به گزارش تجارتنیوز، قیمت دلار امروز در بازار آزاد به حدود ۴۹ هزار و ۱۵۰ تومان رسید که نسبت به روز گذشته کمی افزایش داشت. این افزایش اندک، تاثیر خود را بر قیمت طلا و سکه هم نشان داد و این بازار را دستخوش تغییر بسیار اندکی کرد.
قیمت سکه امامی ۱۴۰ هزار تومان رشد کرد و به ۲۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید. قیمت سکه بهار آزادی هم ۲۵ میلیون و ۲۹۰ هزار تومان بود. قیمت نیم سکه با ۵۰ هزار تومان افزایش به ۱۵ میلیون تومان رسید و ربع سکه هم ۱۰ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان شد. قیمت سکه گرمی هم ۵ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان قیمت خورد.
اما روند قیمتی طلا و سکه در بازار چگونه است؟ گزارشها نشان میدهد که به موازات ثبات قیمت ارز در بازار آزاد، قیمت طلا و سکه هم به ثبات رسیده است و فعلا در این بازار نوسان کاهشی یا افزایشی خاصی رخ نداده است. البته هنوز بسیاری معتقدند که ماه صفر علت ثبات قیمت طلاست و میگویند کاهش تقاضا سبب ثبات قیمتها در بازار شده است. این عده پیش بینی میکنند که با تمام شدن ماه صفر و افزایش تقاضا در بازار، احتمالا قیمت طلا و سکه افزایش داشته باشد.
اما کارشناسان اقتصادی معتقدند با توجه به ثبات فعلی قیمت ارز در بازار، احتمال افزایش قیمت طلا و سکه بسیار محدود است. بر اساس پیشبینیها احتمالا قیمت دلار تا پایان شهریور و مهر ثابت و بدون تغییر باقی میماند و احتمالا قیمت طلا و سکه هم در این بازه زمانی تغییر خاصی را ثبت نکند.
اما روند قیمت طلا و سکه در ادامه سال بستگی به حرکت دلار دارد. البته گزارشها هم بیانگر این است که قیمت طلای جهانی رشد کرده است و احتمال رشد بیشتر طلای جهانی وجود دارد که این مساله هم میتواند بر قیمت طلا تاثیر بگذارد.
***
پنج تن شمش طلا وارد کشور شد
معاون وزیر صمت و رییس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: مکانیزم واردات شمش طلا با هدف بازگشت ارز به کشور تسهیل شده و پنج تن شمش طلا در ۲ هفته اخیر وارد کشور شد.
مهدی ضیغمی در هفتاد و هفتمین نشست شورای گفتوگوی دولت با بخش خصوصی استان مرکزی در اراک، افزود: واردات شمش طلا برای فعالان اقتصادی به صرفه است و تلاش شده روش بازگشت ارز متنوع شود.
وی در ادامه بیان کرد: اکنون بانک مرکزی صادرات ریالی را به رسمیت نمیشناسند و در ۲ هفته آینده کارت اجارهای بسته میشود.
ضیغمی افزود: نرخ شمش طلا مناسب است، بانک مرکزی فشار وارد میکند و برای عراق برنامه ریالی وجود ندارد.
وی بیان کرد: اولویت وزارت صمت، کمک به قبل از تعهد ارزی فعالان اقتصادی است و دیگری اولویت سرعت تخصیص ارز است تا گره واحدهای تولیدی رفع شود.
- 10
- 3