جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۳۴ - ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۱۵۳۴
دانشگاه

فرهادی:

اختصاص ۱۱۰ میلیارد تومان برای پرداخت وام به دانشجویان دکترا در سال ۹۶

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,فرهادی
وزیر علوم با اشاره به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: وظیفه دانشگاه‌ها، تشویق مردم به حضور در انتخابات و فراهم کردن طرح دیدگاه‌های مختلف در محیط دانشگاه‌ها بدون جانبداری حزبی است.

به گزارش فارس، محمد فرهادی وزیر علوم در دیدار نوروزی با مدیران و کارکنان این وزارتخانه اظهار داشت: علی رغم مشکلات اقتصادی، دولت در سال گذشته موفقیت‌های خوبی کسب کرد که از جمله آن رسیدن به طراز تجاری مثبت و پیشی گرفتن صادرات از واردات بود.

 

وی رسیدن به تورم تک رقمی، کسب رشد اقتصادی ۱۱ درصد با لحاظ کردن بخش نفت و ۹ درصدی بدون آن و ایجاد ۷۰۰ هزار شغل جدید را از جمله توفیقات دولت یازدهم در سال ۱۳۹۵ برشمرد.

 

فرهادی با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان « اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال» و اهمیت موضوع اشتغال گفت: دولت یازدهم موفق شد در سال گذشته از طریق فعال شدن بنگاه‌های کوچک و متوسط برای ۲۲ هزار نفر شغل ایجاد کند.

 

وی اظهار داشت: در دو سال اخیر شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک‌های علم و فناوری توانستند حدود ۵۰۰ میلیون دلار محصول دانش بنیان صادر کنند و مجلس شورای اسلامی و دولت نیز قوانین و مقررات خوبی بری حمایت از این شرکت ها در سال گذشته تصویب کردند.

 

فرهادی در ادامه گفت: در سال ۱۳۹۶ با همکاری سازمان برنامه و بودجه، صندوق رفاه دانشجویان مبلغ ۱۱۰ میلیارد تومان را برای پرداخت وام به دانشجویان دکترا در نظر گرفته است و به همه دانشجویان دکترا ماهانه بین ۶۵۰ تا ۷۰۰ هزار تومان وام پرداخت خواهد کرد.

 

وزیر علوم اظهار داشت: اجرای آمایش آموزش عالی، سوق دادن دانشگاه‌ها به سمت کار آفرینی، تقویت آموزش های مهارتی و تقویت ارتباط دانشگاه‌ها با صنعت از جمله برنامه های محوری این وزارت در سال ۱۳۹۶ هستند.

 

وی افزود: در‌آخرین روزهای اسفندماه سال ۱۳۹۵، ۴۰۰ میلیارد تومان به دانشگاه‌ها پرداخت شد تا بدهی های انباشته شده از گذشته را تسویه کنند و سال جدید را بدون هیچ مشکل مالی آغاز کنند.

 

وزیر علوم اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ در بخش های مختلف آموزش عالی، وزارت علوم توفیقات خوبی کسب کرد، برای مثال می توان به ارتقای چشمگیر شاخص های رشد علمی و توسعه فناوری اشاره کرد که گزارش های آن به تفصیل در اختیار رسانه ها قرار خواهد گرفت. همچنین در بخش دیپلماسی علم و فناوری شاهد کثرت حضور هیئت های دانشگاهی خارجی در کشور و اجرایی شدن تعدادی از طرح های پژوهشی مشترک با دانشگاه‌های خارجی بودیم.

 

وی افزود: در بخش آموزشی نیز دستاوردهای مهمی داشتیم که از جمله آن تاسیس ۷۰ رشته میان رشته‌ای و واگذاری برنامه ریزی درسی به دانشگاه‌های سطح ۱ و ۲ بود.

 

فرهادی گفت: در سال ۱۳۹۵ بسیاری از اختیاراتی که حق دانشگاه‌ها بود و در گذشته سلب شده بود به دانشگاه‌ها تفویض شد.

 

وی با اشاره به تصویب اعتبارات مناسب برای پژوهش در قانون بودجه سال ۱۳۹۶ گفت: در سال جاری ۱۳۱ آزمایشگاه مرکزی تجهیز خواهند شد و چند آزمایشگاه نیز به عنوان آزمایشگاه مرجع تعیین خواهد شد.

 

وزیر علوم گفت: دانشگاه جامع‌نگر و مسئول در قبال جامعه شعار دانشگاه‌های ما در سال جدید است و در همین راستا و در جهت اشتغال زایی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب، دوره های کارورزی و کارآموزی دانشجویان در دانشگاه‌های کشور اجرا خواهد شد.

 

فرهادی با اشاره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ گفت: وظیفه دانشگاه‌ها، تشویق مردم به حضور در انتخابات و فراهم کردن طرح دیدگاه‌های مختلف در محیط دانشگاه‌ها بدون جانبداری حزبی است.

 

 

 

 

 

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش