شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳
۱۴:۴۱ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۰۲۰۲۱۹۶
دانشگاه

برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای از سرگیری آموزش

آزمون های پایان نیمسال جاری دانشگاه پیام‌نورغیرحضوری برگزار می شود/ دانشگاه های تهران بعد از ماه رمضان هم شرایط بازگشایی را ندارند

آخرین وضعیت بازگشایی دانشگاه ها,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه
محمدرضا زمانی رئیس دانشگاه پیام‌نور با عنوان اینکه تامین سلامت روانی و جسمی دانشجویان و ایجاد فضایی بی دغدغه و با امنیت خاطر برای برگزاری امتحانات در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور در راستای پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا تلاش می‌کند هماهنگی‌ها را مطابق تقویم آموزشی انجام دهد تا دانشجویان در زمان مقرر امتحانات خود را بر اساس ارزشیابی‌های استاد در قالب آزمون الکترونیکی و یا سایر روش‌های ارزشیابی بگذرانند.

رئیس دانشگاه پیام‌نور گفت: آزمون های پایان نیمسال جاری دانشگاه پیام‌نور به دلیل شیوع بیماری کرونا غیرحضوری برگزار می شود.

به گزارش مهر، محمدرضا زمانی با عنوان اینکه این اولین بار است که آزمون‌های پایان نیمسال این دانشگاه از حالت متمرکز و سراسری خارج می‌شود، افزود: از آنجا که نمی‌دانیم تا زمان برگزاری امتحانات چه تعداد از استان‌ها در وضعیت سفید خواهند بود، امتحانات پایان نیمسال جاری به صورت غیرمتمرکز و غیرحضوری با محوریت مراکز دانشگاه پیام نور در سراسر کشور و اساتید دروس برگزار می‌شود.

وی با عنوان اینکه تامین سلامت روانی و جسمی دانشجویان و ایجاد فضایی بی دغدغه و با امنیت خاطر برای برگزاری امتحانات در اولویت قرار دارد، اظهار داشت: دانشگاه پیام نور در راستای پروتکل‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا تلاش می‌کند هماهنگی‌ها را مطابق تقویم آموزشی انجام دهد تا دانشجویان در زمان مقرر امتحانات خود را بر اساس ارزشیابی‌های استاد در قالب آزمون الکترونیکی و یا سایر روش‌های ارزشیابی بگذرانند.

رئیس دانشگاه پیام‌نور تاکید کرد: تقویم آموزشی در دانشگاه پیام نور به هیچ عنوان تغییر نخواهد کرد و آزمون‌ها دقیقاً مطابق با جدول زمان بندی آزمون‌ها به نحوی که ذکر شد، برگزار می‌شود.

وی از برگزاری ترم تابستان مطابق با تقویم آموزشی خبر داد و گفت: در صورت ادامه شیوع بیماری و خطر ابتلای دانشجویان ارائه دروس نظری در ترم تابستان نیز به صورت الکترونیکی بوده و دروس عملی به محض اعلام ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا و بدون محدودیت زمانی برای دانشجویان ارائه خواهد شد.

زمانی با عنوان اینکه دانشجویان کلیه اطلاعات آموزشی مربوط به دوره کرونا را می‌توانند از پرتال دانشگاه به نشانی www.pnu.ac.ir دریافت کنند، افزود: جلسات دفاع رساله و پایان نامه و ارائه پروپوزال دانشجویان نیز به صورت الکترونیکی در حال انجام است.

رئیس دانشگاه پیام‌نور در پایان ابراز امیدواری کرد: دانشجویان در کمال آرامش و بی دغدغه به سلامت نیمسال جاری را به پایان برسانند.

رئیس دانشگاه خوارزمی:دانشگاه های تهران شرایط بازگشایی را ندارند

رئیس دانشگاه خوارزمی گفت: دانشگاه های تهران بعید است بعد از ماه مبارک رمضان شرایط بازگشایی را داشته باشند.

آخرین وضعیت بازگشایی دانشگاه ها,اخبار دانشگاه,خبرهای دانشگاه,دانشگاه

عزیزاله حبیبی در گفتگو با مهر درباره اینکه با توجه به احتمال بازگشایی دانشگاه ها بعد از ماه مبارک رمضان برای آموزش حضوری، آیا دانشگاه ها شرایط بازگشایی و برگزاری امتحانات را دارند گفت: دانشگاه های تهران بعید است شرایط بازگشایی داشته باشند.  

وی ادامه داد: مهمترین چالش ما در حال حاضر اسکان دانشجویان در خوابگاه است چون باید دانشجویان با یکدیگر زندگی کنند اگر یک نفر از دانشجویان دارای بیماری باشد با حضور در خوابگاه و یا سلف باعث می شود دانشجویان‌ دیگر نیز مبتلا شوند.  

رئیس دانشگاه خوارزمی ادامه داد: من فکر می کنم در این شرایط خانواده دانشجویان نیز به آنها اجازه ندهند در دانشگاه حضور یابند.  

وی اظهار امیدواری کرد که شرایط بهتر شود تا حداقل بتوان امتحانات را حضوری برگزار کرد گرچه آن نیز بعید است.  

اخیراً دکتر ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، در خصوص زمان بازگشایی دانشگاه‌ها گفت: چون روند نزولی است و همان طور که معاون آموزشی وزارت بهداشت دکتر حق دوست گفته ممکن است بعد از ماه رمضان پیشنهادات و تصمیماتی در ستاد کشوری مقابله با کرونا مطرح و اعلام شود.

معاون کل وزارت بهداشت، افزود: اما اگر شرایط فراهم شود حضور در کلاس‌ها اختیاری خواهد بود و اجباری نخواهد بود. اگر روند نزولی بیماری کرونا ادامه پیدا کند حتی ممکن است امتحانات را به صورت حضوری برگزار کنیم و برای ترم بعد آماده شویم.

برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای از سرگیری آموزش

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران از برنامه‌ریزی این دانشگاه برای ازسرگیری آموزش دانشجویان خبر داد و گفت: برای دانشجویانی که مایل به تکمیل‌ترم هستند پروتکل‌های لازم تدوین‌ شده است.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی تهران، در نشست معاونان دانشگاه علوم پزشکی تهران با روسای دانشکده‌ها، مهم‌ترین مسائل حوزه آموزش و پژوهش و برنامه‌های پیش روی دانشگاه در این عرصه بررسی شد.

در این نشست دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به مسئولیت دانشگاه در بحران کرونا گفت: جایگاه علم، دانش و دانشگاه و بخصوص دانشگاه‌های علوم پزشکی در این بحران و بحران‌های دیگر، بارز است. در این مدت دانشگاه تعطیل نبود و بسیاری از دانشکده‌ها و همکاران در واحدهای مختلف مشغول به کار بودند.

وی بابیان اینکه خوشحالیم اعلام کنیم دانشگاه با سربلندی مسئولیت تاریخی خود را در این بحران به انجام رساند افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دانشگاه مادر، در این بحران بسیار خوب عمل کرد و دوستان و همکاران در رده‌های مختلف پزشکی، پرستاری، پشتیبانی و خدماتی خوش درخشیدند و همکاران دانشکده‌ها نیز از این فعالیت‌ها به‌خوبی پشتیبانی کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشگاه در کنار مأموریت‌های مهم خود دو نقش اصلی آموزشی و پژوهشی را برعهده دارد و بایستی این آمادگی را داشته باشد که بتواند به نیازها و سؤالات جامعه پاسخ دهد. در این جلسه شرایط موجود دانشگاه و اقداماتی که در حوزه آموزش مجازی و پژوهش صورت گرفته و همچنین برنامه‌های پیش روی دانشگاه در این عرصه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کریمی با تأکید بر مراقبت از دانشگاه برای عبور از این دوران گفت: در این دوران همه باید کمک کنیم تا با کمترین آسیب، بیشترین حفاظت و خدمت‌رسانی صورت گیرد. ما در روزهای اول همه امکانات را در اختیار نداشتیم ولی یک عده از پزشکان و پرستاران و کارکنان باروحیه بسیار خوب، شجاعانه ایستادگی کردند تا بتوانیم این بحران را پشت سر بگذاریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر نقش‌آفرینی دانشکده بهداشت در عرصه بیماری‌های واگیر تأکید کرد و گفت: اکنون دوران دوستی و رفاقت با کرونا است و بایستی زندگی با کرونا را مانند سایر بیماری‌های واگیر دیگر مانند سرخک، آنفلوانزا و… تمرین کنیم. باید در کنار بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، فشارخون و سرطان‌ها، بیماری‌های واگیر را همچنان موردتوجه قرار دهیم و در این زمینه دانشکده بهداشت باید نقش خود را به‌خوبی ایفا کند.

