سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۲۰:۲۳ - ۱۴ آذر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۹۰۳۸۵۰
دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد: برخی اجازه نمی‌دهند کنکور حذف شود

فرهاد رهبر,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد پیشنهاد حذف کنکور را ارائه کرده است گفت: افراد دینفعی وجود دارند که اجازه نمی‌دهند کنکور حذف شود.

به گزارش ایسنا، فرهاد رهبر در مراسم گرامیداشت روز دانشجو و یادواره شهید سیدمصطفی موسوی - جوان‌ترین شهید مدافع حرم - گفت: سه شهید دانشجو با هدف مقابله با استکبار و آمریکا، در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ به شهادت رسیدند و خون این شهدای دانشجو، امروز برای مقابله با نظام سلطه و استکبار در رگ دانشجویان می‌جوشد که یکی از این دانشجویان شهید سیدمصطفی موسوی است.

 

وی ضمن ابراز خرسندی از برگزاری مراسم گرامیداشت شهید موسوی، اظهار کرد: خط مبارزه با استکبار از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ تا امروز ادامه داشته است. دانشگاه آزاد اسلامی ۶۰ دانشجوی شهید مدافع حرم تقدیم انقلاب اسلامی کرده و همه آنها در مقابله با استکبار و سلطه‌گری است که از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و قبل از آن آغاز شده و تا امروز ادامه دارد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این روز و هفته، هفته مقابله با استکبار است و یک روز آن می تواند روز دانشجو باشد که همواره در مقابله با استکبار پیشتاز بوده‌اند. ما به دانشجویانی که درخشیدند و به عنوان کسانی که با بصیرت خود، آگاهی جامعه را افزایش و در خط مقدم مبارزه با استکبار قرار دادند، افتخار می کنیم.

 

فرهاد رهبر ابراز امیدواری کرد بتوانیم رهرو راه شهدا باشیم و از خون آنها برای رسیدن به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی حمایت کنیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد تصریح کرد: امیدوارم روحیه انقلابی‌گری و مطالبه‌گری همواره در مسئولان موج بزند و بنده از این روحیه پرشور، پرتلاش و مطالبه‌گر استقبال می کنم و امیدوارم این روحیه موجبات رشد دانشگاه آزاد اسلامی و کشور را فراهم کند.

 

وی با تشکر از دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر داداندیش رئیس واحد تهران غرب و حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی برای برگزاری مراسم روز دانشجو و گرامیداشت شهید موسوی جوان‌ترین شهید مدافع حرم، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تأسیس تاکنون رسالتی داشته که با حمایت امام خمینی(ره) و درایت مقام معظم رهبری و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی توانسته خدمت بزرگی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پایه‌گذاری کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: اکنون دانشگاه آزاد اسلامی به درخت تنومندی تبدیل شده که برکت آن کل کشور را در بر گرفته و با دارا بودن ۵میلیون و ۷۰۰هزار فارغ‌التحصیل در هر خانواده یک پایگاه و جایگاه را به خود اختصاص داده است.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در نسل اول خود به خوبی از عهده امور برآمد، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی در نسل دوم خود که به امر پژوهش و تحقیق مرتبط است، توانست بدرخشد و رتبه اول تحقیق و پژوهش، مقالات، مجلات و تحقیقات کاربردی را به خود اختصاص دهد و وظیفه خود را به خوبی ایفا کند.

 

رهبر با بیان اینکه نسل سوم دانشگاه آزاد اسلامی به حل مسئله و کمک به رفع مشکلات مردم تاکید دارد، ابراز امیدواری کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده بتواند در حل مشکلات دولت و جامعه کمک کند.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه کمک به حل مسائل مردم و دولت، یکی از وظایف دانشگاه آزاد اسلامی است، گفت: از دولتمردان که توانستند با همکاری خود، این شجره طیبه و درخت تنومند را به بار بنشانند، تشکر می کنیم. امروز دولت جمهوری اسلامی با حمایت خود از دانشگاه آزاد اسلامی، توانمندی این دانشگاه را تقویت می کند و ما وظیفه خود می دانیم دولت را یاری کنیم.

 

بر اساس این گزارش، در پایان این مراسم، فرهاد رهبر در گفت‌وگو با دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی، در جریان مسائل و مطالبات آنها قرار گرفت و در حاشیه مراسم با دانشجویان برگزیده عکس یادگاری گرفت.

 

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همچنین در حاشیه این مراسم گفت: در دانشگاه تهران از نظرات دانشجویان در برنامه‌ریزی‌های دانشگاه استفاده کردم و اکنون نیز استفاده می‌کنم.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه مراسم روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب در جمع خبرنگاران درباره برگزاری مستقل آزمون های مقاطع مختلف این دانشگاه، گفت: این سؤال را باید از وزارت علوم و سازمان سنجش پرسید، این موضوع از نظر ما حل شده است، ولی باید ببینیم نظر وزارت علوم و سازمان سنجش در این زمینه چیست.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی عضو کمیته بررسی این موضوع است و پیشنهاد بنده بود حذف کنکور که مدت‌ها مسکوت باقی مانده، مورد بررسی مجدد قرار بگیرد، گفت: رئیس‌جمهور دستور داد که شورای عالی انقلاب فرهنگی کمیته‌ای را تشکیل و این مسأله را در دستور کار قرار دهد تا برنامه عملیاتی حذف کنکور مورد بررسی قرار گیرد.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سوال که آیا سازمان سنجش منحل می شود یا خیر؟ گفت: بحث انحلال مطرح نیست، بلکه مسأله تغییر ساختار در دست بررسی است. در دنیا چند کنکور در سال برگزار می‌شود و یک فرد می‌تواند با بالاترین نمره‌ای که از کنکورها می‌گیرد در دانشگاه‌ها پذیرش شود.

 

وی در خصوص رفع نگرانی خانواده ها از کنکور، گفت: یکی از پیشنهادهای دانشگاه آزاد اسلامی این است که به جای برگزاری یک کنکور در سال و وارد کردن استرس به خانواده‌ها چند بار در سال کنکور برگزار شود و بالاترین نمره فرد ملاک پذیرش قرار گیرد.

 

فرهاد رهبر خاطرنشان کرد: یک لولا میان نظام پرورشی و نظام آموزش عالی وجود دارد که بر این اساس هشت هزار میلیارد تومان گردش مالی آن است، یعنی کلاس‌های کنکور، برگزاری آزمون و مسائل این‌چنینی دارای ۸ هزار میلیارد تومان گردش مالی است که افرادی اجازه نمی‌دهند کنکور حذف شود.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه باید ببینیم چه کسانی و به چه دلایلی نمی گذارند کنکور حذف شود، گفت: این طرح را دنیا اختراع کرده و ما می‌توانیم از آن استفاده کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه نظارت سیستماتیک به منظور بررسی واحدها را در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد کردیم، گفت: امکانات رفاهی باید در شأن دانشجویان باشد، اما نباید انتظار داشت که اگر دانشجویی خوابگاه مناسبی ندارد، برای او خوابگاه درست کنیم.

 

رهبر با بیان اینکه سرانه آموزشی هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ۱۲.۷ درصد است که متوسط کل کشور کمتر از ۱۰ و برای برخی دانشگاه‌ها کمتر از سه یا چهار است، گفت: معدل واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در امکانات رفاهی بیشتر از معدل کل کشور است.

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص رفع مشکلات علیرضا کریمی کشتی‌گیر کشورمان اظهار کرد: ما اعلام می‌کنیم این کشتی‌گیر از افتخارات کشور است و وظیفه داریم به او کمک کنیم.

 

وی با بیان اینکه پیشنهاد می‌دهیم یک هفته با نام مقابله با استکبار داشته باشیم که یک روز آن روز دانشجو باشد، با اشاره به مراسم روز دانشجو، گفت: چنین جلسه‌ای در تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی بی‌سابقه بود که رئیس هیأت موسس و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از نزدیک صحبت دانشجویان را بشنوند و این مسأله حکایت از ایجاد فضای باز برای همه جناح‌ها دارد، ولی نباید وجه استکبارستیزی را از ۱۶ آذر بگیریم.

 

رهبر با اشاره به اینکه آسیب‌های اجتماعی از مشکلات جدی کشور است، گفت: بنده در دانشگاه تهران از نظرات دانشجویان در برنامه‌ریزی‌های دانشگاه استفاده کردم و اکنون نیز استفاده می‌کنم. از دانشجویان درخواست دارم درباره این مسائل فکر کنند.

 

 

  • 19
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش