سه شنبه ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
۱۲:۲۱ - ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۲۰۱۲۶
حوزه بهداشت و رفاه

شناسایی گونه هندی ویروس جهش یافته کرونا در بلژیک/ مرگ ۹۰۰ نفر بر اثر کرونا در یک روز در آمریکا

شناسایی نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا,مرگ بر اثر کرونا
مقامات بهداشتی بروکسل از شناسایی نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا در ۲۰ دانشجوی هندی که اواسط ماه جاری میلادی وارد بلژیک شد، خبر داده اند. بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، این نوع ویروس کرونا به دلیل «جهش مضاعف» آن به مراتب از دیگر گونه ها مسری تر است.

به گزارش ایرنا نقل از خبرگزاری فرانسه، مقامات بهداشتی بروکسل از شناسایی نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا برای نخستین بار در میان گروهی از دانشجویان که از هند برای گذراندن دوره آموزشی در رشته پرستاری وارد بلژیک شده اند، خبر دادند.

امانوئل اندره، استاد دانشگاه لوون اعلام کرد: این دانشجویان هندی که از طریق فرودگاه شارل دوگل پاریس در اواسط ماه جاری میلادی وارد خاک اروپا شده اند، در حال حاضر در قرنطینه به سر می برند.

روزنامه فرانسوی اوئست فرانس افزود: دولت انگلستان پس از ثبت ۱۰۳ مورد از نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا، پروازهای مسافربری از مبدأ هند را محدود کرد؛ فرانسه نیز اعلام کرد که مسافران از مبدأ هند در بدو ورود به خاک این کشور باید دوره قرنطینه اجباری را سپری کنند.

به نوشته لوموند،  دولت کانادا با افزایش موارد مبتلا به کووید-۱۹ در میان مسافران از مبدأ هند و پاکستان، پروازهای ورودی از این دو کشور را به مدت ۳۰ روز ممنوع کرد.

سازمان جهانی بهداشت پیش تر اعلام کرده بود که نوع هندی ویروس کرونا به دلیل «جهش مضاعف» قدرت سرایت بیشتری نسبت به دیگر گونه ها دارد.

اوئست فرانس افزود: در بلژیک  در حال حاضر ۸۵ درصد از موارد ابتلا به کووید-۱۹ از نوع انگلیسی و کمتر از ده درصد از این موارد از نوع برزیلی و آفریقای جنوبی ویروس جهش یافته کرونا ثبت شده است.

از آغاز بحران شیوع کرونا تاکنون در بلژیک بیش از ۹۴۶ هزار نفر به کووید-۱۹ مبتلا شده اند که در این میان نزدیک به ۲۴ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.  

تلفات ۹۰۰ نفری کرونا در آمریکا؛ هند دوباره رکورد جهانی ابتلای روزانه را جابجا کرد

همزمان با جان‌باختن نهصد نفر بر اثر بیماری کرونا در آمریکا، بیش از ۳۳۰ هزار مبتلای جدید نیز در هند شناسایی شد که برای دومین روز پیاپی رکورد جهانی است.

شناسایی نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا,مرگ بر اثر کرونا

به گزارش فارس، شمار کل مبتلایان به ویروس «کووید۱۹» در ایالات متحده، علی‌رغم واکسیناسیون گسترده و طرح‌های دولت جدید این کشور برای مهار این همه‌گیری، همچنان در حال افزایش است.

برآوردهای وبگاه آماری «وُرلداُمتر» نشان می‌دهد طی بیست‌وچهار ساعت گذشته از تمام ایالت‌های آمریکا به صورت مجموع ۶۷,۰۷۰ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا گزارش شده است.

بر این اساس، طی یک روز گذشته نیز  ۸۹۶ آمریکایی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

بدین ترتیب، شمار کل مبتلایان به ویروس کووید۱۹ در آمریکا به ۳۲,۶۶۹,۱۲۱ نفر و تعداد قربانیان بر اثر این بیماری به ۵۸۴,۲۲۶  تن افزایش یافت.

بیماران آمریکایی، ۲۲.۴۹ درصد آمار کل مبتلایان جهانی به این ویروس را تشکیل می‌دهند. در حال حاضر ۹,۹۶۲ بیمار در آمریکا در وضعیت وخیم به سر می‌برند.

این در حالی است که طبق گزارش شبکه «سی‌اِن‌اِن»، تعداد فوتی‌های سالانه آمریکا بر اثر موارد مختلف (سوانح رانندگی، بیماری، خودکشی و غیره) از رقم دویست‌وپنجاه هزار نفر کمتر است.

شناسایی نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا,مرگ بر اثر کرونا

در هند نیز شمار مبتلایان روزانه به ویروس کووید۱۹، همچنان در حال ثبت رکوردهای جدیدی است و برای دومین روز پیاپی بیشترین ابتلای روزانه جهانی در این کشور ثبت شد.

وزارت بهداشت هند بامداد امروز اعلام کرد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته، ۳۳۲,۵۰۳ مبتلای جدید به ویروس کرونا را ثبت کرده که بیشترین میزان از زمان آغاز همه‌گیری در این کشور است.

بر اساس این آمار، طی یک روز گذشته همچنین ۲,۲۵۶ هندی بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

با احتساب آمار بیست‌وچهار ساعت گذشته، رقم کلی مبتلایان به ویروس کرونا در هند به ۱۶,۲۵۷,۳۰۹ نفر و تعداد جان‌باختگان آن نیز ۱۸۶,۹۲۸  تن رسید.

بیماران هندی بعد از آمریکا، ۱۱.۱۹ درصد آمار کل مبتلایان جهانی به این ویروس را تشکیل می‌دهند. در حال حاضر ۸,۹۴۴ مبتلا در این کشور در وضعیت وخیم به سر می‌برند.

این در حالی است که پیش از این، رکورد بیشترین میزان ابتلای روزانه به ویروس کووید۱۹ در جهان، با ۳۰۷،۵۸۱ نفر در آمریکا ثبت شده بود.

شناسایی نوع هندی ویروس جهش یافته کرونا,مرگ بر اثر کرونا

  • 15
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش