جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۱۶ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۱۱۰۷۴۴۹
دانشگاه

غلامی: همه «دانشجویان ستاره» دار سال ۹۶ به دانشگاه‌ها بازگشتند

منصور غلامی,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

منصور غلامی در گفت‌و‌گو با ایران، گفت: وزارت علوم تمام تلاش خود را انجام داد تا دانشجویان محروم از تحصیل به دانشگاه‌ها برگردند و با توجه به تأکیدات و پیگیری‌های رئیس جمهوری و با بررسی آیین نامه‌ها و ضوابط موجود تمام دانشجویان محروم از تحصیل سال ۹۶ به دانشگاه‌ها برگشتند و امیدواریم دیگر موضوعی به نام دانشجویان ستاره دار نداشته باشیم.

 

اوباتأکید بر اینکه موضوع دانشجویان ستاره دار را به طور جدی در دولت دوازدهم پیگیری کردیم افزود: موضوع دانشجویان ستاره دار تقریباً تمام شده است و ما دیگر دانشجوی ستاره دار برای سال تحصیلی ۹۶ نداریم. همه دانشجویان محروم از تحصیل سال ۹۶ وارد دانشگاه شدند. البته در صحبت‌هایی هم که با مسئولان داشتم اعلام کردم که اصطلاح دانشجویان ستاره دار اصلاً درست نیست. این افراد دانشجو نیستند اما تمایل دارند که وارد دانشگاه شوند.بنابراین این افراد داوطلبان ورود به دانشگاه هستند که به هر دلیلی برای ورود به دانشگاه محدودیت دارند.

 

وی به سابقه محرومیت از تحصیل دانشجویان اشاره کرد و گفت:ستاره دار شدن دانشجویان سابقه طولانی دارد.درست ایام بعد از پیروزی انقلاب بود که مصوباتی تصویب شد تا برای ورود به دانشگاه دانشجویان را گزینش کنند. برخی افراد پرونده دانشجویان را بررسی کردند و به این نتیجه رسیدند که به صلاح نیست برخی‌ها وارد دانشگاه شوند. کسانی که سوابق ارتباط خاص با گروهک‌های منافقین را داشتند و این موضوع هم‌اکنون در کشور ما نزدیک به صفر است‌.

 

وزیر علوم تأکید کرد: وقتی با مسئولان مربوط به گزینش پرونده‌های دانشجویان صحبت کردیم این موضوع را مطرح کردیم که کسی را نداریم که با گروهک‌های منافقین در ارتباط باشد و دوستان هم این موضوع را پذیرفتند. امسال همه کسانی که محرومیت داشتند وارد شدند.

 

وی در پاسخ به اینکه آیا باید مصوبه یا آیین نامه ای تدوین شود که دیگر موضوع ستاره دار بودن دانشجویان از سوی نهادهای خاص مطرح نشود اظهارداشت: مصوبات به اندازه کافی وجود دارد. اما برداشت‌ها تعیین‌کننده بود که این برداشت‌ها هم حل شده است.

 

غلامی درباره دانشجویان ستاره دار سال‌های قبل از ۹۶ هم اعلام کرد: به نظرم این داوطلبان باید جایی شکایت کنند. چون وزارت علوم تمام تلاش خود را کرده است. ما حتی برخی از دانشجویان محروم از تحصیل را وارد دانشگاه کردیم و بیشتر  مشکلات دانشجویان ستاره دار با تلاش رئیس جمهوری و بررسی آیین نامه‌ها و ضوابط موجود حل و فصل شده است و ابراز امیدواری می‌کنیم هیچ موردی پیش نیاید که در قالب آیین نامه موجود قانون اجازه دهد که منع ورود به دانشگاه برایش قائل شویم. وزیر علوم درباره بازداشت دانشجویان هم اعلام کرد: بعد از اتفاقاتی که در دی ماه اتفاق افتاد تعدادی از دانشجویان در فضای تجمعات حضور داشتند و به هر دلیلی بازداشت شده است البته برخی هم در کنار دانشگاه تهران بازداشت شدند ولی هیچ دانشجویی در داخل دانشگاه ها بازداشت نشده چون نهاد‌های امنیتی انتظامی اجازه ورود به دانشگاه ها را ندارند. تلاش همکاران در سطح تهران و شهرستان‌ها منجر به آزادی همه دانشجویان شده است. وی تأکید کرد: چون در اینستاگرام هستم آنجا گروهی به بنده اعلام کردند که یک دانشجو هنوز بازداشت است به همکاران توصیه کردم که پیگیری کنند. امیدوارم خیلی زود به نتیجه برسند و البته با خانواده این دانشجو و نهادهای امنیتی صحبت‌هایی داشتیم. باید بگویم آزادی این دانشجو حتمی است.

 

حذف کنکور یک تکلیف قانونی است

وزیر علوم درباره کرسی‌های آزاداندیشی اعلام کرد: رهبر معظم انقلاب به بحث کرسی آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها بسیار تأکید دارند بنابراین باید مسئولان دانشگاه‌ها این فضا را طوری ترتیب دهند که اگر صحبتی پیش می‌آید خدایی نکرده برای گوینده آنها نگرانی ایجاد نشود.

 

منصور غلامی درباره اظهارات برخی از رؤسای دانشگاه‌ها که عدم اطمینان از آزادی بیان را علت پانگرفتن کرسی‌های آزاد اندیشی بیان کرده‌ بودند، گفت: تعداد زیادی کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها برگزار کرده‌ایم اما این مسأله که احیاناً در بعضی از دانشگاه ها برخی  افراد از روی احتیاط در این نشست‌ها شرکت نمی‌کنند به معنای آن نیست که تصورات آنان واقعی است.

 

وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری در پاسخ به سؤالی دیگر مبنی بر اینکه گفته می‌شود سازمان سنجش تمایلی برای حذف کنکور ندارد و مقدمات آن را فراهم نمی‌کند، نظر شما درباره این اظهارات چیست؟ عنوان کرد: حذف کنکور یک تکلیف قانونی است و مهلتی هم داده شده که تا پایان سال ۹۷ این اتفاق بیفتد. باتوجه به اینکه لازم است دانش‌آموزان در پایان دوران دبیرستان خود بدانند بر اساس چه روشی باید به دانشگاه راه پیدا کنند قطعاً این مدت باید تمدید شود، آموزش و پرورش زمینه‌ بررسی این طرح را آغاز کرده است. دانشگاه‌ها هم روی شاخص‌های لازم برای سنجش گزینش یا انتخاب دانشجو برای ورود به رشته‌های پر طرفدار کار می‌کنند که امیدواریم به یک مدل جدید و خوب برای پذیرش دانشجو ختم شود. زمان تحقق این امر بستگی به اعلام نظر نهایی گروهی دارد که مسئولیت بررسی این طرح را به عهده دارند.

 

 

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش