دوشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۳
۱۴:۱۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۵۰۳۹۱
اخبار فلزات، طلا و ارز

سقوط سنگین بیت‌کوین | روزانه ۲۰ میلیارد تومان از منابع اقتصادی ایران غارت می شود

استخراج رمز ارز و قیمت برق,غارت برق
قیمت بیت‌کوین، مهم‌ترین رمزارز جهان، پس از این که برای اولین بار از ماه ژوئن موقتاً به حدود ۴۸ هزار دلار رسید، با سقوط سنگین ۷ درصدی روبرو شد.

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی نوشت: قیمت بیت‌کوین، مهم‌ترین رمزارز جهان، پس از اینکه برای اولین بار از ماه ژوئن موقتاً با عبور از خط مقاومتی ۴۰ هزار دلار، تا ۴۸ هزار دلار صعود کرد، با سقوط سنگین ۷ درصدی روبرو شد.

قیمت بیت‌کوین که در روزهای اخیر رو به رشد بود پس از آن سقوط کرد که آمازون اعلام کرد گزارش‌هایی که در مورد آغاز پذیرش رمزارزها برای پرداخت به ازای کالاهای این شرکت منتشر شده حقیقت ندارند.

طبق داده‌های کوین متریکس قیمت بیت‌کوین موقتاً تا ۴۰,۲۴۵ دلار بالا رفت. بیت‌کوین پیش از این در ۱۶ ژوئن در بالاتر از این سطح قرار داشت.

قیمت بیت‌کوین تا ساعت ۱۰:۲۲ به وقت تهران با سقوطی ۶.۸۵ درصدی به ۳۷,۱۹۰ دلار رسید.

قیمت رمزارزهای مهم دیگری مانند اتروم و اکس‌پی‌آر هم به ترتیب با سقوطی ۷.۹۹ درصدی و ۶.۵۲ درصدی روبرو شد.

در روزهای اخیر انتشار گزارشی که نشان می‌داد آمازون به دنبال استخدام متخصص رمزارز است این گمانه‌زنی‌ها را به وجود آورده بود که این شرکت به زودی دریافت رمزارز به جای پول را آغاز خواهد کرد.

استخراج ‌گران غیرمجاز رمزارز، ۲۰ میلیارد تومان از منابع را غارت کردند

مجری تامین برق مراکز استخراج رمز ارز گفت: مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، روزانه ۲۰ میلیارد تومان از منابع اقتصادی کشور را به غارت می‌بردند.

استخراج رمز ارز و قیمت برق,غارت برق

به گزارش توانیر، «محمد خدادادی بهلولی» اظهار داشت: سودجویانی که از دستگاه‌های استخراج رمزارز غیرمجاز جمع آوری شده توسط وزارت نیرو استفاده می کردند، روزانه مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از منابع کشور را به غارت می برده اند تا بدون ایجاد هیچ گونه شغل و ارزش افزوده ای برای کشور و با سوءاستفاده از یارانه حامل های انرژی به ثروت اندوزی بپردازند.

وی افزود: براساس قانون استفاده از هرگونه انشعاب برق با تعرفه یارانه ای شامل انشعاب برق خانگی، تجاری، صنعتی، کشاورزی برای استخراج رمزارزها در کشور غیرمجاز است.

خدادادی تاکید کرد: انجام این عمل خلاف قانون در واقع کسب کردن سود نه از طریق یک فعالیت اقتصادیِ اشتغال زا و مولد بلکه با سواستفاده از یارانه حامل های انرژی متعلق به آحاد ملت ایران، است.

وی خاطرنشان کرد: سودجویی غیرقانونی از محل یارانه ها نیز باعث تحمیل هزینه های هنگفتی به اقتصاد کشور شده است که از جمله آنها می توان به دامن زدن به رکود صنایع و تعطیلی کارخانه ها و همچنین افزایش بیکاری و تورم اشاره کرد.

مجری تامین برق مراکز استخراج رمز ارز با بیان اینکه مجموعه صنعت برق تاکنون با همکاری نیروی انتظامی و همراهی قضات،  موفق به کشف و جمع آوری تعداد قابل توجهی دستگاه استخراج رمزارز با ظرفیتی نزدیک به ۶۰۰  مگاوات شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی که این تعداد دستگاه کشف و جمع آوری نشده بود، مالکان آنها با رفتار سودجویانه هم اکنون نیز مشغول به سواستفاده از برق یارانه ای برای کسب ثروت غیرقانونی بودند.

وی تصریح کرد:  با توجه به اینکه برای تولید برق در نیروگاه های حرارتی کشور گاز طبیعی با قیمت یارانه ای به مصرف می رسد، میزان یارانه ای که این افراد، برخلاف قانون از آن بهره می بردند به حدود ۲۰ میلیارد تومان در روز می رسید.

خدادادی اظهارداشت: مطابق قانون، تمام این افراد متخلف که دستگاه های آنها کشف و ضبط شده است، مکلف هستند نسبت به بازپرداخت یارانه های مورد اشاره اقدام کنند و علاوه بر این، با معرفی به مراجع قضایی توسط وزارت نیرو جرایم سنگین دیگری نیز شامل آنها خواهد شد.

وی در خصوص نحوه معرفی و پاداشی که به گزارش دهندگان اختصاص می یابد، تصریح کرد: سه راهکار برای ارائه اطلاعات این مراکز وجود دارد که شامل درج اطلاعات مراکز مورد اشاره در  سامانه اینترنتی شرکت توانیر، اعلام از طریق سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا مراجعه حضوری به واحد حراست شرکت برق محل زندگی خود است.

وی خاطرنشان کرد: اطلاعات و مشخصات هویتی گزارش دهندگان به صورت کاملا محرمانه نزد وزارت نیرو حفظ می شود و به گزارش هایی که منجر به کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز شود، تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش نقدی تعلق می گیرد.

  • 19
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش