. 

پیشینه دانشگاه امام صادق (ع)

دانشگاه امام صادق (ع) اولین دانشگاهی است که بعد از انقلاب ۱۳۵۷ ایران و در دوره انقلاب فرهنگی تأسیس شد و در سال ۱۳۶۱ شروع بکار کرد. بنای اولین مؤسسه متعلق به دوران پهلوی است. دانشگاه امام صادق (علیه السلام) در محلی تأسیس شد که پیش از انقلاب به دانشگاه هاروارد تعلق داشت و دروس حوزه مطالعات مدیریت با نظارت استادان دانشگاه هاروارد در آن تدریس می شد و تحت عنوان مدرسه عالی مدیریت فعالیت میکرد. ساختمان دانشگاه توسط «مهندسین مشاور عبدالعزیز فرمانفرمائیان و همکاران» به سرپرستی نادر اردلان طراحی شده است.

رشته های تحصیلی دانشگاه امام صادق (ع),دانشگاه امام صادق (ع),شرایط دانشگاه امام صادق (ع)بنای نخستین دانشگاه امام صادق (ع) متعلق به دوران پهلوی است

آزمون شفاهی دانشگاه امام صادق (ع)  

پس از برگزاری کنکور سراسری، دانشگاه امام صادق (ع) معدل دوران دبیرستان و رتبه ی شخص در کنکور را مورد بررسی قرار می دهد و جمعی از داوطلبان را جهت آزمون شفاهی (مصاحبه حضوری) فرا می خواند. مهم ترین معیارهای علمی که در مرحله مصاحبه مورد بررسی قرار می گیرد، همان معدل کتبی دیپلم و نمره ی کل آزمون سراسری است و بالا بودن این دو عامل احتمال پذیرش را بالا می برد. در صورتی که داوطلب در مصاحبه پذیرفته شود، نوبت به مرحله آخر می رسد. این مرحله همان تحقیقات محلی می باشد. به اینصورت که پژوهشگر یا پژوهشگران از سوی دانشگاه به محل سکونت داوطلب می روند. این تحقیقات امکان دارد به روش های مختلفی صورت بگیرد؛ به عنوان نمونه امکان دارد اول تحقیق از مسجد و بسیج محل انجام گیرد و بعد از آن با هماهنگی قبلی به خانه داوطلب رفته و محیط زندگی و شرایط خانوادگی داوطلب را مورد بررسی قرار دهند. بعد به سراغ دو نفر از اعضای فامیل، دو نفر از دوستان و دو نفر از افراد محله میروند تا پرونده تحقیقاتی داوطلب را تکمیل نمایند.

اهداف و سیاستهای دانشگاه امام صادق (ع)

هدف از تشكیل دانشگاه امام صادق (ع) آشنا شدن دانشجویان با تخصص و اطلاعات لازم در زمینه های علوم مدیریتی، آشنایی با روشها و الگوهای مدیریت جامعه اسلامی، توانایی تحلیل و تصمیم گیری صحیح و ارایه یك الگوی مناسب در سیستم مدیریت اسلامی، همینطور برخورداری از ظرفیت علمی بالا در تنظیم و استفاده بهینه از امكانات موجود در سازمانها و مراكز اجرایی كشور می باشد. به عبارت دیگر هدف، تربیت مدیرانی است كه با آگاهی از آخرین نظریه ها و تحولها در علم مدیریت و توانایی در تصمیم گیری، با اتكا بر دیدگاه های حاصل از بینش اسلامی و یافته های علمی و تجربی، قدرت تحلیل و تطبیق مشكلات و برطرف سازی تنگناهای آتی را كسب کرده باشند.

دانشکده ها و بخش های دانشگاه امام صادق (ع) 

دانشکده های دانشگاه امام صادق (ع) عبارتند از:

>> دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع)

>> دانشکده الهیات- معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع)

>> دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع)

>> دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق (ع)

>> دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق (ع)

>> دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع)

>> بخش زبانهای خارجی

>> گروه عربی

معرفی رشته های دانشگاه امام صادق (ع),دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق (ع),دانشگاه امام صادق (ع)دانشگاه امام صادق (ع) در محلی تأسیس شد که قبل از انقلاب به دانشگاه هاروارد تعلق داشت

۱- پردیس برادران

>> دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد دانشگاه امام صادق (ع):

دانشگاه امام صادق (ع) طبق بیانیه رسالت دانشگاه، در بدو تأسیس خویش به راه اندازی دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد اقدام نموده است. این دانشکده یکی از دانشکده های نوآور و فعال در عرصه مطالعات تلفیقی و اقتصاد اسلامی در عرصه علمی کشور بوده است.

>> دانشکده الهیات، معارف اسلامی و ارشاد دانشگاه امام صادق (ع):

دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق (ع) به صورت رسمی در سال ۱۳۶۷ با رشته معارف اسلامی و تبلیغ که پیش از آن در مجموعه رشته های درسی دانشگاه امام صادق علیه السلام طراحی و اجرا شده بود شکل گرفت.

>> دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی دانشگاه امام صادق (ع):

گروه معارف اسلامی و علوم سیاسی قدیمی ترین گروه آموزشی دانشکده است که با توجه به اهمیت نظری و عملی آن، از بدو تأسیس دانشگاه امام صادق علیه السلام، مورد توجه بوده و بعنوان گروه آموزشی اصلی دانشکده مطرح است. 

>> دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع):

دانشکده معارف اسلامی و حقوق بعنوان چهارمین دانشکده دانشگاه امام صادق علیه السلام در سال ۱۳۶۹ با هدف تربیت دانشجویانی که علاوه بر تسلط بر دانش حقوق، توانایی تجزیه و تحلیل مسائل حقوقی را طبق منابع اصیل این رشته از منابع باارزش فقه و کلام اسلامی داشته و در عمل نیز قادر به پیاده کردن دانش خود باشند، پدید آمده است.

>> دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق (ع):

دانشکده معارف اسلامی و مدیریت، پنجمین دانشکده از دانشکده های دانشگاه امام صادق (ع) است که در دوره مدیریت حضرت آیت الله مهدوی کنی تأسیس شد.

>> دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع):

رشته فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق (ع) را باید از رشته های نوپای علوم اجتماعی در دنیا تلقی کرد که در سال ۶۱ تأسیس شده است.

دانشگاه امام صادق (ع),دانشگاه امام صادق تهران,رشته های دانشگاه امام صادق (ع)در دانشگاه امام صادق (ع) «الهیات» با تمامی رشته‌ها ترکیب شده است

>> مرکز زبان دانشگاه امام صادق (ع):

شامل دو بخش عربی و بخش زبان های خارجی (انگلیسی -  فرانسوی -  ایتالیایی -  اسپانیایی -  روسی) است. بخش زبانهای خارجی از پیشروترین اجزاء دانشگاه امام صادق (ع) است که توانسته با ارائه دوره های آموزشی گوناگون، دانش و مهارت زبانی دانشجویان را ارتقاء بخشد و آن ها را برای فعالیتهای علمی پژوهشی و تبلیغی آماده کند. این بخش در سال ۱۳۶۰ تأسیس شد.

۲- پردیس خواهران

>> دانشکده معارف اسلامی و علوم تربیتی دانشگاه امام صادق (ع):

رشته علوم تربیتی دانشگاه امام صادق (ع) شاخه ای میان رشته ای است که با بهره گیری از یافته های علوم گوناگون ازجمله روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد و داده های فرهنگی ـ دینی ـ فلسفی، با تأکید بر روش های علم و فلسفه و با هدف کاربرد این علوم در تربیت انسان ایجاد گردیده است.

>> دانشکده معارف اسلامی و فلسفه و کلام اسلامی دانشگاه امام صادق (ع):

دانشگاه امام صادق (علیه السلام)، جهت دستیابی به اهداف بیان شده و تربیت دانشجویان علاقمند و مستعد جهت ترویج مبانی نظری مترقی اسلام در مسائل دینی و اعتقادی و تربیت کارشناسانی که قادر به پاسخگویی به سوالات اعتقادی باشند، تاسیس شد.

>> دانشکده معارف اسلامی و حقوق دانشگاه امام صادق (ع):

رشته حقوق پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) در مقطع کارشناسی، ضمن ارتقاء دانش حقوقی بانوان، مبتنی بر فقه و معارف اسلامی و مسائل حقوقی جدید به تربیت نیروی متخصص و متعهد پرداخته و پیوسته تربیت و پرورش اساتید و نظریه پردازان ماهر در حوزه حقوق اسلامی را سرلوحه کار قرار داده است.

رشته های دانشگاه امام صادق (ع),دانشگاه امام صادق (ع),دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق (ع)یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های دانشگاه امام صادق(ع) بحث معقولیت و عقلانیت دینی است

>> دانشکده معارف اسلامی و فقه و حقوق دانشگاه امام صادق (ع):

دانشگاه امام صادق (علیه السلام) در عرصه فقه و حقوق با تکیه بر ضوابط فقه جواهری و با رویکرد میان رشته ای، در جهت پاسخگویی به نیازهای جامعه در این رشته اقدام به جذب دانشجو مینماید.

گردآوری: بخش دانشگاه سرپوش

  • 19
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش