معاون آموزشی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه بعد از ۱۷ خرداد هیچ کلاس حضوری برگزار نمی شود، گفت: ۲ سناریو برای نحوه برگزاری امتحانات مد نظر داریم و تا ۳ هفته آینده تصمیم نهایی اعلام می شود.
سید حسین حسینی در گفتگو با مهر، درباره برنامه این دانشگاه برای بازگشایی از ۱۷ خردادماه، گفت: در ارتباط با دانشجویان ارشد ویژه آنهایی که برای فعالیت پژوهشی و پایان نامه حضور آن ها در دانشگاه ضرورت دارد، مکاتباتی با ستاد ملی مقابله با کرونا انجام داده ایم ولی هنوز مجوزی دریافت نکرده ایم.
بازگشایی خوابگاهها به صورت موردی و محدود
معاون آموزشی دانشگاه تهران با تاکید بر اینکه پس از ۱۷ خرداد و تا قبل از شروع امتحانات یعنی ۷ تیرماه خوابگاه ها بازگشایی نخواهند شد، گفت: البته تنها به صورت موردی اتاقهای خوابگاهی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.
حسینی ادامه داد: بعد از ۱۷ خرداد باز هم حضور دانشجویان در دانشگاه به دلیل ملاحظات و پروتکل های بهداشتی، حضور فعالی نخواهد بود.
۲ سناریو برای برگزاری امتحانات در دانشگاه تهران
وی با بیان این مطلب که اگر تا تیرماه شرایط به ثبات رسیده باشد، امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهد شد، افزود: در غیر این صورت از روشهای دیگر از جمله برگزاری ترکیبی امتحان (بخشی مجازی و بخشی حضوری) استفاده خواهیم کرد. در این مدل، بخش حضوری امتحانات اینگونه خواهد بود که دانشجویان در مراکز استان در یکی از شعب دانشگاه پیام نور امتحان خواهند داد.
معاون آموزشی دانشگاه تهران اعلام کرد که تصمیم نهایی در خصوص نحوه برگزاری امتحان در این دانشگاه طی دو سه هفته آینده مشخص و اعلام خواهد شد.
رئیس هیات عالی جذب:جذب بورسیه های جایابی نشده در واحدهای غیر استان تهران
رئیس هیات عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: ۴۹ بورسیه جایابی نشده استان تهران در واحدهای غیر استان تهران با اولویتبندی شهرهای مورد نظر خود جذب می شوند.
به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، جلسه ۲۴۷ هیأت عالی جذب اعضای هیأت علمی دانشگاهها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست محمدعلی کینژاد در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
در ابتدای جلسه کینژاد با اشاره به موضوع جذب ۴۹ بورسیه جایابی نشده در استان تهران به ارائه توضیحاتی در خصوص جذب آنها در واحدهای غیر استان تهران با اولویتبندی شهرهای مورد نظر خود و انتقال تعهد بورسیههای وزارت علوم به دانشگاه آزاد پرداخت.
همچنین در ادامه جلسه گزارش آئیننامه کمیته انتخاب اعضای هیأتهای اجرایی جذب در جلسه ارائه و مقرر شد اعضای جلسه تا هفته آتی در این خصوص اظهار نظر کنند.
در ادامه جلسه موضوع انتقال اعضای هیأت علمی پیمانی یکساله به دانشگاه دیگر مورد بررسی قرار گرفت که مقرر شد هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی بازه زمانی ۶ ماهه لیست افرادی که لغو قرارداد شدند را به سازمان امور اداری و استخدامی کشور اعلام کند تا این سازمان درمورد تخصیص مجوزها به اعضای هیأت علمی تصمیمگیری مجدد داشته باشد.
در ادامه محمدرضا رضوان طلب، دبیر هیأت مرکزی جذب وزارت علوم پیشنهاد داد: هیأت عالی جذب سالی یکبار در قالب یک هیأت ۷ نفره و با ترکیب نماینده هیأت عالی جذب، نماینده هیأت مرکزی جذب وزارت علوم، نماینده کمیسیون آموزش مجلس، نماینده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، رئیس واحد دانشگاه آزاد اسلامی، نماینده دبیر شورا و نماینده سازمان امور استخدامی گزارشی از عملکرد هیأتهای مرکزی ارائه دهند.
در ادامه جلسه مقرر شد دانشگاهها تا شهریور ماه گزارشی از تعیین صلاحیت علمی و عمومی مدرسین حقالتدریسی ارائه دهند.
درپایان جلسه تعدادی از اعضای هیأتهای اجرایی جذب و کارگروههای صلاحیت عمومی دانشگاههای هنر اصفهان، پژوهشگاه علوم انسانی و فرهنگ اسلامی باقرالعلوم، هنر اصفهان، تحصیلات تکمیلی و علوم پایه زنجان، گلستان، صنعتی شریف، صنعتی قم، اردکان، محقق اردبیلی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، صنعتی اصفهان، زابل، صنعتی امیرکبیر، مازندران، بوعلی سینا، علوم پزشکی قزوین، علوم پزشکی کرمان، علوم پزشکی مشهد، انستیتو پاستور، البرز، علوم پزشکی گلستان و علوم پزشکی همدان تأیید صلاحیت شدند.
- 14
- 2