یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳
۱۶:۱۷ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۸۶۸
اخبار خواندنی ها و دیدنی ها

۱۰ برنامه ای که هیتلر در صورت پیروزی در جنگ جهانی دوم پیاده سازی می‌کرد [قسمت دوم]

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

سریال «مردی در قلعه بلند» (The Man in the High Castle) یک سریال تلویزیونی جذاب از سرویس استریمینگ آمازون است که در آن دنیای پس از پیروزی آلمانی ها و ژاپنی ها در جنگ جهانی دوم به تصویر کشیده شده است. اگر چه در این سریال علمی تخیلی شاهد عواقب احتمالی پیروزی متحدین در جنگ جهانی دوم هستیم اما بسیاری بر این باورند که در صورت برعکس شدن نتیجه این جنگ روزگار بسیار سخت تری در انتظار مردمان کشورهای شکست خورده بود. بدون شک نازی ها برای دوران پس از جنگ برنامه ریزی های مدونی انجام داده بودند و می خواستند پس از جنگ جهان را با نظمی نو اداره کنند که خود از آن با نام «Endsieg» به معنای پیروزی نهایی یاد می کردند.

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

آدولف هیتلر از سال ها قبل از به قدرت رسیدن و در کتاب «نبرد من» خود به وضوح گفته بود که به دنبال یک زندگی بهتر و پر از رفاه برای مردم آلمان به هر قیمتی است. او می خواست که آلمان یک امپراطوری در قلب اروپا باشد که بر دیگر کشورهای منطقه حکمرانی نماید. او می خواست که همه مردم و بخصوص نظامیان را به گیاه خواری و امتناع از خوردن گوشت، نوشیدن الکل و مصرف دخانیات وادارد، در کلیساها را تخته کرده و حتی آنان را نابود سازد و حتی مردان سالم آریایی امکان داشتن بیش از یک زن را داشته باشند.

به هر ترتیب طرح های هیتلر و مشاورانش با شکست در جنگ جهانی دوم ناکام ماند. جای تردید ندارد که نازی ها با تمام شقاوت ها و جنایاتشان سهم قابل توجهی در پیشرفت تکنولوژی در حوزه های مختلف داشتند اما برنامه های غیرانسانی آن ها بسیار فراتر از حد تصور بود که در ادامه به برخی از برنامه های غیرمعمول آن ها برای دوران پس از جنگ اشاره خواهیم کرد.

۵- به بردگی کشاندن کشورهای شرق اروپا

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

همه می دانیم که نازی ها برای از بین بردن یهودیان برنامه ریزی کرده بودند اما کشتار آن ها به همین جا ختم نمی شد. مردمان اسلاو ساکن شرق اروپا نیز گروه بعدی بودند که به باور نازی ها «عنصر نژادی نامطلوب» بوده و باید از بین برده می شدند. هیتلر و مشاوران او تا پیش از پایان جنگ جهانی دوم نیز بخش هایی از برنامه خود برای این قوم خاص را پیاده سازی کرده بودند.

برنامه ای که برای اسلاوها در نظر گرفته شده بود، «طرح بزرگ شرق» (Generalplan Ost) نام داشت که هدف آن نابودی اسلاوها و فرهنگشان به طور کلی از صفحه روزگار بود. اولین کسانی که طی این طرح کشته می شدند رهبران اسلاوها بودند. پیش از پایان جنگ جهانی دوم، نازی ها از بین بردن نخبه های اتحاد جماهیر شوروی و هر کسی با قدرت تاثیرگذاری فرهنگی را به سرعت در کنار شخصیت هایی که مردم شرق اروپا را ترغیب می کردند به هویت خود افتخار کنند را آغاز کرده بودند.

اما اگر نازی ها روسیه را تصرف کرده بودند، ۳۱ میلیون اسلاو را برای کار در اردوگاه های کار اجباری و به عنوان برده به سیبری منتقل می کردند. برخی دیگر نیز به سبک برده داری به فروش می رسیدند. برای جایگزینی این افراد، ۱۰ میلیون آلمانی به محل زندگی آنان فرستاده می شد تا خانواده های جدید و از لحاظ ژنتیکی خالصی را ایجاد نمایند. در طی ۳۰ سال، قرار بود که ۵۰ میلیون نفر یا به کمپ های برده داری منتقل شده و یا کشته شوند. بدین ترتیب تقریباً تمامی کشورهای شرق اروپا از بین می رفتند.

۴- اعدام گاندی

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در سال ۱۹۳۸، پیش از شروع جنگ جهانی دوم، هیتلر به وزارت امور خارجه بریتانیا توصیه کوچکی کرد: «او را تیرباران کنید و اگر این کار برای ساکت کردن آن ها کافی نبود، تعدادی از اعضای اصلی کنگره را تیرباران کنید». به نظر هیتلر، بریتانیایی ها نسبت به اعتراضات صلح آمیز مهاتما گاندی واکنش بسیار اندکی نشان داده بودند. او هندی ها را از نژادی دون پایه دانسته که باید تحت حکومت نژاد آریایی قرار می داشتند و اگر بر دنیا حاکم می شد، خود برای اعدام گاندی دست به کار می شد. با شروع جنگ، تنفر هیتلر از هندی ها باعث شد که وی موقعیت های طلایی متعددی را از دست بدهد.

در یک مرحله از جنگ جهانی دوم، گروهی از نیروهای مقاومت هند به رهبری سوبهاس چاندرا بوس به برلین سفر کرده و به هیتلر پیشنهاد کردند که در صورت حمایت او نیروهایشان علیه بریتانیا قیام خواهد کرد. او می گفت که هزاران نفر هندی تحت رهبری او در این شورش شرکت خواهند داشت اما پیشداوری های هیتلر نسبت به هندی ها باعث شد که وی هیچگاه از این پتانسیل و فرصت فوق العاده استفاده نکند. در نهایت این مرد هندی با ژاپنی ها معامله کرده و هند به عنوان بخشی از امپراطوری آینده در شرق آسیا در برنامه های دولت ژاپن برای دوران پس از جنگ جهانی دوم قرار گرفت.

۳- به بردگی کشاندن تمامی مردان بریتانیا

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

در حالی که جنگ جهانی دوم ادامه داشته و بریتانیا خیال تسلیم شدن در برابر بمباران های سهمگین نیروی هوایی آلمان را نداشت، علاقه هیتلر به بریتانیایی ها رفته رفته رنگ باخت. بعد از مدتی او تنها به ویران کردن زندگی بریتانیایی ها به هر قیمتی فکر می کرد و از قبل برای این که چگونه این کار را انجام دهد نیز برنامه ریزی کرده بود. اگر بریتانیا توسط نازی ها تسخیر می شد قرار بود یک قانون جدید در این قلمرو جاری شود. هر مرد بریتانیایی بین ۱۷ تا ۴۵ سال که از لحاظ جسمی توانمند باشد به دیگر کشورهای اروپایی منتقل شده و باید به عنوان برده کار کند.

زنان و کودکان بریتانیایی نیز در خانه هایشان می ماندند. تمامی دارایی های آنان ضبط می شد و هر کسی که در مقابل نازی ها مقاومت می کرد همانجا کشته می شد. برنامه ترسناکی برای بریتانیا آماده شده بود اما از این بدتر نیز قرار بود رخ دهد. هاینریش هیملر به این میزان راضی نبوده و می خواست به محض سقوط بریتانیا بخش اعظم جمعیت این کشور را قتل عام نماید.

۲- با خاک یکسان کردن برلین و ساخت شهری جدید

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

قبل از آنکه دوگانگی و تفرقه دوران جنگ سرد شهر برلین را به دو نیم تقسیم کند، این شهر هنوز از ویرانی های دوران جنگ جهانی دوم رنج می برد. پیش از آن نیز حتی قبل از آنکه بمب افکن های متحدین به آسمان این شهر رسیده و آن را بمباران کنند، خود نازی ها ویران کردن شهر را آغاز کرده بودند. در واقع هیتلر می خواست که یک شهر بزرگ و نمونه به جای برلین بسازد، چیزی که می توان نام آن را یک ابرشهر نامید. شهر جدید ژرمانیا نام می گرفت و با داشتن خیابان های بسیار بزرگ و ساختمان های بلند که بخش هایی از آن تنها برای نظامیان ساخته می شد.

قرار بود در ساخت این شهر جدید از معماری روم و یونان باستان الهام گرفته شود. همچنین بر اساس برنامه ریزی ها یک ساختمان بزرگ موسوم به «Volkshalle» به معنای تالار مردم ساخته می شد که دارای یک گنبد بسیار غول پیکر بوده و ارتفاع آن با ۲۹۰ متر می رسید. این ساختمان آنقدر بزرگ بود که ۱۸۰٫۰۰۰ نفر را در خود جای می داد. بیش از ۶۰٫۰۰۰ خانه و محله های قدیمی زیادی مانند آلسن و تیرگارتن برای محقق کردن رویای ژرمانیای هیتلر ویران شدند اما شکست نازی ها در جنگ باعث ناتمام ماندن این پروژه شد.

۱- گرواندن مردم کشورهای شرق اروپا به شاهدان یهووه

برنامه های هیتلر پس از جنگ جهانی دوم,اخبار جالب,خبرهای جالب,خواندنی ها و دیدنی ها

اگر برنامه های هاینریش هیلمر عملی می شد مردمان شرق اروپا دین متفاوتی می داشتند: شاهدان یهووه. نازی ها ده ها هزار نفر از شاهدان یهووه را در کمپ های گاز کشتند. اما علیرغم کشتار وسیع یهودیان، هیلمر احترام عجیبی نسبت به این دین داشت. وی در این باره چنین گفته است: «اگر خرافه پرستی این قوم را می توانستیم برای آلمان مهار کنیم از آنچه که امروز هستیم قوی تر می بودیم». از دید هیملر، شاهدان یهووه ترکیبی بی نقص از اصول اخلاقی مبتنی بر خرافه پرستی و صلح طلبی داشتند که آن ها را سختکوش نگه داشته و همزمان آن ها را از مقاومت در برابر رژیم فاشیستی نازی ها بر حذر می داشت. او حتی به یکی از زیردستان خود به نام دکتر ارنست کالتنبرنر دستور داده بود که به گسترش این دین در شرق اروپا اهتمام ورزد.

  • 17
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۱۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش