غلامحسین صدیقی، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران، درمورد ارائه خدمات تغذیه داخل دانشگاهها اظهار کرد: این موضوع شامل یک بخش کیفیت مواد غذایی و در بخش دیگر رقابت بین پیمانکار دانشگاهها است که به طور معمول پیمانکارانی که تخصص این کار را دارند در مناقصه شرکت میکنند و هرکس قیمت پیشنهادی خود را برای مواد اولیه غذایی ارائه میدهد تحت نظر نهادهای نظارتی انتخاب میشود.
او بیان کرد: پیمانکار موظف به ارائه بهترین نوع مواد چه از سمت مواد غذایی عرضه شده توسط خودش و چه از سمت دانشگاه است.
صدیقی ادامه داد: کارشناسان بهداشت دانشگاهها در بحث کیفیت مواد غذایی و پخت غذا نظارت دارند.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان درخصوص مسمویت غذایی پیش آمده بین دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علم و صنعت تصریح کرد: منتظر نتایج نهایی از کمیتههای حقیقت یاب هستیم. در موضوع غذای مسموم نکته قابل توجه این بود که در یک یا دو خوابگاه این مشکل بوجود آمد، ولی در خوابگاههای دیگر که همان غذا را تهیه کرده بودند این مشکل بوجود نیامد.
او ادامه داد: حالا اینکه مشکل از مواد اولیه ، مشکل پخت یا بهداشت بوده، هنوز مشخص نیست.
صدیقى با اشاره به وضعیت قرارداد پیمانکار متخلف دانشگاه علم و صنعت که به تازگى مشغول شده بود، بیان کرد: این پیمانکار هنوز قراردادش را منعقد نکرده بود و به دلیل اتفاق پیش آمده او دیگر قادر به تمدید قرار نیست.
معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: حجم غذایی که ما در طول سال به دانشجویان میدهیم بیش از ۱۲۶ میلیون پُرس غذا است. در مهر ماه هم حداقل ۱۵ هزار پرس غذا در دانشگاهها سرو شده است.
او در پایان گفت: قبول داریم که مشکلاتی در تهیه مواد اولیه وجود دارد، ولی تاکنون در دانشگاههاى دیگر گزارشی مبنی بر مشکلات مواد غذایی و سلف دانشگاه نداشتهایم.
- 9
- 5