سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۷ - ۳۰ آذر ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۰۹۰۱۲۳۷
دانشگاه

استعفای اعتراضی رئيس دانشگاه شيراز!

 اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,علی اکبر صفوی<

آنچه در شيراز براي نايب‌رئيس مجلس رخ داد موضوعي نبود كه به‌سادگي فراموش شود. گروهی به علي مطهري كه به‌دعوت دانشگاه شيراز به آن شهر رفته بود، هجمه بردند كه فرزند شهيد مطهري به شكايت قضائي از آنها پرداخت. در دي ماه سال ۹۴ علي اكبر صفوي قائم‌مقام دانشگاه شيراز به حكم دادگاه مطهري واكنش نشان داد و گفت:«سنگين‌ترين حكم را به من دادند.» و ديروز او روايت ديگري داشت و از استعفاي رئيس دانشگاه شيراز خبر داد. قائم‌مقام رئيس دانشگاه شيراز گفت: هفته گذشته رئيس دانشگاه شيراز تقاضاي بازنشستگي خود را به دانشگاه ارائه كرد و اين تقاضا بررسي شد و حكم بازنشستگي مجيد ارشاد در دانشگاه شيراز صادر شد. 

 

علي‌اكبر صفوي خاطرنشان كرد: رئيس اين دانشگاه استعفاي خود را به وزارت علوم ارسال كرد و خواستار آن شد كه وزير علوم درخواست استعفای وي را بپذيرد و هرچه زودتر جانشيني براي رياست اين دانشگاه تعيين كند. صفوي اظهار داشت: وزارتخانه تمايل دارد كه وي و تيم هيات‌رئيسه دانشگاه با قوت به كار خود ادامه دهند. براين اساس استعفای وي پذيرفته نشده است و وزير علوم در مصاحبه اخير نشان داد كه خواستار آن است تيم فعلي دانشگاه با قوت به كار خود ادامه دهند. وي گفت: اساتيد، دانشجويان و ‌كاركنان با اصرار زياد خطاب به هيات‌رئيسه و رئيس دانشگاه تقاضا دارند كه اين افراد با جديت به كار خود ادامه دهند. قائم‌مقام دانشگاه شيراز افزود: سعي بر آن است تا چند ماهي كه تا انتخابات رياست‌جمهوري زمان باقي مانده است، همچنان كارها پيش رود و پروژه‌هاي مهمي كه طي چند سال اخير در دانشگاه رقم خورده كامل شوند.

 

چرايي بازنشستگي رئيس دانشگاه شيراز

صفوي به بيان توضيحاتي درخصوص چرايي تقاضاي بازنشستگي رئيس دانشگاه شيراز پرداخت و گفت: در طول يك سال گذشته درخصوص احكام غيرمنطقي كه درباره دادگاه مرتبط با حمله به مطهري (نماينده مجلس) وجود داشت، قول‌هاي پراكنده‌اي داده شده بود كه اين قضيه حل‌وفصل مي‌شود و اين كار غيرمنطقي پاك مي‌شود. وي عنوان كرد: اما متاسفانه در يك ماه گذشته فشارهايي صورت گرفت واقداماتي انجام شد تا اين حكم‌ها اجرايي شود. قائم‌مقام دانشگاه شيراز تاكيد كرد: در هفته گذشته نيز يك حركت عجولانه در اين زمينه صورت گرفت كه با درايت وزارت علوم، قوه قضائيه و رئيس دادگستري استان فارس اين موضوع خيلي سريع در يكي دو روز كنترل و مقرر شد روند پيگيري‌ها به صورت مرسوم جلو رود.

 

صفوي اظهار داشت: من به سهم خودم و از طرف تمامي دوستان و دلسوزان دانشگاه و دلسوزان نظام از همه افرادي كه تلاش كردند مسائل حل‌وفصل شود و بي‌جهت بحران ايجاد نشود، تشكر مي‌كنم و اميدوارم كه با همدلي و تلاش همگان اين مسائل خيلي سريع حل شود، چراكه آثار و تبعات خوبي در جامعه دانشگاهي، ملي و بين‌المللي ندارد. وي گفت: من و دوستان تلاش كرديم جلو عكس‌العمل‌ها در سطوح مختلف هيات‌علمي و دانشجويي و غيره گرفته شود و بي‌جهت تنشي ايجاد نشود كه خوشبختانه موفق بوديم. قائم‌مقام رئيس دانشگاه شيراز افزود: وزارت علوم هنوز در تلاش است تا نظر دكتر ارشاد جلب شود، اما وي خيلي تمايل به اين بازگشت ندارد. 

 

صفوي ادامه داد: نظر مجموعه مديريتي آن است كه در دانشگاه آرامش باشد و تعامل وجود داشته باشد تا در اين شرايط سخت ملي و بين‌المللي كارهاي دانشگاه و نقش‌آفريني دانشگاه در سطح جامعه انجام شود و ارتقاي جايگاه دانشگاه شيراز در سطح بين‌المللي با قوت ادامه يابد. وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا امكان ابطال حكم بازنشستگي رئيس دانشگاه وجود دارد يا خير، گفت كه همه چيز امكان بازگشت دارد، اما بايد شرايط بازگشت فراهم باشد. شرايط بازگشت از نظر ما يعني فشار بيش از حد روي دانشگاه متوقف شود. قائم‌مقام رئيس دانشگاه شيراز افزود: اگر رئيس اين دانشگاه قصد بازنشستگي داشت زودتر اقدام مي‌كرد، اما هفته گذشته به دليل فشاري كه به وجود آمد اين كار صورت گرفت. صفوي گفت: به رغم اينكه حدود ۳۰ سال از خدمت رئيس دانشگاه شيراز مي‌گذرد، اما باتوجه به اينكه استادتمام و مورد اعتماد دانشگاه، شهر و كشور است، مي‌تواند تا ۱۰ سال ديگر خدمات خود را در شكل‌هاي مديريتي ادامه دهد.

 

 

armandaily.ir
  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش