چهارشنبه ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
۰۸:۴۵ - ۲۱ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۴۶۹۰
دانشگاه

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور:

سالانه ۲۰ نفر در مقطع دکترا بورسیه خواهند شد

محمود مهرمحمدی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور گفت: باید با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری و تکیه بر تجربه پنج سال مدیریت در جستجوی خط توسعه کیفی و کمی باشیم و منافع ملی را نیز در آن لحاظ کنیم.

به گزارش ایسنا، محمود مهرمحمدی صبح امروز در مراسم نمادین آغاز سال تحصیلی و تقدیر از رتبه‌های برتر ورودی ۹۶ و افتتاح خوابگاه دانشجویی پردیس فاطمه الزهرا (س) و سالن اجتماعات پردیس شهید بهشتی هرمزگان دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد : ما مفتخریم در نهادی خدمت می‌کنیم که بسیار موردتوجه رهبر انقلاب است.

 

وی با اشاره به آخرین فرمایشات مقام معظم رهبری در هفته معلم سال جاری در خصوص دانشگاه فرهنگیان، افزود: ایشان تأکید بسیاری به توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان داشتند که نیاز به واکاوی و تأمل دارد.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با بیان اینکه کیفیت دغدغه غالب این دانشگاه است، اضافه کرد: اگر تزاحمی بین کیفیت و کمیت ایجاد شود آنچه باید به نفع دیگری کنار برود کمیت است و کیفیت باید همواره در دستور کار باشد؛ هرچند توسعه کمی و کیفی هردو مقدور است و لازم نیست آن‌ها را در رابطه تزاحمی جمع کنیم.

 

مهرمحمدی کیفیت را رمز اساسی و فلسفه وجودی دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد و افزود: تأسیس دانشگاه فرهنگیان برآمده از چندین فراز در سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش است و به تأسیس دانشگاهی که می‌خواهد به شکل نوین و بهتر از گذشته به تربیت‌معلم بپردازد، تأکید دارد.

 

وی با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان مفتخر است که در سیاست‌های کاری خود معاونت تضمین کیفیت را پیش‌بینی کرده که هیچ دانشگاه دیگری تاکنون آن را نداشته است، تصریح کرد: تأسیس معاونت تضمین کیفی یکی از وجوهی است که نمایانگر اولویت کیفیت در کار این دانشگاه بوده است.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور خاطرنشان کرد: به‌زودی یک‌صد نفر استاد حوزه‌های آموزش اختصاصاً برای جذب در دانشگاه‌های فرهنگیان اعزام می‌شوند تا در پنج سال آینده یک کادر تخصصی قوی در دیسیپلین آموزشی خود داشته باشیم.

 

مهرمحمدی در این خصوص ادامه داد: از سال آینده با برگزاری آزمون سراسری از میان کارشناسان ارشد سالانه ۲۰ نفر به‌عنوان بورسیه در مقطع دکترا دانشگاه فرهنگیان به جمع کادر علمی این دانشگاه خواهند پیوست.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان درس‌های کهنه تربیت‌معلم را بازنگری کرده و امروز دانشجو معلمان با دروس و طراحی جدید تحصیل می‌کنند، ابراز کرد: نمی‌گوییم کیفیت عملکردمان کاملاً مطلوب است اما نسبت به چهار سال گذشته روند خیلی خوبی داشته‌ایم.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور تفسیر خود از کمیت را افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو دانشگاه فرهنگیان به‌گونه‌ای که بتوانیم ۱۰۰ درصد نیاز آموزش‌وپرورش را تأمین کنیم، دانست و بیان کرد: برخی افزایش کیفیت را در افزایش تعداد دانشگاهی می‌دانند که فکر می‌کنم باید در دیدگاه خود تجدیدنظر کنند چراکه نگاه ما باید به سمت توسعه کمی پرورش معلم بیشتر پیش رود، نه افزایش واحدهای دانشگاهی!

 

مهرمحمدی با اشاره به اینکه سیاست تربیت‌معلم دانشگاه فرهنگیان از بوم برای بوم است و نه در بوم برای بوم، اظهار کرد: هر شخصی سهمیه استان‌ها و شهرستان‌های خاص خود را برای خدمت دارد و مهم این است معلم تربیت‌شده برای بوم خود تربیت شود، اینکه در بوم خود تربیت شود در درجه اهمیت کمتری قرار دارد.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون با تأکید رهبر انقلاب دانشگاه باید خط و نقشه توسعه خود را سریع‌تر پیدا کرده و با توجه به ۵-۶ سال تجربه‌ای که در مدیریت دانشگاه فرهنگیان پیدا کرده‌ایم باید در جستجوی خط توسعه کیفی و کمی باشیم و منافع ملی را نیز در آن لحاظ کنیم.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان هرمزگان نیز در این مراسم گفت: فعالیت‌های عمرانی زیادی باید در این دانشگاه شکل بگیرد تا بتوانیم شرایط بهتری را برای دانشجو معلمان به وجود آوریم که امیدواریم این امر به کمک خیرین محقق شود.

 

بمنوچهر ضیایی اظهار کرد: تعداد اعضای هیئت‌علمی دانشگاه فرهنگیان هرمزگان از یک نفر در ۹۳ به ۱۹ نفر رسیده و در حال جذب چهار نفر دیگر نیز هستیم.

 

وی با بیان اینکه امسال میزبان ورودی‌های زیادی از استان‌های دیگر هستیم و این فرصتی مناسب برای تبادلات فرهنگی و بومی است، افزود: یکی از دستاوردهایی که در سال‌های اخیر داشته‌ایم ایجاد امنیت روانی بین دانشجو معلمان بوده به‌گونه‌ای که بسیاری از مشکلات آن‌ها اصلاح شده و امروز فضای دانشگاه بسیار پررونق‌تر و بانشاط‌تر از گذشته است و باز هم باید بیش از این تقویت شود.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان هرمزگان با اشاره به اینکه تعداد کانون‌ها، تشکل‌ها و انجمن‌های دانشجویی را از یک مورد به ۳۰ مورد رسانده‌ایم، تصریح کرد: سالانه حدود ۱۵۰ فعالیت فرهنگی مثل نشست‌ها، هم‌اندیشی‌ها، رویدادهای هنری و ... در این دانشگاه در حال اجراست.

 

ضیایی با بیان اینکه مشکلات ساختاری، تجهیزات و امکانات سخت‌افزاری دانشگاه فرهنگیان هرمزگان بهسازی شده است، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های امروز افتتاح دو فعالیت مهم دانشگاه است، یکی سالن اجتماعات پردیس شهید بهشتی هرمزگان دانشگاه فرهنگیان که سرانجام پس از ۳۰ سال و دیگری خوابگاه دانشجویی پردیس فاطمه الزهرا (س) که پس از ۸ سال بازسازی شدند.

 

وی با اشاره به اینکه پایه این دو پروژه مشارکت خیرین بوده است، خاطرنشان کرد: هنوز هم فعالیت‌های عمرانی ‌دیگری باید شکل بگیرد تا بتوانیم شرایط بهتری را برای دانشجو معلمان به وجود آوریم که امیدواریم این امر نیز محقق شود.

 

رئیس دانشگاه فرهنگیان هرمزگان در پایان از خیرین دعوت کرد تا با دانشگاه فرهنگیان هرمزگان همکاری کنند و در این خصوص اظهار کرد: این دانشگاه نیروی انسانی موردنیاز آموزش‌وپرورش را تأمین می‌کند و برای این عمر نیازمند کمک و همکاری همه به‌خصوص خیرین هستیم.

 

 

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش