به گزارش ایلنا، او در ادامه با اشاره به اخذ پروانه دائمی حزب از سوی کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، آن را نتیجه تلاشهای صورتگرفته در یک سال گذشته دانست و گفت: متأسفانه پس از برگزاری کنگره اول حزب، حساسیتهایی به وجود آمد و فرایند اخذ پروانه مقداری طولانی شد.
متأسفانه برخی با فعالیتهای تشکیلاتی و حزبی تا جایی موافقاند که اثرگذار نباشد و مهمترین دلیل طولانیشدن فرایند اخذ پروانه همین اثرگذاری حزب اتحاد بود. خوشبختانه با تغییر ترکیب مجلس و نمایندگان آن در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، پروانه صادر شد و اکنون میتوانیم در سراسر کشور مناطق استانی را سازماندهی کنیم. شکوریراد ادامه داد: در یک سال گذشته، حزب توانست کارنامهای نسبتا پذیرفتنی از خود بر جای گذارد. رویکرد ما در این مدت و بهویژه در جریان انتخابات مجلس، اتحاد و انسجام مجموعه اصلاحطلبان بود. به جای سهمخواهی و ادعا، عملگرایی را در دستور کار قرار دادیم و بخش مهمی از پیروزی بهدستآمده در انتخابات مجلس، نتیجه تلاش دوستان ما در حزب اتحاد بود و تلاش خواهیم کرد این اتحاد و انسجام در انتخابات پیشرو نیز تداوم داشته باشد.
دبیرکل حزب اتحاد ملت بهترین مجرا برای پیشبرد گفتمان اصلاحطلبی را ورود به حاکمیت دانست و افزود: لازمه پیشبرد گفتمان اصلاحطلبی، دستیابی به پایگاههای قدرت است تا بتوان از طریق آن اصلاحات را اعمال کرد. برخی میگویند ما باید اصلاحات جامعهمحور را دنبال کنیم و از حاکمیت فاصله داشته باشیم. نماینده مجلس ششم ادامه داد: روحانی اگرچه ادعای اصلاحطلبی نداشت، ولی شعارهایی را مطرح کرد که حداقل مطالبات ما را برآورده میکرد.
اگرچه برخی از این مطالبات هنوز محقق نشدهاند، اما در مجموع، دولت فراتر از انتظار ما ظاهر شده است.
دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی سپس با اشاره به انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۶، حسن روحانی را تنها کاندیدای جریان اصلاحات معرفی کرد و گفت: بارها تأکید کردهایم که تنها کاندیدای ما در انتخابات، حسن روحانی است. برخی مطرح میکنند که وقتی شما بیقیدوشرط از کسی حمایت میکنید، او نسبت به شما احساس بینیازی میکند. پس برای حمایت از روحانی باید شرط گذاشت.
این بحث در نگاه اول منطقی به نظر میرسد، ولی شرطگذاشتن جایی مفهوم دارد که شما آلترناتیو دیگری هم داشته باشید. وقتی آلترناتیوی وجود ندارد و ضرورتی هم برای آن احساس نمیشود، شرطگذاشتن بیمعناست.
او افزود: ما به جای مشروطکردن حمایت از حسن روحانی، از وی حمایت میکنیم و در کنار آن مطالبات خود را نیز به صورت جدی طرح میکنیم و پیگیر اجرای آنها میشویم. این را هم باید در نظر داشت که دولت در بسیاری از مسائلی که برای اصلاحطلبان مهم بوده، ورود کرده است و بعد به جایی رسیده که دیگر پیگیری آن برایش مقدور نبوده است. ما محدودیتهای دولت را درک میکنیم و نمیخواهیم درگیر مسائلی شود که دولت را زمینگیر کند. شکوریراد در پاسخ به پرسشی پیرامون احتمال رد صلاحیت حسن روحانی در انتخابات پیشرو نیز گفت: احتمال رد صلاحیت بسیار کم است و هیچ شواهد و قرائنی دال بر آن وجود ندارد.
بهویژه آنکه روحانی رئیسجمهور است و توجیه رد صلاحیت او کار آسانی نخواهد بود. او در پاسخ به سؤالی درخصوص ریاست ستاد حسن روحانی در انتخابات پیشرو نیز گفت: بههرحال رئیس ستاد را شخص ایشان انتخاب خواهد کرد و احزاب و گروههای اصلاحطلب نقشی در آن ندارند. اگر فردی که این مسئولیت بر او محول شده، مورد قبول احزاب و گروههای اصلاحطلب نیز بود، همه در آنجا متمرکز خواهند شد.
ولی اگر چنین نشد، شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در این خصوص تصمیم خواهد گرفت که ستادی مجزا تشکیل شود یا خیر. احتمال تشکیل ستاد از سوی حزب اتحاد نیز در چنین شرایطی منتفی نیست.
- 10
- 3