پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳
۰۸:۲۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ کد خبر: ۹۵۱۲۰۱۳۴۲
دانشگاه

افزایش اجاره‌بهای خوابگاه‌های دانشگاه کردستان و نارضایتی دانشجویان

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,افزایش اجاره‌بهای خوابگاه‌
‌افزایش اجاره‌بها خوابگاه‌های دانشگاه کردستان در ترم تحصیلی جاری موجب نارضایتی‌هایی از سوی دانشجویان شده و اعتراض‌هایی را در پی داشته است.

‌به گزارش ایسنا، یکی از دانشجویان ساکن در خوابگاه دانشگاه کردستان می‌گوید: خوابگاه‌های دانشجویی که باید مکانی امن برای دانشجویان غریب و دور از خانواده باشند، به معضلی برای آن‌ها تبدیل شده است.

 

وی افزود: دانشجویان خوابگاهی با مشکلاتی اعم از فضای کوچک اتاق‌ها، محدود بودن و خرابی اغلب سرویس‌های بهداشتی، نبود یخچال، قدیمی و فرسوده بودن امکانات اتاق‌ها، محدود بودن امکانات آشپزخانه‌ها، جمعیت زیاد و متعاقبا ایحاد محیطی شلوغ و پر سر و صدا، داغ یا سرد بودن آب خوابگاه یا قطعی آن، نبود عایق بندی مناسب برای سرما، نبود آسانسور در ساختمان‌های هفت طبقه، نبود مسئول درمان برای مواقع بیماری دانشجویان و مهم‌تر از همه آن‌ها اجاره سنگین خوابگاه‌ها، روبرو هستند.

 

این دانشجوی دانشگاه کردستان عنوان کرد: با وجود این همه دغدغه دانشجویان دیگر تحمل مشکلات خوابگاهی را ندارند و قطعا از لحاظ آموزشی به آن‌ها لطمه وارد می‌شود، در این میان هزینه‌های خوابگاهی بیش از هر مشکل دیگری باری سنگین بر دوش دانشجو و خانواده است. طی چند هفته اخیر دانشجویان دانشگاه کردستان با نوشتن نامه و تماس با مسئولان و دعوت از آنها برای بازدید اعتراض خود را به این وضعیت نشان دادند و کمپینی تشکیل دادند تا از این طریق پیگیر درخواست‌هایشان باشند.

 

موضوع اعتراض دانشجویان به اجاره بها از طریق صندوق رفاه دانشجویان پیگیری می‌شود

عثمان عزیزی معاون دانشجویی دانشگاه کردستان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص افزایش اجاره بهای شهریه خوابگاه‌های دانشگاه کردستان، اظهار کرد: تعیین اجاره بهای خوابگاه‌ها توسط صندوق رفاه دانشجویان کشور بر اساس سطح خوابگاه و مدت زمان استفاده دانشجو از خوابگاه انجام می‌شود و دانشگاه کردستان دخالتی در آن ندارد و مبلغ واریزی هم به حساب دانشگاه واریز نمی‌شود.

 

عثمان عزیزی افزود: در ترم اول سال جاری یعنی در مهرماه صندوق رفاه دانشجویان ۱۳۵ روز را برای یک ترم دانشجویان در نظر گرفته بود که از اول مهر تا ۱۵ بهمن را شامل می‌شد اما در ترم دوم این زمان به ۱۵۰ روز افزایش پیدا کرده و به تبع آن هزینه‌ اجاره بهای خوابگاه‌ها نیز افزوده شده است.

 

معاون دانشجویی دانشگاه کردستان عنوان کرد: دانشجویان پس از اتمام ترم به دلایل مختلفی از جمله انجام پروژه‌ها و کارهای عملی درسی، زمان بیشتری برای حضور در خوابگاه نیاز داشتند و افزودن این ۱۵ روز نیز به منظور رفاه دانشجویان در این ایام بوده است.

وی تصریح کرد: افزایش اجاره خوابگاه‌ها به صورت ترمی کذب است و تعیین اجاره خوابگاه از ابتدای هر سال تحصیلی توسط صندوق رفاه دانشجویان صورت گرفته است و در طول سال افزایش نمی‌یابد.

 

عزیزی اعلام کرد: با هدف پیگیری مطالبه دانشجویان روز چهارشنبه هفته گذشته طی جلسه‌ای با صندوق رفاه دانشجویان کشور، درخواست‌های دانشجویان را با مسئولان صندوق و سازمان دانشجویان مطرح کردم و صندوق نیز در تلاش است تا این مسئله را به صورت منطقه‌ای حل کند تا دانشجویان رضایت داشته باشند.

 

وی بیان کرد: این موضوع را نه تنها به خاطر اعتراض دانشجویان بلکه آن را بر حسب وظیفه پیگیری کرده‌ام و تمام تلاش ما این است که تا در حد توان امکانات رفاهی، سرویس، کتابخانه، بیمه و وام و ... را برای دانشجویان فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه کردستان در حال حاضر ۱۶ خوابگاه دارد، اعلام کرد: در این خوابگاه‌ها ۳۷۴۵ دانشجوی دختر و پسر اسکان داده شده‌اند.

 

عزیزی همچنین با اشاره به سطح بندی خوابگاه‌ها از سال گذشته توسط صندوق رفاه دانشجویان کشور، ذکر کرد: این تقسیم بندی در ۵ سطح بر اساس امکانات عمرانی، رفاهی، دوری و نزدیکی به خوابگاه و ... صورت گرفته است و اجاره بها نیز بر اساس این سطوح متغیر است.

 

معاون دانشجویی دانشگاه کردستان یادآور شد: از همدلی و همفکری دانشجویان در چنین مواردی خوشحالم و نه تنها آن را اعتراض تلقی نمی‌کنم بلکه کمکی به حوزه معاونت دانشجویی می‌دانم.

امیدواریم که مسئولان و متولیان دانشگاه‌ها جهت رفاه حال دانشجویان مواردی این چنینی را به صورت جدی پیگیری کرده و نتیجه آن را به دانشجویان اطلاع رسانی کنند.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش