دوشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۳
۰۹:۰۲ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۲۰۸۲
سرپوش فوتبالی

بیانی: خوشی به هواداران استقلال نیامده است/ فلاحت زاده: نمی‌دانم مجیدی از چه کسی خط می‌گیرد

پیشکسوت استقلال,فرهادمجیدی
پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان اینکه فرهاد مجیدی با جدایی‌اش جشن آبی‌پوشان را خراب کرد، گفت: او باید تصمیمش را زودتر اعلام می‌کرد..

شاهین بیانی در گفت‌وگو با  تسنیم، در خصوص جدایی فرهاد مجیدی از استقلال گفت: این اتفاقی بود که خیلی‌ها آن را پیش‌بینی نمی‌کردند. استقلال تازه به آرامش رسیده بود و بعد از ۹ سال قهرمان لیگ برتر شد ولی انگار خوشی و خنده به هواداران استقلال نیامده است. نمی‌دانم مجیدی با چه استدلالی استقلال را ترک کرد و این چیزها به تصمیم شخصی افراد مربوط می‌شود ولی او نباید چنین کاری را انجام می‌داد. مجیدی البته قبلا هم اینگونه جدا شده بود و دوباره کاری کرد که جشن استقلالی‌ها خراب شود.

وی تصریح کرد: شک نکنید که ماجرای توافق مجیدی با تیم اماراتی حداقل مربوط به دو ماه قبل است و این مربی باید چند هفته قبل از اتمام فصل موضوع جدایی‌اش را با مدیران استقلال در میان می‌گذاشت. استقلال بعد از رسیدن به قهرمانی شرایط بسیار خوبی داشت و حال هواداران هم خوب بود ولی مجیدی با این تصمیم، باشگاه و مدیران استقلال را با یک چالش سخت مواجه کرد. حالا انتخاب سرمربی مسئله آسانی نیست و از طرفی بحث از دست دادن زمان هم مطرح است.

بیانی در پاسخ به این پرسش که «گزینه داخلی برای هدایت استقلال بهتر است یا خارجی؟» خاطرنشان کرد:  انتخاب مربی سرشناس و کارنامه‌دار خارجی بهتر از گزینه داخلی است. امیدوارم مدیران استقلال بهترین تصمیم را بگیرند تا باشگاه هر چه زودتر وارد فصل نقل و انتقالات شود. استقلال باید بازیکنانش را حفظ کند و چند بازیکن جدید هم به تیم اضافه شوند.

فلاحت زاده: نمی‌دانم مجیدی از چه کسی خط می‌گیرد/ جو علیه نکونام را مجیدی به وجود آورد

یک پیشکسوت باشگاه استقلال گفت: مکتب ناصر حجازی این نبود و نمی‌دانم از چه کسی دارد خط می‌گیرید.

پیشکسوت استقلال,فرهادمجیدی

فرشاد فلاحت زاده در گفت‌وگو با ایسنا درباره قهرمانی استقلالی‌ها اظهار کرد: به آقای آجرلو، هواداران و بازیکنان تبریک می‌گویم. استقلالی‌ها سال خوبی را برای هواداران رقم زدند و بعد از ۵ سال که شرایط سختی برای استقلال درست کرده بودند، روحیه خوبی به هواداران دادند و این مساله جای خوشحالی دارند. حضور مربی خارجی در کنار مدیریت آقای آجرلو و هیات مدیره باشگاه بسیار تاثیرگذار بود. امسال سال خوبی برای استقلال بود و با وجود این‌که می‌دیدیم تیم خوب بازی نمی‌کند اما نتایج خوبی کسب کردند. اگر استقلال قهرمان نمی‌شد، ۱۰ سال باید عقب گرد می‌کرد و دلایل ناکامی‌اش را بیش‌تر بررسی می‌کرد.

او درباره تاثیر حضور گابریل پین در استقلال و حضور مربیان خارجی در تاریخ فوتبال ایران گفت: تاثیرگذاری آقای پین و مربیان خارجی نشان می‌دهد که مربیان ما آموزش خوبی ندارند و مدرس‌های خوبی در اختیار نداریم. کمیته آموزش دارد ضعیف کار می‌کند و باید بتوانیم مربیان ایرانی را به خارج از کشور بفرستیم یا مدرس خوب و سطح بالای بزرگ دنیا را به ایران بیاوریم. شاید پول کلانی بخواهند اما می‌توانند به خوبی آموزش دهند. این بسیار تاثیرگذار تر است تا این‌که مربیان را با هزینه بالا بیاوریم و پول ندهیم تا کار به شکایت برسد.

این پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان این‌که تفکرات فنی سرمربی باید به مربی خارجی دستیارش نزدیک باشد، گفت: اگر تفکرات فرق کند، قطعا موفق نخواهند بود. سرمربی‌ها باید با حوصله به دنبال مربیانی بروند که تفکرات مشترکی با آن‌ها دارند. ما در زمانی که قهرمان لیگ قهرمانان آسیا شدیم، یک مربی خارجی داشتیم. آقای بونژاک مربی ما بود و آقای پورحیدری به تفکرات او اعتماد کرد. ما ابزار لازم برای سیستم ۲-۵-۳ را داشتیم و او این را برای اولین بار در ایران پیاده کرد. شیوه جدیدی را به فوتبال ایران معرفی کرد و توانستیم قهرمان آسیا شویم.

او درباره جدایی مجیدی بیان کرد: همه هدف ما قهرمانی تیم بود و برای ما مجیدی و فرد دیگری مهم نبود. مجیدی دوست من است و دوستش هم دارم اما نمی‌دانم درباره جدایی او چه باید بگویم. نمی‌دانم از چه کسی دارد خط می‌گیرد ولی مکتب ناصر حجازی این نبود. حجازی وقتی سرمربی محمدان بنگلادش هم بود می‌آمد و به ما کمک می‌کرد و ایرادهای ما را می‌گرفت. با پورحیدری صحبت می‌کرد و دلش با استقلال بود. پورحیدری هم به همین شکل عرق استقلال را داشت. باید ببینیم در پشت پرده چه اتفاقی رخ داده است.

فلاحت‌زاده اضافه کرد: کم‌تر کسی فکر می‌کرد تیم مجیدی قهرمان شود چون فوتبال خوبی ارائه نمی‌داد. اکنون هم نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم در آینده چه می‌شود. مجیدی نباید این کار را می‌کرد و اگر بحث هواداران بود، باید می‌ماند اما برای پول، بحثش فرق دارد. یک روزی در سال ۹۸ با فرهاد مجیدی می‌خواستیم از کرواسی به ایران برگردیم. در فرودگاه فرهاد مجیدی گریه می‌کرد که خط خورده است. به او گفتم من باید گریه کنم که آخر فوتبالم است و تیم ملی را نمی‌بینم.

وی ادامه داد: او اول فوتبالش بود اما اگر در استقلال بود خط نمی‌خورد. مجیدی در تیم‌های دیگر هم بازی کرد اما محبوبیتش را در استقلال به دست آورده است پس چه زمانی باید جوابگوی محبت‌های باشگاه استقلال باشد؟ او باید سال بعد هم مردانه در تیم می‌ماند. حتی اگر قهرمان هم نمی‌شد عیبی نداشت. این حرکت بچه بازی است.

  

این پیشکسوت باشگاه استقلال درباره گزینه‌های مربی‌گری این تیم بیان کرد: به نظر من نکونام گزینه‌ خوبی است. این جوها علیه نکونام را فرهاد مجیدی به وجود آورد. نکونام سال‌ها در لالیگا بازی کرده و سال‌ها تجربه دارد. در مربی‌گری هم موفق بوده و بهترین گزینه است. این‌ها سرمایه باشگاه هستند و باید با آن‌ها قرارداد طولانی مدت ببندند. شاید حضور مربی خارجی ریسک باشد. البته حضور استراماچونی هم خوب است چون شناخت دارد اما جوانتر و با دانش تر از جواد نکونام نداریم.

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
فردریش نیچه نگاهی ژرف به زندگینامه و اندیشه‌های فردریش نیچه

تاریخ تولد: ۱۵ اکتبر ۱۸۴۴

محل تولد: روکن، آلمان

حرفه: فیلسوف و منتقد فرهنگی

درگذشت: ۱۹۰۰ میلادی

مکتب: فردگرایی، اگزیستانسیالیسم، پسانوگرایی، پساساختارگرایی، فلسفه قاره‌ای

ادامه
هدیه بازوند بیوگرافی هدیه بازوند؛ بازیگر کرد سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ مرداد ۱۳۶۶

محل تولد: بندرعباس، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

آغاز فعالیت: ۱۳۹۶ تاکنون

تحصیلات: فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری

ادامه
سانجیو باجاج بیوگرافی سانجیو باجاج میلیارد و کارآفرین موفق هندی

تاریخ تولد: ۲ نوامبر ۱۹۶۹

محل تولد: هندی

ملیت: هندی

حرفه: تاجر، سرمایه گذار و میلیارد 

تحصیلات: دکتری مدیریت از دانشگاه هاروارد

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • یکشنبه ۱۰ تیر
    جام ملت های اروپا
    انگلیس - اسلواکی
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اسپانیا - گرجستان
    ۲۲:۳۰
  • دوشنبه ۱۱ تیر
    کوپا آمریکا
    جامائیکا - ونزوئلا
    ۰۳:۳۰
  • کوپا آمریکا
    مکزیک - اکوادور
    ۰۳:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    فرانسه - بلژیک
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    پرتغال - اسلوونی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۲ تیر
    کوپا آمریکا
    بولیوی - پاناما
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    آمریکا - اروگوئه
    ۰۴:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    رومانی - هلند
    ۱۹:۳۰
  • جام ملت های اروپا
    اتریش - ترکیه
    ۲۲:۳۰
  • چهارشنبه ۱۳ تیر
    کوپا آمریکا
    برزیل - کلمبیا
    ۰۴:۳۰
  • کوپا آمریکا
    کاستاریکا - پاراگوئه
    ۰۴:۳۰
ویژه سرپوش