یکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳
۱۹:۰۷ - ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۳۶۴۴
انتخابات ریاست جمهوری

جهانگیری در رادیو ورزش:

اقتصاد ایران در مسیر صحیح رشد قرار گرفته/ در ورزش حرفه‌ای باید برنامه‌ریزی صورت گیرد

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,اسحاق جهانگیری
کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: تلاش کردیم اقتصاد ایران را از دره بیرون بیاوریم.

به گزارش تسنیم، اسحاق جهانگیری کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه رادیویی "صدای انتخاب" که از رادیو ورزش ورزش پخش شد، در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برداشت شما از اختصاص جایگاه ورزش و تربیت بدنی در قانون اساسی چگونه است، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران و هر نظامی که با مردم در ارتباط است مسئولیت‌هایی را در قبال مردم خود برعهده دارد که باید به صورت جدی به آنها بپردازد.

 

وی  افزود: در قوانین و اسناد بالادستی ما این قوانین نمود داشته است. وقتی مردم به قانون اساسی مراجعه می‌کنند می‌بینند چه وظایفی بردوش دولتها سپرده شده و براساس همان از دولتها و مسئولان مسئولیت می‌خواهند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اهمیت ورزش در سلامت، نشاط و شادابی مردم یادآور شد: ورزش علاوه بر ایجاد سلامت، نشاط و شادابی در جامعه به عنوان هویت ملی و غرور ملی نیز دارای جایگاه مهمی است. در بخش سلامت اگر مردم علاقه ای به ورزش ندارند دولت‌ها و حکومت‌ها باید به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند.

 

جهانگیری همچنین گفت: ورزش از نظر شادابی و نشاط به جامعه جوانی مثل کشور ما کمک می‌کند در کنار شادابی امید آنها نیز به آینده بیشتر شود. وقتی جوانی ایرانی در عرصه بین الملل مقامی کسب می‌کند و پرچم ایران برافراشته و سرود ایران نواخته می‌شود، هر ایرانی احساس غرور می‌کند و به هویت ملی آن کشور اضافه می‌شود. لذا هویت ملی از جمله مسائل مهمی است که با ورزش به اتحاد، انسجام یک ملت نیز منجر می‌شود.

 

وی در جمع بندی از این بخش از سخنان خود تصریح کرد: ورزش با این ویژگی‌ها یکی از مولفه‌های مهم در سلامت، نشاط و هویت بخشی به جامعه است و می‌تواند ظرفیت‌های فراوان زیادی که در کشور وجود دارد بالفعل کند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگر مجری این برنامه مبنی براینکه برنامه‌های شما در حوزه ورزش همگانی، قهرمانی و حرفه‌ای چیست؟، اضافه کرد: دولت باید در این حوزه منابع مهمی را اختصاص دهد و تلاش کند با اختصاص منابع مورد نیاز ورزش همگانی را در کشور با اهمیت‌تر کند، اگر شرایط به گونه‌ای شود که مردم به سمت ورزش همگانی سوق پیدا کنند علاوه بر نشاط و تندرستی با ایجاد فرهنگسازی هایی که اخیرا در این زمینه صورت گرفته است به سلامت جامعه نیز کمک می‌کند.

 

جهانگیری افزود: باید در منابع اختصاص یافته ورزش قهرمانی را نیز مورد توجه قرار داد و زمینه این فعالیت را در همه اقشار، سالمندان، معلولان، زنان و مردان فراهم کرد. البته شرایط کشور و زیرساخت‌های موجود بخصوص در زمینه اختصاص اماکن ورزشی برای بانوان با محدودیت‌هایی روبرو بوده است به طوری که باید این منابع دیده شود و به عدالت ورزشی توجه کرد. از این منظر که امکانات ورزشی بین زنان، مردان و نسبت‌های جمعیتی عادلانه تقسیم شود. بخصوص در مناطقی که مناطق محروم هستند می‌توان با مشارکت بخش خصوصی تسهیلاتی را در این حوزه فراهم کرد.

 

 هر جا به جوان سخت‌گیری کردیم نتیجه عکس گرفتیم. هرجا جوان آزادانه تصمیم گرفت و احساس شخصیت کرد که خود می‌تواند تصمیم گیری کند، تصمیم‌های مهمی گرفته شد

 

وی با بیان اینکه دولت یازدهم در این زمینه قدمهای خوبی را برداشته است، گفت: دولت یازدهم برخی از بخشهای ورزشی نیمه تمام را با کمک بخش خصوصی و خیرین تکمیل کرد و امیدواریم با اختصاص منابع و امکانات دیگری زمینه این مباحث فراهم شود.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین درباره برنامه‌هایش برای ورزش حرفه‌ای نیز گفت: در زمینه منابع ورزش حرفه‌ای باید برنامه ریزی خوبی با کمک صاحب نظران و اساتید صورت گیرد.

 

جهانگیری در ادامه در خصوص راهکارهای دولتش درباره حاکم کردن اخلاق در ورزش گفت: با گذشت سالها هنوز از جهان پهلوان تختی و پوریای ولی به عنوان ورزشکاران و پهلوانان با اخلاق یاد می‌شود. این به این معنی است که ارزشهای اخلاقی ماندگارتر از افراد هستند و ما نیز باید تلاش کنیم با حاکم کردن ارزشهای انسانی و اسلامی در ورزشکاران خود این مسئله را مورد توجه قرار دهیم.

 

وی با بیان اینکه این موضوع با دستورالعمل و فشارهای دستوری همخوانی ندارد گفت: هر جا به جوان سخت‌گیری کردیم نتیجه عکس گرفتیم. هرجا جوان آزادانه تصمیم گرفت و احساس شخصیت کرد که خود می‌تواند تصمیم گیری کند، تصمیم‌های مهمی گرفته شد.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی براینکه اقتصاد مقاومتی از برنامه های مهم و پایه اقتصادی کشور است، شما مقاوم سازی اقتصاد ورزش را با تکیه بر پتانسیل‌های دانش در این حوزه چگونه عملیاتی می‌کنید، گفت: اقتصادی مقاومتی مجموعه سیاست‌هایی است که تدوین شده تا اقتصاد کشور را به نقطه مطلوب برساند. علت ایجاد این اقتصاد نیز آن بوده است که این اقتصاد مقابل تکانه‌های شدید خارجی مقاومت کند و آسیب نبیند.

 

جهانگیری با اشاره به تجربه‌های تحریم در اقتصاد کشور گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اینکه رفتارها و تصمیمات کشورهای خارجی و بحران‌های آنها بر اقتصاد ما تأثیر نگذارد. اینگونه نباشد که با تکان های اقتصادی آنها قیمت نفت کاهش پیدا کند و زندگی مردم ایران نیز تحت تأثیر قرار گیرد.

 

وی افزود: بنده به عنوان رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی ۵ رویکرد جدی را در زمینه اقتصاد  مقاومتی لازم الاجرا می‌دانم که در حوزه ورزش نیز قابل دستیابی است. در ابتدای امر باید به دانش بنیان کردن اقتصاد توجه کرد. اینکه اقتصاد به جای متکی بودن بر فروش نفت و منابع کشور به علم و دانش متکی باشند. این مسئله در اقتصاد ورزشی نیز قابل دستیابی است.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: قطعاً با ورود ورزش به اقتصاد دانش بنیان می‌توان از علم روز برای بهره گیری بهتر از دانش ورزش استفاده کرد و حوزه‌های ورزشی و بخصوص تولید کالای ورزشی را در کشور پیگیری کرد.

 

جهانگیری با بیان اینکه دومین رویکرد در حوزه اقتصاد مقاومتی مردمی کردن اقتصاد در ورزش است، گفت: در رویکردمردمی همه کاره مردم هستند، اینکه مردم خود اداره کننده امورات شوند. این مسئله در برنامه پنج ساله به عنوان امور عدالت بنیان دیده شده است اینکه در همه مسائل عدالت حاکم باشد.  اینگونه نباشد رشته‌ای بیشتر مورد توجه قرار گیرد و رشته‌های دیگر دچار کم توجهی شوند. برمبنای عدالت مدیر، رئیس فدراسیون، براساس شایستگی انتخاب می‌شوند و اینجاست که می‌توان گفت عدالت رعایت شده است.

 

وی با اشاره به اینکه اقتصاد مقاومتی درونی و برونزاست، گفت: وقتی دیده شد در همه حوزه‌ها ظرفیت‌های درون کشور در داخل استفاده شد و می‌توان از ظرفیت‌های خارجی نیز استفاده کرد و با دنیا در تعامل بود، تا فناوری‌های جدید را وارد کشور کرد، بخش برون نگری اقتصاد نیز مورد توجه قرار گرفته است این امر در ورزش نیز به خوبی قابل دستیابی است و زمینه ‌ای برای دیپلماسی ورزشی را فراهم می‌کند. اینکه ورزشکار ما فارغ از مسائل سیاسی در میادین بین المللی ورزشی حضور یابد و فرهنگ کشور را منتقل کند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان این بخش از سخنان خود گفت: این ۵ رویکرد اقتصاد مقاومتی در حوزه ورزش نیز قابل اجراست و برای دستیابی به آن باید برنامه ریزی صورت گیرد.

 

جهانگیری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه با وجود رکود، تورم و بیکاری که از مطالبات اصلی مردم از دولت‌ها هستند چگونه در درگیری‌های اصلی خود در اجرای سیاست‌های ورزشی می‌توانید با عبور از این مسائل موفق باشید، گفت: ایران دوران سختی را از نظر رکود و تورم پشت سرگذاشت، اقتصاد کشور در ۴۰ سال گذشته با فراز و نشیب‌های زیادی روبرو شد. مقاطعی بوده که اقتصاد ایران با تورم ۴۰ درصد و رشد اقتصادی منفی ۶.۸ درصد روبرو شده است و اینکه در مقطعی این دو اتفاق همزمان صورت گرفته باشد فقط در سال ۹۱ بوده که تا ۹۲ هم ادامه داشت.

 

وی در توضیح این شرایط گفت:  اقتصادی که هم با رکود و هم با تورم روبرو بوده و به طور طبیعی آثار این ۲ عامل سخت شدن زندگی مردم و معیشت آنها است و همچنین موجب افزایش بیکاری در جامعه می‌شود و حتی شاغلین کار خود را از دست می‌دهند و بنگاه‌ها هم به دلیل تورم بالا از ادامه کار ناتوان می‌شوند، مهم این بود که دولت شرایطی بوجود آورد که اقتصاد کشور وارد یک رونق شود.

 

 بعد از برجام این تردید وجود داشت که ما می‌خواهیم بازارمان را به روی کالاهای خارجی باز کنیم و هرکه کالایی در کشورش تولید کرده برای مصرف کالایش را وارد ایران کند که ما قاطعانه و شفاف اعلام کردیم بازارمان را به راحتی در اختیار کالاهای خارجی قرار نمی‌دهیم

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه به تعبیری ماشین اقتصاد ایران در آن دوره با این وضعیت و اعمال فشار تحریم‌ها وارد دره شده بود گفت: ما در این ۴ سال تلاش کردیم ماشین اقتصاد کشور را از دره بیرون بیاوریم، تعمیر و اصلاح کنیم، مشکلاتش را حل کرده و در مسیر صحیح قرار دهیم  اکنون با قاطعیت می‌توان گفت ماشین اقتصاد ایران در مسیر صحیح رشد و رونق قرار گرفته است.

 

جهانگیری ادامه داد: ممکن است سرعت آن به سرعت مطلوب مورد نظر ما نرسیده باشد اما این ماشین در مسیری قرار گرفته که باید با سرعت بیشتری حرکت کند و حرکت ماشین اقتصاد یعنی ایجاد رونق اقتصادی و اشتغال بیشتر و تورم کمتر، لذا به صورت طبیعی اگر اقتصادی حرکت کرده و در این تورم کم رشد کند  ایجاد اشتغال می‌کند اما در مقطع فعلی ما با یک انبوه جمعیت بیکاری روبرو هستیم که همه آن انباشته از دوران گذشته است.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر با یک جمعیت فارغ‌التحصیل روبرو هستیم که مطالبه کار دارند، بنابراین باید طرح‌های دقیق‌تری برای اقتصاد کشور طراحی کرد. آن طرح‌ها مطالعه شده و ما هم در زمینه شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانیم کار جدی‌تری انجام دهیم تا فارغ‌التحصیلان بیشتری در این شرکت‌ها مشغول به کار شوند.

 

جهانگیری با اشاره به اینکه سرمایه صندوق نوآوری و شکوفایی را اضافه کردیم تا در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان اقدام جدی داشته باشیم، تصریح کرد: همچنین هر یک از علاقه‌مندان در بخش ورزشی کشور بخواهند تولیدی انجام دهند که در داخل کشور مصرف داشته و به بازارهای بین‌المللی هم صادر شود می‌تواند از منابع این صندوق و سایر تسهیلات دولت بهره‌مند شود.

 

وی به شرایط ایران بعد از برجام اشاره کرد و گفت: شرایط به گونه‌ای است که همه شرکت‌های بین‌المللی معتبر علاقه‌مند هستند که با ایرانیان کار کنند. بعد از برجام این تردید وجود داشت که ما می‌خواهیم بازارمان را به روی کالاهای خارجی باز کنیم و هرکه کالایی در کشورش تولید کرده برای مصرف کالایش را وارد ایران کند که ما قاطعانه و شفاف اعلام کردیم بازارمان را به راحتی در اختیار کالاهای خارجی قرار نمی‌دهیم و هرکه می‌خواهد با ایران کار کند باید با بخش خصوصی ایران شریک شود و شرکت تأسیس کنند تا کالایی در ایران تولید کرده تا هم در بازار ایران قابل مصرف باشد و هم در بازارهای بین‌المللی است.

 

جهانگیری در پاسخ به این سؤال که در برنامه شما برای اداره کشور در دولت احتمالی آینده‌تان، به‌ ویژه در حوزه ورزشی وزارت و جوانان، به طور مشخص برای سپردن مسئولیت‌های بزرگ به آدم‌های بزرگ که به شایسته‌سالاری تعبیر می‌شود، چه تمهیدی اندیشیده‌اید؟ گفت: انتخاب مدیران جزو مهمترین مسئولیتی است که بر دوش رئیس‌جمهور است. 

 

وی افزود: اگر یک برنامه خوب تصویب و تنظیم کنید، این برنامه وقتی موفق می‌شود که مدیران متناسب با برنامه انتخاب شده باشند که مسئولیت اداره و اجرای برنامه را برعهده داشته باشند، برنامه‌ای هر چند خوب اگر مدیر مناسب برایش انتخاب شود، به جای اینکه به سمت موفقیت برود به سمت عدم موفقیت می‌رود.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در بیان ویژگی‌های مدیران کشور، اظهارداشت: مهم‌ترین ویژگی مدیران کشور این است که در هر رشته از فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی کشور، مدیر باید سالم و پاکدست باشد. اگر مدیری که برای کلان کشور انتخاب می‌شود، از این ویژگی برخوردار نباشد و حساسیت روی این موضوع هم نداشته باشد، اگر خودش هم کار خلافی انجام ندهد، در زیرمجموعه‌اش اتفاقات بدی می‌افتد؛ این پیش‌نیاز انتخاب هر مدیری است.

 

جهانگیری اضافه کرد: مدیر برای رشته‌ای که انتخاب می‌شود از دانش متناسب با آن رشته باید برخودر باشد، البته نمی‌توان گفت که در یک رشته‌ای از یک وزارتخانه‌ای یک کسی می‌تواند در همه تخصص‌های مرتبط با آن وزارتخانه دانش داشته باشد، بالاخره باید دانشش با آن تخصص مرتبط باشد.

 

وی با بیان اینکه مدیران باید از تجربه کافی برخودار باشد، گفت: مدیر در رشته‌ای که قرار می‌گیرد باید بداند که در حوزه‌ای چه کارهایی در حال انجام است. مدیر باید نقاط قوت قبلی را تقویت و نقاط ضعف احتمالی را برطرف کند. مدیر باید در دستگاهی که قرار می‌گیرد، با مشورت همکارانش بتواند نقاط قوت و ضعف را شناسایی کند؛ به قول ورزشی‌ها نفر بعدی باید تکمیل‌کننده نفر قبلی باشد، قرار نیست که نفر بعدی تخریب‌کننده کار مدیر قبلی باشد، باید نواقص را برطرف کند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری یکی دیگر از ویژگی‌های مدیران را برخورداری از دانش کافی دانست و تصریح کرد: مدیریت باید بتواند بخشی را بر عهده می‌گیرد، کارآمدی داشته باشد تا هر روز گره‌ای از کار آن بخش باز کند؛ معتقدم شأن نزول مدیریت در کارآمدی‌اش است. مدیری که نتواند گره‌ای از مشکلات دستگاتهش باز کند، حتما قدم مثبتی بر نداشته است.

 

جهانگیری اضافه کرد: شایسته‌سالاری به معنای این است که افراد مناسب با رویکرد توجه به جوانان در مدیریت‌ها مورد تأکید قرار گیرد. با توجه به اینکه این کشور جامعه جوانی دارد و این جامعه جوان باید در سطوح مدیریتی قرار بگیرند، باید حرکت به سمتی باشد که جوان‌ها وارد حلقه مدیریت کشور شوند و این حلقه روز‌به‌روز نشاط جوانی خودش را همواره پیدا کند.

 

وی در پاسخ به این سؤال که چقدر و چگونه آماده سرمایه‌گذاری در حوزه ورزش هستید؟، اظهارداشت: بحث سلامت یکی از اصلی‌ترین بحث‌های هر کشور است، ما در ابتدای دولت یازدهم با یک مشکل روبه‌رو شدیم، به نام اینکه مردم بیش از اینکه از رنج بیماری اذیت شوند، از رنج هزینه‌های بیماری آزار می‌دیدند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اضافه کرد: این دولت در بخش سلامت یک مار بزرگی کرد و به تعبیری کاری کارستان بود. وقتی ما به مسئله طرح سلامت ورود کردیم، خودمان هم فکر نمی‌کردیم که در بین مردم جا باز کرده و رضایت مردم را تأمین کند؛ نتیجه طرح تحول سلامت این است که مردم امروز دغدغه هزینه سلامت ندارند.

 

جهانگیری تصریح کرد: تقریبا ما پرداخت از جیب مردم برای بستری شدن در بیمارستان را از ۳۷ درصد را به چیزی حدود ۸ درصد رسانده‌ایم و این دامنه توسعه یافته است.پزشکان متخصص به دورترین نقاط کشور رفته‌اند و بیش از ۱۲ هزار پزشک متخصص به مناطق محروم و دروافتاده‌اند رفته‌اند تا به مردم سرویس دهند.

 

وی با بیان اینکه هزینه‌های سلامت در بین دیگر هزینه‌ها بالاست، افزود: یکی از هزینه‌‌هایی که دولت باید پرداخت کند، هزینه سلامت است، تقریبا هیچ ایرانی‌ای نیست که بیمه درمان نشده باشد؛  ما بیش از ۱۰ میلیون نفر را در سال ۹۳ بیمه کردیم. حرکتی را شروع کردیم که هر ایرانی که دفترچه بیمه ندارد، دولت هزینه بیمه‌اش را پرداخت.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ادامه داد: موضوعی که می‌تواند هزینه‌های بخش سلامت کشور را کاهش دهد و موجب عدم بیماری شود و سلامت مردم را تضمین کند، در رأس همه آنها ورزش است. ورزش یک کار چندوجهی است و صرفا موضوعی تفریحی نیست که برای اوقات فراغت به آن پرداخته می‌شود. مهم‌ترین موضوعی است که با یک ریال سرمایه‌گذاری در آن به چند برابر صرفه‌جویی برای کشور به‌وجود می‌آوریم.

 

جهانگیری گفت: یکی از برنامه‌هایی که در دولت یازدهم انجام دادیم و در دولت دوازدهم هم باید جدی‌تر انجام دهیم، اهمیت ورزش است و فقط نباید به سلامت در این حوزه نگاه کنیم.

 

وی جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی را یکی دیگر از زمینه‌های سرمایه‌گذاری برای ورزش و سلامت دانست و تأکید کرد: با پیگیری‌های دولت تاکنون ۴ جلسه در حوزه آسیب‌های اجتماعی در حضور رهبر انقلاب برگزار شده که رؤسای قوا و وزرای دولت نیز حضور داشتند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، ادامه داد: یکی از راه‌هایی که می‌توانیم مانع شویم که جوان به سمت اعتیاد نرود، ورزش است. اگر بخواهیم جوان همواره از خلاقیت و نوآوری برخوردار باشد، باید به سمتی برویم که سلامتش را تضمین کنیم، لذا ورزش حتما از رشته‌هایی است که به صورت ویژه در برنامه آینده دولت آن را پیگیری می‌کنیم.