برنامه‌ریزی دانشگاه برای ازسرگیری آموزش دانشجویان

سپس دکتر امیرعلی سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وضعیت آموزش دانشگاه در این بحران گفت: شرایطی که در آن هستیم به کشور و دانشگاه تحمیل‌شده است. این بحران به‌صورت غیرمترقبه و در مدت‌زمان کوتاه دانشگاه را از شرایط عادی خارج کرد و به سمت شرایط جدید برد. در این زمینه غافلگیری‌هایی در کشورمان و کشورهای دنیا اتفاق افتاد که دانشگاه هم متأثر از آن بود.

وی در بیان شرایط دانشگاه و آمادگی‌هایی که برای آینده لازم است به وجود آید گفت: از همان روزهای اول دغدغه ما ایجاد شرایط ایمن برای افراد و پیش برد مسائل آموزشی بود. به‌منظور ایجاد شرایط ایمن و به حداقل رساندن آسیب به افراد، در فاز اول و در حداقل زمان ممکن افراد ی که حضورشان در عرصه بیمارستان‌ها ضروری نبود را از محیط خارج کردیم و سپس شرایط دانشگاه هم مانند کشور فوق‌العاده و به حالت تعطیل درآمد.

سهراب پور افزود: بااین‌وجود فعالیت‌های بالینی باقوت ادامه داشت و ما باید ابهامات را بررسی می‌کردیم تا برای آینده برنامه‌ریزی کنیم. در مورد کارورزان نیز به‌سرعت تصمیم گرفته شد در محیط بمانند و از این فرصت برای افزایش مهارت خود استفاده کنند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید براینکه به‌سرعت به وضعیت عادی بازخواهیم گشت افزود: تعطیل کردن ممکن است راه ساده‌ای باشد اما لزوماً بهترین راه نیست. لذا طبق دستورالعملی که وجود دارد دانشجویان می‌توانند این ترم خود را حذف کنند اما برای دانشجویانی که مایل به تکمیل‌ترم خود هستند دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های لازم تدوین شده است.

سهراب پور بابیان اینکه ۹۵ درصد از دروس علوم پایه پزشکی مجازی شده است افزود: کاری که دو سال و نیم برای تحقق آن تلاش می‌کردیم ولی به دلایلی با کندی انجام می‌شد؛ ظرف این مدت محقق شد. البته روسای دانشکده‌ها باید مرتب محتوای آموزشی تولیدشده را ازنظر کمی و کیفی رصد کنند.

وی با اشاره به تعامل خوب حوزه آموزش دانشگاه با وزارت بهداشت گفت: در این مدت دکتر حق‌دوست و تیم معاونت آموزشی وزارت بهداشت فوق‌العاده عمل کردند و تعامل خوبی بین دو مجموعه برقرار است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران بابیان اینکه شرایط به‌سرعت درحال تغییر است و هرآنچه درمورد آن صحبت می‌کنیم مربوط به شرایط امروز است افزود: درس‌های تئوری را به‌صورت مجازی ادامه می‌دهیم تا ترم تمام شود. در مورد درس‌های عملی نیز به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که دانشجویان بتوانند دوره‌های عملی خود را تا قبل از مهرماه به پایان برسانند. در این راستا معاونت بهداشت و دانشکده بهداشت کمک می‌کنند پروتکل‌های لازم برای خوابگاه‌ها و محیط‌های دانشجویی تدوین شود.

سهراب پور با تأکید بر مسئولیت اجتماعی حوزه آموزش دانشگاه گفت: تمامی این فعالیت‌ها بخشی از مسئولیت دانشگاه است. مهم‌ترین مسئولیت دانشگاه، مسئولیت اجتماعی است براین اساس سامانه سماد در دانشگاه تعریف‌شده که جایگاه بین‌المللی دارد و اساتید می‌توانند دوره‌های کوتاه‌مدت آموزشی منجر به گواهی را طراحی کنند و آموزش‌های موردنیاز جامعه و عرصه بین‌المللی را ارائه دهند.

  • 17
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی عسکری بیوگرافی علی عسکری سیاستمدار ایرانی

تاریخ تولد: ۱۳۳۷

محل تولد: دهق، اصفهان

حرفه: سیاستمدار، نظامی، مدیر ارشد اجرایی، مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس

آغاز فعالیت: ۱۳۶۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی مهندسی برق - الکترونیک، کارشناسی ارشد مدیریت، دکتری مهندسی صنایع - سیستم و بهره‌وری

ادامه
ندا قاسمی بیوگرافی ندا قاسمی؛ بازیگر تازه کار و خوش چهره تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی ندا قاسمی

نام کامل: ندا قاسمی

تاریخ تولد: ۳۰ خرداد ۱۳۶۰

محل تولد: کرمانشاه

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر، مجری و صداپیشه

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

تحصیلات: دکترای شیمی آلی

ادامه
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
زندگینامه امامزاده داوود زندگینامه امامزاده داوود در تهران

عنوان شده است که ایشان همراه با برخی از بستگان خود در همراه با امام رضا به ایران می آیند اما در منطقه شمال غربی تهران به شهادت رسیدند. مرقد ایشان در زمان صفویه ساخته شد و سپس در زمان فتحعلی شاه گسترش پیدا کرد. 

دلیل مرگ این امامزاده را به صورت دقیق نمی دانند اما براساس روایات بومیان آن منطقه مشخص می شود که وی همزمان با بستگان خود به همراه امام رضا به ایران می آیند که همزمان با امام ایشان نیز به شهادت رسیدند و سال شهادت را نیز به سال ۴۸۰ هجری قمری نسبت داده اند، البته باز هم باید اشاره کرد که این تاریخ دقیق نیست و تنها براساس شواهد محاسبه شده است. 

براساس آنچه مردم محلی می گویند، امامزاده داوود در آبادی کیگا که در نزدیکی روستای کن قرار دارد، شهید شده، همجنین برخی می گویند وی با همدستی فردی به اسم نجیم گبر و یکی از درویش های روستا به شهادت رسیده است. ز منظر دیگر قاتل این حضرت شخصی به نام محمود فرح‌زادی می باشد.

ادامه
کاظم نوربخش بیوگرافی کاظم نوربخش بازیگر کمدین ایرانی

تاریخ تولد: ۱ مهر ۱۳۵۵

محل تولد: بیجار، کردستان، ایران

حرفه: بازیگر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۰ تاکنون

تحصیلات: دیپلم انسانی

ادامه
جیمی ولز بیوگرافی جیمی ولز نابغه پشت ویکی پدیا

تاریخ تولد: ۷ اوت ۱۹۶۶

محل تولد: هانتسویل، آلاباما، ایالات متحده آمریکا

ملیت: آمریکایی، بریتانیایی

حرفه: موسس بنیاد ویکی مدیا

ثروت: ۱/۵ میلیون دلار

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
ویژه سرپوش