چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳
۰۱:۲۰ - ۱۹ فروردین ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۱۱۷۰۱
سرپوش فوتبالی

چرا به ماجرای اردوی معروف دبی رسیدگی نشد؟

بیانیه جدید باشگاه پرسپولیس در اعتراض به حکم کمیته انضباطی؛ با این رای همه چیز عیان شد

باشگاه پرسپولیس,بیانیه پرسپولیس درباره رای کمیته انضباطی
باشگاه پرسپولیس در پی حکمی که از سوی کمیته انضباطی صادر شد، در اطلاعیه‌ای موضع خود را اعلام و ابراز امیدواری کرد بعضی تیم‌های مورد حمایت و افراد مشغول در آن‌ها از دایره مصونیت خارج شوند، عدالت جاری شود و تاختن بر پرسپولیس امری مورد حمایت نباشد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در پی احکام صادره از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال که تحت ریاست میرشاد ماجدی، بازیکن و مسئول سابق باشگاه استقلال قرار دارد، در اطلاعیه‌ای موضع خود را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است؛ آفتاب آمد دلیل آفتاب. اتفاقاتی که امروز در ادامه سلسله اتفاقات گذشته روی داد، مصداق همان مثلی بود که عنوان شد. همچنین گواهی بود بر اعتراضات دردمندانه پرسپولیس در یک سالی که گذشت و قبل از آن نیز وجود داشت ولی نه این‌گونه همه‌جانبه. پرسپولیس قبل از این نیز از دل آتش گذشت تا به قهرمانی رسید.

سرمربی پرسپولیس، بعد از این که کمیته‌های فدراسیون فوتبال و ارکان قضایی واکنش به رفتار سرمربی تیم رقیب در بازی‌های قبل‌تر نداشتند، در دربی به اقدام عجیب تیم داوری که باعث شد استقلال بتواند به تیم ۱۰ نفره پرسپولیس گل بزند و از شکست فرار کند، اعتراض کرد. موضوعی که قاعدتا باید مورد بررسی قرار می‌گرفت. گل‌محمدی نه داور را هل داد و نه بازیکن تیم حریف را مانند آن‌چه از طرف مقابل دیدیم ضرب و شتم کرد. با این وجود عذرخواهی کرد و ۶ جلسه هم محروم شد! تاسف‌بار است که دیگران به سبک و سیاق دیگری عمل می‌کنند. عذر هم نمی‌خواهند. تمام ارکان فوتبال را مداوم متهم می‌کنند و اصلا مشمول چنین محرومیتی نمی‌شوند! حیرت زده‌ایم و خوب می‌دانیم که آن‌چه به جایی نمی‌رسد، فریاد است.

عجبا که این ۶ جلسه محرومیت چه تقارن جالبی دارد؛ که به نظر پرسپولیس این روزها همه مصیبت‌ها را می‌کشد تا قهرمانی‌های پیاپی‌اش به این عدد نرسد. آیا این یک پیام و اشاره و نشانی است؟ ما نظری نداریم و همه چیز را به وجدان جامعه می‌سپاریم که می‌تواند همه چیز را مرور کند.

نکته بسیار است. مثلا این که قبل از این ورود سرمربی به داخل زمین و تغییر تصمیم داور را در کدام مسابقه و از سرمربی کدام تیم دیدیم؟ چه شد به ماجرای بازی گل‌گهر و استقلال ورود نشد در حالی که روزها قبل از دربی اتفاق افتاد؟ اگر رسیدگی و عدالت اجرا می‌شد آیا سرمربی تیم رقیب اصلا می‌توانست در دربی روی نیمکت بنشیند؟ اگر قرار نبود برای سرمربی پرسپولیس به‌خاطر ورود به زمین جلسه محرومیت بریده شود، آیا اصلا به آن ماجراها پرداخته می‌شد تا برای وضعیتی مشابه یک جلسه محرومیت تعلیقی در نظر گرفته شود؟

راستی چه می‌شود که مربی تیم خاص می‌تواند در جریان همان دربی، به بازیکن پرسپولیس حمله کند و حداقل حکم ممکن را بگیرد و رفتار بازیکنی چون محمد دانشگر در قبال تماشاگران پرسپولیس، به کلی نادیده گرفته شود؟ جالب است باشگاه رقیب در بیانیه‌اش به ماده ۹۲ اشاره می‌کند، ماده‌ای که مصداق رسیدگی به تخلف مربی‌شان است.

بهزاد غلامپور یک بار به فرشاد فرجی سیلی زد و این بار هم مهدی ترابی را هل داد، آیا طبق ماده ۹۲ تکرار تخلف، مجازاتش یک جلسه است؟

راستی چرا ماجرای آن فایل صوتی در ارتباط با احکام اعطای امتیاز به استقلال مورد رسیدگی قرار نمی‌گیرد؟

در چنین شرایطی باشگاه رقیب باید هم طلبکارانه، بیانیه بدهد، در روزی که همه چیز عیان و عریان شده است. بیاینه‌ای سر تا پا اشتباه و از سر دستپاچگی؛ به‌عنوان مثال به جای ماده ۵۵ به ماده ۵۴ اشاره کرده‌اند که این ماده یک جلسه محرومیت را در نظر گرفته است.

سوال مهم ما این است؛ ماجرای اردوی کذایی و معروف در دبی چه بود که وزیر ورزش هم در یک مقطع از اتفاقات اردو ابراز شرم کرد؟ چرا به آن رسیدگی نشد؟ به‌صراحت اعلام می‌کنیم اگر با خاطیان آن پرونده برخورد نشود مستنداتی را در اختیار مراجع قضایی می‌گذاریم که خواب را از خوشگذران‌ها بگیرد.

چه شد که سرمربی همین تیم در صفحه رسمی خود در اینستاگرام انواع و اقسام تهمت‌ها را به آقای سیدعلی داور دربی زد و از ویلا و مدرسه فوتبال و کار در شهرداری و ویزای اسپانیا و ... حرف زد اما هیچ اتفاقی برایش نیفتاد؟ این تهمت‌ها چند جلسه محرومیت داشت؟

چگونه است که همین تیم در نیم فصل دوم حتی یک برد بدون مسأله هم نداشته؟ به گواه کارشناسان در همه آن بازی‌ها اشتباه داوری به کمک‌شان آمده و اکنون هم این‌طور بیانیه می‌دهند تا همه یادشان برود از چه کمک‌های داوری بی‌شماری در این فصل بهره برده‌اند.

سوال مهم از کمیته انضباطی این است که رای به این مهمی که قاعدتا به غیر از اعضای آن کمیته فرد دیگری حتی در فدراسیون نباید از آن خبردار باشد چطور سه ساعت پیش از انتشار رسمی در اختیار منصوبین تیم رقیب و صفحات هواداری آنها رسیده است؟ طبق بند ١٤ ماده ٢١ مقررات انضباطی، انتشار رای قبل از امضاء و ابلاغ آن توسط هر شخص به طور کلی ممنوع و در حکم افشای اسرار است.

این روزها یک تیم مورد حمایت مصونیت دارد و یک تیم هم پرسپولیس است که هیچ محدودیتی برای اقدام علیه آن وجود ندارد و مشکل همان عدد ۶ است.

در تمام این مدت شاهد بوده‌ایم هر حق‌خواهی و درخواست عدالتی از جانب پرسپولیس، به پیامدهای شدیدتری منجر شده است و شاید این بار هم باید منتظر باشیم ولی باز در گوشه ذهن‌مان امیدواریم، عدالت از یک جایی نور امید را بر فوتبال و لیگ بتاباند و به‌طور قطع بعد از قادر و عادل مطلق که همه این‌ها را می‌بیند، نگاه‌مان به فدراسیون فوتبال و شخص آقای ماجدی است که همه این ابهامات و نسبت‌های رنگی بودن فدراسیون را تغییر دهد.

  • 11
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

چکیده بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید

نام کامل: هیثم بن طارق آل سعید

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • سه شنبه ۲۳ مرداد
    لیگ نخبگان آسیا
    شاندونگ تایشان - بانکوک یونایتد
    ۱۵:۳۰
  • لیگ نخبگان آسیا
    الغرافه - شباب الاهلی امارات
    ۱۹:۰۰
  • دوستانه
    بایرن مونیخ - تیرول
    ۱۹:۳۰
  • دوستانه
    الهلال -
    ۱۹:۴۵
ویژه سرپوش