یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۱:۰۰ - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۳۴۹۱
انتخابات ریاست جمهوری

کرباسچی:

قالیباف دارد به در و دیوار می زند؛ احساس می کند اگر این بار نتواند به جایی برسد، از صحنه حذف می شود / رئیسی در مناظره دوم تند شد تا دیده شود / رئیسی و قالیباف حرفی برای گفتن نداشتند / روحانی شاداب تر بود

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,غلامحسین کرباسچی
غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران معتقد است حسن روحانی در دومین مناظره کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، حضور فعال تر و شاداب تری داشت.

کرباسچی در گفتگو با انتخاب، با اشاره به دومین مناظره کاندیداها، اظهار داشت: اقای روحانی در مسائل سیاسی و فرهنگی سعی کرد مسائل را روشن و با صراحت بیان کند و جوابگویی بیشتری داشته باشند، ولی مناظره با برخوردی که در ابتدای کار، اقای قالیباف انجام داد، به مسیر دیگری رفت. او به جای پاسخ به مسائل فرهنگی و اموزش و پرورش، فضا را به انتقاد از یک اتفاق غیرمرتبط برد، حالا مسئله چه غلط باشد، چه درست. واقعا مناسب نبود که ایشان اینگونه اقدام کنند، مگراینکه از طریقش بخواهد سوژه ای انتقامی طرح کند و از آن بعنوان نقطه ضعف در مقابل طرف مقابلش استفاده کند.

 

وی افزود: این همه مسئله در سیاست داخلی و خارجی و مسئله فرهنگ و دانشگاه ها و .. داریم، اما از اول، آقای قالیباف با آن شکل سئوال و نوع حرفی که زد، بقیه را هم به مسیر دیگر کشاند. در واقع، این فضا، مقداری سطح مناظره را پایین اورد  و از نظر من پسندیده نبود که برنامه ای با این بیننده و با این اهمیت به این سمت و سو رود. مردم می خواهند بدانند این افراد چه حرفی دارند، چه در حوزه سیاست خارجی و چه در حوزه سیاست داخلی.

 

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,غلامحسین کرباسچی

کرباسچی ضمن انتقاد از اتهام زنی های قالیباف گفت: بالاخره نیامدند بگویند میخواهند چه کار کنند؟ این همه نقد علیه برجام کردند و بیلبورد زدند ،حالا اعلام میکنند برجام سند ملی است و...

 

وی با اشاره به ابراهیم رئیسی، خاطرنشان کرد: برخی افراد در ستادشان میگویند اقای ظریف باید محاکمه شوند، از این طرف می گویند این یک قرارداد بین المللی است و ما به ان پایبندیم، این یک سردرگمی را نشان می دهد.

 

کرباسچی ضمن انتقاد از دو کاندیدای جمنا گفت: واقعا این افراد چیز جدیدی برای گفتن نداشتند، نه در حوزه داخیل، نه خارجی و نه مطبوعات. البته دولت که برنامه اش مشخص است، انچه می خواستند مطرح کنند حالت دفاع و طرح عملکرد بود ولی بقیه که نقد میکنند، حرفی برای گفتن نداشتند و نکته جدیدی مطرح نکردند.

 

دبیرکل حزب کارگزارن تاکید کرد: اینها سخنی در حوزه داخلی و سیاست خارجی، احزاب، مطبوعات و دانشگاه ها ندارند. اقایان چه برنامه ای دارند و چه برخوردی میخواهند بکنند؟ مثلا دولت در احزاب می گوید معتقد به ازادی احزاب هستیم و خانه ی احزاب را برگرداندیم، اما این آقایان چه میخواهند بگویند، بالاخره هیچ جمله ای نگفتند.

 

وی همچنین با اشاره به انتقادات مکرر میرسلیم از روحانی گفت: در زمینه مطبوعات برخی اقایان عملکرد جالبی در مطبوعات نداشتند اما ایا الان از موضع خود برگشته اند؟ آقای میرسلیم کسی بود که در زمان وزارت خود می گفت مطبوعات شعور استفاد از ازادی ندارد. جالب است کسی که آن روزها این سخن را گفته، الان داد میزند و می گوید چرا به منقتدین فلان حرف را زده اید. خب ایشان که در زمان وزارتش به صورت یکپارچه به تمام مطبوعات توهین کرده، الان میخواهد چه بگوید؟ به طور کلی، تضادهایی در عملکرد اقایان وجود داشت و در عین حال هیچ حرفی برای گفتن نداشتند.

 

کرباسچی در پاسخ به سئوالی در مورد تند و تیز شدن لحن رئیسی برای مقابله با قالیباف که با این روکیرد مناظره گذشته خود را بعنوان قطب مقابل روحانی تعریف کرد، گفت: شاید اینطوری بوده، بالاخره حرفهایی در رسانه ها زده شده است، مثلا مطرح شده که آقای رئیسی رایش پایین تر است.  ایشان در مناظره قبلی دیده نشد، بنابراین یکی از هدف های نقدهایش که حرف جدیدی هم نبود، این بود که فکر کرد می تواند دیده شود.

 

وی با بیان اینکه قالیباف بعد از سه دور شرکت در انتخابات، دیگر جایی در صحنه سیاسی نخواهد داشت، گفت: آقای قالیباف به در و دیوار می زند و به هر شکلی شده می خواهد از این معرکه خارج شود، احساس می کند با توجه به انتخابات شوراها در شهرداری دیگر جایی ندارد و باتوجه به اینکه بین اصولگرایان نیز بعنوان کاندیدای اول مطرح نشد  و جایگاه چندانی نداشت، اگر این حرکات را نکند، فراموش می شود، و اگر در این انتخابات هم نتواند به جایی برسد ، از صحنه سیاسی کشور حذف خواهد شد.

 

کرباسچی در پاسخ به سئوالی در مورد پیروز دومین مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: نمی توانم بگویم چه کسی پیروز بود. بالاخره اقایان نقدها و حملاتی کردند و فکر کردند بردی دارد. با این حال، نمی شود گفت کدامیک پیروز بودند. البته آقای روحانی خیلی فعال تر بود. در واقع، چهره ی اقای روحانی خیلی فعال تر و شاداب تر بود، شاید در این مناظره احساس کردند باید جواب های جدی تر به نقد ها بدهند.

 

به طور کلی فکر میکنم اقای روحانی فعال ترین فرد در پاسخگویی بودند. البته آقای میرسلیم هم خیلی حرف های غیرکارشناسی زد، حرفهایی که مظالعه شده نبود . به نظر می آمد ایشان سعی داشت تحرک بیشتری نسبت به دفعه گذشته داشته باشد، اما این اصلا به چهره و بیان شان نمی خورد. از نظر نقد و حمله نیز شاید هم اقای رئیسی و هم اقای قالیباف هر دو بیشترین تهاجم را سعی کردند به دولت داشته باشند.

 

 

  • 12
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۱۴
جدیدترین
قدیمی ترین
هیچگاه چیزی به نام جنگ هسته ای صورت نخواهد گرفت ، چون به معنای واقعی چیزی به عنوان سلاح هسته ای وجود خارجی ندارد و فقط برای ایجاد رعب و وحشت در دل ملتها ان را عنوان می کنند و متاسفانه مردم دروغهای بزرگ را راحت تر باور می کنند. دولتهای کره شمالی و امریکا با هم همدستند و نمایشنامه بازی می کنند. جدیدا" کشور گرسنه و افریقایی اوگاندا که بیشتر مردمش در زیر درختان و لابلای بوته ها زندگی می کنند مدعیست که به دنبال انرژی هسته ایست.( به دنبال باج گیری و اخاذی از امریکاست تا دروغ بمب اتم را فاش نکنند).
عامل بدبختی کشور ما نه برجام است و نه مواضع نظامیان و نه مواضع رییس جمهور بلکه عامل بدبختی کشور ما مدیران ریاکار و فریبکاری هستند که در ظاهر خود را تابع رهبر نشان می دهند اما در عمل دشمن رهبرند.و به نظر می رسد که سازمانهایی همچون سازمان مدیریت و برنامه ریزی و سازمان خصوصی سازی صنایع(ایمیدرو) نه اعتنایی به سخنان رهبر دارند و نه رییس جمهور را در عمل به رسمیت می شناسند و خودشان مستقیما" از کشورهای اروپایی دستور می گیرند. بنده حدود بیست سال است که در صنعت مشغول به کار هستم و انچه مخصوصا" از مدیران مشاهده کرده ام این است که مدیران مدام از خود انرژی منفی ساطع می کنند که ظاهرا" جایی انها را اموزشهای اینچنینی می دهند تا محیطهای کاری را ازار دهنده کنند و از پژوهش و تحقیقات و همچنین ارتباط بین صنعت و دانشگاه بیزارند و هر کسی که به کاری تحقیقاتی برای پیشرفت صنعت بپردازد چنان با کارشکنی و سنگ اندازی روبرو می شود که از این کارش پشیمان می شود و ان شخص منزوی و بایکوت شده و علاوه بر اینکه از نظر مالی به حقوقش لطمه می زنند در معرض خطر اخراج نیز قرار می گیرد. اکثر مدیران از دانش مدیریت و تخصص در سیستمی که اداره ان را بر عهده دارند جز مقدمات ناچیز اطلاعی ندارند و فقط خیلی خوب ژست می گیرند و خیلی هم بدجنس و حسودند و به بهانه ایجاد نظم و انضباط جو خفقان و سرکوب ایجاد می کنند و با این فضا هرکسی را که بخواهند حذف می کنند و وای به حال کسی که در معرض پرتوهای منفی دید انها قرار گیرد.به همین دلیل صنایع ما رو به پیشرفت نیست و نمی توانند متناسب با رشد جمعیت اشتغال ایجاد کنند و حتی به سمت ورشکستگی میروند و یا عمدا" به سمت ورشکستگی سوق داده می شوند. بیشتر مدیران تنها به فکر ثروت اندوزی و ارزوی زندگی در امریکا،کانادا،استرالیا و کشورهای اروپایی هستند و برای رسیدن به این ارزویشان از هیچ ناجوانمردی و حتی خیانت و حق کشی دریغ نمی کنند و بیشتر انها بعد از پایان کارشان در کشورهای ذکر شده زندگی می کنند و دروغ می گویند که تابع رهبر انقلاب هستند و در این مورد خیلی ریاکارانه رفتار می کنند و رفتارهای استکباری و اشرافیگرانه انها دلیلی بر صحت گفته های بنده است و عملا" با رفتارهایشان به دل رهبر انقلاب و مردم درد می گزارند و شرم و حیایی هم از اعمال و رفتارشان ندارند و متاسفانه از طریق نهادهایی نیز حمایت می شوند. در کشور ما به معنای واقعی رسالت هیچکدام از نهادهای نظارتی و امنیتی مبارزه با فساد اقتصادی و مبارزه با ظلم و تبعیض نیست و همین موضوع باعث سوء استفاده مدیران می شود .
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش