جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳
۱۰:۲۱ - ۱۱ تير ۱۴۰۳ کد خبر: ۱۴۰۳۰۴۰۵۹۶
انتخابات ریاست جمهوری

آقای قالیباف! اطرافیان پزشکیان را دیدید و اطرافیان جلیلی را ندیدید؟/ پیوستن اعضای ستاد قالیباف به ستاد پزشکیان

قالیباف,حمایت قالیباف از جلیلی
تقریباً از ۲۰سال اخیر به این طرف آقای قالیباف هرجا که رفته اطرافیان پُرشماری او را احاطه کرده‌اند. اطرافیانِ پُرحاشیه‌ای که همیشه سبب دردسر برای آقای قالیباف بوده‌اند.

عبدالجواد موسوی در روزنامه هم میهن نوشت: قالیباف درست می‌گوید. پزشکیان اطرافیانی دارد که باید نگران آن‌ها بود. طبیعی هم هست. هرجا که امید پیروزی یک مقام سیاسی می‌رود اطراف او پُر می‌شود از آدم‌های فرصت‌طلب و قالتاق که اعتقادی هم به آن مقام سیاسی ندارند اما نان‌شان در همین پرسه‌زدن‌ها در اطراف و اکناف آن مقام است. اینجا نشد، جای دیگر.

قطعاً این روزها در اطراف آقای پزشکیان هم از این موجودات یافت می‌شود. چندتایی‌شان را شاید خود من هم بشناسم اما قالیباف و بقیه دارند شلوغ‌کاری می‌کنند. آش به این شوری هم که می‌فرمایند نیست هرچند این نگرانی حقیقتاً نگرانی بجایی است و از این حیث باید ممنون قالیباف یا هرکس دیگری بود که آن را به‌عنوان یک دغدغه مطرح می‌کند.

اصلاً هم مهم نیست نیت اصلی طرح‌کنندگان چنین موضوعی و دامن زدن به آن چیست. اما این نگرانی فقط به پزشکیان محدود نمی‌شود. همه کسانی که کار سیاسی می‌کنند، باید مراقب اطرافیان باشند. خود همین آقای قالیباف اگر به‌جای این همه دوندگی که انصافاً هم قابل ستایش است کمی به فکر اطرافیانش بود کارش به اینجا نمی‌کشید که با این تعداد آراء، مبارزات انتخاباتی را ترک کند. آن هم بعد از ۲۰سال.

تقریباً از ۲۰سال اخیر به این طرف آقای قالیباف هرجا که رفته اطرافیان پُرشماری او را احاطه کرده‌اند. اطرافیانِ پُرحاشیه‌ای که همیشه سبب دردسر برای آقای قالیباف بوده‌اند. از خانواده گرفته تا معاونان، از مشاوران گرفته تا پروژه‌بگیران. با همه این‌ها به حکم (انظر الی ماقال و لاتنظر الی من قال) حرف آقای قالیباف حرف حساب است و نگرانی‌اش بجا. اما ای‌کاش حالا که این نگرانی را درباره خودش ندارد، لااقل درباره آن دوست دیگرش در جبهه انقلاب این نگرانی را داشته باشد.

اگر یک نفر در ایران باشد که آدم باید صبح تا شب نگران اطرافیانش باشد همین آقای سعید خان جلیلی است. خودش که بنده خدا مشکل خاصی ندارد. الا اینکه قدری پایش روی زمین نیست و چیزهایی می‌گوید که دست‌کم روی کاغذ قشنگند. آرزوهایی شبیه آرزوهای معجزه هزاره سوم که شکست‌شان از همین آغاز معلوم است و نیاز به آزمون هم ندارد. اما به‌هرحال آرزوست و بر هیچ‌کس حتی آدم‌های میانسال و مو سپید کرده هم عیب نیست. منتهی بدبختی اینجاست که تاوان این آرزوها را قرار است ۹۰-۸۰ میلیون ایرانی خسته و زخم‌خورده بدهند. اگر این آرزوها فقط در حد خانواده و دوستان ایشان باقی می‌ماند مشکل حادی نبود اما متاسفانه نیست و ما قبلاً هشت سال تاوان این آرزوهای کودکانه را داده‌ایم و هنوز هم جایش درد می‌کند. اما علاوه بر این حرف‌ها چرا کسی نگران اطرافیان آقای جلیلی نیست؟

اطرافیانِ آقای جلیلی رسماً خوفناکند. جلیلی دست‌کم در ظاهر مبادی آداب است اما این‌هایی که ما دیده‌ایم خیلی‌هایشان شُهره‌اند به پرده‌دری، بی‌ادبی و هتاکی. جلیلی در ظاهر نسبت به رقبایش حرمت نگاه می‌دارد اما این‌هایی که ما دیده‌ایم قالیباف را داشتند تکه‌پاره می‌کردند، چه رسد به پزشکیان. جلیلی در ظاهر با فرهنگ بیگانه نیست. فیلم می‌بیند و کتاب می‌خواند اما این‌هایی که ما دیده‌ایم مُشتی ضدفرهنگند که نه‌تنها با این عوالم بیگانه‌اند، بلکه در کارنامه درخشان‌شان تجلیل از تتلو هم دیده می‌شود.

ممکن است بگویید این‌ها مهم نیست، مهم سیاست‌ورزی است. در اطرافیان ایشان همه‌چیز دیده می‌شود الا سیاست‌ورزی. بچه نُنُری که در انتخابات رئیس مجلس رأی نمی‌دهد و عکس کاغذ سفید خود را به‌عنوان سند افتخار در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌کند، این روزها یکی از اطرافیان خیلی نزدیک به ایشان است. به این می‌گویند سیاست‌ورزی؟ اگر قرار باشد دایره اطرافیان ایشان را کمی وسیع‌تر بگیریم و به هواداران رسمی و غیررسمی ایشان تعمیم بدهیم که اوضاع خیلی خراب‌تر از این حرف‌ها می‌شود.

نگاه کنید به خیل آدم‌های بی‌سواد، عصبانی، رگِ گردن کلفت کرده و کف بر لب آورده که دشنام‌گویی و تهمت‌زدن کمترین هنر آنهاست؛ آن هم در پوشش دفاع از ارزش‌ها و مفاهیم انقلابی و دینی. با این جماعت چه کنیم؟ این‌ها را هم بگذاریم به حساب آقای جلیلی؟ اگر قرار باشد با معیارهای حضرات جبهه انقلاب برخورد کنیم گناه همه کسانی را که به آقای جلیلی رأی می‌دهند و برای او تبلیغ می‌کنند، باید به حساب او بنویسیم؟

بالاخره این متر و معیاری است که آقای قالیباف، طرفداران آقای جلیلی و دیگر مخالفان آقای پزشکیان دارند با آن رقیب‌شان را اندازه‌گیری می‌کنند. اگر این متر و معیار غلط است، کلاً باید آن را کنار بگذارند. اگر هم درست است که باید تبعات آن را بپذیرند و منتظر باشند تا دیگران هم با همین متر و معیار درباره آن‌ها قضاوت کنند.

***

پیوستن اعضای ستاد قالیباف به ستاد پزشکیان/ رییس ستاد قالیباف در این استان به پزشکیان پیوست

علی‌اصغر نقوی رییس ستاد قالیباف در گلستان، رییس ستاد اصولگرایان و اعتدال گرایان پزشکیان در استان گلستان شد.

نقوی از فعالان شناخته شده سیاسی و اقتصادی استان گلستان است که ریاست ستاد قالیباف در استان را عهده‌دار بوده است.

قالیباف,حمایت قالیباف از جلیلی

خانجانی: خبر موثق دارم که جمع کثیری از هواداران قالیباف از جلیلی دوری می‌کنند

جهانبخش خانجانی، درباره ضرورت جذب رأی‌های خاکستری و بخشی از جامعه که در دور اول در انتخابات شرکت نکردند، گفت: متاسفأنه ما بعضی وقت‌ها با افرادی مواجه هستیم که یک زمانی می‌خواهند اظهارنظری کنند، اظهارنظر نمی‌کنند و در مواقعی که نباید اظهار کنند، اظهارنظر می‌کنند و سبب می‌شوند که فضای سیاسی ابهام‌آمیز شود. این را کلی گفتم؛ باید توجه داشته باشیم در شرایط فعلی آقای پزشکیان در فضای بسیار سرد و یأس آلود جامعه می‌آید حدود یازده میلیون رأی را کسب می‌کند باید بدانیم چه کار بسیار بزرگی صورت گرفته است، آن هم در شرایطی که ۶۰ درصد از مردم در انتخابات شرکت نکردند. آقای پزشکیان بسیار مناسب و خوب توانست یازده میلیون رأی را از همین جامعه‌ای که دچار سردی و رخوت شده است، کسب کند.

بنابر گزارش ایلنا، این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: رقیب و بخش‌های زیادی از حاکمیت و دستگاه‌های دولتی که عملکرد بسیار نامناسبی داشته است و زندگی پر از شرمساری ایجاد کرده است، در جهت حمایت از یک نامزد کار می‌کنند. ما در تمام شاخصه‌های فرهنگی و اجتماعی ما دچار ضعف و رخوت هستیم در یک چنین فضایی کاندیدایی با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات نهادهای حاکمیتی و دولتی وارد عرصه شده است از همین رو آقای پزشکیانِ ساده‌زیست و پاکدست و در عین حال توانمند را نباید در چنین شرایطی تنها بگذاریم.

وی یادآور شد: من حق می‌دهم به مردمی که در این ۳ سال اخیر رنج‌های فراوانی دیده‌اند، مردمی که در سال ۹۸ آن آسیب بزرگ را دیدند مردمی که در سال ۱۴۰۱ بهترین جوانان‌شان را به واسطه بی‌تدبیری از دست دادند و جان پاک‌شان از دست رفت، در یک چنین شرایطی باید به آنها حق داد؛ اما واقعیت قصه این است که اگر دست روی دست بگذاریم و شرایط فعلی کشور را درک نکنیم، چه می‌شود؟ حالا که موقعیتی ایجاد شده است و نظام حاکمیتی خواسته یا ناخواسته فرصتی را برای مردم و تفکر نوگرایانه و تحول‌خواهانه ایجاد کرده است و آقای پزشکیان در مقایسه با کاندیدای رقیب توانمندتر هستند در چنین شرایطی آیا این درست است که از حق خودمان استفاده نکنیم و بعد بگوییم ما به دلیل این‌که از حاکمیت و رفتارهایش دلخوریم نمی‌آییم وارد صحنه شویم که ۸ سال دولت و حکومت را بسپاریم دست یک تفکری که همه زمینه‌های زندگی از ما گرفته است؟ این تفکر زندگی خوب را برای ما با فیلترینگ و بامحدودیت‌های فرهنگی و اجتماعی سلب کرده است و با انسداد سیاسی می‌خواهد تداوم‌بخش بسیار بدتر این شرایط باشد، آیا این حق است؟

خانجانی ادامه داد: خواهشی که از مردم دارم این است که مردم غیور و شریف ایران از همه قشرها و اقوام درک کنند که ما در شرایط بسیار سختی به سر می‌بریم که در این شرایط در عرصه بین المللی بسیاری از مولفه های ارتباط را از دست دادیم. در شرایطی که تحریم های کمرشکن وضعیت سخت و اسف‌باری برای مردم ما به ارمغان آورده است آیا سزاوار است ما از حق خودمان استفاده نکنیم و برای ۸ سال سرنوشت کشور را به دست یک جریان تندخو و رادیکال بسپاریم؟ جریانی که یک زمانی که مسئولیت شورای عالی امنیت ملی را داشته، مسئولیت پرونده هسته‌ای را داشته و ما را ذیل فصل ۷ منشور سازمان ملل متحد برده و بیش از ۲ هزار تحریم نصیب این کشور کرده است؛ آیا حق است، از حق خودمان بگذریم و کشور را دست یک چنین جریانی قرار دهیم؟ آیا ایران ما شایسته این نیست از این نارضایتی‌ها و از این حقی که داریم بگذریم و به حق بزرگتر فکر کنیم؟

وی با بیان این‌که آقای پزشکیان هم توانمند و هم پاکدست و سالم است و هیچ فساد مالی در پرونده و سرلوحه فکری‌اش نیست، اظهار داشت: شرایط بسیار خوبی مهیا شده است و ما باید بیاییم این یازده میلیون رأی به بیش از ۲۰ میلیون رأی تسری دهیم، آرای خاموش فکر نکنند که با کنار نشستن اوضاع بهتر خواهد شد، ما هم باید با یک حضور و حرکت تدریجی و مداوم فضای کشور را به سمتی ببریم که تاثیرگذار باشیم و ما وقتی می‌توانیم جامعه را به سمت درست هدایت کنیم که حضور کامل داشته باشیم نه این‌که از جامعه دور باشیم، تاثیر گذار نباشیم، تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز نباشیم. به نظر من ما باید از همه ابزارها و افکار عمومی استفاده کنیم.

این فعال سیاسی تاکید کرد: رقیب از پایگاه‌ها و نهادهای مختلف به صورت قانونی و غیرقانونی در حال استفاده است برای این که منویات خودشان را به منصه ظهور بگذارند، ما مردم چرا نباید قدرت خودمان را به همه نشان دهیم؟ قدرت مردم بالاترین امتیاز برای دکتر پزشکیان است ما باید به سمت زندگی خوب و بدون شرمساری و پر از رفاه و توسعه برویم و در چنین شرایطی به نظر من نباید از حق خودمان بگذریم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا سبد رأی قالیباف به سمت جلیلی خواهد رفت، گفت: آقای قالیباف چهره محبوبی نیست و متاسفانه با این رفتار خودش آن اندک هواداری را که داشت از دست داده است. خبر موثق دارم جمع کثیری از هواداران آقای قالیباف و کسانی که در بدنه اجتماعی‌اش بودند به شدت از آقای جلیلی دوری می‌کنند و به هیچ وجه حاضر نیستند از کاندیدایی که ایشان معرفی کرده است حمایت کنند.

خانجانی درباره حمایت قالیباف به عنوان رئیس قوه مقننه از جلیلی تاکید کرد: آقای قالیباف دچار یک تخلف سیاسی و اجتماعی شده است ایشان به عنوان رئیس قوه مقننه حق نداشته در امر انتخابات به این شکل دخالت کند و به خاطر همین من فکر می‌کنم طرفداران وی حتما به آقای پزشکیان رأی می‌دهند؛ چراکه ما در این دو روز تماس های بسیاری از بدنه اجتماعی و سر حلقه‌های جریان آقای قالیباف داشتیم و خبر داریم که خودشان را از آن حلقه کاسب کار انتخابات دور کرده‌اند و اعتقاد دارند آقای پزشکیان چهره اصلح و پاک دامنی برای این شرایط است و به خاطر همین توصیه ایشان هیچ تاثیری ندارد. آغوش ما برای هواداران پاک‌طینت و پاکدست وی باز است و در ستاد آقای پزشکیان از آن‌ها به گرمی استقبال می‌کنیم و ان‌شاالله آن‌ها هم در مسیر درست انتخابات قرار گیرند.

  • 10
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش