یکشنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۳
۲۱:۲۶ - ۰۶ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۲۹۶
انتخابات ریاست جمهوری

نامه سعیدنمکی به قاضی‌زاده‌هاشمی: همفکران شما در دی۱۳۹۹ وزارت بهداشت را از واردات هرگونه واکسن منع کردند

سعید نمکی,نامه سعیدنمکی به قاضی‌زاده‌هاشمی
دکتر سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان دولت دوازدهم در نامه‌ای به امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری، اظهارات او درباره واردات واکسن کرونا را نادرست خواند.

به گزارش خبرآنلاین، متن کامل نامه به این شرح است:

جناب آقای دکتر امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی

علیرغم ادعاهای واهی عده‌ای در مورد واکسن و مدیریت کرونا در دولت قبل و اعجاز مسیحائی عزیزان در دولت سیزدهم همگان می‌دانند که اینجانب سکوت اختیار کردم چون ارادت به رئیس‌جمهور شهید مانع می‌شد تا مبادا گفتگوئی موجب تضعیف دولت ایشان گردد و ما نیز به دنبال اثبات خود و عدم احترام به زحمات همکاران ارجمندمان در وزارت بهداشت جدید نبودیم ولی در مناظره اخیر جنابعالی با شیوه‌ای آمیخته با دروغ و فریبکاری زحمات شبانه‌روزی مدافعین سلامت کشور را که پروانه‌وار در سخت‌ترین شرایط کشور تن بر آتش بلا زدند، بیمار شدند و جان باختند و بارها از طرف مقام معظم رهبری به عنوان مجاهدین در راه خدا مورد تفقد قرار گرفتند به واژه خیانت ملوث کردید. آن هم به خاطر اموری چون جمع کردن چند رأی احتمالی که تردید ندارم در دستگاه تحت مدیریتتان نیز میسر نخواهد شد. سپس کنار کشیدن به نفع دیگری و مورد ملامت قرار گرفتن یک ملت و بخصوص نظام سلامت کشور تا ابد.

خود و همراهانتان می‌دانید که هم زبانم گویاتر و هم قلمم روانتر از شماست ولی شما که ارزش همکلامی و نگارش سطور ندارید آنچه می‌نویسم برای آگاهی مردم شریف است تا بدانند آنکه در منظر قضاوتست کیست؟

۱- اشاره فرمودید مدیران کرونای کشور که خود واکسن فایزر زده بودند برای ملت واکسن نیاوردند و باعث آسیب شدند؛ همان‌ها که می‌گفتند نمی‌گذاریم مردم کشور موش آزمایشگاهی واکسن‌های نامعتبر شوند.

اولاً: همفکران شما در دی‌ماه ۱۳۹۹ مکتوبی امضاء و در حمایت از واکسن تولید داخل وزارت بهداشت را از واردات هرگونه واکسن منع کردند. پر واضحست تسلط این اندیشه بر وزارت بهداشت در آن ایام با رؤیای تولید داخل با واردات واکسن چگونه رفتار می‌کرد. ما با همکاری وزارت امورخارجه از اولین روزهایی که در جهان موضوع تحقیقات واکسن آغاز شد شروع به کار کردیم، صدها صفحه مکاتبه موجود است که موارد غیرمحرمانه منتشر خواهد شد. عملیاتی شدن قراردادها از اوائل تابستان ۱۳۹۹ که اولین واکسن‌ها فازهای مطالعاتی را سپری می‌کرد آغاز شد و واکسن گامالیای روسیه در بهمن ۱۳۹۹ رسید و با برنامه زمان‌بندی به گروه‌های هدف تزریق شد.

قرارداد با کوواکس، با شرکت‌های هندی و بقیه همزمان پیش رفت. بدیهی است به عنوان یک ایرانی آن هم متخصص ایمونولوژی و مشرف به موارد علمی واکسن نمی‌گذاشتم مردم کشوری کهن با سابقه یک قرن واکسن‌سازی در انستیتو پاستور و رازی تحت آزمایش فاز اول واکسنی با فرمول ناشناخته قرار گیرند و کشور سازنده پس از طی مراحل پرخطر در سرزمین ما بدون پذیرش مسئولیت مخاطرات برای مردم خودش استفاده کند. طبق مکاتبه پیوست واکسن سینوفارم چین در یازدهم دی‌ماه ۱۳۹۹ از دولت چین اجازه مصرف گرفت ولی ما قبل از آن اقدام به خرید ۶۰ میلیون دز کردیم که اولین محموله در اسفندماه دریافت شد.

فرمودید که دولت به اصطلاح شما! دو هفته‌ای مشکل واکسن را حل کرد؛ حضرت عباسی آنانکه می‌فهمند به ریشتان می‌خندند و می‌دانند همان شربت کوآموکسی‌کلاو که سال‌ها صادر می‌کردیم مدت‌ها طول کشید که دوستان آوردند آن هم از هندوستان با قیمت بالاتر و تازه پس از ورود در بازار تشنه توزیع و بدلیل عدم کیفیت ریکال شد. چه کسی باور می‌کند که یک فرآورده بیولوژیک را زودتر از سفارش میز و صندلی به نجار محله دریافت کرد؟ ساده‌ترین مواد اولیه برای صنعت دارو تا زمان تحویل حداقل ۴ تا ۶ ماه وقت می‌خواهد. فروکش کردن اپیدمی در جهان و راه‌اندازی پلنت‌هایی جدید عاملی بود که اکثر تولیدکنندگان در تابستان به تحویل سفارشات قبلی بپردازند.

ثانیاً: اینجانب اولین واکسن روسی اسپوتنیک که وارد کشور شد، به عنوان یک ایمونولوژیست که می‌دانم می‌تواند در اولین تزریق عوارض کشنده‌ای چون شوک آنافیلاکتیک به همراه داشته باشد را به فرزندم تزریق کردم چون اعتقاد داشتم اگر عارضه‌ای هست باید خود و خانواده‌ام سپر بلای ملت شویم نه چون بعضی که در حاشیه امن سخت‌ترین روزها را گذراندند و حتی تعارف نکردند که کمک لازم دارید یا خیر؟ و خود نیز منتظر ماندم تا واکسن ساخت داخل مشترک انستیتو پاستور را تزریق کنم که در پرونده واکسیناسیون اینجانب در وزارت بهداشت ثبت شده، می‌توانید زحمت بکشید و مطالعه بفرمایید. تردید نکنید در این مورد علاوه بر این مکتوب پیگیری خواهم کرد یا باید مدارک و مستنداتی ارائه کنید که بنده و خانواده‌ام واکسن فایزر زده‌ایم و یا پاسخگوی قانونی در مراجع ذیصلاح باشید.

دوره فعالیت اینجانب تا شهریورماه و استقرار وزیر محترم جدید طول کشید که تا آن تاریخ تعداد واکسن وارد شده و تزریق شده و راه‌اندازی ایستگاه‌ها و مراکز مشخص است. ضمن آنکه دست همه عزیزان زحمتکش عرصه سلامت را که با جدیت در دوره بعد دنبال کردند می‌بوسم.

ثالثاً: علاوه بر واردات واکسن محور ترغیب به تولید داخل در پلتفرم‌های مختلف اینجانب بودم. آقایان دکتر جمشیدی و دکتر بیگلری به عنوان دو نفر از کسانی که همواره با اینجانب همراهی داشتند نیک می‌دانند در این عرصه چه گذشت و اگر حمایت‌های علمی و اجرائی اینجانب نبود هرگز یک عدد واکسن هم ساخته نمی‌شد. اما ضمن باور قلبی به استفاده از توانمندی‌های درون کشور اگر بنا به فرموده همراهانتان منتظر تولید داخل بودیم، بیماران خاص – افراد بالای ۵۰ سال و گروه‌های آسیب‌پذیر حداقل تا آن زمان تلف می‌شدند.

۲- از طرف مجلس محترم به عنوان نماینده آن هم با پیگیری اینجانب در ستاد ملی کرونا حضور پیدا کردید. هر هفته همکاران اینجانب گزارشی از وضعیت همه‌گیری، پوشش واکسیناسیون و مانیتور آن توسط پرونده الکترونیک در سراسر کشور، نقاط آبی، زرد و قرمز با تسلط و هوشمندی ارائه می‌کردند. خوشبختانه کلیه جلسات ثبت و ضبط شده و جنابعالی سر مبارک را حیرت زده به علامت تائید می‌جنباندید. بفرمایید در کدامین جلسه اعتراض و راهنمایی حکیمانه‌ای اعلام فرمودید که مورد توجه قرار نگرفت؟ و یا کدام مکتوب ارشادی ارسال فرمودید که بی‌اعتنا ماند؟ و این حکمت بالغه را نگه داشتید تا در دولت به اصطلاح خودتان به کار بگیرید و مسیحا نفس جان مردم کشور را نجات دهید؟!

۳-‌ اعلام فرمودید دولت به اصطلاح شما! کرونا را در دو ماهه جمع کردید. شاید ندانید یا عمداً خودتان را به ندانستن زده‌اید، چون درست است ایمونولوژیست و اپیدمیولوژیست نیستید ولی حداقل در واحدهای عمومی پزشکی برایتان گفته‌اند که یک پاندمی در هیچ کجای دنیا توسط هیچ دولت قدرتمندی دو ماهه جمع نمی‌شود. غول چند سر کرونا از قله تا دره ماه‌ها مورد اصابت نیزه شبانه‌روزی دست‌اندرکاران سلامت جهان قرار گرفت و زخم خورده و بی‌جان به دره آمد و شانسی در کنار منزل شما افتاد و آمدید و فرمودید چه شکار مهیبی را از پا در آوردیم! در بازوی نزولی پیک پنجم بیماری پاندمی تشریف آوردید و مطالعه کنید آنزمان کجای دنیا اپیدمی سخت داشتیم که در کشورمان داشته باشیم؟

الگوی همه‌گیری بیماری‌ها در جهان و مناطق مختلف مبتنی بر معیارهای علمی همه‌گیرشناسی است. چرا مغلطه می‌کنید؟ چرا فکر می‌کنید پای منبرتان عوام نشسته‌اند؟ دنیا و آبرویتان را به چه می‌فروشید؟ این پست‌ها چقدر می‌ارزد؟ جناب آقای قاضی‌زاده، یا کسی که به نفعش کنار می‌روید که اگر اندیشمند باشد با این بی‌کیاستی بکارتان نمی‌گیرد و یا در گوشه‌ای مشغولتان می‌کند و یا کسی که برای تخریبش آن هم با تخریب دولت یازدهم و دوازدهم که ربطی به وی نداشت خودتان را خفه کردید، بر کرسی ریاست‌جمهوری تکیه می‌زند که باز هم تکلیفتان روشن است. ولی بترسید از عاقبتی که خداوند برای آنان که چشم در چشم یک ملت دروغ می‌گویند و با بی‌تقوایی بر آبروی دیگران می‌تازند رقم خواهد زد که به قول حضرت حافظ:

نه عمر نوح بماند و نه ملک اسکندر / نزاع بر سر دنیای دون مکن درویش

والسلام

دکتر سعید نمکی

ششم تیرماه ۱۴۰۳

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش