به گزارش ایسنا، مقامات محلی مسکو روز گذشته (شنبه) در گزارشی اعلام کردند: موارد جدید ابتلا به کووید-۱۹ در این شهر برای دومین روز متوالی روند افزایشی داشته و بیمارستانهای این شهر با شمار قابل توجهی از بیماران جدید آلوده به نوع دلتای کروناویروس مواجه هستند.
آمارهای دولتی نشان می دهد: در مدت ۲۴ ساعت موارد جدید ابتلا به کروناویروس در شهر مسکو ۹۱۲۰ مورد اعلام شده که برای دومین روز متوالی رکورد بالایی بوده است.
شهردار مسکو با بیان اینکه طی دو هفته گذشته موارد جدید ابتلا به کروناویروس در یک روز حدود ۳۰۰۰ مورد بوده است، گفت: سویه دلتا (کروناویروس جهش یافته در هند) در نزدیک به ۹۰ درصد موارد جدید ابتلا شناسایی شده است.
به گفته شهردار مسکو، لازم است اقدامات دیگری در نظر گرفته شود زیرا طی چند روز بیمارستانها مملوء از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ می شود.
همچنین مقامات شهر مسکو دستور واکسیناسیون اجباری را برای ساکنین شاغل در بخش صنعت، صادر و اعلام کردند که تا ۱۵ ماه اوت حدود ۱۵ درصد جمعیت باید در برابر بیماری واکسینه شوند.
به گزارش مدیکال اکسپرس، اگرچه از ماه دسامبر واکسیناسیون رایگان در اختیار مردم روسیه قرار گرفته اما تنها ۱۹.۵ میلیون نفر از جمعیت ۱۴۶ میلیون نفری این کشور حداقل یک دُز از واکسن کروناویروس را دریافت کرده اند.
هشدار درباره تشدید بحران کووید-۱۹ در برزیل
با عبور آمار قربانیان کروناویروس در برزیل از ۵۰۰ هزار نفر، کارشناسان در مورد تشدید بحران کووید-۱۹ در این کشور هشدار دادند.
شمار قربانیان شیوع کروناویروس در برزیل اکنون از ۵۰۰ هزار نفر فراتر رفته و کارشناسان هشدار داده اند که خودداری دولت در حمایت از دستورالعمل های رعایت فاصله گذاری اجتماعی و همچنین تاخیر در واکسیناسیون می تواند بحران همه گیری را در این کشور وخیم تر سازد.
تنها ۱۱ درصد از مردم برزیل به طور کامل در برابر این بیماری واکسینه شده اند و متخصصان اپیدمیولوژی هشدار داده اند با فرارسیدن فصل زمستان در نیمکره جنوبی و جریان یافتن سویه های جدید ویروس حتی در صورت واکسیناسیون، امکان افزایش موارد فوتی وجود دارد.
آمارهای وزارت بهداشت برزیل که روز گذشته (شنبه) منتشر شد حاکیست ۵۰۰ هزار و ۸۰۰ نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کروناویروس جان خود را از دست داده و تاکنون ۱۷ میلیون و ۸۸۳ هزار و ۷۵۰ نفر نیز به این ویروس آلوده شده اند. طی هفته گذشته روزانه به طور میانگین ۲۰۰۰ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در این کشور گزارش شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بیماری کووید-۱۹ همچنان با پیامدهای فاجعه باری در منطقه آمریکای لاتین همراه است و به گفته کارشناسان، تلفات بیماری در برزیل نسبت به دیگر کشورهای این منطقه بسیار بالاتر است.
اسرائیل مدعی شد:واکسنهای مرجوعی از فلسطین سالم بودند!
ایسنا وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی با تاکید بر اینکه تاریخ انقضای واکسنهای ارسالی برای تشکیلات خودگردان فلسطین در توافق مشخص بودند، مدعی شد که واکسنها سالم بودهاند!
به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی اعلام کرد، واکسنهای کووید ۱۹ که به تشکیلات خودگردان فلسطین ارائه کردیم و آنها به دلیل تاریخ مصرفشان آنها را نپذیرفته و بازگرداندند، سالم بودند.
پیشتر رژیم صهیونیستی و تشکیلات خودگردان فلسطین از توافقی برای تبادل واکسنها خبر دادند که بر اساس آن رژیم صهیونیستی ۱.۴ میلیون دور واکسن فایزر را برای تشکیلات ارسال خواهد کرد در مقابل نیز تشکیلات همین تعداد واکسن را در سال جاری میلادی به اراضی اشغالی ارسال خواهد کرد.
اما پس از اعلام این توافق، تشکیلات خودگردان آن را لغو کرده و اولین محموله واکسنها شامل حدود ۹۰ هزار دوز را به اراضی اشغالی مرجوع کرد.
می الکیله، وزیر بهداشت فلسطین اعلام کرد: مشخص شد که تاریخ مصرف واکسنهای محموله نه طبق توافق در ژوئیه و اوت بلکه در ماه ژوئن به پایان میرسد.
در مقابل وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در بیانیهای تاکید کرد: واکسنهایی که روز گذشته برای تشکیلات خودگردان فلسطین فرستاده شدند، کاملا سالم بودند. تاریخها مشخص بودند و دو طرف درباره آنها توافق کردند.
در ادامه این بیانیه آمده است: واکسنهایی که به فلسطینیها تحویل داده میشوند، از همه لحاظ با واکسنهایی که در حال حاضر به شهروندان اسرائیلی داده میشوند، یکسان هستند.
یک منبع اسرائیلی نیز به سایت روزنامه عبری زبان هاآرتص گفت: تشکیلات خودگردان فلسطین تاریخ انقضای واکسنها را قبل از امضای قرارداد میدانست و لغو قرارداد به دلیل انتقادهای مردمی انجام شده است.
به گفته برخی مسؤولان فلسطینی، حدود ۳۰ درصد از فلسطینیهای ساکن کرانه باختری و نوار غزه حداقل یک دوز واکسن کرونا دریافت کردهاند.
- 13
- 3