 

 جهانگیری در پاسخ به این سؤال که راه‌کارهای شما برای کاهش تصدی‌گری دولت در حوزه ورزش چیست؟، گفت: نقش دولت در اقتصاد ایران خیلی پر رنگ است و سهم زیادی در اقتصاد کشور دارد. امور حاکمیتی مانند امنیت، گمرک و قوه‌قضائیه و از این دست را نمی‌توانیم به بخش خصوصی واگذار کنیم. 

 

وی با بیان اینکه امور تصدی‌گری دولت را مردم بهتر از دولت انجام می‌دهند، افزود: ورود دولت در این کار باعث می‌شود که اخلال به‌وجود آید، دولت باید سیاستگذار باشد.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با تأکید بر اینکه دئلت باید زمینه رقابت را برای مردم فراهم کند، گفت: دولت در تعریف ورزشی داور است و نمی‌تواند بازیکن باشد، داور اگر در یکی از دو تیم بازیکن شد و به نفع یکی از دو تیم سوت بزند، کار با مشکل روبه‌رو می‌شود. دولت باید زمینه رقابت را با ایجاد دستور‌العمل‌ها فراهم کند.

 

جهانگیری اضافه کرد: دولت باید دستورالعمل‌های شفاف را بنویسد و فقط بر آن‌ها نظارت داشته باشد و فقط اجازه دهد که مردم کارشان را بکنند.

 

وی با بیان اینکه سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی ابهاماتی را از پیش پای اقتصاد کشور برداشت، تصریح کرد:  اینکه رهبر انقلاب گفته‌اند بخش خصوصی می‌تواند در اقتصاد ایران فعالیت کند و به هر میزان که بخواهد می‌تواند بزرگ شود، چند درصدی ندارد، همه مردم صددرصدی هستند، یکی بخش خصوصی است و تولید می‌کند و دیگری کارگر است و کار دیگری می‌کند، مهم این است که از صددرصد مردم ایران برای توسعه کشور استفاده کنیم و هر کسی نقش خودش را ایفا کند.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بر ضرورت مشارکت مردم در حوزه‌های مدیریتی ورزش کشور تأکید کرد و گفت: امروز ورزش را باید به مردم واگذار کنیم، بر این اساس است که ورزش عدالت بنیان می‌شود؛ با مشارکت و تقسیم امکانات مناطق محروم و مرزی نیز هم از امکانات ورزشی و رفاهی برخوردار می‌شوند.

 

جهانگیری اضافه کرد: عدالت در میدان ورزش، یعنی اینکه مدیر و رئیس فدراسیون براساس شایستگی‌هایش انتخاب شود، اگر چنین اتفاقی افتاد، می‌توان گفت که عدالت در  حوزه ورزش جاری شده است.

 

وی ادامه داد: در بخش ورزش می‌توان بر درون‌زایی تأکید کرد، توجه به درون‌زا بودن یعنی آنکه ظرفیت‌های یک حوزه را در نظر بگیریم، از طرفی وقتی هم به برون‌گرایی تأکید می‌کنیم، یعنی اینکه ببینیم تولیدات داخلی ما امکان صادر شدن دارند و در مقابل هم می‌توانیم نیازهای‌مان را از بیرون از کشور وارد کنیم، در همین زمینه باید ورزشی ایجاد کنیم که با دنیا در تعامل باشد.

 

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری در پاسخ به این سؤال که برنامه‌‌های شما برای توجه به ورزش بانوان چیست؟، اظهارداشت: در بسیاری از اماکن و در زمینه اوقات فراغت خانم‌ها با محدویت‌هایی روبه‌رو هستند؛ البته در نقاطی از یک، از دو شهر پارک‌هایی برای ورزش بانوان تعیین کرده‌ایم. باید برای دختران خودمان فکر و برای ورزش آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم؛ بانوان باید هم در سطح مدیریت ورزش و هم در میادین ورزشی حضور داشته باشند.

 

 

 

 

  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش