چهارشنبه ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
۰۸:۲۶ - ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۳۰۶۸۲۸
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۳/۲۷

قیمت دلار و سکه (یکشنبه ۲۷ خرداد ۹۷) / واکنش سکه به طرح جدید بانک مرکزی

قیمت سکه 27 خرداد و قیمت دلار 27 خرداد,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

روز پنج‌شنبه، سکه تمام بهار آزادی ۱۲۵ هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و با نزول از دو کانال ۲ میلیون و ۵۰۰ و ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان روی قیمت ۲ میلیون و ۳۹۵ هزار تومان قرار گرفت. بیشتر معامله‌گران فنی بازار باور داشتند، در صورتی که سکه بتواند خود را نزدیک کانال ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی نگه دارد، در روزهای آینده شانس تکرار ثبت رکوردهای افزایشی را خواهد داشت؛ ولی نزول شدید آن در روز آخر هفته انتظارات کاهشی را در بازار فعال‌تر کرد. در حالی که عده‌ای از معامله‌گران افت روز پنج‌شنبه را اصلاح طبیعی قیمت پس از چند روز افزایش دانسته بودند، عده دیگری از فعالان عوامل دیگری را در بالا رفتن شدت افت فلز گرانبهای داخلی موثر دانستند.

 

گروهی اعلام خبر بازارسازی برای اوراق گواهی پیش‌فروش سکه را در کاهشی شدن انتظارات معامله‌گران برجسته کردند، حال آنکه عده دیگری بیشتر به نزول قیمت دلار در بازار غیررسمی آزاد اشاره کردند. در روزی که سکه از دو مرز روانی پایین‌تر رفت، دلار نیز در بازاد آزاد نتوانست مرز ۷ هزار تومانی را حفظ کند. به گفته برخی فعالان، دلار در معاملات دلالان در حجم عمده در ساعات انتهایی روز پنج‌شنبه در محدوده ۶ هزار و ۹۷۰ تومان معامله می‌شد. به گفته یکی از بازیگران با تجربه بازار، معامله‌گران که در روزهای ابتدایی هفته خریدهای زیادی را صورت داده بودند، به یکباره در موقعیت فروش قرار گرفتند و قیمت را در مسیر کاهشی قرار دادند. نکته مهم در مورد روند دلار و سکه بالا رفتن دامنه نوسانات بود. همچنین روز پنج‌شنبه، ارزش دلار در شهرهای مرزی پایین‌تر رفت. به گفته فعالان، با تغییر روند بازار، فروشندگان دست بالا را در بازار داشتند.

 

بازار جدید برای سکه طلا

بانک مرکزی طرحی جدید برای بازار سکه تدارک دید. بنابر اظهارات دبیرکل بانک مرکزی، بازاری برای مبادله اوراق گواهی پیش‌فروش سکه ساخته خواهد شد. با طراحی این بازار در بورس کالا، قابلیت نقدشوندگی پیش از سررسید به اوراق پیش‌فروش سکه داده خواهد شد. سیاست‌گذار با این راهکار خلأ زمانی را در عرضه سکه‌های پیش‌فروش که بین مواعد مختلف رخ می‌دهد، از بین می‌برد تا عرضه سکه، به شکل مستمر انجام و سمت عرضه در برابر تقاضا تقویت شود. بانک مرکزی امیدوار است که سازوکار جدید، ثبات بازار را به نحو مطلو‌ب‌تری تامین کند. علاوه‌بر این، بازار جدید می‌تواند ریسک و هزینه نگهداری دارایی طلا در منازل را برای دارندگان اوراق پوشش دهد؛ چراکه اوراق پس از سررسید نیز می‌توانند نزد دارنده نگهداری شوند و در هر زمان که دارنده اوراق به آن نیاز داشت، توسط بانک به سکه تبدیل شود.

 

در حقیقت داشتن اوراق مساوی با داشتن سکه طلا است و در این زمینه بانک مرکزی متعهد شده است. افزایش درجه شفافیت در فضای اقتصادی از دیگر اهدافی بود که سیاست‌گذار در طرح جدید پیگیری کرد. در کنار اینها، چالش بر سر فرآیند عرضه مساله‌ای است که در مذاکرات بین بانک مرکزی و بورس کالا باید به نتیجه رسد.

 

تفاوت با بازار آتی

به عقیده برخی اقدام جدید بانک مرکزی ایجاد یک بازار آتی جدید برای سکه است که می‌تواند بازار آتی اصلی را تحت‌الشعاع قرار دهد. اما با وجود شباهت‌های ظاهری بین این دو بازار، تفاوت‌های ماهیتی و فنی بین این دو بازار وجود خواهد داشت.تفاوت ماهیتی در درجه اول این است که در بازار سکه آتی، تسویه فیزیکی لزوما انجام نمی‌شود. هر چند در روزهای اخیر به‌دلیل ملتهب شدن بازار، سهم تسویه فیزیکی در بازار آتی افزایش یافت که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاران به‌دنبال حفظ دارایی خود هستند. از این رو تصمیم بانک مرکزی را می‌توان مناسب ارزیابی کرد و جای خالی بازار جدید را پررنگ دانست؛ چراکه در بازار گواهی پیش‌فروش سکه، حتما تسویه به شکل فیزیکی انجام خواهد شد. یعنی دارنده اوراق در هر زمان که بخواهد می‌تواند با تحویل اوراق، سکه بهار آزادی تحویل بگیرد.

 

در بازار آتی پس از سررسید دیگر اوراق قابل‌معامله نخواهند بود، درحالی‌که در بازار جدید، اوراق پس از سررسید نیز می‌توانند مورد خرید و فروش قرار گیرند. البته قیمت اوراق پس از سررسید احتمالا نزدیک به قیمت بازار خواهد بود و اوراق تبدیل به سندی برای تملک دارایی خواهد شد. تفاوت دیگر اینکه در بازار آتی در حال حاضر سررسید طولانی‌تر از ۹ ماهه وجود ندارد؛ درحالی‌که در بازار اوراق طلا سررسیدهای تا ۲ سال نیز موجود است که می‌تواند برای سرمایه‌گذارانی که تمایل به سرمایه‌گذاری بلندمدت‌تری دارند، مناسب باشد.اما دسته دیگر تفاوت‌ها، بیشتر جنبه فنی دارد. اولین تفاوت فنی بین دو بازار اینکه، بر خلاف بازار آتی که یک واحد معامله معادل خرید و فروش ۱۰ سکه است، در بازار اوراق طلا فعلا کف و سقفی وجود ندارد. ضمن اینکه در بازار اوراق باید تمام ارزش گواهی پرداخت شود، درحالی‌که در بازار آتی وجه تضمین به همراه کسری از قیمت ۱۰ سکه پرداخت خواهد شد.

 

ارزش واقعی سکه ۲ میلیون تومان

رئیس شورای عالی نظارت کانون صرافان، از حباب ۲۰درصدی در قیمت سکه خبر داد و گفت: ارزش واقعی سکه حدود ۲ میلیون تومان است. به‌گزارش خبرگزاری صدا‌و‌سیما، سعید مجتهدی در برنامه «روی خط بازار» رادیو اقتصاد با اعلام این مطلب که هم‌اکنون ارزش واقعی سکه حدود ۲ میلیون تومان است، افزود: هر قطعه سکه به مبلغ ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم معامله شده است. وی همچنین با بیان اینکه طی چند ماه گذشته ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی کاهش یافته است و همین مسأله سبب شده سرمایه‌گذاران سرمایه‌های خود را به ارز تبدیل کنند، اظهار کرد: سرمایه‌های مردم با منع صرافی‌ها از خرید و فروش ارز به سمت بازار سکه سوق پیدا کرده است.

 

پس از نزدیک به شش ماه از روند تدریجی افزایش نرخ ارز، اتفاق خاصی در صادرات غیرنفتی به وقوع نپیوسته است. در این راستا موضوعات ذیل مطرح می‌شوند:

۱- بخش اعظم افزایش صادرات کنونی از رشد قیمت کالاهای اساسی در سطح جهان و به میزان کمتری از رشد حجم صادرات کالاهای سنتی (مواد غذایی خام، فرش و کفپوش‌ها) حاصل شده است و از سوی دیگر، با کاهش صادرات کالاهای صنعتی نهایی و با ارزش‌ افزوده بالا توأم شده است. 

 

۲- افزایش صادرات مواد خام و اولیه با توجه به تکیه بر رانت منابع و انرژی نیازی به تقویت از طریق افزایش نرخ ارز ندارد. موضوع این است که با افزایش بهای مواد اولیه و خام صنعتی، رکود در بخش‌های پایین‌دستی بیشتر خواهد شد و در نتیجه صادرات بالا می‌رود. 

 

۳- درباره صادرات محصولات کشاورزی و مواد غذایی باید توجه داشت که بخش عمده آن به ‌واسطه تأمین نهاده‌های تولیدی با ارز دولتی (خوراک دام، کود و...) و از سوی دیگر رانت آب ارزان (شامل بهای نازل انرژی برای برداشت آب از سفره‌های زیرزمینی) حاصل می‌شود. 

 

۴- با توجه به اینکه بیش از ۷۰ درصد واردات کشور شامل مواد اولیه و واسطه‌ای و ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی می‌شود، افزایش نرخ ارز منجر به افزایش قیمت تمام‌شده تولیدات داخلی می‌شود که با توجه به کاهش قدرت خرید حقیقی مردم، تشدید رکود و زیان‌دهی بخش‌های صنعتی خصوصی (صنایع کوچک و متوسط) را در پی دارد. 

 

۵- در شرایط خاص اقتصاد ایران، استفاده ابزاری و دستوری از متغیر نرخ ارز صرفا در راستای حمایت و تزریق رانت ارزی به صنایع بزرگ بالادستی دولتی و شبه‌دولتی مؤثر واقع می‌شود و در مقابل، تضعیف و تحدید بخش‌های تولیدی خصوصی را به همراه دارد. در این شرایط، افزایش نرخ ارز در راستای خام‌فروشی هرچه‌بیشتر، تحریف رقابت اقتصادی است و ضد نظام اقتصاد بازار و بخش خصوصی عمل می‌کند. 

 

۱۸:۰۰ ۲۷ خرداد ۹۷

دلار به ۷۰۰۰ تومان بازگشت

در اولین روز کاری هفته، سکه و دلار رفت و برگشت قیمتی را تجربه کردند. روز یکشنبه، دلار در ابتدای روز کمی افت کرد و به انتهای کانال ۶ هزار و ۸۰۰ تومان رفت. با این حال، از اواسط روز به کانال ۶ هزار و ۹۰۰ تومان بازگشت. برخی خبرها حاکی از آن بود که پس از ساعت ۴ بعدازظهر حتی قیمت به کانال ۷ هزار تومانی رفته است.

۱۶:۳۰ ۲۷ خرداد ۹۷

رئیس سازمان بازرسی: تخلفات مشهود در بازار سکه/سود یک میلیونی در هر پیش خرید

رئیس سازمان بازرسی با انتقاد از وضعیت خرید و فروش سکه گفت: سازمان بازرسی به طور جدی به این موضوعات ورود کرده است. وی افزود: بازار سکه، خودرو، مسکن و ارز چهار بازاری است که سازمان بازرسی به آن ورود کرده است. در رابطه با سکه هفت میلیون و ششصد

۱۶:۲۰ ۲۷ خرداد ۹۷

اسامی دریافت‌کنندگان دلار ۴۲۰۰ تومانی را منتشر کنید

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به وجود فساد و رانت احتمالی در تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی از بانک مرکزی خواست اسامی دریافت کنندگان دلار ۴۲۰۰ تومانی را منتشر کند. حمیدرضا حاجی بابایی درباره سیاست ارزی دولت گفت:از ابتدا مشخص بود که سیاست تعیین نرخ ۴۲۰۰ تومان برای هر دلار بازخور مناسبی در پی نخواهد داشت.براساس گزارش های تقاضا برای واردات با دلار ۴۲۰۰تومانی با رشد معناداری روبرو شده که این موضوع در التهاب بازار در مدت اخیر نقش داشته است. عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس شورای اسلامی افزود:رشد واردات به تضعیف تولید داخلی منجر می شود این در حالی است که باید حمایت از تولید ایرانی در سال جاری که به نام سال حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده بیش از گذشته باشد.

۱۶:۰۰ ۲۷ خرداد ۹۷

قيمت فروش سکه و طلا در بازار ايران

 

قیمت سکه 27 خرداد و قیمت دلار 27 خرداد,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

۱۳:۴۰ ۲۷ خرداد ۹۷

اولویت‌بندی کالاها در تخصیص ارز ۴۲۰۰تومانی/دلایل افزایش ثبت سفارش

عضو کمیته ارزی اتاق ایران با تاکید بر ضرورت اولویت‌بندی کالاها در تخصیص ارز ۴۲۰۰تومانی از سوی دولت، گفت: با این روند ثبت‌سفارش‌ها،پیش‌بینی می‌شود واردات تا پایان سال به ۹۰ میلیارد دلار برسد. محمد لاهوتی با اشاره به گذشت دو ماه از تصمیمات ارزی جدید دولت گفت: دولت در این مدت، مرحله به مرحله، تقاضای گروه‌های کالایی مختلف در بخش واردات، مسافری و دانشجویی را پاسخ داده و تنها بخشی که هنوز دستورالعمل‌های اجرایی آن صادر یا عملیاتی نشده است، صادرات است که تنها در ابلاغیه اول معاون اول رئیس جمهور در حوزه سیاست‌های جدید ارزی، به آن توجه شده است. بر این اساس مقرر شده تا ۸۰ درصد از ارز حاصل از صادرات به نرخ ۴۲۰۰ تومانی به سامانه نیما عرضه شده و ۲۰ درصد مابقی ارز حاصل از صادرات که در فهرست اعلامی وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار نگرفته است، با مکانیزمی که دولت تعریف می‌کند، عرضه شود. لاهوتی با اشاره به اینکه بانک مرکزی و سیاستگذاران ارزی در دولت باید نگاه دقیقی به واقعیت‌های بازار داشته باشند، تاکید کرد: وقتی که نرخ ارز دولتی و بازار آزاد، ۵۰ درصد تفاوت دارد، طبیعی است که هر فعال اقتصادی به سمت و سوی این موضوع حرکت خواهد کرد که سود تضمین شده و سرشار داشته باشد، این اقتضای اقتصاد و تجارت است؛ در حالیکه دولت با نادیده گرفتن بازار ثانویه، به افزایش تقاضا دامن می‌زند؛ از سوی دیگر، وقتی که ثبت سفارش صورت می‌گیرد، این امر به منزله تخصیص ارز و واردات کالا است؛ یعنی دولت تعهد کرده که ارز را تخصیص دهد.

۱۲:۲۵ ۲۷ خرداد ۹۷

دارندگان سکه‌های پیش‌فروشی بخوانند/ اوراق سکه قابل معامله می‌شود

معاون بانک مرکزی با تشریح جزییات بهادارکردن اوراق پیش فروش سکه سررسیدهای تا دوساله سکه، گفت: اوراق در بازار سرمایه قابل خرید و فروش شد. برای جزئیات بیشتر کلیک کنید.

۱۱:۵۰ ۲۷ خرداد ۹۷

تاجگردون: بازار ثانویه ارز باید تشکیل شود

غلامرضا تاجگردون درباره وضعیت بازار ارز گفت:باید از روز اول موضوع تشکیل بازار ثانویه ارز در دستور کار مسئولان اقتصادی قرار می گرفت چرا که با دلار ۴۲۰۰ تومانی حجم عرضه و تقاضا به تعادل نمی رسید. رئیس کمیسیون برنامه،بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد:اینکه گفته می شود ۱۰ درصد تقاضا در بازار ارز مربوط به تقاضای دلار با نرخ بالای ۴۲۰۰ تومان بوده موضوع قابل تاملی است چرا که در حال حاضر این ۱۰ درصد حجم تقاضا و عرضه، قیمت ها را در بازار ارز تعیین می کند. نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی درباره تاثیر راه اندازی بورس ارز تصریح کرد:با اقداماتی مانند تشکیل بازار ثانویه ارز با بورس ارز می توان با مکانیزم عرضه و تقاضا نوسانات بازار ارز را کنترل کرد. وی ادامه داد: اعلام نرخ ۴۲۰۰ تومانی دلار و پذیرش ثبت سفارش برای واردات بطور طبیعی باعث می شود ثبت سفارش با تقاضای اضافه روبرو شود. اختلاف قیمت دلار۴۲۰۰ تومانی با نرخ دلار در بازار آزاد بطور طبیعی انگیزه واردات را افزایش می دهد چرا که برخی واردکنندگان می توانند واردات کالا را با نرخ دلار ۴۲۰۰ تومانی انجام دهند تا کالاها با نرخ دلار در بازار آزاد ارز بفروش برسانند که این موضوع باید مورد رسیدگی شود.

۱۱:۳۰ ۲۷ خرداد ۹۷

قيمت فروش سکه و طلا در بازار ايران

 

قیمت سکه 27 خرداد و قیمت دلار 27 خرداد,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

 

 

۱۰:۴۵ ۲۷ خرداد ۹۷

دبیرکل بانک مرکزی: خریداران سکه نگران نباشند؛ همه سکه ها را تحویل می‌دهیم/ احتمال برگزاری حراج مجدد سکه

دبیرکل بانک مرکزی در پاسخ به نگرانی برخی خریداران سکه در طرح پیش فروش اظهار داشت: بانک مرکزی حتی یک سکه را هم از قلم نمی اندازد و به تمام تعهدات خود پاییند است. وی در باره شائبه ی برخی مردم همزمان با اعلام طرح جدید اوراق سکه از سوی بانک مرکزی مبنی بر احتمال عدم تحویل سکه های پیش فروشی گفت: سکه های پیش فروش شده جزو تعهد بانک مرکزی است که در سررسید عیناً تحویل خریداران می شود. دبیر کل بانک مرکزی ضمن اشاره به اینکه حتی اگر مردم از اوراق گواهی استقبال نکنند باز هم عین سکه تحویلشان می شود. احمدی افزود: بانک مرکزی در خرداد و همزمان با سررسید سکه های یک ماهه، ۸۰۰ هزار قطعه سکه تحویل خریداران داد که البته هنوز تعدادی از خریداران سکه های یک ماهه برای دریافت سکه هایشان اقدام نکرده اند. وی با تاکید براینکه حتی تحویل یک سکه هم به اینده موکول نمی شود، تصریح کرد: طرح جدید اوراق گواهی حباب بازار سکه را از بین می برد چرا که طبق این طرح در بورس حالت چوب زنی برای سکه رخ میدهد و بازار متعادل می شود. دبیر کل بانک مرکزی درباره احتمال حراج مجدد سکه در بانک کارگشایی نیز گفت: بانک مرکزی با توجه به واقعیت و نیاز بازار در این خصوص تصمیم می گیرد؛ امکان برقرای حراج مجدد سکه برای تامین نیاز نقدی و روزانه سکه وجود دارد. ا

۱۰:۰۳ ۲۷ خرداد ۹۷

نرخ ارز رسمی/ دلار قصد توقف قیمت ندارد (یکشنبه ۲۷ خرداد ۹۷)

از ۳۹ ارز بین بانکی ارائه شده از سوی بانک مرکزی ۱۶ ارز افزایش قیمت، ۲۱ ارز کاهش قیمت و ۲ ارز بدون تغییر کار خود را آغاز کرده است. برای دیدن نرخ سایر ارزها کلیک کنید.

۰۶:۰۰ ۲۷ خرداد ۹۷

رئیس کل بانک مرکزی: رشد تقاضا برای واردات با دلار ۴۲۰۰ تومانی را رصد می‌کنیم

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه برخی‌ها با دلار ۴۲۰۰ تومانی در پی افزایش واردات هستند، تا کالاهای وارداتی را گران‌تر بفروشند، گفت: بانک مرکزی در جریان است و اقدامات لازم را انجام خواهد داد. به گزارش خانه ملت، ولی‌الله سیف اظهار کرد: تصمیم دولت در خصوص بازار ارز که در فروردین ماه اجرایی شد، اقدام سنجیده ای تلقی می‌شود؛ چراکه حداقل اعمال سیاست ارزی دولت باعث شد که با خروج آمریکا از برجام، بازار ارز با شوک جدید روبه رو نشود و به نوعی مصونیت نسبی ایجاد کرد. رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد: در حال حاضر واحدهای تولیدی این اطمینان را دارند که مواد اولیه خود را می توانند با دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی تامین کنند؛ البته تصمیمات ارزی دولت در آینده کامل تر و پخته تر می شود. رئیس کل بانک مرکزی یاد آور شد: تلاش می شود در آینده، نقص ها در خصوص مسائل ارزی کشور برطرف شود.

 

 

  • 16
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۱۰
غیر قابل انتشار: ۱۶
جدیدترین
قدیمی ترین
نظر ملت مهم نیست فقط تو اقتصاد اشفته فقط منافع افراد خاصی از جامعه مهم است فقر فقرتر وثروتمند ثروتمندتر می‌شود اگر جنسی هم گران شد مالیات وارزش افزده را مصرف کننده پرداخت می کنند خدای فریاد رسی
بهترین کار تحریم کالای ایرانی است بخصوص کمپین خودرو صفر ممنوع هر کالای که در داخل تولید شود بعد این بازار خود راپیدا کرد وانحصار خواهد شد مثل خودرو ی داخلی
خيلي ارز گران شده چرا اينجوري شد كي اين كارهاي زشت رو ميكنه اخبار هم از گرانى مسكن و ماشين و همه چيز ميگه
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش