به گزارش مهر به نقل از سیانبیسی نوشت: قیمت بیتکوین، مهمترین رمزارز جهان، پس از اینکه برای اولین بار از ماه ژوئن موقتاً با عبور از خط مقاومتی ۴۰ هزار دلار، تا ۴۸ هزار دلار صعود کرد، با سقوط سنگین ۷ درصدی روبرو شد.
قیمت بیتکوین که در روزهای اخیر رو به رشد بود پس از آن سقوط کرد که آمازون اعلام کرد گزارشهایی که در مورد آغاز پذیرش رمزارزها برای پرداخت به ازای کالاهای این شرکت منتشر شده حقیقت ندارند.
طبق دادههای کوین متریکس قیمت بیتکوین موقتاً تا ۴۰,۲۴۵ دلار بالا رفت. بیتکوین پیش از این در ۱۶ ژوئن در بالاتر از این سطح قرار داشت.
قیمت بیتکوین تا ساعت ۱۰:۲۲ به وقت تهران با سقوطی ۶.۸۵ درصدی به ۳۷,۱۹۰ دلار رسید.
قیمت رمزارزهای مهم دیگری مانند اتروم و اکسپیآر هم به ترتیب با سقوطی ۷.۹۹ درصدی و ۶.۵۲ درصدی روبرو شد.
در روزهای اخیر انتشار گزارشی که نشان میداد آمازون به دنبال استخدام متخصص رمزارز است این گمانهزنیها را به وجود آورده بود که این شرکت به زودی دریافت رمزارز به جای پول را آغاز خواهد کرد.
استخراج گران غیرمجاز رمزارز، ۲۰ میلیارد تومان از منابع را غارت کردند
مجری تامین برق مراکز استخراج رمز ارز گفت: مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز، روزانه ۲۰ میلیارد تومان از منابع اقتصادی کشور را به غارت میبردند.
به گزارش توانیر، «محمد خدادادی بهلولی» اظهار داشت: سودجویانی که از دستگاههای استخراج رمزارز غیرمجاز جمع آوری شده توسط وزارت نیرو استفاده می کردند، روزانه مبلغ ۲۰ میلیارد تومان از منابع کشور را به غارت می برده اند تا بدون ایجاد هیچ گونه شغل و ارزش افزوده ای برای کشور و با سوءاستفاده از یارانه حامل های انرژی به ثروت اندوزی بپردازند.
وی افزود: براساس قانون استفاده از هرگونه انشعاب برق با تعرفه یارانه ای شامل انشعاب برق خانگی، تجاری، صنعتی، کشاورزی برای استخراج رمزارزها در کشور غیرمجاز است.
خدادادی تاکید کرد: انجام این عمل خلاف قانون در واقع کسب کردن سود نه از طریق یک فعالیت اقتصادیِ اشتغال زا و مولد بلکه با سواستفاده از یارانه حامل های انرژی متعلق به آحاد ملت ایران، است.
وی خاطرنشان کرد: سودجویی غیرقانونی از محل یارانه ها نیز باعث تحمیل هزینه های هنگفتی به اقتصاد کشور شده است که از جمله آنها می توان به دامن زدن به رکود صنایع و تعطیلی کارخانه ها و همچنین افزایش بیکاری و تورم اشاره کرد.
مجری تامین برق مراکز استخراج رمز ارز با بیان اینکه مجموعه صنعت برق تاکنون با همکاری نیروی انتظامی و همراهی قضات، موفق به کشف و جمع آوری تعداد قابل توجهی دستگاه استخراج رمزارز با ظرفیتی نزدیک به ۶۰۰ مگاوات شده است، خاطرنشان کرد: در صورتی که این تعداد دستگاه کشف و جمع آوری نشده بود، مالکان آنها با رفتار سودجویانه هم اکنون نیز مشغول به سواستفاده از برق یارانه ای برای کسب ثروت غیرقانونی بودند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه برای تولید برق در نیروگاه های حرارتی کشور گاز طبیعی با قیمت یارانه ای به مصرف می رسد، میزان یارانه ای که این افراد، برخلاف قانون از آن بهره می بردند به حدود ۲۰ میلیارد تومان در روز می رسید.
خدادادی اظهارداشت: مطابق قانون، تمام این افراد متخلف که دستگاه های آنها کشف و ضبط شده است، مکلف هستند نسبت به بازپرداخت یارانه های مورد اشاره اقدام کنند و علاوه بر این، با معرفی به مراجع قضایی توسط وزارت نیرو جرایم سنگین دیگری نیز شامل آنها خواهد شد.
وی در خصوص نحوه معرفی و پاداشی که به گزارش دهندگان اختصاص می یابد، تصریح کرد: سه راهکار برای ارائه اطلاعات این مراکز وجود دارد که شامل درج اطلاعات مراکز مورد اشاره در سامانه اینترنتی شرکت توانیر، اعلام از طریق سامانه تلفنی ۱۲۱ و یا مراجعه حضوری به واحد حراست شرکت برق محل زندگی خود است.
وی خاطرنشان کرد: اطلاعات و مشخصات هویتی گزارش دهندگان به صورت کاملا محرمانه نزد وزارت نیرو حفظ می شود و به گزارش هایی که منجر به کشف مراکز غیرمجاز استخراج رمزارز شود، تا سقف ۲۰ میلیون تومان پاداش نقدی تعلق می گیرد.
- 19
- 1