یکشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۱:۵۳ - ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۴۷۷۴
دانشگاه

محسن هاشمی:

مقام معظم رهبری رئیس هیأت مؤسس دانشگاه را منصوب کردند/ اتمام طرح های عمرانی دانشگاه تا پایان سال

اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه,محسن هاشمی رفسنجانی
معاون عمرانی دانشگاه آزاد گفت که بعد از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی، موضوع دانشگاه آزاد اهمیت ویژه‌ای داشت به طوری که مقام معظم رهبری با درخواست هیأت مؤسس دانشگاه علی اکبر ولایتی را به عنوان رئیس این هیأت منصوب کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، محسن هاشمی رفسنجانی معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی نقش اساسی و قابل تقدیری در ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی داشته است، گفت: یکی از خصوصیات آیت‌الله هاشمی رفسنجانی آینده‌نگری بود که این امر در تصمیمات وی در طول فعالیت‌های قبل و بعد از پیروزی انقلاب موج می‌زد.

 

وی افزود: وی قبل از سال ۴۶ در راستای ترویج مکتب تشیع با همکارانش یعنی شهیدان بهشتی و باهنر اقدامات مفیدی انجام داد و آثار ارزشمند آنان مانند مقالات‌شان در سراسر کشور بین طلاب و روحانیون و حتی فرهیختگان مورد استفاده قرار می‌گرفت به طوری که اکنون نیز می‌توان از بعضی از آنها استفاده کرد.

 

هاشمی، ایجاد و راه‌اندازی بنیاد رفاه در سال ۴۶ توسط مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با همکاری دوستان و کمک اصناف و همکاری معنوی همکارانش را از فعالیت‌های دیگر این مرحوم قبل از انقلاب نام برد و اظهار داشت: این بنیاد در روز حضور امام خمینی(ره) در ایران، مقر ایشان می‌شود و بسیاری از تصمیمات مهم برای تثبیت انقلاب در این مکان گرفته می‌شود.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: تصمیم ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی نیز در خطبه‌های نماز جمعه توسط وی مطرح می شود و با کمک یک میلیون تومانی حضرت امام(ره) در بحبوحه جنگ، دانشگاه شکل می‌گیرد و امروز این دانشگاه تبدیل به ثروت اجتماعی و فرهنگی هنگفتی شده است به طوری که بیش از پنج میلیون فارغ التحصیل دارد و اکنون دارای یک میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو است و ۱۱ میلیون مترمربع ساختمان مسقف و ۴۰ میلیون متر مربع محوطه‌سازی دانشگاهی با کیفیت بالا ایجاد کرده و ساخت آزمایشگاه‌ها، تجهیزات کارگاهی، کتابخانه نیز نتیجه این فعالیت‌هاست.

 

هاشمی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در آن زمان و در بحبوحه جنگ با وجود مخالفت خیلی‌ها در کشور از جمله کسانی که از چهره‌های علمی و متخصصان علم توسعه بودند و در خارج تحصیل کرده‌اند، ایجاد می‌شود.

 

وی گفت: آنها حتی مخالف ساخت مترو بودند اما مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی در سال ۶۳ در خطبه‌های نمازجمعه بر ساخت مترو تاکید می‌کند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد افزود: آیت‌الله هاشمی رفسنجانی حتی وقتی صحبت از ساخت قطار شهری مشهد شود به فوریت مجوز ساخت آن را می‌دهد و از همان سال فعالیت‌های قطار شهری مشهد هم آغاز می‌شود.

 

وی افزود: در صنایع دفاعی کشور نیز آیت‌الله هاشمی همیشه در فرماندهی جنگ از صنایع موشکی کشور حمایت می‌کرد به طوری که موشک‌هایی که امروز عامل اقتدار و قدرت کشور هستند، آن زمان پایه گذاری شده است.

 

هاشمی گفت: در زمینه‌های دیگر مانند آب، برق و گاز نیز آیت‌الله هاشمی با آینده نگری و در راستای توسعه رفاه مردم گام بر می‌داشت که امیدوارم نام وی به خاطر رفاه و توسعه کشور همیشه جاودان بماند، وی حتی در پژوهش‌های قرآنی مبدع تفسیر راهنما بود و تمام تفسیر قرآن را در زندان نوشت که امیدوارم تفسیر راهنما و فرهنگ قرآن مورد استفاده قرآن‌پژوهان در سراسر کشور قرار گیرد.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اضافه کرد: آیت‌الله هاشمی همیشه خواستار این بود که دانشگاه به سمت پژوهش محوری و ایجاد شرکت‌های دانش بنیان حرکت کند تا در کنار تحصیل علم، زمینه اشتغال دانشجویان نیز فراهم شود و این دانشگاه از نظر فعالیت‌های پژوهشی در کشور شاخص باشد.

 

وی درباره برنامه‌های عمرانی پیش‌روی دانشگاه آزاد اسلامی نیز خاطرنشان کرد: فعالیت‌های عمرانی همچنان مانند گذشته در حال انجام است، فعالیت‌هایی مانند طرح شفا(شهرک‌های فناوری آزاد) و شهرک‌های فناور و توسعه گردشگری در دانشگاه در ساختمان‌های بلااستفاده به ویژه در بخش خوابگاهی در حال انجام است.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طرح تجمیع ساختمان‌های پراکنده دانشگاه، ساخت مجتمع پزشکی تهران و طرح تجمیع واحدهای دانشگاه در تهران جنوب، تهران شمال، تهران مرکزی و حتی در شهرهایی که ساختمان‌هایشان پراکنده است با ایجاد مجتمع دانشگاهی، یعنی تبدیل احسن این ساختمان‌ها با جدیت بیشتری پیگیری می‌شود.

 

وی تصریح کرد: در همین راستا علی‌محمد نوریان مشغول بررسی همه برنامه‌های دانشگاه هستند و تکلیف فعالیت‌های عمرانی نیز با سرعت‌گیری بیشتری روشن می‌شود که امیدوارم این اتفاق هر چه سریع‌تر رخ دهد.

 

هاشمی افزود: نوریان قرار است برنامه‌های خود را در هیات امنا مجددا مطرح کنند و با تایید هیات امنا، برنامه‌ها را ابلاغ مجدد کنند تا بتوانیم فعالیت‌ها را گسترش دهیم.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه در روند جاری کارها خللی وارد نشده اظهار داشت: همه فعالیت‌ها بر اساس برنامه در حال انجام است به طوری که اکثر پروژه‌های نیمه تمام را در سال ۹۶ به پایان می‌رسانیم. بنابراین امیدوارم این امر با کمک و همکاری دکتر ولایتی و دکتر نوریان محقق شود.

 

وی گفت: بعد از رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی خوشبختانه موضوع دانشگاه آزاد اسلامی هم برای مقام معظم رهبری و هم هیات امنای دانشگاه اهمیت ویژه‌ای داشت به طوری که با درخواست هیات موسس مقام معظم رهبری وارد شدند و آقای دکتر ولایتی را به عنوان رئیس هیات موسس دانشگاه منصوب کردند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد افزود: امیدوارم هر دو این بزرگواران یعنی دکتر ولایتی و دکتر نوریان راه اعتدالی که آیت‌الله هاشمی رفسنجانی مدنظرشان بود به ویژه در بخش علمی و بخش مدیریت دانشگاه را دنبال کنند.

 

هاشمی تاکید کرد: امیدوارم روز به روز شاهد بروز ایده‌های آن مرحوم در دانشگاه باشیم بویژه در بخش دانش بنیان که مدنظر دکتر ولایتی هم هست و با تصمیمی که اخیرا ایشان گرفتند و بودجه پژوهشی دانشگاه را دو برابر کردند، نشان دادند که چنین تفکری دارند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز امیدواری کرد که این دانشگاه با برنامه ریزی به سمت کیفی کردن برنامه‌های خود حرکت کرده و در بخش‌های مختلف آموزشی روز به روز کیفی‌تر عمل کند.

 

وی درباره اقتصاد دانشگاه نیز گفت: هنوز برخی از واحدهای ضررده وجود دارند که باید با تلاش، اقتصاد دانشگاه مثبت شود و با جلوگیری از تعطیلی واحدهای زیان‌ده و برخورداری اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه از وضعیت رفاهی بهتر با کیفیت بیشتری به تلاش های خود در دانشگاه ادامه دهند.

 

معاون عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی خواهان جلوگیری و دوری از گفت‌و‌گوها و بحث‌های تخریبی مطبوعاتی شد و گفت: نباید در رسانه‌ها همدیگر را تخریب کنیم، بلکه باید اجازه بدهیم که دانشگاه در یک شرایط نرمالی قرار گیرد و بتواند به راهش ادامه دهد.

 

 

  • 13
  • 6
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش