سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۰۵ - ۰۷ تير ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۴۰۲۰۵۵
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

۱۰ مورد از گرانقیمت ترین خانه ها و عمارت های مجلل شخصی جهان

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

وقتی که پای گرانقیمت ترین خانه های جهان به میان می آید، با مالکان رازآلود و کمتر شناخته شده آن ها روبرو می شویم. در مورد خانه هایی که در نقشه سلبریتی های هالیوود می توانید بیابید حرف نمی زنیم، بلکه منظور ما عمارت ها و قصرهایی است که ثروتمندترین مردان و زنان روی کره زمین مالکیت آن ها را در اختیار دارند. البته همه می دانیم که قصر باکینگهام یکی از گرانقیمت ترین خانه های جهان است که خاندان سلطنتی شناخته شده بریتانیا در آن سکونت دارند.

اما از آنجایی که این خانواده مالکیت قصر باکینگهام را در اختیار ندارند و برای آن هزینه ای پرداخت نکرده و نمی کنند، در این فهرست جایی ندارد. با این وجود شرط می بندیم که اسم افرادی مانند ایرا رنرت، اولنا پینچوک، لیلی سافرا یا جان آلفرد پاولسون به عنوان مالکان گرانقیمت ترین خانه های جهان را نشنیده اید. در ادامه این مطلب قصد داریم شما را با ۱۰ مورد از گرانقیمت ترین خانه های جهان آشنا کنیم.

۱۰- عمارت Fleur de Lys، بورلی هیلز، کالیفرنیا

ارزش: ۱۲۵ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

مایکل میلکن، بنیانگذار سبک سرمایه گذاری موسوم به «junk bond» قیمت ۱۲۵ دلاری این عمارت ۱۲ خوابه با ۱۵ سرویس بهداشتی که قبلاً به دیوید و سوزان سپرستین تعلق داشت را به صورت نقد پرداخت کرد. سپرستین ها این خانه را در سال ۲۰۰۲ ساخته و برای ساخت آن از قلعه Vaux le Vicomte در فرانسه الهام گرفته بودند. بعدها این خانه مرمت و نوسازی شده اما مالکان بعد از جدایی شان آن را ترک کرده و به فروش گذاشتند. این خانه همچنین دارای یک کتابخانه دو طبقه، یک زیرزمین ۳٫۰۰۰ فوت مربعی برای نگهداری شراب، یک اتاق رقص باله، اتاق مخصوص نگهداری کارد و چنگال و یک آشپزخانه تجاری است. از دیگر امکانات این عمارت مجلل می توان به چند زمین تنیس، یک استخر و یک مرکز آب درمانی اشاره کرد. بخش هایی از فیلم «زنبور سبز» (The Green Hornet) و سریال «Big Shots» در این عمارت فیلم برداری شده و کمپانی اتومبیل سازی آئودی در آگهی تبلیغاتی Super Bowl خود در سال ۲۰۰۸ نیز از این عمارت استفاده کرد.

۹- عمارت Seven the Pinnacle، بیگ اسکای، مونتانا

ارزش: ۱۵۵ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

کلوب یلو استون یک مجموعه گلف و اسکی خصوصی برای افراد بسیار ثروتمند است و عمارت Seven the Pinnacle بزرگ ترین ملک آن حوالی به شمار می آید. این خانه ۱۰ تختخوابه دارای سیستم گرمایشی کف اتاق، یک سالن ورزشی، زیرزمین، استخرهای متعدد و البته یک تله کابین به سمت مناطق برفی است. تیم بلیکسث، توسعه دهنده املاک و تاجر الوار مالک این عمارت است که همراه با همسرش ادرا در آن زندگی می کرد و کلوب یلو استون را تاسیس کرد. در سال های اخیر این کلوب دچار ورشکستگی شده و مالک نیز از همسرش جدا شده است. بدین ترتیب مقدار ثروت این میلیاردر سابق کاهش چشمگیری داشته است.

۸- عمارت Palazzo di Amore، بورلی هیلز، کالیفرنیا

ارزش: ۱۹۵ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

جف گرین، کارآفرین مشهور عرصه املاک مالک عمارت ۵۳٫۰۰۰ فوت مربعی Palazzo di Amore به سبک خانه های مدیترانه ای است که دارای ۱۲ اتاق خواب و ۲۳ سرویس بهداشتی است. همچنین یک سالن رقص باله، یک سالن نمایش، چندین استخر شنا، چندین زمین تنیس، یک سالن بولینگ، استخرهای آینه ای، چندین آبشار و یک گاراژ با گنجایش ۱۷ خودرو از دیگر امکانات این عمارت هستند. یک تاکستان بسیار بزرگ نیز از دیگر امکانات این عمارت است. سالن رقص باله و سالن رقص عمومی این عمارت بخشی از یک مجموعه تفریحی سرگرمی ۱۵٫۰۰۰ فوت مربعی است که گنجایش ۱٫۰۰۰ مهمان را دارد.

۷- عمارت مانالاپان، مانالاپان، فلوریدا

ارزش: ۱۹۵ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

عمارت مانالاپان در دهه ۱۹۴۰ ساخته شده و برای اولین بار در سال ۲۰۱۶ توسط خانواده Ziff به فروش گذاشته شد. این خانه در قرن بیستم میلادی به گلوریا گینس تعلق داشت و در انتهای جنوبی فلوریدا در جزیره ای بین پالم بیچ و دلری بیچ واقع شده است. عمارت مانالاپان از ۶۳٫۰۰۰ فوت مربع خانه اصلی با ۳۳ اتاق خواب و ۴۷ سرویس بهداشتی تشکیل شده است. این عمارت بسیار بزرگ در زمینی به مساحت ۱۵ هکتار با ۱٫۲۰۰ فوت خط ساحلی ساخته شده است. علیرغم اینکه این عمارت یک سال و نیم پیش به فروش گذاشته شده بود هنوز خریداری برای آن پیدا نشده است.

۶-عمارت هولمبی هیلز مانور، لس آنجلس، کالیفرنیا

ارزش: ۲۰۰ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این عمارتدر ابتدا در سال ۱۹۸۸ برای آرون اسپلینگ، تهیه کننده مشهور تلویزیونی و همسرش، کندی، ساخته شد که دارای ۱۲۲ اتاق است و اکنون در اختیار پترا استانت، دختر برنی اکلستون، میلیاردر سرشناس عرصه فرمول یک قرار دارد. استانت در سال ۲۰۱۱ مبلغ ۸۵ میلیون دلار نقد برای این خانه پرداخته و در سال ۲۰۱۴ با قیمت ۱۵۰ میلیون دلار قصد فروش آن را کرد. قیمت این ملک در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۰۰ میلیون دلار تعیین شده است. عمارت هولمبی هیلز به مساحت ۵۷٫۰۰۰ فوت مربع دارای ۱۴ اتاق خواب و ۲۷ سرویس بهداشتی است. از دیگر امکانات این عمارت می توان به یک سالن بولینگ، سالن ورزشی، زمین تنیس، استخر و پارکینگ برای ۱۰۰ خودرو اشاره کرد. کندی اسپلینگ از یکی از اتاق های این عمارت برای نگهداری کلکسیون عروسک هایی خود که بیش از ۴۰۰ عروسک باارزش در خود داشت استفاده می کرد.

۵- عمارت الیسون استیت، وود ساید، کالیفرنیا

ارزش: ۲۰۰ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

لری الیسون، موسس کمپانی اوراکل، مالک یک مجموعه اقامتی ۲۳ هکتاری به سبک ژاپنی است که دارای ۱۰ ساختمان، یک قهوه خانه، یک سونا، استخر ماهی کوی و یک دریاچه مصنوعی است. خانه اصلی این مجتمع دارای ۴ اتاق خواب و ۶ سرویس بهداشتی، یک آشپزخانه در فضای باز و چندین مکان برای درست کردن آتش است. ساخت این عمارت در سال ۲۰۰۴ و پس از ۹ سال طراحی و ساخت به پایان رسید. الیسون این عمارت را با الهام از یک قصر متعلق به امپراطور ژاپن در قرن شانزدهم میلادی ساخته است. الیسون با ثروت خالص ۵۲ میلیارد دلار سومین مرد ثروتمند در ایالات متحده و هشتمین ثروتمند در جهان است. با عمارت های مجلل و برخی جزایر کوچک خصوصی، بسیاری الیسون را مشتاق ترین خریدار خانه در جهان می دانند.

۴- باغ های کنزینگتون پالاس، لندن، انگلستان

ارزش: ۲۲۲ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این عمارت ۵۵٫۰۰۰ فوت مربعی دارای ۱۲ اتاق خواب، استخر داخلی، حمام های ترکی و فضای پارکینگ کافی برای ۲۰ خودرو است. لاکشمی میتال، رییس و مدیر عامل کمپانی Arcelor Mittal که بزرگ ترین تولید کننده فولاد جهان است مالک این عمارت و یکی از ۱۰۰ مرد ثروتمند هند است. به دلیل عدم اجازه دسترسی به این عمارت نمی توان از امکانات داخل آن صحبت کرد و مالکان کنونی آن، اطلاعات مربوط به مالک قبلی عمارت را نیز مخفی نگه داشته اند. گفته می شود که میتال این خانه را برای پسرش، آدیتیا، خریداری کرده است.

۳-عمارت Bel-Air spec، بل ایر، کالیفرنیا

ارزش: ۲۵۰ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

این عمارت چهار طبقه، با مساحت ۳۸٫۰۰۰ فوت مربع و ۱۲ اتاق خواب، دارای ۲۱ سرویس بهداشتی، ۳ آشپزخانه، یک سالن بولینگ چهار قسمتی و یک سالن نمایش با تم جیمز باند است. بروس ماکوفسکی که در زمینه طراحی عمارت های لوکس فعالیت دارد این خانه را طراحی کرده که هنوز خریداری برای آن پیدا نشده اما او امیدوار است که بزودی یک میلیاردر سرشناس برای خریدن آن پیشقدم شود. از دیگر امکانات این عمارت می توان به یک هلی کوپتر، یک خودرو مخصوص و مجموعه های هنری نفیس و البته ۷ خدمتکار فول تایم اشاره کرد.

۲-عمارت Villa Leopolda، کوت دی آزور، فرانسه

ارزش: ۷۵۰ میلیون دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

لیلی سافرا، فعال خیریه برزیلی و بیوه ادموند سافرا، بانکدار لبنانی، مالک این عمارت بزرگ ۵۰ هکتاری است که دارای استخر شنا، آشپزخانه در فضای باز، یک گلخانه در مقیاس تجاری و یک مهمانخانه بسیار بزرگ تر از عمارت های بزرگ است. لئوپولد دوم، پادشاه بلژیک، این عمارت را در سال ۱۹۰۲ ساخته و به عنوان هدیه به یکی از معشوقه های خود داد. از خانه اصلی این عمارت در ساخت فیلم «To Catch a Thief» ساخته آلفرد هیچکاک در سال ۱۹۵۵ استفاده شد که دارای ۱۱ اتاق خواب و ۱۴ سرویس بهداشتی است. ادموند سافرا در سال ۱۹۸۸ این عمارت را خریداری کرده و پس از مرگش در سال ۱۹۹۹ آن را برای همسرش به جای گذاشت.

۱- عمارت آنتیلیا، بمبوی، هند

ارزش: یک میلیارد دلار

گرانقیمت ترین خانه های جهان,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

موکش آمبانی، ثروتمندترین مرد هند با ۲۳٫۶ میلیارد دلار ثروت خالص، مالک این عمارت بزرگ و بسیار مدرن است که دارای ۲۷ طبقه با مساحت ۴۰۰٫۰۰۰ فوت مربع است. از امکانات این ساختمان مسکونی غول پیکر می توان به ۳ محل فرود هلی کوپتر و ۶ پارکینگ زیرزمینی با گنجایش ۱۶۸ خودرو اشاره کرد و آنچنان بزرگ است که نگهداری از آن به ۶۰۰ نفر خدمتکار و دیگر پرسنل نیاز دارد. عمارت آنتیلیا در واقعی یک آسمانخراش ۵۵۰ فوتی است که دارای ۹ آسانسور و ۱٫۷۸۸ اتاق، از جمله ۲۵۷ اتاق خواب است. از دیگر امکانات این عمارت می توان به یک مقبره، چندین باغ، یک سالن رقص باله و یک سینمای خانگی با گنجایش ۵۰ نفر اشاره کرد.

  • 17
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش